Dodaj do ulubionych

Węgry donosiły do Moskwy

22.03.26, 18:55
"Minister spraw zagranicznych Węgier miał na żywo zdawać Moskwie relacje z tajnych posiedzeń Unii Europejskiej."

Posiedzeń, na których m. in. dyskutowano sprawy bezpieczeństwa Polski. A Nawrocki jedzie tam popierać tych donosicieli, zdradzając tym samym Polskę. Czy Nawrocki nie powinien zostać natychmiast odwołany, jako zagrażający bezpieczeństwu Polski?

Moskwa znała plany UE? "Każde spotkanie odbywało się z jej udziałem" share.google/vOa6rev0r0ceH6JVt
Obserwuj wątek
    • privus Re: Węgry donosiły do Moskwy 22.03.26, 19:25
      Czemu mnie to nie dziwi.
      www.fakt.pl/polityka/mocny-wpis-premiera-od-dawna-mamy-podejrzenia-w-sprawie-wegier/xp7nv4v
      • czciborwielki Re: Węgry donosiły do Moskwy 23.03.26, 05:19
        privus napisał:

> Czemu mnie to nie dziwi.
        > www.fakt.pl/polityka/mocny-wpis-premiera-od-dawna-mamy-podejrzenia-w-sprawie-wegier/xp7nv4v

Ciekawe, czy da się to udowodnić?
    • m.c.hrabia Re: Węgry donosiły do Moskwy 22.03.26, 20:27
      a wcierający w dziąsła czepiał się Czarzastego o jakieś wschodnie kontakty , a sam po szkoleniu w Moskwie nawet nie tajnie a oficjalnie poprzez Orbana donosi Putinowi
      • czciborwielki Re: Węgry donosiły do Moskwy 23.03.26, 05:23
        m.c.hrabia napisał:

> a wcierający w dziąsła czepiał się Czarzastego o jakieś wschodnie kontakty , a
        > sam po szkoleniu w Moskwie nawet nie tajnie a oficjalnie poprzez Orbana donosi
        > Putinowi

Kaczyński szkolił się w Moskwie?
        • m.c.hrabia Re: Węgry donosiły do Moskwy 23.03.26, 05:56
          Ćpun
    • qwardian Re: Węgry donosiły do Moskwy 22.03.26, 20:30
      Jest NSDAP-owskim obowiązkiem donosić na komuchów, pedałken und semickich banditen z Brukseli,...
      • obrotowy Swiat sie obrocil... 22.03.26, 22:57
        qwardian napisał:

> Jest NSDAP-owskim obowiązkiem donosić na komuchów, pedałken und semickich bandi
        > ten z Brukseli,...

Swiat sie obrocil...

w Bruxelce komuna - a w Moskwie co ?

• stasi1 Re: Swiat sie obrocil... 23.03.26, 08:42
          Według PiSu wolność. Szczególnie jak rzeczywiście Orban straci władzę i działacze PiS będą musieli szukać nowego schronienia
    • x2468 Re: Węgry donosiły do Moskwy 22.03.26, 22:52
      Teraz wiemy jak to się stało że gazety Putina veto Batyra ogłosiły dzień wcześniej zanim on sam je oglosil.
    • no-popis pewne jest to co podpisał 23.03.26, 07:44
      czciborwielki napisał(a):

> "Minister spraw zagranicznych Węgier miał na żywo zdawać Moskwie relacje z tajn
      > ych posiedzeń Unii Europejskiej."
      Wyssane z Soku Z Buraka lub innego czerwonego warzywa.
      Niezaprzeczalnym jest na pewno oryginalny podpis Tuska z treścią "Zgoda" na współpracę podległych mu służb z putinowskim fsb (dawniej kgb)
      • pekaes886 Re: pewne jest to co podpisał 23.03.26, 08:32
        Ponoć jest też podpis Tuska na zgodzie na współpracę z Gestapo, proszę Pani.
        • no-popis Re: pewne jest to co podpisał 23.03.26, 09:33
          pekaes886 napisał:

> Ponoć jest też podpis Tuska na zgodzie na współpracę z Gestapo, proszę Pani.

Tego nie wiem ale pod propozycją współpracy z fsb jest jak najbardziej i był wielokrotnie publikowany.
          Ja o fakcie a Ty?
          Załączam foto publicznie dostępne.
          • pekaes886 Re: pewne jest to co podpisał 23.03.26, 10:00
            Rozumiem, że wg Pani Tusk ceni wartości rosyjskie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka