Dodaj do ulubionych

Nie było zamachu stanu

12.08.26, 19:25
Prokuratura Okręgowa w Warszawie umorzyła śledztwo dotyczące rzekomego zamachu stanu na Trybunał Konstytucyjny, Sąd Najwyższy i Krajową Radę Sądownictwa. Zawiadomienie w tej sprawie złożył wcześniej prezes TK Bogdan Święczkowski, który o przejęcie tych instytucji oskarża obecną koalicję rządzącą. Prokuratura stwierdziła, że nie jest jej rolą zajmowanie stanowiska w sporze ustrojowym.

Czy oszczercy będą teraz podważać ustalenia prokuratury Żurka, która umorzyła postępowanie w sprawie mieszkania Nawrockiego?
Bo na przeprosiny za kocopoły o zamachu nie ma co liczyć.
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Nie było zamachu stanu 12.08.26, 20:25
      sverir napisał:

> Czy oszczercy będą teraz podważać ustalenia prokuratury Żurka, która umorzyła p
      > ostępowanie w sprawie mieszkania Nawrockiego?
      > Bo na przeprosiny za kocopoły o zamachu nie ma co liczyć.
      Tego się po Tobie akurat, nie spodziewałem.
      Szokujące porównanie :( przy prokuraturze, obojętne czy za PiS czy PO, podległej politycznie tamtemu czy temu rządowi.
      • mazala2 Re: Nie było zamachu stanu 12.08.26, 20:47
        no-popis napisała:

> sverir napisał:
        >
        > > Czy oszczercy będą teraz podważać ustalenia prokuratury Żurka, która umor
        > zyła p
        > > ostępowanie w sprawie mieszkania Nawrockiego?
        > > Bo na przeprosiny za kocopoły o zamachu nie ma co liczyć.
        > Tego się po Tobie akurat, nie spodziewałem.
        > Szokujące porównanie :( przy prokuraturze, obojętne czy za PiS czy PO, podległe
        > j politycznie tamtemu czy temu rządowi.
        >

A mnie sverir nie zaskoczył. Od lat reprezentuje na forum kraj te same poglądy co Nadredaktor ale przedstawia je w znacznie prymitywniejszy a często w prostacki sposób., jak tym razem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka