to.ja.pies.na.czarnych 03.04.26, 19:46 Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w sprawie zagranicznych wizyt Batyra? Do jakich krajów został zaproszony, z którymi ważnymi przywódcami Świata już się spotkał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ja.pies.na.czarnych Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 03.04.26, 19:47 Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 03.04.26, 20:10 Nawrocki odbył już zagraniczne wizyty w USA, Włoszech, Watykanie, na Litwie, w Finlandii, Wielkiej Brytanii, Szwajcarii i na Węgrzech, oficjalnie potwierdzone zaproszenia dotyczyły jedynie USA i Finlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 03.04.26, 22:10 kawa_poranna11 et consortes napisali: (…) Wykazując się nietuzinkową umiejętnością: „zabezpieczenia jasności”. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:15 storima napisał: > kawa_poranna11 et consortes napisali: > Wykazując się > nietuzinkową umiejętnością: > „zabezpieczenia jasności”. > Każdy post psa jest zgodny polityką Tuska i Putina. Nie ma żadnego wyłomu. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:36 no-popis napisała: > storima napisał: > > > kawa_poranna11 et consortes napisali: > > Wykazując się > > nietuzinkową umiejętnością: > > „zabezpieczenia jasności”. > > > Każdy post psa jest zgodny polityką Tuska i Putina. Nie ma żadnego wyłomu. > > > > > Komsomoł znowu razem. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:43 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > no-popis napisała: > > > storima napisał: > > > > > kawa_poranna11 et consortes napisali: > > > Wykazując się > > > nietuzinkową umiejętnością: > > > „zabezpieczenia jasności”. > > > > > Każdy post psa jest zgodny polityką Tuska i Putina. Nie ma żadnego wyłom > > Komsomoł znowu razem. Masz 100 procent zgodności z Putinem. Może ktoś by się nabrał gdybys był bardziej inteligentny i ustawił tę zgodność na poziomie np 30 procent tych najważniejszych rzeczy dla PrOpagandy Putina a resztę POfalszować. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:48 🥱 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:50 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > storima napisał: > > kawa_poranna11 et consortes napisali: > > Wykazując się > > nietuzinkową umiejętnością: > >„zabezpieczenia jasności”. > Komsomoł znowu razem. Prawda, kawa_poranna11 et consortes wiernie wspierają putinowskiego Rosjanina. Czytaj: Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:45 no-popis napisała: zgodny polityką Tuska i Putina. Międzynarodowy reset z Rosją zakończył się jakiś czas temu. I to nie Polska była inicjatorem humanizacji Rosji. Współuczestniczyliśmy wraz z innymi światowymi demokracjami w tym procesie uczłowieczenia Rosji. Gdy my Polacy 26 lat temu wraz z dojściem Putina do władzy przestrzegaliśmy przed powrotem do bandyckiego bolszewizmu świat nas ignorował. Europa w dużej mierze dzięki Polsce wie i błędów resetu powielać nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 00:18 kawa_poranna11 napisała: > Nawrocki odbył już zagraniczne wizyty w USA, Włoszech, Watykanie, na Litwie, w > Finlandii, Wielkiej Brytanii, Szwajcarii i na Węgrzech, oficjalnie potwierdzone > zaproszenia dotyczyły jedynie USA i Finlandii. Wszędzie porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 03.04.26, 20:31 W pierwszym rzędzie powinien jechać wspólnie z premierem do Domu Białego Człowieka i tam sprać kaszebski ryj na oczach Donalda Trumpa.. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Matka Boska Fatimska 03.04.26, 21:09 przepowiedziała, że Naród Kaszubski będzie rządził narodem polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje to pewnie i "ciepłego człowieka" Pisu nie pominie. 03.04.26, 21:07 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w sprawie zagranicznych wizyt Batyra? D > o jakich krajów został zaproszony, z którymi ważnymi przywódcami Świata już się > spotkał? Odpowiedz Link Zgłoś
student_zebrak Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 10:40 jasnosc sie zabepiecza w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 04.04.26, 11:15 🤡 À propos tematu to należy przyznać, ze jedynie jago wizyta w Budapeszcie przyniosła wymierne rezultaty. 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Czy mógłby mi ktoś zabezpieczyć jasność w spr 05.04.26, 16:57 Naród węgierski zobaczył jaki buc popiera tego wieprza Orbana. Odpowiedz Link Zgłoś