Dodaj do ulubionych

Krzysztof Kozłowski: Chore urojenia

IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.12.04, 06:38
Minister/senator/redaktor Krzysztof Kozłowski już wielokrotnie gadał bzdury.
Na przykład w sprawie Maleszki, czy afrykańskich związków Tymińskiego.
Skłaniam się do opinii, że należy do grupy tzw. "pożytecznych idiotów".
Obserwuj wątek
    • 123babaitd No tak to jest. 14.12.04, 08:08
    • Gość: Rysiu Re: Krzysztof Kozłowski: Chore urojenia IP: *.investa.gda.pl / 213.77.37.* 14.12.04, 10:02
      Ja ma niestety tez takie podejrzenia. Wprost paputczyk
    • Gość: pp nie sądziłem, że to powiem, ale wierzę Giertychowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:11
      nie sądziłem, że to powiem, ale wierzę Giertychowi - układanka zaczyna coraz
      bardziej pasować a opinia publiczna powoli zaczyna mówić o zdradzie stanu...
      • Gość: S Re: nie sądziłem, że to powiem, ale wierzę Gierty IP: *.blaster.pl 14.12.04, 14:29
        A co w maglu o tym usłyszałeś?
    • Gość: Spiskowiec Re: Krzysztof Kozłowski: Chore urojenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:45
      Dlaczego tego typu artykuly ukazują się tylko w Gazecie Wybiórczej i Trybunie?
    • basia.basia Re: Krzysztof Kozłowski: Chore urojenia 14.12.04, 16:17
      Gość portalu: Marko napisał(a):

> Minister/senator/redaktor Krzysztof Kozłowski już wielokrotnie gadał bzdury.
      > Na przykład w sprawie Maleszki, czy afrykańskich związków Tymińskiego.
      > Skłaniam się do opinii, że należy do grupy tzw. "pożytecznych idiotów".

Raczej nie o to chodzi. Moim zdaniem on nabył wielką wiedzę, będąc szefem MSW,
      o tym jak to wszystko biega. To nie jest zachwycające i on po prostu woli
      udawać, że problemu nie ma i wyśmiewać się z Giertycha, który wyczuł pismo
      nosem.

Warto zapoznać się co przed Giertychem mówili o tym inni.

www.abcnet.com.pl/pl/artykul_zas.php?art_id=227&w=n&token=

• Gość: S Re: Krzysztof Kozłowski: Chore urojenia IP: *.blaster.pl 14.12.04, 16:34
        To jest teoria spiskowa rodem z magla.
        • Gość: Ryszard K. Zybertowicz ma racje, Kozlowski plecie bzdury. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.04, 17:32
          Zybertowicz wypowiada sie calkiem sensownie. Potwierdzeniem tego sa
          sprzecznosci w zeznaniach bonzow z sitwy zeznajacych przed Komisja.
          Kozlowskiemu sie wydaje, ze jest jeszcze "autorytetem" i moze kogokolwiek
          przekonac do swojej metnej teorii. Tymczasem obraza inteligencje czytelnika.
          Magiel to tworza w swoich zeznaniach duety: Kulczyk-Kaczmarek, Kulczyk-
          Siemiatkowski, Kapusta-Stefanski, Miller-Miller, Kulczyk-Zagiel itp.itd.

Giertychowi nalezy sie podziekowanie, a pieski zawsze beda szczekac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka