Dodaj do ulubionych

Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w sprawie

03.04.26, 19:46
Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w sprawie zagranicznych wizyt Batyra? Do jakich krajów został zaproszony, z którymi ważnymi przywódcami Świata już się spotkał?
Obserwuj wątek
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 03.04.26, 19:47
      https://scontent-lhr8-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/658214674_2275275303006210_6019077661955719474_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=e06c5d&_nc_ohc=X-wBjvbRgbcQ7kNvwG2pnaW&_nc_oc=AdqjhHRPuvSgKrlVJR_mho0dbgvCJri0IDahvh9-P6SL_ESGtb_Npxl6Nmmb8uc9pc3lpxSuhyNfyR1vKdFK-VuH&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-lhr8-1.xx&_nc_gid=2ylJwkf2nvPypW3iJ6ou0g&_nc_ss=7a3a8&oh=00_Af3m4vf-j86T35eOQ6ekoFZD1jZ47D5CI0c2eF61uKd19g&oe=69D5C026
    • kawa_poranna11 Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 03.04.26, 20:10
      Nawrocki odbył już zagraniczne wizyty w USA, Włoszech, Watykanie, na Litwie, w Finlandii, Wielkiej Brytanii, Szwajcarii i na Węgrzech, oficjalnie potwierdzone zaproszenia dotyczyły jedynie USA i Finlandii.
      • storima Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 03.04.26, 22:10
        kawa_poranna11 et consortes napisali:

(…)

Wykazując się
        nietuzinkową umiejętnością:
        „zabezpieczenia jasności”.
        • no-popis Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:15
          storima napisał:

> kawa_poranna11 et consortes napisali:
          > Wykazując się
          > nietuzinkową umiejętnością:
          > „zabezpieczenia jasności”.
          >
          Każdy post psa jest zgodny polityką Tuska i Putina. Nie ma żadnego wyłomu.
          • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:36
            no-popis napisała:

> storima napisał:
            >
            > > kawa_poranna11 et consortes napisali:
            > > Wykazując się
            > > nietuzinkową umiejętnością:
            > > „zabezpieczenia jasności”.
            > >
            > Każdy post psa jest zgodny polityką Tuska i Putina. Nie ma żadnego wyłomu.
            >
            >
            >
            >
            >

Komsomoł znowu razem.
            • no-popis Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:43
              to.ja.pies.na.czarnych napisała:

> no-popis napisała:
              >
              > > storima napisał:
              > >
              > > > kawa_poranna11 et consortes napisali:
              > > > Wykazując się
              > > > nietuzinkową umiejętnością:
              > > > „zabezpieczenia jasności”.
              > > >
              > > Każdy post psa jest zgodny polityką Tuska i Putina. Nie ma żadnego wyłom
              >
              > Komsomoł znowu razem.
              Masz 100 procent zgodności z Putinem. Może ktoś by się nabrał gdybys był bardziej inteligentny i ustawił tę zgodność na poziomie np 30 procent tych najważniejszych rzeczy dla PrOpagandy Putina a resztę POfalszować.
              • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:48
                🥱
            • storima Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:50

> storima napisał:
              > > kawa_poranna11 et consortes napisali:
              > > Wykazując się
              > > nietuzinkową umiejętnością:
              > >„zabezpieczenia jasności”.

> Komsomoł znowu razem.

Prawda,
              kawa_poranna11 et consortes wiernie wspierają putinowskiego Rosjanina.

Czytaj:
          • storima Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:45
            no-popis napisała:
            zgodny polityką Tuska i Putina.

Międzynarodowy reset z Rosją zakończył się jakiś czas temu.

I to nie Polska była inicjatorem humanizacji Rosji.

Współuczestniczyliśmy wraz z innymi światowymi demokracjami w tym procesie uczłowieczenia Rosji.

Gdy my Polacy 26 lat temu wraz z dojściem Putina do władzy przestrzegaliśmy przed powrotem do bandyckiego bolszewizmu świat nas ignorował.

Europa w dużej mierze dzięki Polsce wie i błędów resetu powielać nie będzie.
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 00:18
        kawa_poranna11 napisała:

> Nawrocki odbył już zagraniczne wizyty w USA, Włoszech, Watykanie, na Litwie, w
        > Finlandii, Wielkiej Brytanii, Szwajcarii i na Węgrzech, oficjalnie potwierdzone
        > zaproszenia dotyczyły jedynie USA i Finlandii.

Wszędzie porażka.
    • qwardian Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 03.04.26, 20:31
      W pierwszym rzędzie powinien jechać wspólnie z premierem do Domu Białego Człowieka i tam sprać kaszebski ryj na oczach Donalda Trumpa..
      • bobislaw.borboje Matka Boska Fatimska 03.04.26, 21:09
        przepowiedziała, że Naród Kaszubski będzie rządził narodem polskim.
    • bobislaw.borboje to pewnie i "ciepłego człowieka" Pisu nie pominie. 03.04.26, 21:07

> Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w sprawie zagranicznych wizyt Batyra? D
      > o jakich krajów został zaproszony, z którymi ważnymi przywódcami Świata już się
      > spotkał?
    • student_zebrak Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 10:40
      jasnosc sie zabepiecza w temacie
      • to.ja.pies.na.czarnych Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:15
        🤡

À propos tematu to należy przyznać, ze jedynie jago wizyta w Budapeszcie przyniosła wymierne rezultaty. 😎
        • bobislaw.borboje Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 05.04.26, 16:57
          Naród węgierski zobaczył jaki buc popiera tego wieprza Orbana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka