Dodaj do ulubionych

Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego

16.12.04, 19:56
www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=1593&dz=kraj&x=0&pocz=0&gr=
- Ten Schultz koniecznie chce zaistnieć w świecie mediów, źle by sie czuł jak
by nic o nim nie mówiono..a jakie to agersywne! rzuca sie na wszystkich
dookoła..a to na włoskiego premiera a to na nas mówiac o nas chuligani teraz
zaatakował papieża...pytanie jakie są merytoryczne dokonania tego pana...moze
lepiej zasłonić nad tym dyskretną zasłonę milczenia...taaa.. rola kapo to
naprawdę jedyna rola do które j ten pan sie nadaje
Obserwuj wątek
    • venus99 Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 20:01
      to rzeczywiście straszne.obraza polega na odmowie dania 1.500.000 euro.
      przynajmniej wiemy co obraża kler katolicki - brak forsy.
      ale ty jesteś oszoł piramidalnie głupi. zupełnie tak samo jak 10 posłów lpr w
      parlamencie europejskim.tak to jest jak się pastuszków wpuszcza na salony.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 20:02
        twojej głupoty i nienawiści nic już nie przebije
        • czyzunia Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 20:03
          oszołku , a co na to wojtyła, też mu naubliżał?
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 20:05
            no teraz to się popisałeś szczytem debilizmu..żeby niewiedzieć ze K Wojtyła i
            Jan Paweł II to t sama osoba..eh.. ręce opadają..
            • venus99 Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 20:06
              biedny oszołku i głupi i czytać nie potrafisz i w dodatku bez poczucia humoru.
        • venus99 Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 20:05
          jak już odsyłasz do żródła to się nie dziw barania,że ludzie czytają.powiedz
          kłamczuchu gdzie nie napisałem prawdy?
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 20:09
            każdy twój wpis jest kłamliwy
            • venus99 Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 21:50
              udowadniają ci kłamco radiomaryjkowy krętactwa każdego dnia.obsikuje cię nawet
              wykastrowany kot a ty się cieszysz i kłamiesz dalej.
      • mad4life Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 22:29
        Prosta sprawa ten gosc to totalny kretyn.A tak nawiasem zna ktos adres jakies
        org antyniemieckiej???Erica Steinbach doprowadza mnie do szłu jej beszczelnosc
        nie zna granic a do tego w życiu sie przekonałem ze wszyscy niemcy to nadal
        nazisci lub pedały:O
        • Gość: polit Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego IP: 195.127.152.* 17.12.04, 00:47
          Nie uogolniaj bo Niemcy boja sie nazizmu jak pestu, ale nie wiedza jeszcze co
          to komunizm.Ja w kazdym razie stawiam na rowni komunizm i faszyzm.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 17.12.04, 12:51
          no moze nie wszyscy ale większość
        • Gość: miki Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.04, 18:48
          To wyjasnia zachowanie Rydzyka i Jankowskiego.Obydwaj maja silne zwiazki z niemcami.
    • lipa55 Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 20:06
      oszolom.z.radia.maryja napisał:

a jakie to agersywne! rzuca sie na wszystkich
      > dookoła..

hehe
      dokładnie tak jak ty, oszołku!
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 20:07
        ja agresywny???
    • Gość: HaHa Re: rydzykowe pomietlo wydaje "opinie" :) IP: *.proxy.aol.com 16.12.04, 20:07
      Zanim rydzykowy przyglupie i pacjencie zamknietego Oddzialu Szpitala
      Psychiatrycznego zaczniesz sie podniecac glupotami rabnietych wnioskow ktore
      wyciagasz z wypowiedzi co madrzejszych poslow w Parlamencie Europejskim - tym
      razem posla Schulz-a, wez przyniesione Ci do zazycia srodki uspokajajace bo
      czeka Ciebie nocka w kaftanie bezpieczenstwa :)
      • oszolom.z.radia.maryja Re: rydzykowe pomietlo wydaje "opinie" :) 16.12.04, 20:08
        no i kto tu jest agresywny...
        • venus99 Re: rydzykowe pomietlo wydaje "opinie" :) 16.12.04, 21:52
          i głupi, i głupi jeszcze jesteś oszołku.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: rydzykowe pomietlo wydaje "opinie" :) 17.12.04, 13:18
            a ty jeszcze głupszy
    • fuszi Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 20:11
      Oszołomie, gdzie ty tu widzisz obrazę?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 20:28
        ano w tym fragmencie:
        poseł SPD Martin Schulz stwierdził, że Unia Europejska powinna być przeciwna
        udziałowi Papieża w tym święcie. (Chodzi o Światowy Dzień Młodziezy)

Pal diabli pieniądze ale zeby w ogóle miało tego święta nie być? albo nadać mu
        ateistyczny charakter... ten Kapo Schultz powinien się leczyć z nienawiści do
        chrześcijan
        • Gość: Czarny ;-) Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego IP: *.kabel.telenet.be 16.12.04, 21:58

Osiolomowi zachciewa sie konkordatu w calej UE.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 16.12.04, 23:48
            a co w tym złego
            • Gość: Adalbert Wstydliwy Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego IP: 63.96.48.* 18.12.04, 02:46
              Wszystko..Idioto
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 18.12.04, 16:29
                a konkretnie?
      • Gość: HaHa Re:ciezka ROBOTA Oszoloma :) IP: *.proxy.aol.com 16.12.04, 20:29
        zeby "widziec" to trzeba ta wypowiedz (posla Schulz-a) ZNAC! :)
        #Przyglup oszolom przykleil sie do "oswiadczenia" nawiedzonych wieszaczy krzyzy
        z LPR bo za "rabniete komentarze" do takich swietojebliwych oswiadczen jemu
        placa.
        Pare groszy od kazdego i nawet swiateczna przerwe w dzialalnosci poltycznej
        tych "europejczykow" jakos to ideowe-propagandowe pomietlo - przezyje :)
    • Gość: polit Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego IP: 195.127.152.* 16.12.04, 22:24
      www.martin-schulz.info/
      Popatrzcie na tego osobnika i nie mowcie ze on Niemiec. Z pewnoscia chce
      zaprosic Rabina NY a z Papieska obecnoscia jest mu nie po drodze.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 17.12.04, 12:50
        jego podobizna coś nie moze mi się wyświetlić
    • Gość: p Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 23:39
      • gosc.z.korony Ach ten Schultz... 17.12.04, 15:39
        Cóż za agresywny typ...
        • Gość: Marianna Re: Ach ten Schultz... IP: *.dial.proxad.net 17.12.04, 15:51
          zgodze sie na finansowanie "Dni Mlodziezy" jesli rownowartosc wyasygnowanej
          kwoty zostanie odjeta od przyszlorocznych dotacji dla Polski
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Ach ten Schultz... 17.12.04, 16:36
            słuszna uwaga
            • Gość: Czarny ;-) Re: Ach ten Schultz... IP: 84.194.250.* 17.12.04, 19:24
              Madry facet. Prawdziwy Niemiec, ktory dba o swoj kraj. Gdybym byl na jego
              miejscu rowniez bronilbym Niemcy przed mozliwoscia organizowania pogrzebu dla
              szefa Watykanu za panstwowe niemiecke pieniadze.
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Ach ten Schultz... 17.12.04, 19:36
                a we Francji przedszkolanki odesłały prezenty bo w w paczkach były..wizerunki ś
                Mikołaja! a Ś Mikołaj kojarzy siez chrześcijaństwem i moze on obrażąć uczucia
                niechrześcijan...to informacja z radia Zet...
    • Gość: antybydle Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego IP: *.lublin.mm.pl 17.12.04, 16:58
      Czy ty nie pojmujesz tępy katolski kretynie, że Europa to nie katoland jakim
      jest Polska tylko wiele nacji o różnych wierzeniach, światopoglądach? Czy nie
      dociera do ciebie przechrzto, że nie każdemu z białym papą po drodze? Czy w
      twoim rozumie o poziomie intelektu rozwielitki nie zrodzi sie myśl(o
      przepraszam ty nie myślisz), nie zrodzi sie przypuszczenie że inne nacje mają w
      dupie finansowanie katabasów, indoktrynację młodzieży przez kler katolicki?Czy
      nie wydaje ci się bublu genetyczny, że zachód widząc ten cyrk urzadzany przez
      was w katolandii nie chce mieć takiego cyrku u siebie - oni juz to przerabiali
      i wyzwolili sie od tego. Czy nie wiesz tego pojeździe chrystusowy czyli ośle że
      oni mają dość pedofilstwa czarnych, nie chcą narażać swoich dzieci na
      obrzydliwy kontakt ze zboczonymi pseudokapłanami? Jak ci to w twej zakutej pale
      zaświta to sie odezwij.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 17.12.04, 17:21
        tylko że UE odrzuca w ogóle chrześcijaństwo jako takie!
        • Gość: antybydle Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego IP: *.lublin.mm.pl 17.12.04, 17:28
          a może nie ma do tego prawa????? to wolne kraje i nie pozwolą sobie narzucać
          niczego na siłę. A jak ich obywatele powiedzą z "czarnymi won!!!!" to tak się
          stanie choćbyście sie posrali.
          • Gość: Janas Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego IP: *.pool.mediaWays.net 17.12.04, 18:42
            My, posłowie Ligi Polskich Rodzin, wyrażamy oburzenie i sprzeciw wobec decyzji
            Parlamentu Europejskiego. Próba budowy Europy na fundamencie ekonomicznego
            egoizmu, bez wiary w Boga nie powiedzie się. Dlatego głośno i stanowczo będziemy
            upominać się o prawo do głoszenia zasad wiary, prawdy o religii i tradycji
            chrześcijańskich.

Posłowie do Parlamentu Europejskiego

/-/

Maciej Giertych, Filip Adwent, Sylwester Chruszcz, Dariusz Grabowski, Urszula
            Krupa, Bogdan Pęk, Mirosław Piotrowski, Bogusław Rogalski, Witold Tomczak,
            Wojciech Wierzejsk

Gloscie zasady wiary ,prawdy o religii i tradycji chrzescijanskiej

T Y L K O ZA S W O J A K A S E

chcecie zrobic parlamentu europejskiego koze dojna !!!

Wy blazny Europa to nie Polska !!!

Palanty L P R ,w ktorym momencie obrazil Shultz Ojca Swietego
            bo powiedzial to co mysli ,bo powiedzial to czego od niego wymagaja jego
            wyborcy.

• Gość: Janas Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego IP: *.pool.mediaWays.net 17.12.04, 18:50

> tylko że UE odrzuca w ogóle chrześcijaństwo jako takie!

Oszolomie U E nie odrzuca zadnego chrzescijanstwa ,
          tylko wyborcy w U E maja inny poglad na kosciol katolicki
          i chrzescijanstwo - wolno im .

Stara europa ochrzcila nas ,sprzedala nam wiare ,cywilizowala nas przez wieki
          a dzis nie chodzi do kosciola !!!!!,niepojete to dla Polakow zwolennikow
          Glempa ,Rydzyka ,Jankowskiego.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 17.12.04, 19:34
            no pewnie ze to jest niepojęte!
    • platformiak KOGO TO OBCHODZI 17.12.04, 19:41
      KOGO OBCHODZI ZE JAKIS PARLAMENTARZYSTA COŚ MÓWI O OJCU ŚWIETYM????????/
    • yossarian18 Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 17.12.04, 19:41
      Schultz ps. kapo wygląda mi na masona.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 17.12.04, 19:46
        nie sądzę..nie wyglada mi na inteligenta a na takich włąśnie masoneria poluje
        • Gość: antybydle Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego IP: *.lublin.mm.pl 17.12.04, 19:48
          czyli ty też się nie załapiesz ćwierćinteligencie. A`propos twarzy. Ty masz
          pewnie takiego ryja, że jak miał bym taką dupę jak ty mordę to bym wstydził się
          przed własnym gównem wysr.. go.
        • yossarian18 Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 17.12.04, 20:35
          Jest szefem socjalistów w PE, a masonami są przeważnie osoby o poglądach
          lewicowo-liberalnych.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 17.12.04, 20:39
            jak na masona ma zbyt pospolity wygląd...
            • yossarian18 Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 17.12.04, 22:50
              Wygląd jest mało ważny.
              Poglądy tego dziada są ultramasońskie!
      • Gość: antybydle Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego IP: *.lublin.mm.pl 17.12.04, 19:46
        Ty masonem nie zostaniesz. Kretynów i chamstwa nie przyjmują do swego grona.
      • Gość: HaHa Re:MASON! -bo nie lize d..... Ojca Świętego:) IP: *.proxy.aol.com 17.12.04, 20:30
        yossarian18 napisał:
        "Schultz ps. kapo wygląda mi na masona".

Nastepna "wydaje mnie sie" - opinia.
        Tym razem zaprzysieglego FASZYSTY z gietrychowskiej "ferajny" - yossariana.
        Kadra "propagandzistow" Rydzyka i Gietrycha: przyglup i faszysta wydaja opinie
        o uczciwym i porzadnym czlowieku ktory jest "mason i kapo" bo sprzeciwia sie
        wyrzucaniu pieniedzy wlasnych wyborcow na finnasowanie propagandowej hecy
        bedacej w mysl frakcji "skrzyzowanych patykow".
        Mason! - bo "osmielil" sie przeciwstawic przyglupom, faszystom i nawiedzonym :))
        • oszolom.z.radia.maryja Re:MASON! -bo nie lize d..... Ojca Świętego:) 17.12.04, 20:40
          mason uczciwy i porządny? to mazręczny manipulator dążący do przejęcia władzy
          nad światem i nienawidzi religii jako takiej a tę nienawiść masońską najpełniej
          bnyło widać w czasie rewolucji francuskiej
          • czyzunia Re:MASON! -bo nie lize d..... Ojca Świętego:) 17.12.04, 22:44
            CHWAŁA WSZYSTKIM MASONOM.
            • oszolom.z.radia.maryja Re:MASON! -bo nie lize d..... Ojca Świętego:) 17.12.04, 23:03
              a ty do której loży należysz?
              • czyzunia Re:MASON! -bo nie lize d..... Ojca Świętego:) 17.12.04, 23:08
                to jest tylko moja boszka a katolom prawuskom g.. do tego. ja nie pytam o te
                twoje firme opus dei. i o kasę jaką dzięki mnie gamoniu zarabiasz. winienes mi
                wdzięczność koniku pana jezusa, vbo po.średnio ja jestem twoim chlebodawcą.
                • Gość: grajek Re:MASON! -bo nie lize d..... Ojca Świętego:) IP: *.d2.club-internet.fr 18.12.04, 03:27
                  jestes jednym z oszolomow
                  odgrywajacym
                  swa role w tym forumowym anonimow Rydzyka teatrze.
                • Gość: grajek to odnosnie was, a nie tego chamskiego IP: *.d2.club-internet.fr 18.12.04, 03:32
                  aroganckiego, tytulu podwatku, ktory dopiero teraz zauwazylem

jak katolicy, wstydzilibyscie sie tego -
                  • Gość: grajek Re: to odnosnie was, a nie tego chamskiego IP: *.d2.club-internet.fr 18.12.04, 03:37
                    czyzunia napisał:
                    >
                    > > to jest tylko moja boszka a katolom prawuskom g.. do tego. ja nie pytam o
                    > te
                    > > twoje firme opus dei. i o kasę jaką dzięki mnie gamoniu zarabiasz. winien
                    > es mi
                    > >
                    > > wdzięczność koniku pana jezusa, vbo po.średnio ja jestem twoim chlebodawc
                    > ą.

durna trupa forumowa
                    bezdusznego Rydzyka:
                    co Polske rozdziera
                    sila demiurga.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Niemiecki lewak Schultz obraził Ojca Świętego 18.12.04, 20:21
      • Gość: Janas Re:Gombrowicz ma ubaw IP: *.pool.mediaWays.net 18.12.04, 21:51
        Polskie lewaki wchodza klechom do du.. i caluja ich po rekach ,
        to chyba wystarczy.

To jest polska lewica ..groteska z geba jakiej by gomrowicz nie wymyslil

Oszolomku ,na dodatek lewaki w Niemczech , zwracaja sie do siebie na spotkaniach
        partyjnych (SPD) per towarzyszu , a tego ludzie w katolandzie nigdy nie pojma.

• oszolom.z.radia.maryja Re:Gombrowicz ma ubaw 18.12.04, 23:41
          takich paradoksów jest więcej..w Polsce o prawa pracownicze i o wolą niedzielę
          o zakaz handlu w ten dzień walczy prawica a w Niemczech walczyła o to lewicowa
          SPD i nikt jej nie zarzucał ciągot klerykalnych tak jak to u nas czynią z tego
          zarzut
        • yossarian18 Re:Gombrowicz ma ubaw 18.12.04, 23:46
          Gombrowicz to był antypolak, darzył go uwielbieniem kolejny antypolak-Miłosz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka