Dodaj do ulubionych

Jakubowska odwiedziła męża w areszcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:19
"est on podejrzanego o korupcję", "o prawie dwugodzinnym wizycie" LUDZIOWIE
PO JAKIM JEZYKU WY PISUJECIE?????
Obserwuj wątek
    • Gość: fixer Ja tam jej współczuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:23
      Uważam że takie odsiadki bez wyroków w sprawach nie będących zabójstwami nie
      mają nic wspólnego z poczuciem sprawiedliwości. Oljenik zamiast się targować a
      już parę razy się pomylił (patrz: sprawa kluski) powinien oddać sprawę do sądu.
      • Gość: hegemon ROBIŁAŚ MU LODA??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:29
        i dobrze, wpakowałaś chlopaka w klopoty to teraz to odpracuj
        • Gość: NONVOYEUR PROSTAKU, TO SIĘ NAZYWA MIĘKKIE SPOTKANIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:42
          • Gość: prokurator WKROTCE LYWICA DOLACZY NA STALE do Macka ?!!!!!!!! IP: 66.144.4.* 11.12.04, 00:16
            • Gość: Nikita Pietrow Swoja droga ciekawe jak... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 00:54
              ...więźniowie traktują skorumpowanych urzędasów mam nadzieje, że tak jak
              pedofilów
              jak mu dupsko wyjadą to może mu ochota na przekręty przejdzie
              no i będzie przestroga dla następnych
        • Gość: coco Bez tapety na pysku i miniówy jak z rynsztoka!!!!! IP: *.piotrowice.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:13
      • Gość: jak Re: Ja tam jej współczuję IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.04, 16:41
        Ja rozumię ze jako komuch masz wykształcenie "koresondencyjne a la Gierek" ale
        w Polsce nakaz aresztowania wydaje właśnie sąd a nie jak u was w PRL-u
        sekrekarz powiatowy.
      • Gość: Stefan Szkoda że tam z mężem nie została. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:20
        Może by tak odwiedzili ją Kwiatkowski, Czarzasty, Nikolski i MUeller. I też
        zostali?
      • Gość: Finwal Re: Ja tam jej współczuję IP: 80.50.169.* 10.12.04, 21:23
        A ja nie. Ona ciągle twierdzi że jest niewinna i tylko sie na nią uwzięli.
        Współczuję za to ich dziecku (dzieciom).
    • Gość: m "odwiedziła w piątek męża Maciej J." Analfabeci? IP: *.crowley.pl 10.12.04, 16:26
      Zaśmiecacie polszczyznę. Albo jakieś "geje" itp. potworki językowe albo taki
      pijacki bełkot. Wstyd!
      • Gość: zibi4u Re: "odwiedziła w piątek męża Maciej J." Analfabe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:36
        Czemu zmieniacie od dawna ustalone zasady gramatyki języka polskiego. Piszecie
        i nie czytacie tego potem, co powoduje kupę śmiechu. Ludzie się od Was
        dowiadują, że słowo wizyta jest rodzaju męskiego, a nie żeńskiego. Zastanawiam
        się czemu ten "wizyt" w więzieniu trwał dwie godziny i co to w sumie ma znaczyć.
        Niechaj to ktoś przetłumaczy na język polski. TYLKO NIE TEN CO TO PISAŁ!!!
        • Gość: zz Re: "odwiedziła w piątek męża Maciej J." Analfabe IP: *.phys.ulg.ac.be 10.12.04, 16:59
          Pewnie w pierwotnej wersji bylo "po 2-godzinnym pobycie w wiezieniu".
          po czym ktos sie zreflektowal, ze "pobyt w wiezieniu" moze byc
          opacznie zinterpretowny...
    • Gość: polak Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:28
      po żydowsku - toż to zydowska gazeta więc czego oczekujesz? Poprawnej
      polszczyzny?? Widocznie jakiś nowy dopiero co sprowadzony z Izraela więc jeszcze
      za dobrze po naszemu nie umie.
      • maaac Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 16:33
        Widac ze "polak" - Polak by pewnie wiedzial co oznacza podpis nad notka PAP.
    • douglasmclloyd Podsłuch zrobił swoje 10.12.04, 16:29
      Szkoda, że w aferze Rywina nie zastosowano tej metody. Nie na darmo Miller i
      jego banda bronili billingów do krwi ostatniej. W przeciwnym razie Rywin nie
      poszedłby do pierdla sam.
      • Gość: przemek Re: Podsłuch zrobił swoje IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:20
        uważasz że można powszechnie stosować podsłuch, przecież to bolszewicki metody
    • Gość: Paweł [...] IP: *.golebia.clarus.com.pl 10.12.04, 16:30
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kontras też mi przestępstwo IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:30
        ubezpieczyli firmę i wzieli za to dużą prowizję, której wy nie możecie
        ścierpieć. Zarząd wybrał znajomych brokerów, bo dlaczego ni. To jest
        wykroczenie skarbowe a nie zbronia za którą się idzie do aresztu. Z biedy
        pomieszało wam się w głowach i zżera was zawiść gołodupcy
    • Gość: Czytelnik Lenistwo i niechlujność dziennikarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:32
      To właściwie wizytówka gazety. Puszczają byle jak wklepany tekst przez korektor,
      który sprawdza jedynie błedy pisowni pojedyńczych wyrazów, natomiast takie
      zdanie nadal może nie mieć sensu wyrazy mogą stać w złych przypadkach itp.

Jak się czyta takie gnioty to się czytać odechciewa. Czy oczekiwanie by w
      polskiej gazecie móc przeczytać artykuł napisany w poprawnej polszczyźnie to
      zbyt wiele.
      • Gość: Czytelnik Re: Lenistwo i niechlujność dziennikarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:34
        ? zamiast . w ostatnim zdaniu
    • Gość: byrnak Coś nie tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 16:36
      Wim, że normą jest brak jakichkolwiek widzeń przez pierwszy miesiąc aresztu
      dla wszystkich poza obrońcą. Chyba działają specjalne udogodnienia dla Oli J.
      • Gość: Mimikra Re: Coś nie tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 19:54
        Byrnak, przecież ty żeś w karcerze siedział.
    • douglasmclloyd Z aresztu udała się prosto do szpitala 10.12.04, 16:42
      Odwiedzić Lesia M.
    • Gość: Kat Niech sie baba przyzwyczaja do widoku zza krat. IP: 193.254.155.* 10.12.04, 16:44
    • Gość: dawid a dlaczego artysci nie protestuja? IP: 192.5.109.* 10.12.04, 16:51
      list by sie przydal. z dr nie wiadomo co bedzie, trzeba sie zabezpieczyc na
      przyszlosc. popierajcie wszystkich i wszystko. artysci, pomyslcie o swoich
      dzieciach, one tez takie utalentowane! kto bedzie je wspieral?
      • douglasmclloyd Spokojnie 10.12.04, 16:54
        Gość portalu: dawid napisał(a):

> list by sie przydal. z dr nie wiadomo co bedzie, trzeba sie zabezpieczyc na
        > przyszlosc. popierajcie wszystkich i wszystko. artysci, pomyslcie o swoich
        > dzieciach, one tez takie utalentowane! kto bedzie je wspieral?

Ileż listów dziennie można wystosować? Dajmy im czas do niedzieli, żeby podpisy
        zebrać zdążyli.
    • niewir CO Z NOWICKIM? 10.12.04, 16:55
      Czy dyrektor Biura Brokerskiego "JARGO". Janusz Nowicki też jest na odpoczynku w Strzelcach Opolskich? Przecież to Janusz Nowicki we Wrocławiu w imieniu "Jargo" sponsorował szereg "działań" Sojuszu Lewych Dochodów. Był zawsze gościem imprez wojskowych i policyjnych.

Pytanie do dziennikarzy i prokuratury: Czy dyrektor "Jargo", pan Janusz N. odpoczywa w Strzelcach Opolskich?
      • Gość: bank Re: CO Z NOWICKIM? IP: 80.72.34.* 10.12.04, 18:09
        Cześć kapucha.
    • dzynks Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 17:01
      Na dole każdej strony jest link "zgłoś problem lub błąd". Często taki komentarz
      trafia do autora. Ja im piszę o błędach od kilku miesięcy. Niestety bez
      rezultatu. Ale kropla drąży kamień. Piszmy więc.
    • Gość: arahat czyzby maz mial babe na boku i biedna zdradzana IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.12.04, 17:04
      nie wiedziala jaka kase laduje w kochanke jej maz? przynoszac jej co miesiac
      tylko 2000 zlotych??
      • Gość: bank Re: czyzby maz mial babe na boku i biedna zdradza IP: 80.72.34.* 10.12.04, 18:10
        Jak się masz, prostaczku.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 17:17
      mam nadzieję ze i ona zadomowi sie kiciu na dłużej
      • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: 80.72.34.* 10.12.04, 18:12
        Prędzej Ty trafisz do nieba.
        • Gość: donia Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.icpnet.pl 10.12.04, 19:34
          w niebie jest tylko miejsce dla św. Piotra
    • Gość: mailer wysyłajcie maile: maciejj@strzelce_opolskie.areszt IP: 80.55.171.* 10.12.04, 17:24
      wysyłajcie maile: maciejj@strzelce_opolskie.areszt.gov ze słowami pociechy

maciek fajna stronka: www.laski.pl
    • ponury.zniwiarz Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 17:42
      skad taka piekna fotke pani oli macie?
    • Gość: sam Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.arcor-ip.net 10.12.04, 17:56
      zalowala neza i chciala sie z nim zamienic. To dlaczego tego nie zrobila?
      • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: 80.72.34.* 10.12.04, 18:14
        Żebyś miał o czym myśleć, głuptasku.
    • Gość: pingwin całuski OLA....:* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 18:04
    • Gość: gaga poważny błąd prokuratora ? IP: *.crowley.pl 10.12.04, 18:05
      Nie powinien absolutnie dopuścić do tego spotkania , chyba że spodziewał sie po
      nim waznych informacji.
      Ale jest także mozliwe że dowody obciążajace Jakubowskiego są tak mocne,ze nie
      ma zadnego niebezpieczeństwa matactwa.
      • Gość: gugu do gagusi IP: 80.72.34.* 10.12.04, 18:22
        Bardzo nie lubisz p. Al. Jakubowskiej. Jak mniemam, masz ważkie po temu powody.
        Ale ku przestrodze, przesyłam Ci wierszyk:
        Dlaczego jasnowidz w Opocznie
        Stanowi miejscową wyrocznię?
        To proste: gdy zgon
        Przepowie czyjś on,
        Uśmierca osobę bezzwłocznie. :-))
        • Gość: kosoń Re: do gagusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 18:50
          Ja też nie lubię p. A.Jakubowskiej i wcale Jej nie żałuję. Broni męża i ma do
          tego prawo. Wydaje mi się, że robi to (tak jak umie) czyli w sposób prymitywny,
          a nawet żałosny. Myślę, że dla tej rodziny sprawa zakończy się bardzo źle.
          Szkoda tylko ich dziecka.
          • Gość: gugu Re: do gagusi IP: *.sasiedzi.pl 10.12.04, 19:11
            Nie śledzę na bieżąco wszystkich doniesień prasowo-radiowo-telewizyjnych, stąd
            nie mogę się odnieść do metod i skuteczności stosowanej przez p. Al. K. obrony.
            Nie wiem czy jej mąż jest winien czy nie i nie moją rolą jest tego dochodzić.
            Widzę natomiast, że odwaga staniała, coraz więcej chętnych do posiadania
            swoich "pięciu minut". To nie ma nic wspólnego z poszukiwaniem prawdy. To są
            igrzyska dla gawiedzi, chociaż chleba nie jest za dużo. Stąd czarno widzę
            przyszłość kraju.
          • Gość: donia Re: do gagusi IP: *.icpnet.pl 10.12.04, 19:39
            jeżeli Pani Ola tak kocha swoje dziecko, jak o tym opowiada w TiViSzole, to
            dlaczego opuściła je dla SLD
            • Gość: gugu Re: do gagusi IP: 80.72.34.* 10.12.04, 19:46
              Głębia tego pytania poraża, jak mówi prokurator Olejnik.
        • Gość: Korektor JAK JUZ W OPOCZNIE NIEBOSZCZYK SPOCZNIE TO SE ... IP: *.i.pppool.de 10.12.04, 19:07
          ...ODPOCZNIE, ZAGRAJA MU SKOCZNIE , KSIADZ MOWE BELKOCZNIE
          I ZAKOPIA GO NIEWLOCZNIE, TAK MUSI BYC WIDOCZNIE,PODAJE
          TO POBOCZNIE BO KTOS COS ZROZUMIAL O P O C Z N I E!
      • Gość: obser Re: poważny błąd prokuratora ? IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:34
        od razu kara śmierci, najlepiej wstąp do KGB
    • fuszi Jakubowski, ty bamboszu! 10.12.04, 18:30
      W całej tej historii interesujący jest sposób w jaki Aleksandra broni męża.
      Twierdzi mianowicie, że to raczej typ takiego ciapka-fujary: dzieś ją tam tylko
      podwoził, raczej domator, kwiatki podlewał... No gdzie on i korupcja, ludzie.
      Przecież on by nie umiał wybrać pieniędzy z bankomatu, a co tu mówić o jakichś
      finansowych machlojkach! Świetnie bym się czuł w takim świetle. No a jak bym
      się jeszcze dowiedział, że moja żona ma zamiar prowadzić w mojej obronie
      głodówkę pod gmachem sądu, to nie pozostało by mi nic innego, jak usiąść na
      więziennej pryczy i dokończyć dziergać sweterek szydełkiem!
    • Gość: Obcy Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: 217.68.125.* 10.12.04, 18:36
      A moze by i ona tam zostala. Przeciez to tylko sprawa czasu zanim ja dowiaza.
      • fuszi Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 18:38
        Racja, z tym, że jestem przeciwny wspólnej celi małżeńskiej. Ma być pokój
        dwudziestoosobowy!!!
        • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.sasiedzi.pl 10.12.04, 19:14
          Powiedz proszę, skąd się bierze taki fajans umysłowy jak gość o nicku <fuszi>.
          • fuszi Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 19:15
            Fajans umysłowy? Co masz na myśli? To Ci powiem, skąd się bierze.
            • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.sasiedzi.pl 10.12.04, 19:20
              Filiżanki są zrobione z porcelany, porcelitu, szkła lub fajansu. Kumasz?
              • fuszi Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 19:21
                Chodzi o to, że są puste?
                • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.sasiedzi.pl 10.12.04, 19:44
                  I glina i diament należą do kopalin. Co ma większą wartość?
                  • fuszi Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 19:46
                    A ile mam czasu na odpowiedź?
                    • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: 80.72.34.* 10.12.04, 19:50
                      Raz z głupia frant mnie spytał Tomek,
                      Czy w morzu dużo jest poziomek.
                      Odparłem na to:"Jak wieść niesie,
                      Jest tyle, ile śledzi w lesie".
                      Tyle, ile sobie życzysz + 5 minut.
                      • fuszi Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 19:52
                        Autobus mi ucieknie.
                        • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: 80.72.34.* 10.12.04, 19:58
                          Przesiądź się na żółwia.
                          Żółw (słowo to wymawiaj:żółuw)
                          Opancerzony miewa tułów
                          I seks głęboko ma w skorupie,
                          Lecz się rozmnaża. To niegłupie..
                          • fuszi Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 20:28
                            Alternatywna wersja:
                            "Przesiądź się na żółwia.
                            Żółw (słowo to wymawiaj: żółuw)
                            Opancerzony ma tułów
                            I seks tak głęboko ma w skorupie,
                            Że wtedy, kiedy miewa okres,
                            Bank ma chociaż w dupie.
                            • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: 80.72.34.* 10.12.04, 20:32
                              Sam widzisz, że <fuszi> to fajans.
                              • fuszi Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 20:36
                                Przyjmuję to z pokorą. Ciekaw jestem, jakie Ty masz zdanie o samym sobie? Z
                                jakiej gliny jesteś "bank" zrobiny swoim zdaniem, skoro rozdajesz takie
                                bezkompromisowe oceny na prawo i lewo?
                                • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: 80.72.34.* 10.12.04, 20:51
                                  Odpowiadam:
                                  1. Bardzo dobre.
                                  2. Z glinki porcelanowej - epoka Ming.
                                  3. Co do ocen rozdawanych na prawo i lewo, to zwróć proszę uwagę, że zawsze
                                  stanowią ripostę w stosunku do głupich, niesmanych, fajansiarskich wpisów. Nie
                                  trawię wulgarnej miernoty. To wszystko.
                                  • fuszi Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 20:59
                                    1. To miłe, że się tak krygujesz.
                                    2. Ming to dyastia, nie epoka. Jakość porcelany bez zmian.
                                    3. Podziwu godny sprzeciw jednostki wybitnej wobec wszechobarniającej miernoty.
                                    Mówiąc bez ironii, to Twoje riposty na prawo i lewo nie należą do tych, co
                                    przecinają promień świecy na pół.
                                    • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: 80.72.34.* 10.12.04, 21:15
                                      1. Chyba różnie rozumiemy znaczenie słowa "krygować się".
                                      2. "Epoka Ming" użyłem zamiennie za "za panowania dynastii Ming (Sung,Juan)"
                                      3. Moje riposty nie mają spełniać takiego zadania. Wystarczy, jak część
                                      forumowiczów zastanowi się, zanim napisze coś chamskiego. Czy nie chodzi Ci
                                      przypadkiem, o przecięcie świecy na pół tak, żeby płomiennie nie zgasł?
                                      • fuszi Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 21:35
                                        Chciałem Ci powiedzieć, że potwornie kabotyńskie są Twoje wypowiedzi
                                        typu: "Jeśli chociaż kilku forumowiczów zastanowi się..." Poeci dużej rangi tak
                                        o sobie nie mawiali (w przeciwieństwie do hiphopowców-rapujesz?) Naprawde
                                        uważasz, że wytyczasz jakieś ścieżki moralne, intelektualne? Jeśli tak, to
                                        uważam, że się mylisz. Czytałem twoje wpisy i nie zauważyłem, żebyś się
                                        szczególnie wyróżniał na tle, jak to nazwałeś z epickim rozmachem "miernoty".
                                        Życzę pokory. Co do słów "krygować się" i "Ming", to nie przerzucajmy już się
                                        wątpliwą erudycją, bo to żenujące. To jest forum. Ludzie to czytają. Znam
                                        mądrzejsze osoby od nas, które milczą z wdziękiem.
                                        • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.sasiedzi.pl 10.12.04, 21:53
                                          Wróżę Ci karierę w marketingu, PR itp. Swoimi wypowiedziami powodujesz, że
                                          trudno jest odróżnić rzeczy od szumu, który czynią. Kabotyn to lichy aktor,
                                          komediant. Gdzie zauważyłeś próbę gry aktorskiej? Podtrzymuję, prowadzę swoją
                                          małą wojenkę z chamstwem, które nas zalewa. Na ile skuteczną..? Milczenie, z
                                          wdziękiem czy bez, na pewno chroni przed powiedzeniem czegoś głupiego ale
                                          raczej nie jest zalecaną postawą życiową. Np. podczas egzaminu. :-))
                                          PS. A może megalomania?
                                          • fuszi Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 22:23
                                            Nie zgadzam się, kabotyn to pajac, starający się zwrócić na sibie uwagę tanizną
                                            efekciarską (może być to na przykład pompatyczne zadęcie z akcentami
                                            mesjanistycznymi). Co do pożytecznego milczenia, to miałem na myśli osoby
                                            mądrzejsze od nas, a nie te, co próbują brodą do kolan zakryć krótkie portki.
                                            • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.sasiedzi.pl 10.12.04, 22:31
                                              Co jest pożytecznego w milczeniu mądrych osób, kiedy tyle zła dookoła?
                                              Wewnętrzna emigracja to ucieczka przed koniecznościa podejmowania działań. I
                                              wtedy dochodzą do głosu szumowiny. Historia zna mnóstwo takich przypadków.
                                              • fuszi Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 22:38
                                                A ty, według siebie, należysz do tej części osób mądrych, które nie boją się
                                                podjąć rękawicy i nazywają rzeczy po imieniu? Nie no człowieku, przestań.
                                                Osobiście nie uważam się za osobę poniżej średniej, ale nie na tyle powyżej,
                                                żeby się tak sadzić jak ty. Bank, ty uprawiasz jakieś sztubackie połajanki na
                                                tym forum. Ile masz lat? 101? Na Twoje wezwanie zstąpił Duch Jego i odmienił
                                                oblicze Ziemi, tej ziemi?
                                                • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.sasiedzi.pl 10.12.04, 22:47
                                                  Na pierwsze pytanie - tak.
                                                  Na drugie - nie. Na trzecie - nie.
                                                  Wprowadzasz straszne materii poplątanie. Jak sztubackie to nie 101. O jakiej
                                                  średniej mówisz? Wykształcenie nie jest równoznaczne z mądrością a ta z odwagą.
                                                  Jeżeli odpowiada Ci poziom dzisiejszego forum - Twój wybór. Tyle tylko, że jest
                                                  to syndrom żywopłotu.
                                                  • fuszi Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 23:01
                                                    Że niby taki równo przycięty? Cieszę się, że doceniłeś mnie i ryzykujesz swój
                                                    autorytet u uczestników forum, przypisując mi (kto wie, być może błędnie)
                                                    wykształcenie średnie. Co do odwagi, to znam lepsze okazje do jej okazywania
                                                    niż aluzjyjne porównywanie czyjegoś intelektu do lichych wyrobów garncarskich.
                                                    I to anonimowo. Ja się tutaj bawię, ty umoralniasz. Kamyczek może i zmienia
                                                    bieg lawiny. Ty jesteś takim kamyczkiem. Szkoda, że lawina zeszła nie po tym
                                                    zboczu, na którym przyszło Ci być wąchanym przez świstaka towarzyszem
                                                    stokrotki.
                                                  • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.sasiedzi.pl 10.12.04, 23:16
                                                    Czy w ramach zabawy rośnie Twój poziom agresji? Nigdzie o Twoim wykształceniu
                                                    nie było mowy. Pytałem się o jakiej średniej myślisz (to przecież twoje
                                                    określenie).Syndrom żywopłotu odnosi się do życia w "świętym spokoju". Nie
                                                    irytuj się, chodziło o Twoje pierwsze teksty, które wg mnie były na poziomie
                                                    tandeciarskim i wpisywały się w poziom wiekszości. Nie miałem zamiaru Cię
                                                    obrażać, chciałem abyś się zastanowił czy grasz w swojej lidze. Tylko Ty możesz
                                                    na to pytanie odpowiedzieć.
                                                  • fuszi Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie 10.12.04, 23:32
                                                    W jakiej lidze gram, to jasne. W drugiej, ale mocno biję się o awans w
                                                    barażach. Chodzi mi po prostu o to, że kijem Wisły nie zawrócisz, a Ty
                                                    sprawiasz takie wrażenie, jakbyś chciał. Deprymują mnie nieraz osoby z takimi
                                                    ambicjami, choć wiem, wiem, jakby każdy tak myślał, to by dopiero było. Ale i
                                                    tak będzie. Masz ochotę się z tym zmagać, to, moja prośba, z większym dystansem
                                                    do samego siebie i żeby to było trochę weselsze w nastroju. Poza tym nieraz po
                                                    prostu mam ochotę popieprzyć na forum jakieś bzdety przy piwku i fajeczce.
                                                  • Gość: bank Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.sasiedzi.pl 10.12.04, 23:48
                                                    Widzisz, ja nie palę. Nie bądź defetystą. Hołocie damy radę. A propos weselsze:
                                                    Raz pewien pan śmiał się tak,
                                                    Że nagle trafił go szlag.
                                                    "Znacie przysłowie,
                                                    Że śmiech to zdrowie?"
                                                    - Zarzęził, leżąc na wznak.
                                                    Pozdrawiam, do następnego forum.
                                                  • Gość: ba Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.sasiedzi.pl 10.12.04, 23:06
      • Gość: gosc Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.hrl.com 10.12.04, 18:39
        'niech sie bujaja na drzewo ' to znaczy ze nazwal ich malpami..... to mi sie podoba
    • Gość: Mimikra Lwico lewicy, mąż w zoo z żalu ryczy - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 19:04
      - Kiedy show skończysz i do niego dołączysz?
      • Gość: WESOLY KLAWISZ O NIEWIESCIE KTORA NARESZCIE W ARESZCIE IP: *.i.pppool.de 10.12.04, 19:13
        NARAZIE TYLKO Z WIZYTA, ALE PRYCZA JUZ NA RUDA SUNIE CZEKA
        • Gość: bank Re: O NIEWIESCIE KTORA NARESZCIE W ARESZCIE IP: *.sasiedzi.pl 10.12.04, 19:17
          Czy gdyby ktoś napisał, że jesteś bydlątko, uznałbyś to za obrazę?
      • Gość: bank Re: Lwico lewicy, mąż w zoo z żalu ryczy - IP: *.sasiedzi.pl 10.12.04, 19:15
        I znowu hodowla głuptaków w Klewkach przy kompie?
        • Gość: Mimikra Re: Lwico lewicy, mąż w zoo z żalu ryczy - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 20:36
          Nie wiedzą sąsiedzi
          Kto przy kompie siedzi.
    • Gość: ryszard Re: Jakubowska odwiedziła męża w areszcie IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 10.12.04, 19:46
      Oh! jakie to jest cholernie wazne ze Jakubowska odwiedzila Jakubowskiego w
      areszcie, to jest news.
    • feliks-50 Powinna była tam zostać ! 10.12.04, 20:01
      To odpowiednie dla niej miejsce !
      • Gość: bank Re: Powinna była tam zostać ! IP: 80.72.34.* 10.12.04, 20:27
        Liczba w Twoim nicku to Twój IQ? Gratuluję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka