Gość: xxx IP: 212.33.66.* 18.12.04, 08:43 MILLER ZDRAJCĄ NARODU POLSKIEGO! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Me Re: Millerowi nie straszny Trybunał Stanu IP: 207.230.231.* 18.12.04, 08:46 Moze zmieni zdanie jak go postawia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USTA ADAMA MA TRYBUNAL STANU ZALATWIONY NA 100% IP: *.sympatico.ca 19.12.04, 02:45 Apartamenty Peczaka pomieszcza jeszcze jedna osobe. Kazda minuta istnienia LSD- up pograza go jeszcze bardziej. Z tego smrodku LSD-up nie przekona nawet niemowlaka lub oczadzialego. Prawdopodobnie manipulacja wyborami teraz bedzie bardzo trudna. Swiat przeszedl dobra szkole po wyborach w Stanach i Ukrainie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Prawica sporo zawdziecza temu dupkowi!!! IP: *.abhsia.telus.net 19.12.04, 03:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Gazeta milczy o wczorajszych Sygnałach Dnia IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.12.04, 08:47 O wczorajszych "Sygnałach Dnia" z kompromitującą wypowiedzią Jolanty Szymanek- Deresz na temat afery Marka Ungiera Gazeta milczy. Wybiórczość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W związku ze zjazdem PZPR IP: *.golebia.clarus.com.pl 18.12.04, 11:08 W związku ze zjazdem PZPR , obecnie ukrywającej się pod nazwą LSD : W przerwach między obradami , seminarium na temat poprawnego wyplatania czerwonej pajęczyny w gosodarce i kapitalizmu politycznego , poprowadzi Pan Baron Kazimierz FeREX Chrzanowski. Pan Baron omówi te zagadnienia posługując się przykładami rad nadzorczych firmy FeREX ( p. Gondek i Agula ) oraz Krakowskiego Holdingu Komunalnego S.A. w Krakowie ( Pan Prezes Wlezień ). Przewidziany jest też wykład na temat : Jak zabezpieczyć sobie tyły , czyli lobbowanie na rzecz dodatkowych pieniędzy dla Policji. Obecność na zajęciach obowiązkowa, sprawdzana będzie lista obecności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Z PEDALAMI ????? JAKA ZEMSTA? TO CIEKAWOSC JAK BEDZIE KONCZYL W CEL IP: *.ip.mcleodusa.net 19.12.04, 02:34 :~) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były sympatyk SLD Re: Millerowi nie straszny Trybunał Stanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:11 Zgadzam się.Miller nie powinien stanąc przed Trybunałem.Jego należy za jaja powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łagodny Miller= towarzysz szmaciak IP: *.chello.pl 18.12.04, 09:13 nie przed Trybunał Stanu, a na pal go nanizać i niech zdycha w mękach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz komisja McCartneya-lata 50- te! IP: *.wsm.szczecin.pl / 212.14.0.* 18.12.04, 09:31 Cienka nagonka na lewicę , wzór wzięty z USA lata 50-te! tylko że później okazało się że główny reżyser tych spektakli z przesłuchań przed komisją niejaki Huver szef FBI jest homoseksualistą.Tak więc reżyserem był zboczek ale trząsł Stanami Zjednoczonymi przez parę lat.U nas glówni reżyserzy też siedzą za Oceanem. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: komisja McCartneya-lata 50- te! 18.12.04, 09:37 :)))) Komisja McCartneya, a rewolucja październikowa Lennona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l był jeszcze taki uzdrawiacz Harrison IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 18.12.04, 10:45 I założyciel fabryki ciężarówek - Ringo Starr (w wolnych chwilach uprawiał sporty rekreacyjne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Komisja to tani teatr! IP: *.wsm.szczecin.pl / 212.14.0.* 18.12.04, 09:32 Cienka nagonka na lewicę , wzór wzięty z USA lata 50-te! tylko że później okazało się że główny reżyser tych spektakli z przesłuchań przed komisją niejaki Huver szef FBI jest homoseksualistą.Tak więc reżyserem był zboczek ale trząsł Stanami Zjednoczonymi przez parę lat.U nas glówni reżyserzy też siedzą za Oceanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do xz Re: Komisja to tani teatr! IP: *.proxy.aol.com 18.12.04, 11:31 wracaj do moskwy,zdrajco!!!jestes skonczony jak reszta mafi sld,dupku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Komisja to tani teatr! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.12.04, 00:44 Rozumię, że można mieć poglądy prawicowe, ale nie rozumię dlaczego poplecznicy prawicy mają tak ograniczony zasób słownictwa. O innych zasobach nawet nie wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz komisja z faszystowską retoryką! IP: *.wsm.szczecin.pl / 212.14.0.* 18.12.04, 09:32 Cienka nagonka na lewicę , wzór wzięty z USA lata 50-te! tylko że później okazało się że główny reżyser tych spektakli z przesłuchań przed komisją niejaki Huver szef FBI jest homoseksualistą.Tak więc reżyserem był zboczek ale trząsł Stanami Zjednoczonymi przez parę lat.U nas glówni reżyserzy też siedzą za Oceanem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Wasserman_tow. z Tel Awiwu?. IP: *.wsm.szczecin.pl / 212.14.0.* 18.12.04, 09:36 Wasserman_tow. z Tel Awiwu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja pamiętam Prawdziwy mężczyzna ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:44 Panie Leszku - czy pamięta pan swoje słowa "Prawdziwego mężczyznę poznać nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy". Ja pamiętam !! TOŚ PAN TERAZ ZASZALAŁ I ...Z KOŃCZYŁ!! PRAWDZIWY Z PANA MĘŻCZYZNA ! Zastanawiam sie co by mi pan odpowiedzial i jak sie teraz wyłgał tytch zdan. NIEPOZDRAWIAM i NIESZANUJE !! DO MAMRA Z PANEM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemillerrrrrr Re: Millerowi nie straszny Trybunał Stanu IP: 212.33.85.* 18.12.04, 09:46 Ma Pan rację, Panie Leszku, wszystkiemu jest winna Ewa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkz Ku pamieci! IP: *.retsat1.com.pl 18.12.04, 09:56 "Szef SLD na Podkarpaciu w wywiadzie dla radiowej Trójki powiedział, że jego ponad 70-tysięczną partię opluwają i chcą zdelegalizować - jak to ujął "zera z PiS-u". Martens przypomniał, że kiedyś Leszek Miller nazwał "zerem" posła PiS Zbigniewa Ziobro. Zdaniem Martensa, PiS ma dużo więcej zer, a ponadto pozostaje w niezgodzie z arytmetyką. Wyjaśnił, że suma zer w arytmetyce równa się zero. Natomiast - według Martensa - suma zer w PiS-ie daje bardzo groźną liczbę. Mało tego, Kaczyńscy z tych zer chcą zbudować łańcuchy - dodał szef SLD na Podkarpaciu." Odpowiedz Link Zgłoś
karpin60 Re: Millerowi nie straszny Trybunał Stanu 18.12.04, 10:00 Panie Miller Pan sie myli to nie zemsta prawicy za sukces wyborczy to sprawiedliwosc za zdrade, oszustwa i cynizm. Wreszcie zaczynam wierzyc ze mozna wyplenic czerwona zaraze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesia Leszku, jeszcze będą cię błagać; WRÓĆ IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 10:02 Te oszołomy prawicowe to zera intelektualne i polityczne, chcą znisczyć lewicę. Najmniejsze potknięcie lewicy urasta do olbrzymiej afery. Chcą w ten sposób zatuszować swe gigantyczne przekręty, afery i nieudolność gospodarczą. Jestem przekonana ,że po dwóch latach rządów tych oszołomów, społeczeństwo wreszcie zrozumie jak strasznie dało sie zmanipulować, dosłownie zaszczuć. Te lisy przefarbowane opanowały media i wykorzystują nasze pieniądze do zdobycia koryta i ponownego zawłaszczania majątku narodowego. Leszek Miller miał najlepszy Rząd w III RP, to był rząd fachowców. To Miller wprowadził Polskę na salony Europy, to Miller uratował Polskę przed katastrofą finansową, którą zgotowali spece z AWS ( obecne PO oraz PiS). Gdyby nie destrukcyjne działanie opozycji, Polska byłaby w innym miejscu. Wspaniały plan Hausnera zablokowali pseudofachowcy ekonomiczni z Zytą Gilowską na czele. Błędem Millera była jego uległość względem kościoła, nierozliczenie "Solidaruchów". Błędem było zbyt opieszałe oczyszczanie SLD z różnej maści karierowiczów, którzy na fali olbrzymiego poparcia dla lewicy przedarli się do władz różnych szczebli po to aby obskubać bliźnich. Szkoda że, ludzie tak łatwo ulegają presji tych zakłamanych lisów, tak łatwo zapominają o niewątpliwych osiągnięciach rządu Millera. Jestem przekonana,że jeszcze czas Millera nie minął, wróci jak Napoleon i poprowadzi naród ku lepszej przyszłości. Zrobi porządek z aferzystami , złodziejami i nieudacznikami gospodarczymi wszystkich kolorów. Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Lecz się wiesia!!! 18.12.04, 10:12 Najlepszy rząd III RP??? A kiedy Ty studiowałaś kobieto? Gorszego rządu i tylu afer nie było w histroii!!! Najwyższy czas, żeby ktoś zrobił pożądek z tym betonem, Millera na taczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Re: Lecz się wiesia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 15:00 hobbitfrodo napisała: >i tylu afer nie było w histroii!!! Jeśli liczyć aferę Rywina jako 365 afer bo przez tyle dni ją wałkowali. W wyniku tych 365 afer Michnik nie dał ani solara Rywinowi. Skandal nad skandale! W Starachowicach jakiś radny "przyoszczędził" 3,500 zł na zawyżeniu odszkodowania. Pieniądze poszły do Millera i całej sitwy. No i co jeszcze? Pęczak co nabrał Dochnala na pożyczenie samochodu za frico, ale wzamian tylko obiecywał że coą załatwi. Ale zbrodnicze oddanie PZU jakiemuś Eureko przez Wąsacza, to nie, to w porządku. Ludzie. Na własną zgubę daliście się ogłupić.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lecz się wiesia!!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.12.04, 01:01 Co ty facet pieprzysz? To jest polityka, tu działają emocje a nie statystyki. Co z tego że za SLD wskaźniki gospodarcze idą w górę? SLD jest be i koniec. Teraz cacy jest PO_PIS. Skuteczność działania PiSu widać w Wawie (kaczyński), sposób na politykę PO w Wawie widać już było (piskorski). A ty obserwatorze tak obserwujesz i dalej do rozsądku się odwołujesz. Jak popierasz lewice to nie mów, że Miller cośtam zrobił, mów że PiS to dziady i złodzieje. Takie argumenty trafiają. A jakieś abstrakcyjne cyferki? Tożto tylko matematyka, a nie polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Miller Wiesia, nie przesadzaj bo.... IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 10:31 nawet ja się zaczerwieniłem z powodu obciachu, o którym piszesz ... pójdź na spacer, złap trochę tlenu to może Ci przejdzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zandy Re: Leszku, jeszcze będą cię błagać; WRÓĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:40 Prawie, że byłbym gotów się zgodzić z częścią opinii, gdyby nie to, że po rządach tzw. lewicy znowu mam mniej w kieszeni i poczucie zagrożenia ze strony prawicy, która w wykonaniu Kaczyńskich wyraźnie zmierza w kierunku faszyzmu pod czarnymi sztandarami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo Re: Leszku, jeszcze będą cię błagać; WRÓĆ IP: *.bielsko.msk.pl 18.12.04, 12:00 Tak, tak i ja to wiem.... szlag mnie trafia, jak słysze, że PO i PiS prowadza w w sondażach.... jeżeli ono wygrają, to będzie CIĄG DALSZY. Na kogo głosować? .... ja wiem, mimo że nie w pełni zgadzam się z programem tej partii, to chyba mniejsze zło .... tylko boję się, że nie zdobędą w wyborach odpowiedznio wysokiej pozycji i będą musieli sie łączyc np. z PiSem ludzie spójrzcie na to co się dzieje i wybierajcie rozsądnie Odpowiedz Link Zgłoś
pezet45 Re: Leszku, jeszcze będą cię błagać; WRÓĆ 18.12.04, 12:15 Wiesia - to napewno imie nadane na cześc tow. Wiesława i stąd takie głupie poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marx ... ORAZ ZDRAJCĄ SOCJALIZMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokuratura Re: Millerowi nie straszny Trybunał Stanu IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 10:27 nic dodać nic ująć !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zandy Re: Millerowi nie straszny Trybunał Stanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 10:34 Z niecierpliwością czekam na komisje specjalne przeciw prawicy. To że takie będą nie mam najmniejszych wątpliwości. Jakoś dziwnie nie nagłaśnia się postępowań przeciw Emilowi W. (ąsaczowi), który był prawdziwym sprawcą wielu prawdziwie podejrzanych transakcji, a obecna nagonka przypomina samosąd prowadzony bez najmniejszej kontroli moralnej i to zarówno ze strony pożal się Boże speckomisyjantów jak i gryzipiórów. Nie jestem już lewicowy, bo za dużo mi w życiu tzw. lewica ukradła, ale obecne zachowanie większości nas Polaków jest nieuprawnione. Myślę, że niedługo okaże się, że Miller jest winien Unii polsko - litewskiej i wszystkim czterem zaborom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Proszę o umiar w osądzaniu. IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 18.12.04, 10:56 Pomalutku, pomalutku! A kto to powiedział że Miller już skończył? Przeciwnicy Millera płaczą że tak dużo miał szczęścia, a to w gospodarce, a to bezprzykładny sukces wyborczy, finalizacja wejścia do UE. Poczekajmy przyjdzie następny premier to będzie szok (złagodzony rozmemłanym Belką). Przy Rokicie to już nie będzie ani płacz ani wściekłość to będzie jeden wielki śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Oj biedaku sentyment do czerwieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 11:43 przysłania Ci rozum. Miller Jakubowska, Jagiełło etc. mogą siedzieć w więzieniu a Ty i tak będziesz wiedział swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Parę czarnych owiec w każdym stadzie się znajdzie IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 12:21 Po pierwsze póki co Miller nie został nawet oskarżony, więc wstrzymajmy się z wykonaniem wyroku. Parę nieczystych działań byłych członków SLD nie może przekreślać milionów zwolenników lewicy. Dobrze się stało,że obnażono afery z udziałem SLD, to wzmocni czujność tej partii. Ale bardzo jest źle, bo prawica pomimo gigantycznych afer na szkodę obywateli nie ma zamiaru oczyscić swych szeregów z aferzystów, malwersantów. Całą swą energie kieruje tylko na niszczenie Lewicy. To jest bardzo niedobry sygnał na przyszłość. To oznacza państwo faszystowskie w którym liczy sie interes tylko jednej jedynej partii oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Oj biedaku sentyment do czerwieni IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.12.04, 01:07 O W-ąsaczu, K-olasińskim, śp. D-ębskim, Piskorskim od mostów, aferzystach z FOZZ już zapomniałeś? A inwiligowanie prawicy przez prawicę przy pomocy specsłużb? Czy czerń też rozum przysłania? Gość portalu: Janek napisał(a): > przysłania Ci rozum. Miller Jakubowska, > Jagiełło etc. mogą siedzieć w więzieniu > a Ty i tak będziesz wiedział swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babel Re: Millerowi nie straszny Trybunał Stanu IP: *.proxy.aol.com 18.12.04, 11:29 mafiozo miller jest skonczonym zdrajca,klamca,oszustem,arogantem,i nikogo sie nie boi,bo wie ze wielki wodz(QWAS)go obroni!! trzeba skonczyc z ta skompromitowana grupa przestepcza, ktora rzadzi naszym krajem!!!banda zyje w bezprawiu, bo wie ze sady nie funkcjonuja,bo sa skorumpowane przez mafie sld!!! kazdego komucha postawic przed trybunalem stanu i niech oddaja zagrabiona kase!!!wtenczas starczy kasy na wszystkie reformy!!!kazdy komuch to oszust i zdrajca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodzio Re: Millerowi nie straszny Trybunał Stanu IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 18.12.04, 11:34 Babel ty tak piszesz na zamówienie (za pieniądze)?. Czy też tak już masz, albo się leczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Millerowi nie straszny Trybunał Stanu IP: 80.72.34.* 18.12.04, 11:49 Czy w Twoim mieście słońce ładniej dzisiaj świeci? Od rana wylałeś wiele żółci, to pewnie dało Ci poczucie siły, racji i rozumu. Tak trzymaj, nie popuszczaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyron Re: Wasserman_tow. z Tel Awiwu?.,. IP: *.proxy.aol.com 18.12.04, 11:36 jedynym wyjscie dla was sldupki sa mamry,siedzcie i zdechnijcie zdrajcy narodu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Biedna dzidzia! Gigantyczne afery, a jemu sie ... IP: *.lngs.infn.it 18.12.04, 11:48 ... wydaje ze wniosek o postawienie przed Trybunalem to zemsta opozycji za wybory. Dobry synek, dobry! Tyle zla wokol, ale mamusia obroni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Biedna dzidzia! Gigantyczne afery, a jemu sie IP: 80.72.34.* 18.12.04, 11:54 Masz za rację. Za każdą kradzież w ostatnich 60 latach odpowiada Miller osobiście. Za przewrót majowy i Berezę Kartuską oczywiście też. A już szczególnie perfidnym jego posunięciem było wysłanie b. posła p. Kolasińskiego w przebraniu księdza na Słowację. Będzie się smażył w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bingo Gabki i Jamochłony wszystkich krajów łączcie się IP: *.crowley.pl 18.12.04, 12:25 To sa takie prymitywne organizmy które przez miliony lat przetrwały nie poddajac sie procesom ewolucji.Bingo i jemu podobni zdumiewaja mnie jako fachowca daleko posunietym powinowactwem do tych gatunków. Gaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Gabki i Jamochłony wszystkich krajów łączcie IP: 80.72.34.* 18.12.04, 12:42 Sorki. Fachowca w jakiej dziedzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo Jezeli nie prywatyzacja, to co? IP: *.bielsko.msk.pl 18.12.04, 11:51 grabież??? na to też są paragrafy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arogancja? Re: Millerowi nie straszny Trybunał Stanu IP: *.c153.petrotel.pl 18.12.04, 12:11 No, czy to jest jeszcze arogancja, czy dramatycznie rozpaczliwa obrona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Millerowi nie straszny Trybunał Stanu IP: 80.72.34.* 18.12.04, 12:15 Ani jedno, ani drugie. Po prostu wiedza na temat rzeczywistości. Chociaż w tym kraju (jak mawiała pewna parafianka), nie takie rzecz się zdarzały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga do bingo Patrz wyżej tekst o Jamochłonach i Gąbkach IP: *.crowley.pl 18.12.04, 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Patrz wyżej tekst o Jamochłonach i Gąbkach IP: 80.72.34.* 18.12.04, 12:35 Wszystko, co się nie mieści w Twoim systemie wartości jest z założenia złe. Stąd ten brak umiaru w formułowaniu zarzutów. Jeżeli na jednym końcu Twojego łańcucha będą jamochłony, na drugim cyborgi, to chyba zgubiły się istoty myślące. Sine ira et studio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Bedzie miał wariackie papiery ????? IP: 80.72.34.* 18.12.04, 12:40 Po co? Wystarczy jeśli oskarżyciele się nimi wylegitymują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha miller - bezczelny typ i tupeciarz IP: 193.151.96.* 18.12.04, 12:34 miller - niedługo zdechniesz i wywiazą cie na wysypisko , niegodny jesteś aby Polska ziemia cie nosiła , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo do agniechy IP: 80.72.34.* 18.12.04, 12:38 Wyjątkowo skondensowany a jednocześnie pełen obrazowych metafor jest Twój tekst. Czy możesz dać jeszcze jakąś próbkę tak wielkiego talentu literackiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brayn Re: Millerowi nie straszny Trybunał Stanu IP: *.klubwww.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 12:44 Jeżeli Miler kierował się zawsze dewizą,że"prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym,nie jak zaczyna ale jak kończy" to znak,że on juz naprawdę nie możę.Jedynym lekarstwem dla niego jest wizyta u dobrego specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś