Gość: Komuch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:35 Walcz JÓZEFIE, nie poddawaj się. Nic Ci nie zrobią .Są za słabi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Oleksy stawia warunki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.12.04, 20:41 Miejmy nadzieje Komuch, ze nie masz racji. I ze wszyscy panowie z komunistyczna przeszloscia beda mogli przekonac sie o tym juz w przyszlym roku. Naprawde bolesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RzygacSieChce Co za obrzydliwy typ ten Oleksy! IP: *.190.90.232.mad.wi.charter.com 29.12.04, 20:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi To rzygaj waćpan,rzygaj-może wyrzygasz LPR IP: 82.177.71.* 29.12.04, 21:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon DOBRZE ŻE NIE MUSI BYĆ GRUBSZY I BARDZIEJ ŁYSY :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:56 tak jest szansa ze moze jednak odejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elak Re: Oleksy stawia warunki IP: *.013-20-76737411.cust.bredbandsbolaget.se 29.12.04, 20:49 Oleksy przekroczyl wszelkie granice bezczelnosci zaklamania i obludy. Rzygac mi sie chcialo sluchajac tego przedstawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Oleksy stawia warunki 29.12.04, 20:53 Gość portalu: Elak napisał(a): > Oleksy przekroczyl wszelkie granice bezczelnosci zaklamania i obludy. > Rzygac mi sie chcialo sluchajac tego przedstawienia. Tak to już jest w monarchii absolutnej. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Józek czyś ty zgłupiał! 29.12.04, 20:52 Twoim następcą może zostac tylko twoj pierworodny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Douglas! Give your brain a chance for God's sake.. IP: *.sympatico.ca 29.12.04, 20:58 will you. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Douglas! Give your brain a chance for God's s 29.12.04, 21:01 Gość portalu: Janek napisał(a): > will you. Dobra, dobra, wiem, ze tez chcesz sie zalapac ale w SLD jest wiecej takich, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Na cozt to mialbym sie chciec zalapac, Douglas. IP: *.sympatico.ca 29.12.04, 21:16 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Na cozt to mialbym sie chciec zalapac, Dougla 29.12.04, 21:35 Cóż, myślenie nigdy nie było twoją najmocniejszą stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Dziekuje Douglas, postaram sie podciagnac. IP: *.sympatico.ca 29.12.04, 21:51 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Dziekuje Douglas, postaram sie podciagnac. 29.12.04, 21:52 Postaraj się, może wyjdziesz jeszcze na ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Jak sie nie zamkniesz to wyjde na ciebie, debilu. IP: *.sympatico.ca 29.12.04, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Jak sie nie zamkniesz to wyjde na ciebie, deb 29.12.04, 21:58 Janek, nie podskakuj, obiecałeś się podciągać, więc nie bądź świnia i dotrzymaj słowa. P.S. Nie życzę sobie abyś na mnie wychodził, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek OK! Nie ma co ta dyskusja to szambo. IP: *.sympatico.ca 29.12.04, 22:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Józek czyś ty zgłupiał! IP: *.swan.ac.uk 29.12.04, 21:21 On nic nie wie, on tylko z PRLu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Oleksy stawia warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:53 nareszcie te komunistyczne prostytutki dostajką na co zasłużyli w 1989 roku , a największa szsmata tow.olek , też otrzyma zapłatę . Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Szanowny kłamco lustracyjny, ... 29.12.04, 20:54 wysoka izbo ... Jeden z posłów powiedział, że tak będą się zaczynały wystąpienia sejmowe, jeśli Oleksy będzie przeciągał swoje ustąpienie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Szanowny kłamco lustracyjny, ... 29.12.04, 20:59 Olinie, wysoka izobo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 43953945 Co za prawo! Oszust stawia warunki..... IP: 216.6.210.* 29.12.04, 20:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: a moze Komuch IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.12.04, 21:07 ma racje. Moze Jozef powinien walczyc. Z dobrze poinformowanych zrodel wiem jednak ze boj to bedzie Jozefa ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Oleksy jak Dyzma 29.12.04, 21:09 Gość portalu: Marek napisał(a): > ma racje. Moze Jozef powinien walczyc. Z dobrze poinformowanych zrodel wiem > jednak ze boj to bedzie Jozefa ostatni... Żeby się tylko utrzymc, chociaz tydzien, no może miesiąc, a później się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Oleksy jak Dyzma IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.12.04, 21:16 Dyzma mial wiecej wlosow. Nie byl klamca lustracyjnym, to i mu nie wypadaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Oleksy jak dynastyczny moznowladca - kazdy ... IP: 206.54.158.* 29.12.04, 21:18 nastepca dobry, byle z krolewskiego szczepu SLD-owego. Wystarczy spojrzec na te rysy szlachetne, na twarz zmyslowa. Wystarczy posluchac glosu aksamitnego, pelnego monarszego wdzieku. Jawi nam sie cysorz Jozef, w purpury odziany, z berlem, jablkiem i w koronie na krolewskiej glowie. Niech nam kroluje na wieki Jego Cesarska Mosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Oleksy przywiązany do stołka IP: *.gorzow.mm.pl 29.12.04, 21:21 Coś ciężko Marszałkowi odejść ze stanowiska i pogodzić się z przegraną. Komuna przegrała dawno temu a on się wypiera i twierdzi że Sąd się pomylił. W innych sprawach jak były mu na rękę to zawsze twierdził że Sąd ma rację.Wraca stara prawda PUNKT WIDZENIA ZALEŻY OD PUNKTU SIEDZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATY Re: Oleksy stawia warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:33 KOMUNISTYCZNE PROSTYTUTKI SOWIECKIE RODEM Z KRAJU ŁACHÓW , ZE ŚROKA EUROPY JAKIMŚ NIEPOJĘTYM CUDEM ZOSTAJĄ UZNANYMI ZA PROSTYTUTKAMI Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw.rewerski Pytanie do konstytucjonalistów 29.12.04, 21:36 "Ustąpię ze stanowiska marszałka Sejmu, jeśli mój następca będzie miał za sobą parlamentarną większość (...) - oświadczył w TVP Józef Oleksy". O tym, czy następca ma większość parlamentarną niezawodnie można przekonać się tylko przez głosowanie. Nie można jednak wybierać marszałka Sejmu, dopóki ten urząd jest obsadzony. Realizacja pomysłu marszałka Oleksego prowadziłaby do tego, że przez jakiś czas Sejm miałby dwóch marszałków. Wydaje mi się to niedopuszczalne z punktu widzenia prawa. Ciekaw jestem, co powiedzieliby na ten temat konstytucjonaliści. Na opinii pana Oleksego nie polegałbym choćby dlatego, że swoim utożsamieniem wyroku sądowego z oskarżeniem dał dowód swojego analfabetyzmu prawniczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Ktos chyba otworzl wylot od szamba. Co za idioci. IP: *.sympatico.ca 29.12.04, 21:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Ktos chyba otworzl wylot od szamba. Co za idi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.12.04, 22:01 Jak sie nie odzywasz to i mniej smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Ktos chyba naprawdę otworzl wylot od szamba 29.12.04, 22:03 I Jankowi udało się wyjść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Ktos chyba naprawdę otworzl wylot od szamba IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.12.04, 22:11 Niestety. Wedlug informacji agenta Oleksego, Janek tam ciagle jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Oleksy stawia warunki IP: *.proxy.aol.com 29.12.04, 22:06 NAJLEPSZYM SPOSOBEM POZBYCIA SIE OLA JEST PODLOZENIE JEZA NA FOTEL---WIECEJ NIE USIADZIE , A WSADZIMY GO DO PIERDLA WIOSNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Oleksy stawia warunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 23:27 Patrząc się na ryj tego typa, nabieram wstrętu do wieprzowiny. Może to mi wyjdzie na zdrowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qubak OLEKSEGO WARUNKI IP: *.welnowiec.net 29.12.04, 23:37 Zanim cokolwiek zacytuję: jakie w tej sytuacji prawo ma ten agent to tego, by komukolwiek stawiać jakiekolwiek warunki????? chyba prawo buszu, ale i zgodnie z tym prawem zginie. a teraz cytacik: "Ustąpię ze stanowiska marszałka Sejmu, jeśli mój następca będzie miał za sobą parlamentarną większość i będzie z SLD" Josef, a ja tak Cię lubiłem za tę niezłomną logikę, choć szczerze nienawidzę wszystkiego, co ma na imię SLD. To może być trudne - znaleźć kogoś takiego, żeby był z SLD (tfu, na psa urok!) i jeszcze miał większość... proponuję posła Pęczaka... ach siedzi... trudno, może posłankę Jakubowską... eee nie, skompromitowana... może Millera Leszka? nie.. przesada...zresztą nie dostanie większości. Łapiński?..przeca to już FKP, to nie. No to kogo??? Odpowiedź jest tylko jedna: WALDEMAR, WALDEMAR, oczami duszy widzę twą drewnianą twarz. Tak jak Twoi protoplaści walczyli z Kargulami, tak Ty walcz teraz o dłuższą i jeszcze dłuższą kadencję. Prowadź nas Waldku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac a czemu by nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 23:57 Nie wiem czego sie spodziewacie - ze od razu ustąpi? Czy Giertych tak by zrobił? A może Rokita? Wasserman, by nie wspomnieć o Kaczyńskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz OLEKSY IDZ NA ZWIADY IP: 5.5R* / *.iad.untd.com 30.12.04, 02:38 Dosyc tych kretactw Oleksy. Odplyn z fala histori. To jeszcze nie wszystko, bedziesz rozliczony za przekrty jak kazdy z was zlodzieje-SLD-owcy. Wiec odplyn Jozek zanim nakopiat Tobie w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodzio Re: Oleksy stawia warunki IP: *.acn.waw.pl 30.12.04, 05:49 A czy ma do tego chocby moralne prawo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary elektorat Pan Oleksy to ma dowcip!!! IP: *.ebstrade.com 30.12.04, 09:36 Józek ma bardzo wyszukane poczucie humoru,ale jego dowcipy nie są rozumiane przez wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Ale jaja, ten Oleksy to dopiero dowcipniś IP: *.ebstrade.com 30.12.04, 09:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cien1 Przyzwoitość Parlamentarna IP: 195.116.28.* 30.12.04, 11:49 Na przykładzie ostatnich tygodni stwierdzam ,że w SLD panują zgoła inne wartości przyzwoitości politycznej. Uważam ,że SLD jest pozbawione wszelkich cech kultury jaka powinna cechować polityków. z moich obserwacji wynika,że posłowie lewicy są zaqinteresowani tylko i wyłacznie utrzymaniem się stołkach. Wszystkie większe afery sa udziałem posłów SLD to o czymś świadczy , że Polska jest krajem który nie posiada Polityków z prawdziwego zdarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zostana w koncu paznokcie, zebiska i slina na... IP: *.bredband.comhem.se 30.12.04, 15:33 ...brzegu koryta. Potem bedzie mozna przeprowadzic analize DNA (dna) -towarzyszy z sld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik Oleksy SPERDALAJ ty GNOJU PZPR-i śmierdzacy IP: *.twmi.rr.com 30.12.04, 15:42 i OSZUŚCIE komunistyczny ! Niech ciebie szlag trafi na prostej drodze ty GNIDO PODŁA w 2005 roku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Oleksy SPERDALAJ ty GNOJU PZPR-i śmierdzacy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 18:30 Jak czytam takie okropne posty, pełne nienawiści , wulgaryzmó i chamstwa to żałuję, że nie ma cenzury. Teraz nastąpił prawdziwy raj dla tchórzy, którzy podszywają się pod cudze nazwisko aby wypluwać swe trujące jady. Jesteście potworami nie ludźmi, zaczynam z pogardą patrzyć na tych wszystkich antykomunistów. Chociaż wątpię aby te prymitywa wiedziały co to jest komunizm. Dlaczego gazeta dopuszcza takie potworności, czyżby chciała do reszty zepsuć wizerunek polaka. Przecież takie ekscesy grupki frustratów rzucają cień na pozostałych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janik A zwymotuj się tymi ZŁODZEJAMI z SLD IP: *.twmi.rr.com 30.12.04, 19:34 lub abyś dostrała oleksowej sraczki od "czerwonki SLD" tego moskiewskiego KREMLOWSZCZYKA z KGB. Jakież STRASZLIWE SZKODY wyżądzili Polakom ci ZŁODZEJE i AFERZYŚCI z PZPR-u pod obecnym szyldem SLD ! Lepper powieś tego GNOJA na lamie dla przykładu jak kiedyś obiecałeś ! A potem niech tego GNOJA te OBŁYDNE FAŁSZYWE ZAPLUTE SLD-upki sobie jego USUSZĄ na jakimś piecu i wstawią do gabloty to ŚCIERWO, aby wszyscy widzeli jak wyglada KAPUŚ z KGB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm Re: Oleksy SPERDALAJ ty GNOJU PZPR-i śmierdzacy IP: *.77.classcom.pl 02.01.05, 15:40 Ten pseudo-etyczno-moralny bełkot w wydaniu p. renaty, obrażający na dobrą sprawę wszystkich w końcu sympatycznych internautów (wulgarny język nie jest tutaj istotną przeszkodą do wymiany myśli), zmusza mnie do uwagi i życzliwej rady, by p. renata jak najszybciej udała się do swego lekarza rodzinnego. Objawy są niepokojące. Sam jestem ciekaw, jaka jest to jednostka chorobowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor Re: Oleksy stawia warunki IP: *.chello.pl 30.12.04, 20:35 Oleksy to fajny gosc, jest inteligentny i przebojowy... Odpowiedz Link Zgłoś