Gość: Anti-Fascist Rośnie nam super faszysta! IP: *.crowley.pl 06.12.04, 15:54 W osobie Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Uniwer.Warsz Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: 5.2.* / *.kbn.gov.pl 06.12.04, 15:55 Przemówienie Giertych nie zasługuje nawet na komentarz. Czym się mniej o nim mówi, tym bardziej go to boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: 5.5R* / *.ford.com 06.12.04, 15:55 no tao mamy faszyzm w PL. serdeczne gratulacje a ten Getrycj to jakis chlopek-roztorpek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:56 No, i potwierdził pierwszy dyskutant, że Polska to kraj z tradycją tolerancji! Jeśli tak ma wyglądać dyskusja na temat publikowanych tekstów, to ja postuluję, by redakcja stworzyła dwa różne fora dyskusyjne, bo ja nawet nie mam ochoty, by moje wypowiedzi znajdowały sie wśród takiego bełkotu bezmózgowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba z wwy Re: Giertych - i bojowki faszystowskie MW IP: *.de.deuba.com 06.12.04, 15:56 To nic innego jak faszystowskie bojowki przywodzy wilekiego Giertycha. Zal mi tych mlodych ludzi,ktorych po wykorzystaniu,Giertych kopnie w d... i porzuci.Dzisiaj sa mu potrzebni w budowaniu sprawnej organizacji ze sprawnymi bojowkami do rozpedzania wiecow i zebran wyborczych,jakie sie rozpoczna po ustaleniu terminu wyborow w 2005. Giertych to narodowy socjalista w najgorszej tradycji od pokolen szkodzacy Polsce. Nic dobrego z tego nie wyniknie. Na szczescie narod w swej niezmierzonej madrosci odrzuca takich radykalow na smietnik historii. Tym razem tez tak bedzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: Giertych - i bojowki faszystowskie MW IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 15:59 Swieta racja dlatego notowania LPR ida ciagle w gore. Trzeba tylko zmobilizowac masy do glosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.ne.client2.attbi.com 06.12.04, 15:56 Nie dziwie sie powstawaniu takich ruchow i wzrostowi ich popularnosci. Co proponuja inne partie-zwykle zlodziejstwo, kumoterstwo i haslo tylko jedno "szmal"! Normalni ludzie maja dosc tych wszystkich oszustw, gierek pod publiczke, wszechwladnej korupcji, degregoladzie, utwierdzonemgo bezrobocia najwyzszego w Europie, rozwalonej sluzby zdrowia, szkolnictwa i ciaglej niepewnosci jutra. To wszystko gwarantuja obecni wladcy tego kraju. Ich bezczelnosc w zlodziejstwie i dranstwie przekroczyla wszelkie granice. Propagowac potrafia jedynie zboczone widzenie swiata w kazdej dziedzinie zycia. Tak naprawde to oni sa tworcami wszelkich ruchow radykalnych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:56 Giertych, jazda do psychiatry, ale już!!! Kto głosuje na tych chorych ludzi? Co oni robią w sejmie? Jezu, Ty widzisz i nie grzmisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Zgred Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:59 Roman Giertych = Baldur von Schirach Odpowiedz Link Zgłoś
spokojni1 MW=stalinizm 06.12.04, 16:00 Już dawno było widać co jest wzorcem dla pana Giertycha. Tymi wypowiedziami tylko przypieczętował to co każdy widzi. Roman Giertych byłby idealnym liderem radzieckiej organizacji pionierskiej z czasów tow. Stalina. Jedyne co zmienia w stalinowskim podejściu do życia do stosunek do religii. Ten człowiek idealnie potrafi tak zniekształcić przesłanie religii katolickiej by pasowałą jak ulał do jego wizerunku zdrowego, stalinowskiego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz FASZYSTOM PRECZ!!!!!!!!!!!! Czy media sady nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:03 widza ze rodzi sie nam jesli juz nie powstala silna grupa faszystow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: FASZYSTOM PRECZ!!!!!!!!!!!! Czy media sady ni IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 16:05 czy sady nie widza jak LSD rozkrada Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
jdas Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp 06.12.04, 16:05 Mowa ta bardzo przypomina mi inną, a mianowicie Ein Reich, ein volk, ein fuhrer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 16:10 sehr gut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mago Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 16:08 "Koń" do przymusowego leczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPSiR Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: 217.153.99.* 06.12.04, 16:08 Heil Giertych !!!!!! tak sie rodził nazizm w III Rzeszy........jeżeli tak wygląda chrześcijańkie braterstwo to jestem dumna z tego że nie należę do WASZEJ wspólnoty.....takie zapędy panie GIERTYCH leczy się na oddziałach klinicznych.........a może by tak wybudowac obozy koncentracyjne dla homoseksualistów....dla lewicowców....dla Żydów ??? Feministki nalezałoby spalic na stosie........???.......i znowu na bramie pojawi sie napis ARBEIT MACHT FREI ????? wstyd mi za takich Polaków jak Giertych i członkowie MW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 16:11 najlepiej by bylo jakby kazdy wstydzil sie za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piootr Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:18 szakopuł w tym, że nie każdy potrafi... Bo niektórzy robią to "co muszą" w imieniu " narodu" "boga", historii itp. fantazmatów. Korzyści osobiste ( w tym kompensacja kompleksów) to zaledwie "skutek uboczny" lub nawet "przypadek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjon Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: 212.57.236.* 06.12.04, 16:09 przeczytalam relacje z kongresu MW i nie moge sobie znalezc miejsca hodujemy sobie Giertychjugend? wstyd i zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: 150.254.89.* 06.12.04, 16:09 No, proszę państwa, jesteśmy świadkami wiekopomnej chwili-oto, po tylu latach odrodził się w Polsce faszyzm.Zyczę wszystkim powodzenia, ja wyjeżdżam z tego kraju,hehe, jak Żyd-Wieczny Tułacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 16:12 Zosia samosia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yadymy sth Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.rozbark.net / 212.244.164.* 06.12.04, 16:09 buahahah ten Giertych mnie rozwalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-e Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.chello.pl 06.12.04, 16:10 Adolf H. mówił tak samo, SS miało na paskach "Gott mit uns". Też się odwoływali do tradycji swojego narodu. Banda zakłamanych faszystów. Katolicka Polska - ciekawe gdzie oni widzą tych katolików? Niby 90% katolicy i sami święci, to kto kradnie? Ateiści? Jestem ateistą i nie oszukuję i nie kradnę. I nie mówię "NASZ KRAJ" albo "NASZA POLSKA", pokażcie mi akt własności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jano Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:11 Czyta się to jak reportaż ze zjazdu Hitlerjugend. Ta faszystowska swołocz cuchnie z daleka ksenofobią, antysemityzmem i zamordyzmem. To pasuje: tata komuch, syn hitlerowiec, udający katolickiego Polaka. Jak ta zaraza może się odrodzić w takim europejskim cywilizowanym kraju jak Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:38 Kiedy zrozumiecie że religia to największe kłamstwo w dziejach ludzkości, stworzone po to by zniewalać tępych ludzi jak wy, jesteście zniewoleni i chcielibyście innych zniewalać, a przeciwników eliminować. Wasza religia o ile mi wiadomo ma szerzyć dobroć, miłość i tolerancje, a u was sama nienawiść, czy naprawdę nie dostrzegacie podobieństw do Hitlera, a może Hitler wam się podoba. Czy nie dostrzegacie prorosyjskości waszego kłamliwego wodza, a może wolicie wschód niż zachód, to by tłumaczyło dlaczego wasza partia broni Łukaszenki i Janukowycza. Dlaczego boicie się nowoczesności i pragniecie tkwić w średniowieczu, dlaczego MW nie walczyła z komunistami, a Giertych i Bender z waszej partii wspierali Jaruzelskiego i atakowali "wywrotowców" z Solidarności. Dlaczego elektorat LPR stanowią w 95% ludzie po podstawówce i zawodóce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 16:40 ty to pewnie po studiach co? tak jak prezio Kwas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:58 Nie, już dawno po politologii, a z kwasem nie mam nic wspólnego, jestem niezależnym analitykiem tego cyrku w którym ty występujesz, a twoja retoryka na temat kwasa swiadczy, że z nauką to u ciebie kiepsko, ale ucz się może skończysz tą zawodówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 17:03 Widze ze system szkolnictwa w Polsce powaznie kuleje skoro kolesie po zawodowkach maja wiecej wiedzy niz ci po studiach. Przypadek Uniwersytetu Gdanskiego i innych pokazuje co za cwoki koncza studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:06 a w czym masz z więcej wiedzy, podziel się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 17:10 typowy przypadek analfabetyzmu wtornego. Studia niby skonczone( poszlo pare swiniakow na doksztalcenie syna )pisac niby umie , ale nie potrafi zrozumiec tego co jest napisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:26 Jak widać brakuje ci argumentów bo w życiu nie przeczytało sie wiele, bo lepiej jest być drechem, bo to łatwiej i nie trzeba rozumku przemęczać, łatwiej słuchać propagandy i kłamstw, bo te łatwiej przyswoić i ten pan Giertych tak prosto zrozumiale do mnie mówi, bo jestem życiowym nieudacznikiem i frustratem, a winne temu są czerwoni, bo ja w życiu sobie nie umiem poradzić, a pan Giertych zrobi za mnie. Przemyśl swoje postepowanie człowieku zanim będzie za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 17:28 CO ty pleciesz czlowieku? Ja nie musze polegac na Panu Giertychu tylko na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:47 Jakoś nie potrafię tego dostrzec, bo wierzysz w kłamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 17:48 a w co ty wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:51 W silną, nowoczesną Polskę w silnej Europie, gdzie nie ma takiej nienawiści jak teraz w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 18:14 komune trzeba i nalezy nienawidziec. Trzeba tym brudasom i ich dzieciom odebrac to co zabrali tak zeby juz nigdy wiecej nie podniesli reki na swoich panow...panow tej ziemii! Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ 06.12.04, 17:23 Też jesteś po studiach, co tu wydziwiasz, Discountman! Janko Muzykant się znalazł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 17:26 Przestan zazdroscic i wez sie za swoja ortografie to tez osiagniesz sukces zamiast polegac na koneksjach swoich towarzyszy. Zadna praca nie hanbi. CO to jest ten discountman?...czy to jakas nowomowa? Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ 06.12.04, 17:34 Moim zdaniem to "Człowiek z dyskontu" (chodzi o dyskont spożywczy), młodzieżowy bohater z amerykańskich komiksów, choć mogę się mylić, sam wiesz, jaki ze mnie tłumacz. Ciekawe, przed czym ratujesz świat, Discountmanie? Zanim się zabierzesz za komety pędzące w kierunku New York z astronomiczną prędkością, lub za kurzy wirus, powodujący wzrost cen jajek ("U was jak zawsze najtaniej"), potrenuj rozumienie kilku zdań: Mama Eli ma koc. To nie koc Eli. To koc mamy Eli. Oddychaj głęboko, zaraz poczujesz się lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 17:43 widac trenowanie tych kilku zdan tobie nie pomoglo. Proponuja ci inna terapie ta juz niestety nie skutkuje. Nie wiedzialem ze takie zera jak ty maja swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ 06.12.04, 17:47 Dobra, pora do innych zajęć. Dzięki za rozsądną i kulturalną wymianę poglądów. Pzdr Kapitanie Ameryka, osobne dla Dziadka w Argentynie (i przestań go straszyć Wiesenthalem, bo się pochoruje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: DO MŁODZIEZY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 17:50 Widze dowiezli kolejna partie bydla do rzezni panie wielebny dyrektorze. Prosze sie zabrac do swoich zajec czyli robienie bykow i jalowek i nie zawracac inteligencji glowy bzdurami. Zrozum..to nie na twoja glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:23 Giertychu.nie chce Polski katolickiej.chce Polskę demokratyczną,Polskę która jest Państwem Prawa.a Ty z nim stoisz na bakier, chociaż pono jesteś prawnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp 06.12.04, 16:25 Przebojami światowego kina stały się w ostatnich latach tzw. "versusy" (Freddy kontra Jason, Obcy kontra Predator, Prałat Jankowski kontra Ojciec Dyrektor). Proponuję następny materiał na megahit z tej serii: "Chciwy Romek kontra Prezio". Ktokolwiek wygra, my przegramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 16:39 CO jest tlumacz grunt sie pod nogami pali co?..trzeba bedzie niedlugo oddac swoja ciepla posadke bardziej ambitnym jednostkom. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp 06.12.04, 17:01 Nic tu się nie pali, uważaj, bo ci się taśma w kasie fiskalnej kończy. Ale cieszę się, że spodobała Ci się praca w dyskoncie spożywczym. Szalony ten New York. Co u dziadka? Dzwonił z Argentyny? No i na koniec tradycyjnie z okazji zbliżających się świąt, specjalnie dla Ciebie, kilka zdań, które zrozumiesz: To dom. Tu jest ul. Miłego rozumienia. I pamiętaj o oddychaniu. Sfrustrowana brygada stoczniowców-filologów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 17:06 Patrzcie no ludziska... z okazji zblizajacych sie swiat bozonarodzeniowych nawet zwierzeta przemawiaja ludzkim glosem...czyzby cud?...no i nawet nie zrobil w jednym zdaniu..gratulacje. Robisz postepy tlumacz...tak na marginesie to co tlumaczysz bajki dla dzieci? Oby tylko nie uczyly sie od ciebie ortografii kolego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 17:07 no i nawet nie zrobil bledu w jednym zdaniu Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp 06.12.04, 17:09 Mam korektę, prężnie funkcjonuje. Nie ma strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOLK Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 17:11 Widac nawet z korekta popelniasz byki. Nie wychylaj sie juz z tym tlumaczem bo sie kompromitujesz. Mogles powiedziec ze jestes dyrektorem rzezni lub ocs takiego...sam chyba rozumiesz swoj blad. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp 06.12.04, 17:20 No, ku.., nareszcie, prawda jest brutalna: napisałeś "osc" zamiast "cos"!!! Jak rozumiem to jedynie literówka spowodowana faktem, że posoka z półtusz wołowych zachlapuje Ci klawiaturę. Trudno, co zrobić... Nie łam się, mam dla Ciebie coś na pociechę: kilka prostych zdań. To jest Ela. A to mama Eli. Wypas, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volk Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 17:30 Wypas to bedziesz mial dzisiaj w rzezni na trzeciej zmianie. Swieze skwary juz slinka kapie z pyska na klawiature. Ja tlumaczem nie jestem...inna branza...byki mam prawo robic. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp 06.12.04, 17:39 Słuchaj ameryykański intelektualisto: w rzeźni nie chodzi o to, żeby byki robić, raczej wręcz na odwrót. Nie wiem o co Ci chodzi, ale przyznaj się, jak to jest z tym Twoim robieniem byków? Kiedy ostatnio zaszedłeś jakąś jałówkę od tyłu? Ale się porobiło w tej Ameryce... Ale jeśli to lubisz... Być może w Polsce już niedługo będziesz mógł zalegalizować swój związek z jakąś przystojną krasulą. Zapraszam, choć nie będę na ślubie. Wybacz, Discountman! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 17:45 Jeszcze chwile temu byles tlumaczem teraz jestes discountmanem...czy nie widisz zasadniczej roznicy pomiedzy tymi slowami? O robieniu bykow i jalowek jako dyrektor rzezni masz pewnie wieksze pojecie niz ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp 06.12.04, 17:52 To Ciebie miałem na myśli, dla jasności powinieniem napisac: "Wybacz, Discountmanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volk Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.cable.mindspring.com 06.12.04, 18:12 Drogi tlumaczu, Czy moglbys mi wytlumaczyc co to jest ten discountman? Sam nie bardzo wiem co to takiego.. chyba jakas holenderska odmiana jalowki lub byka. Ty pewnie wiesz lepiej nie bede sie sprzeczal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor: (gość po To ma byc takie niby Giertychjugend? Jedna IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 06.12.04, 16:27 katolicka pięść (Katholikenpanzerfaust), jeden Naród, jeden Wódz (Giertych, oczywizda), ein Volk, ein Giertych! To żenujące ale i bez przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bojacy sie Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:28 giertych to jest idiota do kwadratu, stokroc bardziej grozny dla Polski niz Lepper, skad sie ten szakal wzial, ja tego nie rozumiem, trzeba byc kretynem zeby na niego glosowac, na stornie internetowej LPR czytamy: Okretnictwo jest kolem zamachowym poslkiej gospodarki, program LPR to socjalizm + narodowy radykalny fundamentalizm, gospodarczo giertych to TROCKISTA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ do bojącego się IP: *.top.net.pl 06.12.04, 23:51 Giertychizm to po prostu narodowy socjalizm czyli to, co już kiedyś było. Nie masz się jednak czego bać. Jest NATO i wojska USA w Europie. Pogonią Romcia Hitlerka zanim jeszcze rozsiądzie się na stołku. Do koalicji antygiertychowskiej dołączą Niemcy, Czechy, Litwa i Ukraina. Za pomoc w obaleniu giertychizmu państwa te zażądają pewnej ilości kilometrów kwadratowych a Amerykanie nie odmówią, pamiętając dokładnie, kto pluł na G. W. Busha. Scenariusz niezbyt miły ale czy zupełnie nieprawdopodobny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esmeralda Giertych na papierza IP: *.onlink.net 06.12.04, 16:28 a nie na papieza , bo papiezem moze zostac czlowiek wyjatkowy.Natomiast papierzem moze zostac Giertych, ktory jest pusty jak pustynia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt specjalny :-) Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.ucd.ie 06.12.04, 16:30 Coraz czesciej slowa Giertycha jakos dziwnie przypominaja przemowienia pewnego "czlowieka" z NSDAP. Zaczynal od podobnych tekstow. Skonczyl marnie, spowodowawszy uprzednio smierc kilkudziesieciu milionow ludzi w wyniku wojny, ktora rozpetal w 1939. Czyzby Giertych celowal w podobny "program polityczny"? Ciekaw jestem kiedy jego mlodziezowo-wszechpolskie bojowki zaczna urzadzac czystki polityczne, etniczne i inne takie gry i zabawy w dyktature. Odpowiedz Link Zgłoś
danek5 Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp 06.12.04, 16:36 Tolerancja w polityce, rzecz odrobinę względna, ale wykazać się nią trzeba. Jednak w przypadku pana Giertycha to będzie niezmiernie trudne. Dziwi najbardziej owczy pęd do tego typu ugrupowań. Świadczy to niestety o niskiej Polaków kulturze politycznej i orientacji w zagrożeniach , jakie niechybnie niosą za sobą niektóre z nich. A przecież jeszcze parę dni temu pan Giertych był "umoczony" w Kulczyka. Chyba coś przeoczyłam, już otrzepał piórka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Radykalna mowa Giertycha do Młodzieży Wszechp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:33 giertych walni się w łeb Odpowiedz Link Zgłoś