platformiak 05.01.05, 10:08 apel do wszystkich popierających LPR: czy chcecie żeby oni wychowywali wasze dzieci??? serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2477005.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom.z.radia.maryja Re: Kadry LPR 05.01.05, 14:56 tak ! jak najbardziej tego chcę!! mam dość wychowywania dzieci w szkołach przez lewactwo! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Kadry LPR 05.01.05, 15:15 jeszcze nie ale juz nie długo....cierpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Re: Kadry LPR 05.01.05, 18:50 Przepraszam bardzo,ale ile miesięcy upłynęło od ślubu drogi oszołomie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: To tak na kocią łapę??? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 21:37 Aż do tego stopnia uwiodły cię sukcesy "bezkształtnego syna chaosu" Rodrigo de Boria (Borgis) - papieża Aleksandra VI (1492-1503)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Dziecko,ty nawet sexu jeszcze nigdy nie uprawiałeś IP: *.chello.pl 05.01.05, 18:58 dziecko, ty nawet seksu jeszcze nigdy nie uprawiałeś, więc co piszesz o robieniu dzieci. może cie zdziwie, ale kobiety nie są wiatropylne... oszolom.z.radia.maryja napisał: > jeszcze nie ale juz nie długo....cierpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Dziecko,ty nawet sexu jeszcze nigdy nie upraw 05.01.05, 19:18 Gość portalu: lew napisał(a): może cie zdziwie, ale kobiety nie są wiatropylne... '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' a wlasnie ze sa! Nie slyszales o nieskalanym poczeciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Kadry LPR - oszołomiaste wizje wychowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:39 oszolom.z.radia.maryja napisał: > tak ! jak najbardziej tego chcę!! mam dość wychowywania dzieci w szkołach > przez lewactwo! Wzorem wychowania - wg. ciebie - jest działalność edukacyjna w stylu abp Paetza, ks. Michała Moskwy z Tylawy... A więc ze szkół chcesz zrobić królestwo szczęśliwości pedałów ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Kadry LPR - oszołomiaste wizje wychowania 05.01.05, 19:41 Gość portalu: * napisał(a): A więc ze szkół chcesz zrobić królestwo szczęśliwości pedałów ;)) ''''''''''''''''''''''''''''''' Dla uproszczenia zwany warsztatem rowerowym. Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 moja refleksja 05.01.05, 19:11 jeszcze kilka lat temu zadna organizacja nie odważyłaby się publicznie mówić takich rzeczy w obawie przed zarzutami o antysemityzm i szerzenie nienawiści Dziś LPR się nie krępuje... Kto wie co będzie za kilka lat-obozy?prześladowania? a wszystko pod patronatem wiary i wartości narodowych Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: moja refleksja 05.01.05, 19:52 Dziś głosza takie pogladu jutro będą bić wszystkich niezgadzających się. Jeśli tak. strach będzie za kilka lat nosić kolorowe skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: To są kadry LPR i kościoła!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:31 Najbardziej zasłużeni w sprawie zaczynająlądować w sekinariach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: To są kadry LPR i kościoła!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:35 oszoł ma trochę suszonych dzieci na prześcieradle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Zamknij mordę podstarzały prawiczku... IP: *.chello.pl 05.01.05, 20:57 haha, a może ty impotentem jesteś i dlatego seksu nie teges... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Jest to I stopień wtajemniczenia do zawodu IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.01.05, 21:31 Jak mniemam, są to specjalne przybytki dla "ponadnormalnych" chłopców, w których np. taki abp Paetz sekularyzuje ich do bardzo wzniosłych uduchowionych zadań. Ten tajemny zabieg w sposób wyraźny poszerza grono wprawionych w rzemiosło np. ks. Michała Moskwy z Tylawy :)) Absolwencji sekinarii chodzą później po takim świecie i sekują, sekują, sekują, co się tylko nawinie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeklety ogórek Re: Kadry LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:35 LPR to jedno a Kościół to drugie. pierwsze to marginalna partia polityczna a drugie to droga do zbawienia.... szkoda ze duzo ludzi miesza obie te sprawy z prawej i lewej strony sceny politycznej. teraz nawet na forum Odpowiedz Link Zgłoś