Gość: Jaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 14:30 Proponuję małą ankietę. Pytanie jest tylko jedno : Czy pani Izabela Jaruga- Nowacka może być v-ce premierem w rządzie Rzeczypospolitej? Proszę o krótkie odpowiedzi : tak , nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Izabela Jaruga-Nowacka 07.12.04, 14:32 Skoro jest, to może. ALE NIE POWINNA. Albo powinni jest stworzyć "MINISTERSTWO D/S CUDZEJ DUPY" Na tym zna się najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Izabela Jaruga-Nowacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:43 Ja jestem za. Cóż jest otwarta na wszystkie problemy, słowem ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Izabela Jaruga-Nowacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 15:50 Jak patrzę na nią to mnie podnieca. Co to ma znaczyć? Oczywiście jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa 2 Re: Izabela Jaruga-Nowacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 00:12 Nie wiem co wam odbiło.Jak ta pani może po swoim wystąpieniu "lewicowym" być dalej v-ce premierem. Jestem za nie. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Izabela Jaruga-Nowacka iza.bella.iza 08.12.04, 05:09 pl.wikipedia.org/wiki/Izabela_Jaruga-Nowacka Czy to ta sama,ktora pisze na forum pod nickiem iza.bella.iza ? A jej corka Katarzyna ma ten podwojny nick? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Izabela Jaruga-Nowacka 08.12.04, 05:55 Gość portalu: Jaś napisał(a): > Proponuję małą ankietę. Pytanie jest tylko jedno : Czy pani Izabela Jaruga- > Nowacka może być v-ce premierem w rządzie Rzeczypospolitej? Proszę o krótkie > odpowiedzi : tak , nie Niestety może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Izabela Jaruga-Nowacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 10:21 Przyznaje się do błędu w postawionym pytaniu. Oczywiście , że chodzi mi o względy etyczno- moralne a nie formalne. Pytanie więc powinno brzmieć : Czy powinna ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś