Dodaj do ulubionych

Pani Moniko

17.12.04, 09:50
Po co pani zaprasza do rozmowy Leszka Millera. Przecież on żyje w innym
świecie. Nic pani się od niego nie dowie. Szkoda czasu. Chyba, że lubi pani
tą żałosną postać małego człowiek, któremu wydaje się, ze ma 2 m wzrostu i
berło króla.
Obserwuj wątek
    • Gość: milicjant Wydaje mu się, że jest większy od Giertycha? IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 17.12.04, 10:03
      To się w pale nie mieści!

lennon1 napisał:

> Po co pani zaprasza do rozmowy Leszka Millera. Przecież on żyje w innym
      > świecie. Nic pani się od niego nie dowie. Szkoda czasu. Chyba, że lubi pani
      > tą żałosną postać małego człowiek, któremu wydaje się, ze ma 2 m wzrostu i
      > berło króla.
      • rolotomasi Mylerowi wydaje się, że jest większy od Giertycha? 17.12.04, 19:14
        Nieśmiało się przypominam >> Ja jestem ^^.
    • douglasmclloyd Re: Pani Moniko 17.12.04, 19:18
      Jestem za. Osoby skompromitowane należy izolować. Miejsce Millera jest w przędzalni.
    • Gość: wesołek Re: Pani Moniko IP: *.lublin.mm.pl 17.12.04, 19:23
      Pani Olejnik dobiera sobie interlokutorów dorównujących jej co najmniej pod
      względem intelektu, kultury, ogłady. Lepszych nie - bo by się skompromitowała
      chociaż już jest bardzo blisko tego.Zarozumiała, nadęta torba o chamskich
      zachowaniach.
      • Gość: as-2 Re: Pani Moniko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:19
        Ty faktycznie jesteś wesołek. Kiedyś mówili o takich - trefniś. Ich miejsce
        było na cyrkowej arenie, gdzie czyniąc wygłupy bawili gawiedź.
    • Gość: Inny Pani Monika tez miala swoj czerwony okres IP: 207.134.83.* 20.12.04, 23:49
      Pracowala kiedys w PR III i piala na czesc czerwonych az milo bylo, ta roza
      KGB. Byla wtedy zamezna za skromnym Piotrem Olejnikiem, ktory byl malutkim
      dziennikarzem. Bardzo szybko sie z nim rozwiodla przyczepiajac sie kolejno do
      roznych facetow, wazne by jednak mogli ja wywindowac gdzie chciala byc
      wywindowana. Tandetna karierowiczowna. A wy pytacie sie po co robi wywiad z
      Millerem? Jedno g..no zajmuje sie drugim g..nem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka