Dodaj do ulubionych

Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem policy

07.05.26, 10:07
Prawo musi znaczyć prawo.
Po wyroku trybunału europejskiego sprzed paru dni / 2 V br/ TK powinien być brany szturmem policyjnym tak aby 6 nowych sędziów mogło rozpocząć nieskrępowaną pracę a nie siedzieć na korytarzu czy w bibliotece bo jakiś pisowski koleś mówi że nie dopuści ich do pracy sędziowskiej.
Obserwuj wątek
    • bobislaw.borboje Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 07.05.26, 12:24
      Dokładnie tak. Świeczkoski został przyłapany na gorącym uczynku popełniania przestępstwa kryminalnego, a w takim przypadku mnimnunitet go nie dotyczy.
      • no-popis Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 07.05.26, 12:30
        bobislaw.borboje napisała:

> Dokładnie tak. Świeczkoski został przyłapany na gorącym uczynku popełniania prz
        > estępstwa kryminalnego, a w takim przypadku mnimnunitet go nie dotyczy.

i gdyby strzelali do Święczkowskiego nie zmartwiłbyś się?
        • bobislaw.borboje Mnie wystarczyłby widok 08.05.26, 10:23
          Świeczkoskiego prowadzonego w kajdankach.

Na przesłuchanie w sprawie jego mataczenia w sprawie śmierci śp. Barbary Blidy.
          A może i nie tylko mataczenia.
          • no-popis Re: Mnie wystarczyłby widok 08.05.26, 11:03

> Świeczkoskiego prowadzonego w kajdankach.
            >
            > Na przesłuchanie w sprawie jego mataczenia w sprawie śmierci śp. Barbary Blidy.
            > A może i nie tylko mataczenia.
            :)
            Różne są obsesje i choroby.
            • bobislaw.borboje Owszem 08.05.26, 19:27
              jedną z nich jest tzw. "PiSdzica".
              • no-popis Re: Owszem 09.05.26, 06:06

> jedną z nich jest tzw. "PiSdzica".
                Być może. Tej choroby jak i tej Twojej nie znam dokładnie a jedynie obserwuję u innych. Ty masz w sobie chorobę roznoszoną przez wirus homo sovieticus a to zmieszane z obłędem i nerwicą daje mieszankę nie do wyleczenia.
    • no-popis Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 07.05.26, 12:31
      pies-i-ryj napisała:

> Prawo musi znaczyć prawo.
      > Po wyroku trybunału europejskiego sprzed paru dni / 2 V br/ TK powinien być bra
      > ny szturmem policyjnym
      To nie jest wyrok pacanie tylko zabezpieczenie o ile Twój mUsk ogarnie tę różnicę.
      • stasi1 Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 07.05.26, 14:25
        To jakie konkretne skutki to zabezpieczenie wywołuje?
        • no-popis Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 07.05.26, 15:22
          stasi1 napisał:

> To jakie konkretne skutki to zabezpieczenie wywołuje?

W praktyce żadne.
          • stasi1 Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 08.05.26, 18:03
            A jak byłby wyrok?
            • no-popis Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 09.05.26, 09:57
              stasi1 napisał:

> A jak byłby wyrok?
              To nie jest wyrok....boszesz jakie szkody wywołują te neokomunistyczne portale, który Ty czytasz. Jesteś dowodem jak można zmanipulować dorosłego człowieka.
              • stasi1 Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 10.05.26, 09:40
                Wiem, stwierdziłeś że to nie wyrok więc go TK oleje. Ja pytam się gdyby to był wyrok, co by było? Nawet bez portali da się to zrozumieć
        • bobislaw.borboje Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 08.05.26, 19:26
          Ma status natychmiastowej wykonalności. Kto go nie wykona - w świetle polskiego prawa popełnia przestępstwo kryminalne.
          • no-popis Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 09.05.26, 08:52

> Ma status natychmiastowej wykonalności. Kto go nie wykona - w świetle polskiego
            > prawa popełnia przestępstwo kryminalne.
            Podaj zapis kodeksu karnego, który o tym mówi, forumowy błaźnie.
    • czciborwielki Owszem 08.05.26, 16:59
      pies-i-ryj napisała:

> Po wyroku trybunału europejskiego sprzed paru dni / 2 V br/ TK powinien być bra
      > ny szturmem policyjnym tak aby 6 nowych sędziów mogło rozpocząć nieskrępowaną p
      > racę a nie siedzieć na korytarzu czy w bibliotece bo jakiś pisowski koleś mówi
      > że nie dopuści ich do pracy sędziowskiej.

Też tak uważam.
      • no-popis to Twoja ulubiona pieśń? 09.05.26, 08:53
        czciborwielki napisał(a):

> pies-i-ryj napisała:
        >
        > > Prawo musi znaczyć prawo.
        > > Po wyroku trybunału europejskiego sprzed paru dni / 2 V br/ TK powinien b
        > yć bra
        > > ny szturmem policyjnym tak aby 6 nowych sędziów mogło rozpocząć nieskrępo
        > waną p
        > > racę a nie siedzieć na korytarzu czy w bibliotece bo jakiś pisowski koleś
        > mówi
        > > że nie dopuści ich do pracy sędziowskiej.
        >
        > Też tak uważam.

Wyklęty powstań, ludu ziemi!Powstańcie, których dręczy głód!Myśl nowa blaski promiennymiDziś wiedzie nas na bój, na trud.Przeszłości ślad dłoń nasza zmiata,Przed ciosem niechaj tyran drży!Ruszymy z posad bryłę świata,Dziś — niczym, jutro wszystkim my!Refren:Bój to jest nasz ostatni,Krwawy skończy się trud,Gdy związek nasz bratniOgarnie ludzki ród.
        W każdym razie śpiewał ją publicznie zastępca premiera Tuska.
    • buldog2 Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 08.05.26, 21:38
      I szturm ABW na pałac prezydencki potrzebny. Jeszcze nie dziś.
      • bobislaw.borboje SOP 08.05.26, 23:50
        nie miałaby nic przeciwko.
      • no-popis Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 09.05.26, 06:07
        buldog2 napisał:

> I szturm ABW na pałac prezydencki potrzebny. Jeszcze nie dziś.
        Masz deja vu?! Twoi dziadowie już to robili w 1917 roku.
      • no-popis Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 09.05.26, 08:44
        buldog2 napisał:

> I szturm ABW na pałac prezydencki potrzebny. Jeszcze nie dziś.
        Twoi dziadowie zapewne szturmowali Pałac Zimowy.
        Tusk ma poparcie już tylko idiotów i neokomunistów, jak widać na tym forum.
    • no-popis WY bolszewicy to byście tylko szturmowali 09.05.26, 06:38
      Wasi przodkowie szturmowali Pałac Zimowy, skutecznie, w roku 1917. Do dzisiaj znakomita część Waszego elektoratu to potomkowie tamtych szturmujących.
      II osoba w państwie, Marszałek Czarzasty, jawnie gloryfikuje tamten system, wywodzący się z tamtego szturmu.
      • taziuta Re: WY bolszewicy to byście tylko szturmowali 09.05.26, 07:01
        no-popis napisała:

> Wasi przodkowie szturmowali Pałac Zimowy, /.../
        > II osoba w państwie, Marszałek Czarzasty, jawnie gloryfikuje tamten system, wywodzący się z tamtego szturmu.

Jaki szajs trzeba mieć w puszce mózgowej żeby pisać takie bzdurne bzdety?
        • no-popis Re: WY bolszewicy to byście tylko szturmowali 09.05.26, 07:42
          taziuta napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > Wasi przodkowie szturmowali Pałac Zimowy, /.../
          > > II osoba w państwie, Marszałek Czarzasty, jawnie gloryfikuje tamten syste
          > m, wywodzący się z tamtego szturmu.
          >
          > Jaki szajs trzeba mieć w puszce mózgowej żeby pisać takie bzdurne bzdety?
          Jakim trzeba mieć pusty intelekt niczym kilkuletnie dziecko, które jak czegoś nie rozumie to reaguje płaczem lub agresją.
          Nie zaskoczyłaś/eś.
          PS jak widzę trafiłem w dziesiątkę i komucha ubodło.
          • taziuta Re: WY bolszewicy to byście tylko szturmowali 09.05.26, 07:59
            no-popis napisała:

Jaki szajs trzeba mieć w puszce mózgowej żeby pisać takie bzdurne bzdety?

> Jakim trzeba mieć pusty intelekt niczym kilkuletnie dziecko, które jak czegoś
            > nie rozumie to reaguje płaczem lub agresją.
            > Nie zaskoczyłaś/eś.
            > PS jak widzę trafiłem w dziesiątkę i komucha ubodło.

Strzyżone-golone. Słabiutko, pisiorku.
        • no-popis Re: WY bolszewicy to byście tylko szturmowali 09.05.26, 07:50
          taziuta napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > Wasi przodkowie szturmowali Pałac Zimowy, /.../
          > > II osoba w państwie, Marszałek Czarzasty, jawnie gloryfikuje tamten syste
          > m, wywodzący się z tamtego szturmu.
          >
          ...i oczywiście ten co to napisał zakładając ten wątek :
          forum.gazeta.pl/forum/w,28,179994062,179994062,Trybunal_Konstytucyjny_nalezy_brac_szturmem_policy.html
          jest rozwinięty intelektualnie i nie ma szajsu w głowie :) oczywiście zdaniem takiej patologii moralnej, jak Ty.
          No cóż, ktoś Ci te wartości moralne albo skrzywił, albo nie rozwinął.
          • taziuta Re: WY bolszewicy to byście tylko szturmowali 09.05.26, 08:11
            no-popis napisała:

> taziuta napisał:

> > Jaki szajs trzeba mieć w puszce mózgowej żeby pisać takie bzdurne bzdety?

> ...i oczywiście ten co to napisał zakładając ten wątek :
            > < /.../,Trybunal_Konstytucyjny_nalezy_brac_szturmem_policy./.../

> jest rozwinięty intelektualnie i nie ma szajsu w głowie :) oczywiście zdaniem takiej patologii moralnej, jak Ty.
            > No cóż, ktoś Ci te wartości moralne albo skrzywił, albo nie rozwinął.

Nie tłumacz się, jesteśmy tolerancyjni i nie będziemy żadnego pustogłowa zmuszać do udawania mądrego.
            A szturm policyjny to oczywista szydera z debilnych pisiorów. Zdziwiłbym się gdybyś sam to zajarzył. :)
            • no-popis Re: WY bolszewicy to byście tylko szturmowali 09.05.26, 08:43
              taziuta napisał:

> no-popis napisała:
              >
              > > taziuta napisał:
              >
              > > > Jaki szajs trzeba mieć w puszce mózgowej żeby pisać takie bzdurne b
              > zdety?
              >
              > > ...i oczywiście ten co to napisał zakładając ten wątek :
              > > < /.../,Trybunal_Konstytucyjny_nalezy_brac_szturmem_policy./.../
              >
              > > jest rozwinięty intelektualnie i nie ma szajsu w głowie :) oczywiście zda
              > niem takiej patologii moralnej, jak Ty.
              > > No cóż, ktoś Ci te wartości moralne albo skrzywił, albo nie rozwinął.
              >
              > Nie tłumacz się, jesteśmy tolerancyjni i nie będziemy żadnego pustogłowa zmusza
              > ć do udawania mądrego.
              > A szturm policyjny to oczywista szydera z debilnych pisiorów. Zdziwiłbym się gd
              > ybyś sam to zajarzył. :)

Mnie nie zdziwiło, że teksty psa uważasz za szyderę, zapewne i Boba o strzelaniu do pisiaków też, a moje szyderstwo z takich wyziewów agresji i namawiania do bezprawia uważasz za skandaliczne zachowanie. Gdybyś miał chociaż ten szajs w tej głUFce to pewnie byś na to wpadł ale jak masz ją pustą to nikt na to nic nie poradzi bo to stan genetyczny i nie do wyprostowania.
              • taziuta Wygrałeś! 09.05.26, 09:33
                no-popis napisała:

/.../ Gdybyś miał chociaż ten szajs w tej głUFce to pewnie byś na to wpadł ale jak masz ją pustą to nikt na to nic nie
                > poradzi bo to stan genetyczny i nie do wyprostowania.

Przemyślałem to (wiem, wiem) i wpadłem na to, że dalsza rozmowa z tobą jest bez sensu.
                Mój pies kopov to przy tobie miszcz intelektu. :)
                • no-popis Re: Wygrałeś! 09.05.26, 09:43
                  taziuta napisał:

> no-popis napisała:
                  >
                  > /.../ Gdybyś miał chociaż ten szajs w tej głUFce to pewnie byś na to wpadł ale
                  > jak masz ją pustą to nikt na to nic nie
                  > > poradzi bo to stan genetyczny i nie do wyprostowania.
                  >
                  > Przemyślałem to (wiem, wiem) i wpadłem na to, że dalsza rozmowa z tobą jest bez
                  > sensu.
                  > Mój pies kopov to przy tobie miszcz intelektu. :)
                  Aby cokolwiek przemyśleć to trzeba mieć narząd do tego niezbędny.
                  Twój pies, jak każde zwierzę, ma jakiś proces myślenia, a Ty masz pustkę w tym miejscu gdzie Twój pies ma jednak mózg.
                  Im bardziej fikasz, tym bardziej grzęźniesz,
                  Jak się zdecydujesz udać do psychoanalityka to weź ze sobą ten wydrukowany wątek i niech on Ci wytłumaczy dlaczego to nie jest "szydera" autora oraz niewłaściwość Twojego zachowania za co spotkała Cię kara i ....nie fikaj dalej bo grzęźniesz z uwagi na brak potencjału w każdej dziedzinie.
                • no-popis Musiałem przyjąć, chwilowo, język PrOstaka 09.05.26, 09:55
                  taziuta napisał:

Przypomnę co napisałaś w pierwszym Twoim poście:
                  "Jaki szajs trzeba mieć w puszce mózgowej żeby pisać takie bzdurne bzdety?"

Zawsze mam ból jak muszę się zniżyć do POziomu tego rodzaju polemistów/prostaków jak Ty Ziuta ale muszę to robić w takich okolicznościach z takich to powodów aby ich choroba i patologia spotykała się ze społecznym oporem bo inaczej dojdą do poziomu choroby np Cyby.
                  Ciekawe jest też to, że pisałaś o sobie per Wy- kogo masz na myśli? Kto to jest Wy? Wy tuskowcy? Wy silniczki, Wy komuniści ? Wy rząd?
                  Kto to są Wy?
                • bobislaw.borboje Re: Wygrałeś! 09.05.26, 10:55
                  Czy kiedyś pro-pisowi ta sraczka minie?
                  • no-popis Re: Wygrałeś! 09.05.26, 11:33

> Czy kiedyś pro-pisowi ta sraczka minie?
                    Sądząc z forumowego wzmożenia z Karskim to jak zawsze, jak każdy lewak, zarzucasz innym to co dobie dolega.
                    Rząd z CZarzastym i Gioertychem z powiązaniami ruskimi zarzuca innym ruskość.
                    Rzęd kradnący na POtęgę zarzuca innym złodzijstwo.
                    Rząd zarzucający innym miękkość wobec pedofilii chroni pedofilii w swoich szeregach brrr.
                    Buldog zarzucający mi straczkę :) ma dzisiaj wzmożenie i sraczkę w wątku o Karskim.....wsytarczy tam zajrzeć jak smamuje aby tę sraczkę powstrzymać.
        • no-popis Re: WY bolszewicy to byście tylko szturmowali 09.05.26, 08:57
          taziuta napisał:

I ten dialogo (cytuję niżej), tych znanych forumowiczów po przekształceniach, uważasz za "szyderę" czy taki żarcik ?
          czciborwielki napisał(a):

> pies-i-ryj napisała:
          >
          > > Prawo musi znaczyć prawo.
          > > Po wyroku trybunału europejskiego sprzed paru dni / 2 V br/ TK powinien b
          > yć bra
          > > ny szturmem policyjnym tak aby 6 nowych sędziów mogło rozpocząć nieskrępo
          > waną p
          > > racę a nie siedzieć na korytarzu czy w bibliotece bo jakiś pisowski koleś
          > mówi
          > > że nie dopuści ich do pracy sędziowskiej.
          >
          > Też tak uważam.

Nie pytam więc co Ty masz "w tym pustym łbie", jako to często się mówi, bo nic tam nie masz bo jest pusty....próżnia jeżeli to uważasz za "szyderę".
    • no-popis a po szturmie, jak po tym w 1917 roku 09.05.26, 08:47
      Wielki przywódca POwoła toaszyszy komisarzy w Trybunale Konstytucyjnym.
    • moingeal Re: Trybunał Konstytucyjny należy brać szturmem p 09.05.26, 08:51
      W ramach gwarancji spłaty SAFE polskie złoto Tusk pilnie chce przekazać do Niemiec jeszcze przed wyborami.
    • no-popis są tacy abnegaci na tym forum 09.05.26, 09:47
      pies-i-ryj napisała:

> ny szturmem policyjnym tak aby 6 nowych sędziów mogło rozpocząć nieskrępowaną p
      > racę a nie siedzieć na korytarzu czy w bibliotece bo jakiś pisowski koleś mówi
      > że nie dopuści ich do pracy sędziowski
      Wyobraź sobie, że są tacy durnie na tym forum, że Twój post, masowe dla niego poparcie forumowych neokomunistów i silniczków, uznali za taki żarcik , za szyderstwo .
      Zdradż proszę z kogo szydziłeś? Z tuskowców, którzy masowo żądają szturmu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka