Dodaj do ulubionych

Prywatnie do storimy

12.08.26, 11:11
Prześladowanie innych osób zaczynam odczytywać jako przejaw schizofrenii, czy nawet dalszych schorzeń psychicznych. Zostaw sukę. Masz mnie do pastwienia się…
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 11:29
      negativum napisał:

> Prześladowanie innych osób zaczynam odczytywać jako przejaw schizofrenii, czy n
      > awet dalszych schorzeń psychicznych. Zostaw sukę. Masz mnie do pastwienia się…
      >
      Suka jest ruska a Ty nie.
      • pies.na.czarnych Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 11:31
        Nie na darmo jesteś znany na tym foro jako ludzikow. 😅
        • ukos Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 13:11
          pies.na.czarnych napisała:

> Nie na darmo jesteś znany na tym foro jako ludzikow. 😅

Zielienyj?
          • pies.na.czarnych Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 13:14
            > Zielienyj 😅
        • no-popis Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 13:16

> Nie na darmo jesteś znany na tym foro jako ludzikow. 😅
          no i ...
      • storima Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 13:43
        no-popis napisała:

> negativum napisał:
        >
        > > Prześladowanie innych osób zaczynam odczytywać jako przejaw schizofrenii,
        > czy n
        > > awet dalszych schorzeń psychicznych. Zostaw sukę. Masz mnie do pastwienia
        > się…
        > >
        > Suka jest ruska a Ty nie.
        >
        >
        >
        >

Absolutna prawda.

PS
        wypisywanie idiotyzmów:
        1. Jako "prywatne" na publicznym forum.
        2. "pastwienie" na określenie tego co robię, czyli ukazywaniu kłamstw i tworzenia fałszywych tożsamości w celu skutecznej dezinformacji i rozsiewaniu putinowskiej propagandy.

Po tym co tu wypisałeś, tym chamskim oszczerczym tekstem mam zamiaru miec z tobą najmniejszego internetowego kontaktu.

"
        storima Re: znowu ujawnił swoje preferencje. 12.08.26, 12:04
        (Do Nopopis)

> Tobie twoi przełożeni z Moskwy podsunęli lepszy pomysł? Dawaj, nie krępuj się.

Szybka instrukcja z podręcznika operacji psychologicznych w Moskwie:

Namierz lokalny spór tutaj to Starlink w PL.

Wrzuć hasło o odcięciu pomocy wojskowej dla Ukrainy.

Gdy ktoś wskaże, że to realizacja interesów Putina zastosuj zabieg lustrzany i krzycz „to ty jesteś z Moskwy!”.

Słaby model językowy, próbujcie dalej. Prawdziwe cele tej manipulacji:

rozbić wsparcie dla Ukrainy i zasiać poczucie bezsilności wobec rządu."
        • storima Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 13:44
          korekta:
          Po tym co tu wypisałeś, tym chamskim oszczerczym tekstem mam zamiaru mieć z tobą najmniejszego internetowego kontaktu.
          • storima Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 13:57
            PS

Nie ma mojego przyzwolenia na bezkrytyczne tolerowanie, czyli wspieranie szerzenia antypolskiej, putinowskiej propagandy:

storima Re: idż na urlop Rubcow, na Krym 12.08.26, 13:50

> Trollu pisowski ja mam odwagę pisać to co myślę, a ty tak nauczony i przyzwycza
            > jony od dziecka głosisz to co głosi stado.

Wyzywanie od „pisowców” nie przykryje faktu, że chwilę wcześniej proponował odcięcie łączności dla Ukrainy. Standardowa taktyka polaryzacji, żeby odwrócić uwagę od własnej wpadki.

Próba wciągnięcia wątku w polsko-polską wojenkę to tania zasłona dymna, gdy brakuje mu argumentów. Niezależne myślenie nie polega na ślepym powielaniu narracji wygodnej dla Moskwy.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,180216374,180216374,I_co_im_pan_zrobisz_panie_Gawkowski.html?p=180216982PS
            a Tobie Panie Negativum nikt nie zabrania wypisywania durnych treści i zaśmiecania forum bezsensownymi i jątrzącymi watkami od rana do późnej nocy.
            A ponieważ jesteś Pan Polakiem to mnie ta pańska prezentacja tutaj zupełnie nie interesuje.
            Z poważaniem,
            Marek Pacholec

• negativum Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 17:33
          To się już staje nudne dla obserwujących.
          Co więcej atakujesz każdego, kto nie chce oglądać twego przedstawiania.
      • pies.na.czarnych Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 14:02
        Już jest opozycjonista bez zasług 😅
        I jak zwykle zapluł się i wali byki jeden za drugim.
        • storima Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 14:35

> Już jest opozycjonista bez zasług 😅
          > I jak zwykle zapluł się i wali byki jeden za drugim.

Rosjanin fałszowaniem mojej tożsamości nie zakryje swej antypolskiej, putinowskiej propagandy którą hiper aktywnie szerzy od czasu pełnoskalowej agresji bandyckiego Putina na Ukrainę:

storima Re: Nie wszyscy wiedzą. 16.06.26, 11:09
          tapatik napisał:

> Właściwie to co chcesz udowodnić tymi zdjęciami?
          > Zdjęcie nr 1 dotyczy statku, który przewoził broń z Iranu i został przechwycony
          > przez USA.
          (…)

storima:

Tapatik. To ta sama informacja ilustrowana skradzionym do putinowskiej propagandy zdjęciem.

Podałem jedno ze źródeł skradzionego przez międzynarodową putinowską trollnię zdjęcia wykorzystywanego jak widać w celach propagandowych Kremla.

PS Rosjanin pies.na.czarnych kreując fałszywą tożsamość nieustannie od czasu pełnoskalowej agresji Rosji na Ukrainę rozpowszechnia na forum GAZETA.PL fałszywe informacje ze źródeł międzynarodowej putinowskiej trollnii:

Podałem jedno ze źródeł skradzionego przez międzynarodową puszkinowską zdjęcia wykorzystywanego jak widać w celach propagandowych Kremla:

Oto komentarz i skradzione przez międzynarodową putinowską trollnię źródło sfałszowanej informacji:
          This handout photo from US Central Command posted to X shows weapons seized from Iran that the US government transferred to Ukraine on April 4.
          From US Central Command

"Zdjęcie z Amerykańskiej Centrali Dowodzenia publikowane na "X" pokazuje skonfiskowaną od Iranu broń, którą USA przekazała Ukrainie."
          edition.cnn.com/2024/04/09/politics/us-iran-arms-ukraine
          To drugie skradzione przez putinowców zdjęcie pochodzi jak zauważyłeś z mediów tureckich:

• storima Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 14:43
            korekta:
            putinowską
        • pies.na.czarnych Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 15:14
          I znowu się zapluł i znowu stawia byki 😂
          • storima Re: Prywatnie do storimy 12.08.26, 17:36

> I znowu się zapluł i znowu stawia byki 😂

Brak jakiejkolwiek odpowiedzi na fakt użycia skradzionego zdjęcia Amerykańskiej Centrali Dowodzenia mówi sam za siebie.

Gdy brakuje argumentów obronnych dla kremlowskiej manipulacji, pozostaje już tylko wyśmiewanie literówek i wyzwiska.

Prawdy o źródle zdjęcia, kradzieży, sfałszowania i dystrybucji przez kremlowską trollnię nie zmieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka