Gość: Kanibal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 11:06 Mowil bardzo ciekawe rzeczy. Miedzy innymi o tym, ze Ojciec Rydzyk nie jest jego szefem, a Macierewicz z Giertychem to nie jego kumple. Zadziwiajace. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Objawil mi sie Pan Bog IP: *.upc.chello.be 17.05.02, 11:12 Gość portalu: Kanibal napisał(a): > Mowil bardzo ciekawe rzeczy. Miedzy innymi o tym, ze Ojciec Rydzyk nie jest > jego szefem, a Macierewicz z Giertychem to nie jego kumple. Zadziwiajace. To nie byl Bog w takim razie tylko Szatan!!!!! Egzorcyzmow Ci potrzeba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis Re: Objawil mi sie Pan Bog IP: *.po.punkt.pl / 10.0.16.* 17.05.02, 11:54 To nie był Bóg, on nie zajmuje się Rydzykowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Objawil mi sie Pan Bog IP: *.ipt.aol.com 17.05.02, 14:08 Mnie tez sie kiedys objawil-i to od razu w trzech osobach-kiedy chcialem pasc na kolana,uslyszalem-DOKUMENTY POPROSZE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Objawil mi sie Pan Bog IP: *.vic.bigpond.net.au 22.05.02, 06:04 Gość portalu: Kraken napisał(a): > Mnie tez sie kiedys objawil-i to od razu w trzech osobach-kiedy chcialem pasc > na kolana,uslyszalem-DOKUMENTY POPROSZE!! Pogranicznik, Celnik i Expert od Dezynfekcji Butow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Objawil mi sie Pan Bog IP: *.vic.bigpond.net.au 22.05.02, 06:06 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: Kraken napisał(a): > > > Mnie tez sie kiedys objawil-i to od razu w trzech > osobach-kiedy chcialem pasc > > na kolana,uslyszalem-DOKUMENTY POPROSZE!! > > Pogranicznik, Celnik i Expert od Dezynfekcji Butow? W Australii kazdego wita tak Nieswita Troyca: 1. Urzednik od sprawdzania paszportow. 2. Urzednik od sprawdzania bagazu wzgledem kontrabandy ogolnej (dawniej zwany celnikiem). 3. Urzednik od sprawdzania bagazu wzgledem kontrabandy zywnosciowej (tzw. kawarantanna)... :) BOH TROYCU L'UBIT! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Objawil mi sie Pan Bog IP: *.ipt.aol.com 22.05.02, 15:52 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > Gość portalu: Kraken napisał(a): > > > > > Mnie tez sie kiedys objawil-i to od razu w trzech > > osobach-kiedy chcialem pasc > > > na kolana,uslyszalem-DOKUMENTY POPROSZE!! > > > > Pogranicznik, Celnik i Expert od Dezynfekcji Butow? > W Australii kazdego wita tak Nieswita Troyca: > 1. Urzednik od sprawdzania paszportow. > 2. Urzednik od sprawdzania bagazu wzgledem kontrabandy > ogolnej (dawniej zwany celnikiem). > 3. Urzednik od sprawdzania bagazu wzgledem kontrabandy > zywnosciowej (tzw. kawarantanna)... :) > BOH TROYCU L'UBIT! :) > -Kr. Niestety bylo to dwoch "kraweznikow" z psem marki owczarek alzacki(zawsze co trzy glowy,to nie to co dwie)-fakt,ze przedtem wychylilo sie co nieco pod te troycu!!Ale nie zmienia to faktu,ze bog lubi sie ukazywac w najrozmaitszy sposob- MOSKOWI(temu od tablic)ukazal sie ponoc pod postacia krzaka(chcial sie facio spokojnie wysrac-a tu masz ci los-STWORCA!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Objawil mi sie Pan Bog IP: *.vic.bigpond.net.au 25.05.02, 04:03 Gość portalu: Kraken napisał(a): Mnie tez sie kiedys objawil-i to od razu w trzech osobach-kiedy chcialem pasc na kolana,uslyszalem-DOKUMENTY POPROSZE!! Ka: Pogranicznik, Celnik i Expert od Dezynfekcji Butow? W Australii kazdego wita taka Nieswieta Troyca: 1. Urzednik od sprawdzania paszportow. 2. Urzednik od sprawdzania bagazu wzgledem kontrabandy ogolnej (dawniej zwany celnikiem). 3. Urzednik od sprawdzania bagazu wzgledem kontrabandy zywnosciowej (tzw. kawarantanna)... :) BOH TROYCU L'UBIT! :) Kr. Niestety bylo to dwoch "kraweznikow" z psem marki owczarek alzacki (zawsze co trzy glowy, to nie to co dwie) - fakt,ze przedtem wychylilo sie co nieco pod te troycu!! Ale nie zmienia to faktu, ze bog lubi sie ukazywac w najrozmaitszy sposob - MOSKOWI (temu od tablic) ukazal sie ponoc pod postacia krzaka (chcial sie facio spokojnie wysrac-a tu masz ci los-STWORCA!!!!) K: Bo Bog jest wszedzie, w sraczyku tez. czytales watek o sraczyku paieskim? www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=396&wid=1956073&aut=+Ksiadz&aid=1956073 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiadz Papieski komfort IP: *.vic.bigpond.net.au 25.05.02, 04:05 Papieskie wygody Autor: Gość portalu: Ksiadz Data: 23-05-2002 07:53 adres: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au (a raczej wygodka) - Papamobile z winda by laik@poczta.gazeta. W czasie wizyty Karolka w Bulgarii, jego opancerzony, szklany pojazd bedzie mial elektryczny podnosnik ulatwiajacy wsiadanie. Schodki, niestety, nie wystarcza. W zwiazku z tym jest propozycja: zrobic w papciowym apartamencie podnoszony elektrycznie sracz. Jak papcio nie da rady podniesc giczola, to najprawdopodobniej nie moze tez obnizyc dupy. No to chyba nie bedzie walil w portki (chcialem powiedziec: w sukienke)! A co, jak komfort - to komfort! Kaplan: Po co, panie dzieju, takie nowinki? A dwie siostrzyczki zakonne to nie wystarcza? Moj znajomy, emerytowany pralat, jest bardzo zadowolony z takiego serwisu... :) A co do papamobila, to slyszalem, ze bedzie on tez wyposazony w sraczyk ukryty pod siedzeniem, na "wsjakij sluczaj". W razie czego ksieza eskortujacy Pape podniosa sukienki, aby nie gorszyc maluczkich... Kaplan z Antypodow Laik: Sraczyk w papamobile nie musi byc ukryty. Papcio sobie na nim przycupnie i w czasie objazdu bedzie mógl wen grzmocic ile wlezie. Spece od Daimlera wykombinuja tylko pochlaniacz zapachów (fajnie to brzmi: papciowe zapaszki!) tudziez izolacje akustyczna i hulaj dusza! Mozna srac chocby przez cala msze! Wierni beda ryczec z zachwytu, a papcio bedzie sral na to cale towarzystwo. Po wyrazie jego twarzy i tak nie rozróznisz co on aktualnie robi: grzmoci w klopa czy slucha... Natomiast te dwie siostrzyczki co to o nich, Panie Kaplan, wspomniales, utra papciowy zad po przedstawieniu (chcialem powiedziec: po mszy). No i moze go ucaluja? Wszak swieta to dupa... Kaplan: Biedak! Nawet orgazmu zwiazanego z wyproznieniem nie widac juz po nim. Nawet ten powrot do mlodosci, czyli fazy analnej nie jest biedakowi dany... Niezle musial On za mlodu nagrzeszyc, ze go tak sroga kara spotkala... Nawet z wyproznienia nie ma On wiecej satysfakcji... :( W Niemczech widzialem u arcybiskupa w Kolonii taki kibel z wysuwanym bidetem. Jak to zainstaluja Naszemu Wielkiemu Rodakowi, to zakonnice beda mialy ulatwione zadanie! Kosciol idzie przeciez z postepem! (Laik)Pytanie: Co by bylo, gdyby zamiast sracza w apartamencie zamontowac katapultowany fotel pilota, posadzic na nim papcia i odpalic mechanizm (przyspieszenie do 8g)? Odpowiedz: W sufit wbiloby sie jakies 40 kg najnowszych produktów Intela tudziez firmy specjalizujacej sie w produkcji sztucznych organów. Mielibysmy na suficie mozaike krzemowo-tytano-kevlarowa. Pozostala czesc papcia uleglaby destrukcji juz przy 2g i nie dolecialaby na sufit... K: Zal tylu dobrych czesci! Ilu emerytow i rencistow cieszylo by sie to ze sztucznej nerki, to ze sztucznej odbytnicy. A to urzadzenie do czytania encyklik! Wiem, ze sie czasem zacina i jest czasem niezbyt zrozumiale, ale dla niemowy to naprawde olbrzymia roznica miedzy brakiem mowy, a mowa tylko nieco belkotliwa! Re: Papamobile z winda adres: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl Gosc portalu: hawkmoon 22-05-2002 11:36 Szambo L: Masz na mysli, ze po katapultowaniu pozostaloby szambo? Ales ty wulgarny... K: Jak on tak mogl napisac o Ojcu Swietym? :( Szambo to bedzie podwieszone pod tym sraczykiem w papamobilu... ;) I codziennie dokladnie oprozniane i myte do czysta! :) L: A na jakies relikwie nie da sie tego przerobic? Bankowo, ze chetni by sie znalezli... o Re: Papamobile z winda bimi@poczta.gazeta.pl 22-05-2002 12:35 odpowiedz na list odpowiedz cytujac Nie slyszeliscie o tym, ze jest paragraf na "obraze glowy obcego panstwa"? Nudzi wam sie na wolnosci? :) K: marna to glowa, co sie musi chronic za paragrafami? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanibal Re: Objawil mi sie Pan Bog IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 09:42 Dziekuje Ci bardzo Aniu za porade, ale na egzorcyzmy mnie nie stac. To usluga specjalistyczna i bardzo droga. Zreszta moze to rzeczywiscie byl jakis Nie-Bog, chociaz nie od razu szatan. Zwlaszcza iz utrzymywal, ze nie jest Polakiem. A chyba niemozliwe, zeby Prawdziwy Pan Bog nie byl Prawdziwym Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: Objawil mi sie Pan Bog IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 21:13 Ta usługa jest darmowa..a to co uznajesz za objawienie było tylko twoim koszmarnym snem..Panu Domańskiemu z Oławy też ponoć Bóg się objawił..nikt poważny nie traktuje serio jego zwidów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Objawil mi sie Pan Bog IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 21.05.02, 10:35 Mnie tez! Powiedzial mi, ze jest ZYDEM i nazywa sie Jehowa El-Szadaj (Jahweh El-Shaddai)... I ze sie nie moze nadziwic, czemu te glupie goje z Polski w niego wierza! Przeciez On jest Bogiem TYLKO dla wyznawcow Judaizmu! NUER FUER JUDEN! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanibal Re: Objawil mi sie Pan Bog IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 16:08 Gość portalu: Student napisał(a): > Mnie tez!... Przypominam sobie, ze moj cos mowil o narodzie wybranym, ale nie chodzlo o narod polski (czy, jak niektorzy mowia: Narod Polski). Czyzby... ? Ale bylby numer, gdyby to byl jeden Pan Bog od wszystkich monoteizmow. Rzymscy katolicy chyba nie mieliby lekko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goj Re: Objawil mi sie Pan Bog IP: *.vic.bigpond.net.au 25.05.02, 04:11 Gość portalu: Kanibal napisał(a): > Gość portalu: Student napisał(a): > > > Mnie tez!... > > Przypominam sobie, ze moj cos mowil o narodzie wybranym, ale nie chodzlo o narod polski (czy, jak niektorzy mowia: Narod Polski). Czyzby... ? > Ale bylby numer, gdyby to byl jeden Pan Bog od wszystkich monoteizmow. Rzymscy katolicy chyba nie mieliby lekko... G: Zapytalem sie lokalnego cadyka co on o tym sadzi. Powiedzial mi ten maz uczony w Pismie, ze w oryginale jest wyraznie napisane, iz Jehowa (Jahweh, JHWH) to Bog TYLKO DLA NARODU WYBRANEGO, a narod wybrany to narod zydowski, czyli 12 hebrajskich (semickich) plemion Izraela. Jako, iz prawdziwych Zydow juz nie ma (rozmyli sie w morzu chazarsko-slowiansko-germanskim), to jest to obecnie Bog wyznawcow Judaizmu. Inne religie to nie sa prawdziwe religie (w/g mego znajomego cadyka), wiec nie ma sensu ich wyznawac, bo i tak wszystkie goje zostana potepione na Sadzie Ostatecznym. Co zostawiam PT Forumowiczom do przemyslenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Objawil mi sie Pan Bog IP: *.fastres.net 25.05.02, 04:07 Gość portalu: Kanibal napisał(a): > Mowil bardzo ciekawe rzeczy. Miedzy innymi o tym, ze Ojciec Rydzyk nie jest > jego szefem, a Macierewicz z Giertychem to nie jego kumple. Zadziwiajace. >To fakt zwazyszy na twoje wlosy na rekach. Odpowiedz Link Zgłoś