Gość: Lech IP: *.chello.pl 18.12.04, 20:57 Tylko Sojusz Lewicy Demokratycznej może obronić Polskę przez rządami prawicy w stylu a'la Pinochet lub Franco. (LPR śni o powtórce z Adzia H.). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camille_pissarro Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy 18.12.04, 21:00 Młodzi z FSM ruszyli na przerwie do internetowych kafejek..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy IP: *.chello.pl 18.12.04, 21:02 camille_pissarro napisał: > Młodzi z FSM ruszyli na przerwie do internetowych kafejek..... Młodzi z Młodzieży Wszechpolskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy IP: *.chello.pl 18.12.04, 21:04 Gość portalu: Lech napisał(a): > camille_pissarro napisał: > > > Młodzi z FSM ruszyli na przerwie do internetowych kafejek..... > > Młodzi z Młodzieży Wszechpolskiej ... ruszyli na kolanach do ks. prałata Heni J. ?! Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.ziobro [...] 20.12.04, 09:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krilin Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy 18.12.04, 21:07 Gość portalu: Lech napisał(a): > Tylko Sojusz Lewicy Demokratycznej może obronić Polskę przez rządami prawicy > w stylu a'la Pinochet lub Franco. (LPR śni o powtórce z Adzia H.). LSD sięga do korzeni, widać w dniach kryzysu autorytetów w partii, trzeba sięgnać do lamusa. "Gośćmi pierwszego dnia kongresu SLD oprócz premiera byli m.in. gen. Wojciech Jaruzelski, Mieczysław Rakowski, którzy zostali przywitani przez delegatów oklaskami na stojąco." Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy 18.12.04, 21:16 List otwarty Pani Magdalena Środa Pełnomocnik Rządu do spraw Równego Statusu Kobiet i Mężczyzn 00-950 Warszawa Al. Ujazdowskie 19 Szanowna Pani! W związku z Pani wypowiedziami przeciwko Kościołowi katolickiemu w Polsce podczas międzynarodowej konferencji w Sztokholmie, a także w związku z udziałem Pani w deprawacyjnej akcji billboardowej "Jesteś sobą? Masz 10 przykazań i 12 praw" domagamy się ustąpienia Pani z zajmowanego środowiska. Bogusława Jankowska, Warszawa Jan Puchalski, Warszawa Irena Przygodzka, Warszawa Barbara Roszkowska, Warszawa Halina Kęska, Warszawa Teresa Staniszewska, Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy 22.12.04, 12:43 terenia.nasweter napisała: > List otwarty > Pani Magdalena Środa > Pełnomocnik Rządu do spraw > Równego Statusu Kobiet i Mężczyzn > 00-950 Warszawa > Al. Ujazdowskie 19 > > Szanowna Pani! > W związku z Pani wypowiedziami przeciwko Kościołowi katolickiemu w Polsce > podczas międzynarodowej konferencji w Sztokholmie, a także w związku z udziałem > > Pani w deprawacyjnej akcji billboardowej "Jesteś sobą? Masz 10 przykazań i 12 > praw" domagamy się ustąpienia Pani z zajmowanego środowiska. > Bogusława Jankowska, Warszawa > Jan Puchalski, Warszawa > Irena Przygodzka, Warszawa > Barbara Roszkowska, Warszawa > Halina Kęska, Warszawa > Teresa Staniszewska, Warszawa To jak rozumiem to na temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Jaruzel i Miecio Krawacik IP: *.aster.pl 19.12.04, 00:46 Oni nawet chcieli powitać ich na leżąco ale zarówno Jaruzel jak i Miecio Krawacik nie lubią być pakowani w odbyt więc postanowiono powitać w tradycyjnej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Jaruzel i Miecio Krawacik 22.12.04, 17:47 Gość portalu: doradca napisał(a): > Oni nawet Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy IP: *.chello.pl 23.12.04, 06:32 krilin napisał: > Tylko Sojusz Lewicy Demokratycznej może obronić Polskę przez rządami praw > icy > w stylu a'la Pinochet lub Franco. (LPR śni o powtórce z Adzia H.). Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy 18.12.04, 23:08 SLD już się nakradło, teraz da nakraść obywatelom LPR jeszcze nie... Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.ziobro Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy 21.12.04, 08:42 Orzeł Biały, biało-czerwona flaga i "Mazurek Dąbrowskiego" to symbole bliskie sercu każdego Polaka. Mając na uwadze ich znaczenie dla umacniania patriotyzmu oraz budowania państwa będącego wspólnym dobrem obywateli, Najwyższa Izba Kontroli prowadzi kontrolę używania symboli państwowych Rzeczypospolitej Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Towarzyszu Leszku IP: *.aster.pl 19.12.04, 00:48 Po pierwsze może nie będziesz już zmieniał nicków pod którymi wypowiadasz się bo doprawdy trudno się zorientować jak do Ciebie zwracać się. Po drugie nie jestem zwolennikiem LPR ale uważam, że nie są zagrożeniem dla Polski. Natomiast jeśli chodzi o Sojusz Lewych Debili to uważam, że tą bandę ścierwa nalezy wysłać tam gdzie ich miejsce czyli do Koreii Północnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Wasserann i Wildstein zrobio z wami porządek IP: *.chello.pl 19.12.04, 08:27 gienia.gienia napisała: > Precz z komuno !!!!! Możecie nam skoczyć na pukel ! Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza [...] 20.12.04, 14:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.04, 08:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: To fakt. Tylko SLD może położyć tamę faszyzmo 19.12.04, 17:55 Wykorzystać doświadczenia ojców ! Wprowadzenie stanu wojennego było decyzją polskich komunistów i była to wojna z Narodem - mówiono na seminarium w Jaśle pod patronatem "Naszego Dziennika". Teraz wprowadzimy IV RP !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz tereska, nie ćpaj LSD IP: *.aster.pl 19.12.04, 19:27 Bo już masz mózg wyżarty przez to czerwone g..wno. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: tereska, nie ćpaj LSD 23.12.04, 06:45 Gość portalu: Lekarz napisał(a): > Bo już masz mózg wyżarty przez to czarne g..wno. Faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucio Hitler też był człowiekiem LEWICY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 07:43 Faktem jest, że jedyną siłą zdolną bronić Naród przez faszyzmem (LPR, PiS i niestety PO) jest SLD. Silna SLD jest w interesie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy 20.12.04, 11:29 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Faktem jest, że jedyną siłą zdolną bronić Naród przez faszyzmem (LPR, PiS i > niestety PO) jest SLD. > Silna SLD jest w interesie Polski. Oczywiście. Na mysl co nas czeka pod rządami tych oszalałych popaprańców robi się niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: To fakt. Tylko SLD może położyć tamę faszyzmo IP: *.chello.pl 22.12.04, 08:29 terenia.nasweter napisała: > Wykorzystać doświadczenia ojców ! > Wprowadzenie stanu wojennego było decyzją polskich komunistów i była to wojna z > > Narodem - mówiono na seminarium w Jaśle pod patronatem "Naszego Dziennika". > Teraz wprowadzimy IV RP !!! > Terenia, czy Ty też kapowałaś na miejscowy posterunek MO ? Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: To fakt. Tylko SLD może położyć tamę faszyzmo 22.12.04, 13:31 terenia.nasweter napisała: > Wykorzystać doświadczenia ojców ! > Wprowadzenie stanu wojennego było decyzją polskich komunistów i była to wojna z > > Narodem - mówiono na seminarium w Jaśle pod patronatem "Naszego Dziennika". > Teraz wprowadzimy IV RP !!! W Jaśle ?! > Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: To fakt. Tylko SLD może położyć tamę faszyzmo 24.12.04, 23:34 terenia.nasweter napisała: > Wykorzystać doświadczenia ojców ! > Wprowadzenie stanu wojennego było decyzją polskich komunistów i była to wojna z > > Narodem - mówiono na seminarium w Jaśle pod patronatem "Naszego Dziennika". > Teraz wprowadzimy IV RP !!! Jakich ojców ?!!! Jaki VI PR ?! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J [...] IP: *.itpp.pl 20.12.04, 12:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: niech twe skołatane nerwy ukoi poezja... IP: *.itpp.pl 20.12.04, 13:49 Ty mnie tu mnie nie przerabiaj kwiatków poezji polskiej, bo sie nieprzyjemność jaka zdarzyć może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza [...] 20.12.04, 14:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 07:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lECHU nIKOWSKI [...] IP: *.aster.pl 21.12.04, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 15:57 Jedyne co potrafią zwolennicy naszej egzotycznej prawicy to bluzgać. Żaden z nich nie potrafił się odnieść w sposób logiczny i zrównoważony do tematu. A niebezpieczeństwo faszyzacji Polski istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy IP: *.chello.pl 21.12.04, 20:12 Gość portalu: Mariusz napisał(a): > Jedyne co potrafią zwolennicy naszej egzotycznej prawicy to bluzgać. > Żaden z nich nie potrafił się odnieść w sposób logiczny i zrównoważony do > tematu. > A niebezpieczeństwo faszyzacji Polski istnieje. I jest bardzo realne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy IP: *.itpp.pl 23.12.04, 10:47 Dwa pytania: 1-mo: Jakie partie w PL maszą waszym zdaniem program prawicowy? 2-do: w czym się przejawia ta groźba faszyzacji? I przypominam jeszcze, że naziści mieli ideologię lewicową, więc największa groźba faszyzacji to wisiała gdy SLD wygrało wybory. Faktycznie, jest bajzel, ale faszyzmu to raczej nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 16:21 Gość portalu: P.S.J. napisał(a): > Dwa pytania: > > > Jakie pytania ? Kartki zapomniałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
lauriane Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy 23.12.04, 17:34 Pomiot ubecki widzi "faszyzm" wszedzie tam, gdzie probuje sie sprzatac komunistyczny szajs..... J.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy IP: *.chello.pl 24.12.04, 23:19 lauriane napisał: > jestem omiotem ubeckim Wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Towarzyszu Mariuszu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.12.04, 23:58 Walcie się.........Ciekawe czy podasz autora tej sławnej wypowiedzi. Mam nadzieję, że wiesz kto i kiedy użył takiego określenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti doradca mo recht IP: *.chello.pl 25.12.04, 18:41 Gość portalu: doradca napisał(a): > jestem z wami ! doradca, wal się ! Twoją zonę wali sąsiad, a Twojego syna jego kolega. O swojej córce wiesz ... . Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.bronek Re: doradca mo recht 25.12.04, 19:03 Gość portalu: Yeti napisał(a): > Gość portalu: doradca napisał(a): > > > jestem z wami ! > > doradca, wal się ! > Twoją zonę wali sąsiad, a Twojego syna jego kolega. > O swojej córce wiesz ... . Hm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz biedny czerwony bronek IP: *.aster.pl 25.12.04, 20:01 bronek.bronek napisał: Moją zonę wali sąsiad, a mojego syna jego kolega. > > O mojej córce też wiem ... . Masz smutne zycie czerwona ubecka szmato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laborant Re: biedny czerwony bronek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.12.04, 20:32 > Masz smutne zycie czerwona ubecka szmato. Panie lekarz, mówiłem panu przecież, że preparaty moczą się w formalinie a nie w spirytusie. Tego się nie pije!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Zrobimy z nimy porządek !! Precz z komunom !!! 26.12.04, 10:07 Wytłuczemy kurwów czerwonych do nogi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O ! Re: Zrobimy z nimy porządek !! Precz z komunom !! IP: *.chello.pl 26.12.04, 14:12 gienia.gienia napisała: > Wytłuczemy kurwów czerwonych do nogi !!!! O ! Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.bronek Re: Zrobimy z nimy porządek !! Precz z komunom !! 26.12.04, 14:33 Gość portalu: O ! napisał(a): > gienia.gienia napisała: > > > Wytłuczemy kurwów czerwonych do nogi !!!! > > O ! Brawo !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bronek.bronek Re: niech twe skołatane nerwy ukoi poezja... 26.12.04, 14:32 Gość portalu: P.S.J. napisał(a): > Ty mnie tu mnie nie przerabiaj kwiatków poezji polskiej, bo sie nieprzyjemność > jaka zdarzyć może... Nie może być prawdziwego dobra, piękna, prawdziwej wolności bez prawdy. Nagłaśniany dziś pluralizm etyczny nie liczy się z prawdą - mówi ks. bp Ignacy Dec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 15:03 Człowieku opamiętaj się!!!SLD jedyną obroną Polski???Chyba przed rozwojem i dobrobytem.Jak przed wyborami rozmawiałem z działaczami SLD,zapewniali mnie że SLD ma gotowy program, "gabinet cieni".ISTOTNIE NIE KŁAMALI!!!Program okradania Polski mieli opracowany perfekcyjnie ("jednoręki"Jaskiernia,"samobójca"Sekuła,"full wypas merc"Pęczak-wyliczać by można długo-a o ilu jeszcze nie wiemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Józef O. Szczyle z FMS-U........... IP: *.aster.pl 26.12.04, 15:10 Nie pisać mi tu głupot, tylko podgryzać tow. Janika. On dybie na moją posadę szefa SLD i Marszałka Sejmu. A przecież ja przyspawany do stołków jestem. Młodzi lewacy brońcie mnie, tak jak broniliście tow. Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Brawo SLD ! Jedyna obrona Polski przed faszy 26.12.04, 15:10 Zabić kurwuw !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
masz99 SLD ?? 26.12.04, 22:42 Czy to ta partia o rekordowej liczbie złodziei i cwaniaczków? Panowie Peczak, Jagiełło, Sobotka i Długosz są z SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Tylko SLD. IP: *.chello.pl 26.12.04, 22:49 masz99 napisał: > Czy to ta partia o rekordowej liczbie złodziei i cwaniaczków? Panowie Peczak, > Jagiełło, Sobotka i Długosz są z SLD? Nie. Już przenieśli się do PiS i PO. (Pęczak jest w LPR. W kaplicy więziennej robi za ministranta) Odpowiedz Link Zgłoś
masz99 Re: Tylko SLD. 26.12.04, 22:56 Wszyscy kanciarze z SLD przenieśli się do PO i PIS? To ciekawe, bo to by oznaczało, że liczebność tych partii się conajmniej potroiła. To raczej mało prawdopodobne... Swoją drogą, ciekaw jestem co jeszcze SLD musiała by zdziałać aby jej naprawdę zabrakło zwolenników. Najwyraźniej liczba afer z nią związanych jeszcze nie przekonuje niektórych błyskotliwych rodaków ... Gość portalu: Jarek napisał(a): > masz99 napisał: > > > Czy to ta partia o rekordowej liczbie złodziei i cwaniaczków? Panowie Pec > zak, > > Jagiełło, Sobotka i Długosz są z SLD? > > Nie. Już przenieśli się do PiS i PO. > > (Pęczak jest w LPR. W kaplicy więziennej robi za ministranta) Odpowiedz Link Zgłoś