Gość: DOKTOR MUREK Re: Lambda: chcemy rzetelnej edukacji homoseksual IP: 195.205.132.* 10.01.05, 17:59 najlepiej wiec zostawic tą sprawe i zając się lepiej nauką i gospodarką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy CZY JESTEM TOLERANCYJNY??? IP: *.core.net.pl 10.01.05, 18:01 >>>Zdaniem Kostrzewy, oburzający jest fakt, że w jednym z podręczników ("Wędrując ku dorosłości" Teresy Król - PAP) homoseksualizm wymieniany jest na równi z pedofilią czy kazirodztwem. "To potęguje homofobię. Sprawia, że dzieci, które zauważyły u siebie takie skłonności są jeszcze bardziej przerażone" - podkreśliła.<<< 1. Nie wiem czy homoseksualizm jest chorobą czy nie - nieważne. 2. Sądzę, że głupotą jest porównywanie homoseksualizmu do pedofilii, czy kaziroctwa. Mam pytanie z troche innej beczki: Czy jak powiem jakiemuś dziecku, że zoofilia czy nekrofilia są zboczeniem, a to dziecko widzi w sobie te skłonności, to czy jest to z mojej strony objaw nietolerancji? Czy dziecko jest wtedy "jeszcze bardziej przerażone"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: CZY JESTEM TOLERANCYJNY???/Praktycznym IP: *.proxy.aol.com 10.01.05, 18:14 Choroba czy nie choroba, homoseksualizm jest wybrykiem natury, tak jak TSUNAMI, i jest bardzo szkodliwy dla normalnego rozwoju ludzkosci...tak jak TSUNAMI. Homoseksualizm musi byc kontrolowany bo w przeciwnym razie bedzie wyrzadzal ludzkosci wiecej krzywdy anizeli TSUNAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Czy dobrze rozumiem, że Lambda chce państwowych IP: 194.181.190.* 10.01.05, 18:07 subwencji i pełnej swobody w propagowaniu wszelakich odchyleń seksualnych? Można się zastanowić, czemu nie, ale niech Lambda wyraźnie to powie :). A może tylko niektórych? Tu bym był sceptyczny: jak już, to już, musi być równośc i sprawiedliwość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biblista Aby się rzetelnie wyedukować zajrzyjcie do Biblii IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.01.05, 18:11 Tam jest jasno napisane, skąd się takie obyczaje biorą: Ponieważ zamienili Boga prawdziwego na fałszywego i oddawali cześć, i służyli stworzeniu zamiast Stwórcy, który jest błogosławiony na wieki. Amen. Dlatego wydał ich Bóg na łup sromotnych namiętności; kobiety ich bowiem zamieniły przyrodzone obcowanie na obcowanie przeciwne naturze, Podobnie też mężczyźni zaniechali przyrodzonego obcowania z kobietą, zapałali jedni ku drugim żądzą, mężczyźni z mężczyznami popełniając sromotę i ponosząc na sobie samych należną za ich zboczenie karę. (Rzym. 1:25-27) i co Bóg o tym myśli: Nie będziesz cieleśnie obcował z mężczyzną jak z kobietą. Jest to obrzydliwością. (3 Moj. 18:22) Notabene - propagowanie homoseksualnej rozpusty prowadzi do coraz częstszych przypadków wykorzystywania osób tej samej płci. W ciągu kilku dnia na Śląsku zgwałcono dwóch 12-letnich chłopców! Jeszcze trochę takiej 'edukacji' i jak w Sodomie nie będzie można wieczorem się pojawić na ulicy, żeby nie paść ofiarą chętnych do 'pokochania inaczej'. Na czym edukacja miałaby tu polegać? Na przekonywaniu dzieci, że mogą być zboczeńcami? Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Biblisto nieroztropny! 10.01.05, 18:52 czy mógłbyś nam, Biblisto szanowny, naświetlić sprawę Jonatana i Dawida? Historię Ruth i Naomi? chętnie posłuchamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biblista Re: Biblisto nieroztropny! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.01.05, 19:32 Tu nie ma nic do naświetlania, o ile się wcześniej czegoś nie ZACIEMNI. Po prostu chorym umysłom wszystko się 'kojarzy' i nie mogą pojąć, że przyjaźń i miłość nie muszą oznaczać współżycia seksualnego. Rut nie chciała opuścić matki swojego męża, po jego śmierci: Oto twoja szwagierka wróciła do swego narodu i do swego boga - powiedziała Noemi do Rut - wracaj i ty za twą szwagierką. Odpowiedziała Rut: Nie nalegaj na mnie, abym opuściła ciebie i abym odeszła od ciebie, gdyż: gdzie ty pójdziesz, tam ja pójdę, gdzie ty zamieszkasz, tam ja zamieszkam, twój naród będzie moim narodem, a twój Bóg będzie moim Bogiem. Gdzie ty umrzesz, tam ja umrę i tam będę pogrzebana. Niech mi Pan to uczyni i tamto dorzuci, jeśli coś innego niż śmierć oddzieli mnie od ciebie! (Rt 1:15-17) Robienie z tego homoseksualnego romansu to przykład jakiej "EDUKACJI" można się spodziewać, jeśli pozwolimy lobby gejowskiemu grzebać w umysłach naszych dzieci, za nasze własne pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka Re: Aby się rzetelnie wyedukować zajrzyjcie do Bi IP: *.crowley.pl 10.01.05, 20:47 A dlaczego uważasz że wszyscy są chrześcijanami? A po drugie - w Biblii pisze sie również o kamienowaniu niewiernych żon... tego też chcesz się trzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy Re: Aby się rzetelnie wyedukować zajrzyjcie do Bi IP: *.core.net.pl 10.01.05, 20:53 > A dlaczego uważasz że wszyscy są chrześcijanami? A po drugie - w Biblii pisze > sie również o kamienowaniu niewiernych żon... tego też chcesz się trzymać? Pytanie o kamienowanie rozwiązłych kobiet było już kiedyś zadane - Panu Jezusowi. Chodziło o to czy ukamienować Marię MAgdalenę. Jezus odpowiedział tłumowi: "Kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci w nią kamień" A do MArii Magdaleny po wszystkim powiedział: "Idź i nie grzesz więcej". Zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka Re: Aby się rzetelnie wyedukować zajrzyjcie do Bi IP: *.crowley.pl 10.01.05, 20:59 Nie... bo nie rozumiem co próbujesz udowodnić. Ja tylko twierdzę, że nie wszyscy wierzą w chrześcijańskiego boga i są zobowiązani do słuchania się Biblii... Wielu chrześcijan tego nie robi, więc czemu mają to robić niewierzący?! A po drugie Księga Mojżeszowa znajduje się w Starym Testamencie, który nawet przez niektórych księży jest traktowany bardziej jako część "mitologiczna", tradycyjna, a prawdziwym punktem odniesienia jest nauka Jezusa Chrystusa.. Tak się składa że troszkę znam też Biblię... Co tak właściwie chciałeś udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy Re: Aby się rzetelnie wyedukować zajrzyjcie do Bi IP: *.core.net.pl 10.01.05, 21:11 > Nie... bo nie rozumiem co próbujesz udowodnić. Jak to co? Napisałaś coś takiego: > A dlaczego uważasz że wszyscy są chrześcijanami? A po drugie - w Biblii pisze > sie również o kamienowaniu niewiernych żon... tego też chcesz się trzymać? Odpowiedziałem Ci, że chrześcijanin nie może się tego trzymać ze względu na to co powiedział Bóg - Pan Jezus. Wyraźnie odddzieliłaś pytanie o powszechność chrześcijan od pytania o prawo biblijne ("A po drugie"), więc nie udawaj, ze nie rozumiesz... >Wielu chrześcijan tego nie robi, więc czemu mają to robić niewierzący?! Podobnie jak Ty uważam, że powoływanie się na Biblię w sporze z niewierzącymi jest bezcelowe, bo są niewierzący. >A po drugie Księga Mojżeszowa znajduje się w Starym Testamencie, > który nawet przez niektórych księży jest traktowany bardziej jako > część "mitologiczna", tradycyjna, a prawdziwym punktem odniesienia jest nauka > Jezusa Chrystusa.. Przecież o tym pisałem - zacytowałem Ci Pana Jezusa. >Co tak właściwie chciałeś udowodnić? Nic nie chciałem udowodnić. Zadałaś pytanie: >A po drugie - w Biblii pisze > sie również o kamienowaniu niewiernych żon... tego też chcesz się trzymać? ....więc Ci odpowiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka Re: Aby się rzetelnie wyedukować zajrzyjcie do Bi IP: *.crowley.pl 10.01.05, 21:17 Nie udaję niczego, nie denerwuj się tak, naprawdę nie zrozumiałam... Ale juz rozumiem twoje rozumowanie. Mam tylko jeszcze jedno pytanie - czy Jezus mówił coś o homoseksualiźmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy Re: Aby się rzetelnie wyedukować zajrzyjcie do Bi IP: *.core.net.pl 10.01.05, 21:31 Nie znam się aż tak dobrze na Biblii ale chyba nic nie mówił bezpośrednio o homoseksualiźmie. To przecież nie oznacza, że po cichu zaakceptował homoseksualizm, prawda? Przecież Sodomę i Gomorę zniszczył Bóg, a nie człowiek, więc chyba trudno sądzić, że po jakimś czasie zmienił zdanie i zaczął tolerować homoseksualizm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka Re: Aby się rzetelnie wyedukować zajrzyjcie do Bi IP: *.crowley.pl 10.01.05, 21:34 No wiesz... a o żonach zmienił? :P Żartuję... ale ja myślę po prostu że Bóg, jeśli naprawdę jest miłością, rozumie i akceptuje każdą miłość ( precyzuję - nie mówię o seksie, lecz związku, przywiązaniu, uczuciu ), która jest szczera i prawdziwa... i jest ponad podziałami na płci itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy Re: Aby się rzetelnie wyedukować zajrzyjcie do Bi IP: *.core.net.pl 10.01.05, 21:43 > No wiesz... a o żonach zmienił? :P Żartuję... ale ja myślę po prostu że Bóg, > jeśli naprawdę jest miłością, rozumie i akceptuje każdą miłość ( precyzuję - > nie mówię o seksie, lecz związku, przywiązaniu, uczuciu ), która jest szczera i > prawdziwa... i jest ponad podziałami na płci itd. No z pewnością - akceptuje miłość. Przecież mówi: (...) kochaj bliźniego swego jak siebie samego. Można kochać osoby tej samej płci. Tu jednak przecież chodzi o coś innego... Bóg potępia CZYNNY homoseksualizm, a nie skłonność jako taką. Ludzie mają różne skłonności - do kłamania, do kradzierzy, do przemocy, itd. Chodzi o to, czy jesteśmy w stanie pokonać te skłonności. Jeżeli nie, to grzeszymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biblista Re: Aby się rzetelnie wyedukować zajrzyjcie do Bi IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.01.05, 20:54 Wcale tak nie uważam. Wręcz przeciwnie - wąska jest droga, która prowadzi do życia wiecznego i niewielu jest takich, którzy ją znajdują. Prawdziwych uczniów Jezusa jest stosunkowo niewielu. Co do żon niewiernych, to nie jestem zwolennikiem wprowadzania nakazów prawa Mojżeszowego do systemu karnego. To prawo było całościowym systemem danym Żydom i nie możemy brać sobie dowolnie niektórych jego elementów. Nie jestem zresztą też zwolennikiem karania homoseksualizmu jak takiego. Chodzi mi o prawdę na temat natury tego GRZECHU, a nie wprowadzanie starotestamentowych praw w Polsce. Natomiast uważam, że dzieciom nie należy mówić - możesz być homoseksualistą (stką). Należy zrobić co można, aby ukształtowała się w nich prawidłowa identyfikacja z płcią biologiczną, a nie naruszać ich stabilność psychiczną i siać wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka Re: Aby się rzetelnie wyedukować zajrzyjcie do Bi IP: *.crowley.pl 10.01.05, 21:08 Mam wrażenie że nie dostrzega pan jednej rzeczy. W kategoriach biblijnych praktykowanie homoseksualizmu jest grzechem, co do tego nie ma wątpliwości. Natomiast o ile się nie mylę jedynym państwem religijnym na świecie jest Watykan, a pozostałe są organizacjami społecznymi, które powinny być obiektywne. A nie mówimy o podręczniku do religii, tylko do wychowania seksualnego, który powinien zawierać fakty, bez żadnego nacechowania religijnego czy ideowego. Natomiast byłabym ostrożna w utożsamianiu grzechu z nieprawidłową identyfikacją z płcią biologiczną... Poza tym pana określenie odnosi się bardziej do transseksualizmu a nie homoseksualizmu... Z tego co wiem geje i lesbijki są szczęścliwi z bycia mężczyznami lub kobietami, identyfikują się z własną płcią.. Poza tym nie chodzi o mówienie dzieciom że mogą czy pozwala im się na homoseksualizm. Chodzi o to, by wiedziały że to nie choroba, upośledzenie czy zbrodnia, i że homoseksualista ma takie samo prawo do miłości, związku, szczęścia i szacunku innych ludzi jak każdy inny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: Aby się rzetelnie wyedukować zajrzyjcie do Bi IP: *.37.97.230.adsl.snet.net 10.01.05, 23:07 Homoseksualizm JEST uposledzeniem a homoseksualista nadal ma takie samo prawo do miłości, związku, szczęścia i szacunku innych ludzi jak każdy inny człowiek. Tak samo jak czlowiek nieslyszacy, niedowidzacy, kulejacy itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biblista Re: Aby się rzetelnie wyedukować zajrzyjcie do Bi IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.01.05, 23:56 Wydaje się być Pani rozsądną osobą. Rozumiem to co chce Pani przekazać. Jednak dalsza rozmowa wymagałaby zupełni innego poziomu niż pyskówki na forum GW. Nie miałbym też chyba na to czasu. Nie jestem zwolennikiem nagonki na homoseksualistów, a jako chrześcijan mam przykazane dobrze traktować wszystkich - również ich. Uważam tylko, że podręczniki szkolne nie powinny propagować poglądu, że homoseksualne związki są OK. To lobby aktywnie dąży do przerobienia świadomości społecznej, praw i 'orientacji' jak największej liczby ludzi na swoją modłę. I spotyka się z oporem. Obawiam się niestety, że w końcu spotka się z agresją wywołaną między innymi przez uparte nagłaśnianie tego nieszczęsnego 'stylu' życia, w sposób nieproporcjonalny do liczby dotkniętych tym problemem osób. Reasumując - kwestia indywidualnego podejścia do homoseksualisty to rzecz inna od toczonych publicznie ideowych i politycznych bojów. Nie chcę ich propagandy w radiu, TV i szkołach, ale krzywdy im też bym nie wyrządzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Lambda to Akademia Nauk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:11 Trzeba tępic niedouków z MEN.Tylko organizacja pozarzadowa LAMBDA ma patent na wiedze.Drogie Lesbijki i Homoseksualisci:NIKT NIE MOŻE BYC SĘDZIA W SWOJEJ SPRAWIE............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy ULECZALNOŚĆ jako kryterium CHOROBY IP: *.core.net.pl 10.01.05, 18:37 Żeby było jasne: Nie wypowiadam się czy homoseksualizm jest chorobą czy nie, bo nie wiem. Mnie śmieszy inna rzecz: Często homoseksualiści mówią, że homoseksualizm nie jest chorobą, bo nie da się go uleczyć. Według mnie tak może rozumować TYLKO idiota. Przecież AIDS też nie da się uleczyć. Ba! nie trzeba daleko zresztą szukać - PEDOFILIA tez jest jest uleczalna. Są niby jakieś próby ale ich skuteczność jest bardzo różna. Takie próby zresztą wymagają od pedofila WSPÓŁPRACY, bo farmakologia tu sama nic nie poradzi. Trzeba to zwalczyć w umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: ULECZALNOŚĆ jako kryterium CHOROBY 10.01.05, 18:51 Gość portalu: Niepostępowy napisał(a): > Mnie śmieszy inna rzecz: > > Często homoseksualiści mówią, że homoseksualizm nie jest chorobą, bo nie da się > go uleczyć. > > Według mnie tak może rozumować TYLKO idiota. o, może po pijaku tak mówią. ja często mówię inaczej: homoseksualizmu nie da się (u)leczyć, bo nie jest on chorobą. to trochę co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEKATOR Homoseksualizm da sie uleczyc IP: *.proxy.aol.com 10.01.05, 18:53 Homoseksualizm da sie uleczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEKATOR Re: Gdyby glupota bolala .... IP: *.proxy.aol.com 10.01.05, 19:04 rozglosne wycie pavle byloby slychac 24/7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero [...] IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 19:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: Uderz w stół a nożyce.... 10.01.05, 19:07 Gość portalu: hetero napisał(a): > Mam pytanie, czy jak sobie wsadzanie penisa w odbyt to wam się nie brudzi w > kupie? I czy czasem ta kupa wam na głowę się nie przerzuca? a dałeś już tym swoim dzieciom kolację? ciekawe, skąd takie myśli, przed dobranocką. spróbuj może z żoną, jak wielu heteroseksualistów próbuje (i jakoś nic złego w tym nie widzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEKATOR Re: Uderz w stół a nożyce.... IP: *.proxy.aol.com 10.01.05, 19:38 Do pavle: hetero zadal ci legalne pytanie z dziedziny wiedzy o gejach. Uwazam ze w kontekscie artykulu, powinienes grzecznie edukowac czytelnikow. A zachowanie gejow w kiblu publicznym jest zasciankowe czy niezasciankowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero Re: Uderz w stół a nożyce.... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 09:44 Dorzucę jeszcze jedno. Czy dwie panie używają protezy czy może korzystają z butelki od śmietany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero Re: Uderz w stół a nożyce.... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 22:20 > a dałeś już tym swoim dzieciom kolację? ciekawe, skąd takie myśli, przed > dobranocką. Czy wszystko musi ci się kojarzyć z mężczyznami? jak na heteroseksulaną parę przystało sypiam z prawdziwym facetem z krwi i kości, zresztą bardzo inteligentnym i czułym. Co do dzieci to jak byś uważnie czytał to wiedziałbyś że mam jedno. Jeśli się tak bardzo o niego martwisz to powiedz mi jak uchronić go przed takimi jak ty to może na coś się przydasz > spróbuj może z żoną, jak wielu heteroseksualistów próbuje (i jakoś > nic złego w tym nie widzi) Chciałbyś!? Nie kończyłam psychologii, ale pamiętam z dzieciństwa, że ci, którzy robili coś złego(np.palili papierosy) usilnie próbowali namówić resztę żeby zrobiła to samo. Tym sposobem "zamykali innym usta" i zdawało się że czują się usprawiedliwieni "przecież inni też tak robili". Może nawet zaczynali wierzyć że ich występek to czyn szlachetny.Wkońcu większość ustanawia normę więc jeśli namówię większość to co robię zaczyna być normalne. Chytry plan, ale trochę na poziomie pierwszoklasisty. Przestań wreszcie namawiać innych i się oszukiwać. Nie znajdziesz dla siebie usprawiedliwienia próbując zdeprawować resztę. Nawet jeśli 100% robi źle to i tak jest to coś złego. Ciekawa też jestem skąd masz takie informacje, że wielu heteroseksualistów tego próbuje. Ja nie próbuję i uważam, że wielu tego nie robi- zdecydowana większość. Jeżeli ktoś robi to też nie jest normalne,jego sprawa, nie zauważyłam, żeby robili z tego kampanię i namawiali innych. Idź spać bo nie masz nic do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieposępowy http://www.peoplecanchange.com/ IP: *.core.net.pl 10.01.05, 19:07 Umówmy się, że nie mówimy o leczeniu. Co powiesz na to: www.peoplecanchange.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero na forum nieetyczne a w książkach dla dzieci tak!? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 15:08 I co złego jest w tym żeby zapytać czy jak się wsadza penisa w odbyt to się przypadkiem kupą nie brudzi. Skoro to takie nieetyczne, że wycinają to dlaczego dzieci mają się nad tym zastanawiać po przeczytaniu książki? TO TO JEST ETYCZNE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob nierasista to troche co innego -ZBOCZENIE, A NIE CHOROBA IP: *.ri.ri.cox.net 10.01.05, 18:54 Odpowiedz Link Zgłoś
pavle nudny jestes. 10.01.05, 18:56 homofob-rasista, mam propozycje. idziemy sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
pavle tfu, poprawka. 10.01.05, 18:57 chciałem napisać: homofob-nierasista, mam propozycję. idziemy sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob nierasista [...] IP: *.ri.ri.cox.net 10.01.05, 19:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob nierasista [...] IP: *.ri.ri.cox.net 10.01.05, 19:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle tedy jestesmy umowieni 10.01.05, 19:08 wiedzialem, ze sie jakos dogadamy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEKATOR pavle, mam lepsza propozycje IP: *.proxy.aol.com 10.01.05, 19:53 Kup sobie stare imadlo lub .... sekator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Jestes tu jeszcze ,Na msze czas!!!Homofobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy Re: ULECZALNOŚĆ jako kryterium CHOROBY IP: *.core.net.pl 10.01.05, 18:57 1. Czy mógłbyś mi powiedzieć drogi Pavle, czemu homoseksualizm nie jest chorobą? 2. Od razu Cię poproszę o odpowiedź na inne proste pytanie: Czy zoofilia jest chorobą/zboczeniem/dewiacją? Jeżeli nie to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: ULECZALNOŚĆ jako kryterium CHOROBY 10.01.05, 19:00 Gość portalu: Niepostępowy napisał(a): > 1. Czy mógłbyś mi powiedzieć drogi Pavle, czemu homoseksualizm nie jest chorobą > ? nawet gdybym mógł, to niestety nie jestem póki co żadnym autorytetem w dziedzinie medycyny, więc próżna mowa. odsyłam natomiast do ustaleń WHO, i może tam zapytaj - na pewno chętnie odpowiedzą. wylano zresztą na ten temat duuużo atramentu, odsyłam do google. ja uznaję autorytet WHO, licencji na prawdę sam (w przeciwieństwie do niektórych) nie posiadam i muszę się na jakichś autorytetach opierać. > 2. Od razu Cię poproszę o odpowiedź na inne proste pytanie: > Czy zoofilia jest chorobą/zboczeniem/dewiacją? Jeżeli nie to dlaczego? wiesz, nigdy się nad tym nie zastanawiałem, jakoś nie odczuwam przemożnej potrzeby zgłębienia odpowiedzi na to pytanie. może też spytaj w WHO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy WHO: PEDOFILIA nie jest CHOROBĄ IP: *.core.net.pl 10.01.05, 19:13 >WHO, i może tam zapytaj - na pewno chętnie odpowiedzą. Stary nie chcę Cię obrażać ale czy Ty nie masz mózgu i nie umiesz myśleć? Jeżeli jakaś sprawa dotyczy Cię BEZPOŚREDNIO - a jesteś jak napisałeś w którymś z wątków 21-letnim homoseksualistą, to chyba by było warto coś nie coś na temat wiedzieć, nie? Czy gdyby WHO stwierdziła, że pedofilia czy zoofilia nie jest chorobą, to też byś to przyjął i zaakceptował bez cienia zastrzeżeń???? Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Trzy słowa na podsumowanie. 10.01.05, 19:26 słuchaj, człowieku, Twoja taktyka retoryczna na mnie nie działa. za duży jestem już na to. nie pytałeś, co ja uważam, tylko jak jest. otóż za większy od siebie autorytet uważam WHO i zgodnie z tym odpisałem. na inaczej sformułowane pytanie odpowiedziałbym inaczej. otóż, jeśli to Cie interesuje, to nie czuje sie chory. od kiedy sobie to uzmysłowiłem, jestem coraz szczęśliwszy, lepszy dla siebie i dla otoczenia. ogólnie pomogło mi to BARDZO, bo przedtem (sądząc, że coś jest "nie tak") się staczałem, tak społecznie jak i nerwowo. teraz znalazłem swoje miejsce, i tak łatwo go nie oddam, bo wiele mnie kosztowało. dlaczego chcesz przeszkodzić innym gejom w tej drodze do zaakceptowania siebie? co Ci przyświeca? czy to jest dobre? czy to jest prawe? mają się męczyć? gdybym miał skłonności pedofilskie albo zoofilskie, interesowałbym się zdaniem WHO w tej sprawie. żadna z tych rzeczy nie zachodzi, toteż nie bardzo mam czas się nad tym zastanawiać. jest dla mnie niepojęte, skąd tyle energii na walkę z ruchem homoseksualistów. coś musi być w tych pogłoskach o walce z kompleksami, a może i o kryptohomoseksualizmie. tym średnio optymistycznym akcentem, chciałbym podziękować. dziękuję. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy SZKODA, ŻE NIE POTRAFISZ UZASADNIĆ SWOICH WYBORÓW. IP: *.core.net.pl 10.01.05, 19:44 1. > słuchaj, człowieku, Twoja taktyka retoryczna na mnie nie działa. za duży jestem > już na to. a co ja takiego niby głupiego napisałem? 2. > dlaczego chcesz przeszkodzić innym gejom w tej drodze do zaakceptowania siebie? > co Ci przyświeca? czy to jest dobre? czy to jest prawe? mają się męczyć? Przecież ja nie potępiam homoseksualistów... Mogą sobie żyć jak chcą - pod warunkiem, że jest to zgodne z prawem. To nie zmienia faktu, że uważam homoseksualizm za dewiację. Szkoda, że nie umiesz mi podać chociaż ani jednego argumentu merytorycznego, który mógłby mnie wyprowadzić z "błędu". Powołujesz się na WHO - pokaż mi chociaż jeden artykuł, zacytuj to uzasadnienie... Chętnie przeczytam. 3. > jest dla mnie niepojęte, skąd tyle energii na walkę z ruchem homoseksualistów. A skąd Ty czerpiesz "tyle energii" na wielokrotne wypisywanie na tym, że "homoseksualizm nie jest chorobą" w dodatku tego nie uzasadniając? 4. > coś musi być w tych pogłoskach o walce z kompleksami, kryptohomoseksualizmie. Zapewniam, że nie musisz się o nic martwić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: Trzy słowa na podsumowanie. IP: *.37.97.230.adsl.snet.net 10.01.05, 22:12 Dlaczego jak piszesz "staczałes sie, tak społecznie jak i nerwowo". Fakt bycia "chorym" badz "innym" nie powinien tak na ciebie dzialac. Jak juz pisalem wczesniej zadna choroba sama w sobie nie jest zla jest bowiem naturalana. Nasza cywilizacja zawsze rywalizowala i nadal rywalizuja z natura i do pewnego stopnia tez nie ma w tym nic dziwnego badz zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diagnosta Re: ULECZALNOŚĆ jako kryterium CHOROBY IP: *.ne.client2.attbi.com 10.01.05, 20:09 A co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIESZCZ Gazeta zatrudnia cenzora - geja ?????? IP: *.proxy.aol.com 10.01.05, 19:00 Cenzor - gej wycial bez sladu nastepujaca fraszke: Nasz dewiancik w kibelku mieszka oj zle nawyki ma ten kolezka z czlonkiem na wierzchu przez cale ranki naraza ludzi na niespodzianki a gdy zmeczony do domu wraca "tworzy" na forum, to jego praca Prosze zwrocic uwage iz we fraszce nie ma ani jednego slowa "gej" lub "homoseksualista". Wycinajac fraszke, gej - cenzor de facto uznal tozsamosc slowa zboczeniec i gej. W dowod uznania dla geja - cenzora, dedykuje mu fraszke: Fraszka na geja - cenzora niedemokratycznego Zamiast wycinac me fraszki kolego, obetnij sobie .... swojego Mam tutaj na mysli paznokcia, wiec niedemokratyczny gej nie moze uznac mojej fraszki za obrazliwa lub lamiaca prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SODOMA I GOMORRA Re: Gazeta zatrudnia cenzora - geja ?????? IP: *.proxy.aol.com 10.01.05, 19:13 Tak !!!! ten gej despota wycial takze moj post w ktorym pytalem: Ilu konajacym na AIDS gejom pomaga Kostrzewa? W moim poscie takze nie bylo ani jednego niecenzuralnego slowa. Ten gej - cenzor to despota. Mam zamiar napisac skarge do Michnika. Ciekawe skad Gazeta dobrala takich nietolerancyjnych cenzorow? Chyba nie z meskiej ubikacji???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Re: Gazeta zatrudnia cenzora - geja ?????? IP: *.37.97.230.adsl.snet.net 10.01.05, 22:58 A zatem... "Zamiast wycinac me fraszki kolego, obetnij sobie "paznokcia" swojego" A ja dodam: "Nie bedzie "pazor" drapal rozporka, gdy Wasc zobaczysz malego Tomka" Odpowiedz Link Zgłoś
pavle poprawny adres... 10.01.05, 19:11 no tak. jeszcze raz adres: www.hrc.org/Content/ContentGroups/Publications1/Finally_Free/FinallyFREE.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx pary HOMO zapraszamy do szkół.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 19:22 wkoncu jestescie najbardziej kompetętni do mowienia o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diagnosta co w podreczniku IP: *.ne.client2.attbi.com 10.01.05, 20:30 A moze by rozszerzyc nauczanie dzieci o temat "jak sie bronic przed molestowaniem doroslych niezaleznie od ich orientacji seksualnej".Ja nie chce, zeby moje dzieci byly napastowane ani przez "homo" ani przez "hetero".Jakos naiwnie niektorzy mysla, ze wieksze zagrozenie plynie ze strony jednych niz drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noemi Re: co w podreczniku IP: *.crowley.pl 10.01.05, 21:35 Nareszcie jakaś inteligentna wypowiedź. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy Terapia możliwa IP: *.core.net.pl 10.01.05, 19:22 Zaraz na to rzucę okiem... Ustalmy jedną rzecz. Może i terapia homoseksualizmu jest szkodliwa, nie wiem. Ze względu na to, że ten artykuł nie pochodzi ze stron WHO, tylko strony, która z zalożenia wspiera prawa homoseksualistów: www.hrc.org/ jestem mogę być pewien jaki jest wniosek tego artykułu. Jak tylko sie sciagnie rzuce na niego okiem. Aha. Dałem Ci tego linka, żeby pokazać, że taka terapia jest MOŻLIWA. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Re: Terapia możliwa 10.01.05, 19:28 > Aha. Dałem Ci tego linka, żeby pokazać, że taka terapia jest MOŻLIWA. internet, podobnie jak papier, wiele przyjmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy Re: Terapia możliwa IP: *.core.net.pl 10.01.05, 20:01 > internet, podobnie jak papier, wiele przyjmie. Równie dobrze ja mogę komentować Twoje źródła..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyhipokryta PAVLE, UMOWMY SIE CO DO JEDNEGO IP: *.block.alestra.net.mx 10.01.05, 20:12 to, ze ty nie mozesz czy nie chcesz leczyc sie z pederastii nie oznacza, ze nie jest ona, podobnie jak inne zboczenia plciowe, nadajaca sie do leczenia. Jesli pedalowi zaproponowac leczenie powie "alez po co, przeciez to takie piekne" (serio). Jestem pewien, ze pedofil powie to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry A co ? Nie wierzysz w leczenie pederastii ? IP: 5.5R6D* / 217.153.50.* 17.01.05, 15:53 I to w kolebce wszelkich zboczków Holandii ? Poczytaj trochę to zrozumiesz, że natura ci czegoś nie dorobiłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Lambda: chcemy rzetelnej edukacji homoseksual IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 20:37 Homoseksualizm jest orientacją seksualną :) Prosta, jedyna prawdziwa definicja, słownikowa. Co za różnica, czy kocha się kogoś z piersiami czy z penisem ? Kłócą się głównie psycholodzy - o płeć mózgu, a przecież nie jest w żaden sposób udokumentowane, że pary homoseksualne to pary, w których jedna osoba ma zawsze móxg żeński, a druga męski. Po co pisać podręczniki, na które będą mogli się powoływać skini, czyli młodociani faszyści ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy ZOOFILIA JEST ORIENTACJĄ SEKSUALNĄ IP: *.core.net.pl 10.01.05, 20:42 Zoofilia jest orientacją seksualną :) Prosta, jedyna prawdziwa definicja, słownikowa. Co za różnica, czy kocha się kogoś z kopytami czy z dziobem? Kłócą się głównie psycholodzy - o gatunkowość mózgu, a przecież nie jest w żaden sposób udokumentowane, że pary zoofilskie to pary, w których jedna strona ma zawsze mózg ludzki, a druga zwierzęcy. Po co pisać podręczniki, na które będą mogli się powoływać skini, czyli młodociani faszyści ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koleżanka Re: ZOOFILIA JEST ORIENTACJĄ SEKSUALNĄ IP: *.crowley.pl 10.01.05, 21:38 Jak widzę dla ciebie nie znaczą nic takie słowa jak "gatunek" i "wola"... Bo to chyba podstawowe pola gdzie występuje różnica między homoseksualizmem a zoofilią.. A w wypadku woli także między homoseksualizmem a tak często tu wymianianą pedofilią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy Re: ZOOFILIA JEST ORIENTACJĄ SEKSUALNĄ IP: *.core.net.pl 10.01.05, 21:48 > Jak widzę dla ciebie nie znaczą nic takie słowa jak "gatunek" i "wola"... Bo to > > chyba podstawowe pola gdzie występuje różnica między homoseksualizmem a > zoofilią.. A skąd wiesz, że kózka nie ma WOLI się zabawić z zoofilem? > A w wypadku woli także między homoseksualizmem a tak często tu > wymianianą pedofilią... Czy to oznacza, że sytuacja, gdy 11-latek ma ochotę (wolę) na seks oralny z dorosłym facetem, nie spełnia znamion PEDOFILII, bo każdy działał z WOLNEJ WOLI??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Młodzież Wszechpolska jest podejrzanie aseksualna IP: *.acn.waw.pl 10.01.05, 21:00 może coś chłopcy ukrywają ? he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Lambda: chcemy rzetelnej edukacji homoseksual IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 21:23 No ale przecierz homoseksualizm jest chorobą byś moze wrodzoną ale jednak. To ze nie ma lekarstwa nie znaczy ze chorobą to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spermator Re: Lambda: chcemy rzetelnej edukacji homoseksual IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.05, 21:31 Niezla babka ta Kostrzewa. Niech mi da szanse a zobaczy,ze zywiec lepszy jest od gumowych wynalazkow. Wtedy tytul by brzmial-Chcemy rzetelnej penetracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Jesli homoseksualizm nie jest zaburzeniem to czym IP: *.37.97.230.adsl.snet.net 10.01.05, 21:52 jest??? Jedni ludzie rodza sie glusi inni ruchowo niepelnosprawni a jeszcze inni maja sklonnosci homoseksualne. To, ze jakies zaburzenie jest wrodzone, albo ze trudno jest znalezc latwy sposob jego usuniecia nie zmienia faktu, ze jest to zaburzenie. Przypuszczam tez, ze wraz z rozwojem medycyny homoseksualizm bedzie mozna a zatem i powinno sie leczyc. Jest druga tego rozumowania strona. Jesli homoseksualizm jest zaburzeniem albo jak kto woli uposledzeniem to nie ma w nim nic zlego. Tak jak nie ma nic zlego w byciu gluchym, ruchowo niepelnosprawnym itp. Jest to rzecz jak najbardziej naturalna. Spoleczenstwo toleruje i pomaga ludziom niepelnosprawnym, dlaczego nie moze wiec zaakceptowac homoseksualistow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-? A 16-latek gwałci 12-latka, kolega kolege... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:20 A 16-latek gwałci 12-latka, kolega kolege za kare bo nie miał kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Homo niech ksztalca swoje dzieci jesli moga je mie IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 10.01.05, 23:20 Tu nie chodzi o akceptacje homo przez spoleczenstwo, lecz o uzurpowanie sobie prawa do ksztalcenia dzieci przez homo na temat homo. Niech ksztalca swoje dzieci, a od moich niech sie trzymaja z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Win Re: Jesli homoseksualizm/to wybryk natury IP: *.proxy.aol.com 11.01.05, 03:32 BK, homoseksualizm nalezy tolerowac i controlowac ze wzgledu na to ze hamoseksualizm jest bardzo szkodliwym czynnikiem w rozwoju spoleczenstwa. Juz obecnie da sie zauwazyc chorobliwy wplyw homoseksualistow na zycie spoleczne normalnych ludzi. San Francisco, ulubiony "play ground" homoseksualistow, wylegarnia AIDS, jest jednym z przykladow do czego prowadzi homoseksualne rozwydrzenie. Zastanowmy sie jak bedzie wygladal swiat kiedy mniejszosc homoseksualna opanuje kluczowe stanowiska w administracjach panstwowych. Adwokaci homosx, sedziowie homosx, politycy homosx. Juz dzisiaj duzo wyzszych uczelni jest obsadzone przez jednostki ze spaczonym pojeciem o seksualizmie. Czy naprawde heteroseksualna przygniatajaca wiekszoc chce aby dzieci ich byly wychowywane i ksztalcone w duchu homoseksualnej dewiacji? Czy moza sie spodziewac ze sedzia homoseksualista bedzie objektywny przy wydawaniu wyroku w wypadky homoseksualnych wykroczen? Przypomina mi sie taka anegdotka - Przed sedzia stoi 45 letni mezczyzna oskarzony o zgwalcenie 12 letniego chlopca. Sedzia : Czy to prawda ze oskarzony zgwalcil tego 12latka? Oskarzony: Tak to prawda. Sedzia : Jak oskarzony mogl popelnic tak niecny czyn? Oskarzony: Panie sedzio, On byl taki milutki, taki swiezutki, mial taka mieciutka rozowa pupcie.... Sedzia przerywa : Przestan, dosyc tego, mnie slinka idzie!... Wyrok: Poniewaz popelniony czyn ma wiarogodne usprawiedliwienie i jest spolecznie malo szkodliwy sad nie ma innego wyjsca jak tylko uniewinnic oskarzonego. Powyzsza anegdotka obrazuje co nas czeka o ile dopuscimy do tego ze homoseksualisci wmowia w nas ze homoseksualizm to tylko nieszkodliwa odmiana heteroseksualizmu. Homoseksualizm jest jak rak. O ile sie go nie zniszczy to on zniszczy wszystko w okol siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diagnosta Re: Jesli homoseksualizm/to wybryk natury IP: *.ne.client2.attbi.com 11.01.05, 05:08 W populacji jest mniej wiecej 5%ludzi o orientacji homoseksualnej. W jaki to cudowny sposob mieliby zapanowac nad nasza planeta. Wyglada to na obsesje polaczona z mania przesladowcza. A tego dwunastolatka z wiekszym prawdopodobienstwem moze zgwalcic heteroseksualista(znaczaca wiekszosc).Warunek konieczny-musi to byc pedofil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: win Re: Jesli homoseksualizm/to wybryk natury IP: *.proxy.aol.com 11.01.05, 07:48 diagnosto, dwa procent komunistow kontrolowalo 300 milionow ludzi. Homoseksualisci juz potrafili narzucic milionom heteroseksualistow swoje chorobliwe przekonania twierdzac ze homoseksualizm to zupelnie normalna rzecz. Jak tak dolej pojdzie to co bedzie za sto lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diagnosta Re: Jesli homoseksualizm/to wybryk natury IP: *.ne.client2.attbi.com 11.01.05, 14:24 No to juz bajka kompletna. Sprawdz ile osob w bylym obozie nalezalo do partii. Dlaczego akurat homoseksualisci maja przejac wladze a nie np.grubi(tych jest duzo wiecej)albo przeciwnicy pornografii(mocno uderzy w rynek heteroseksualny). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taak Re: Jesli homoseksualizm/to wybryk natury IP: *.arcor-ip.net 11.01.05, 14:42 Wybrykiem natury to sa Polacy - rodacy . Ponad czterysta postow o tym czy homo to "zboczency"? Ludzie zryc nie macie co , w waszym panstwie jest anarchia. A wy jestescie zajeci sporami o tym czy homoseksualisci z kk beda zwalczac homo nie zwiazanych z kosciolem. Jesli jestesmy hetero to co nas konflikt homoseksualistow obchodzi . Jedni to ci w sukienkach tzw czarni, inni to ze tak powiem chlopcy swieccy. Dlaczego czarni chca nas uzyc i uzywaja w tym konflikcie ? Niech sami stana oko w oko z homusiami swieckimi i sie wezma za lby zamiast sie wyslugiwac wszechpolakami np .Czarni napuszczaja glupi zniewolony narodek jednych na drugich ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepostępowy Re: Jesli homoseksualizm/to wybryk natury IP: *.core.net.pl 11.01.05, 16:27 Piszesz moja droga głupoty.... > Dlaczego czarni chca nas uzyc i uzywaja w tym konflikcie ? Usiłujesz twierdzić, że niezgoda na jakieś szczególne przywileje dla homoseksualistów jako mniejszości JEST wynikiem działania KK. Takie uogólnienie to przecież kretyństwo z Twojej strony.... W moim przypadku Kościół Katolicki NAPEWNO nie jest przyczyną mojego stosunku do np. prawnego usankcjonowania związków homoseksualnych, czy do uważania homoseksualizmu za dewiację seksualną. > Ludzie zryc nie macie co , w waszym panstwie jest anarchia. > A wy jestescie zajeci sporami o tym czy homoseksualisci z kk > beda zwalczac homo nie zwiazanych z kosciolem. Przypominam, że NOTATKA PRASOWA dotyczy działań towarzystwa homoseksualnego LAMBDA, a nie działań KK. Czy Twoje oburzenie dotyczy zarówno zwolenników jak i przeciwników przywilejów dla homoseksualistów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Ciebie trzeba leczyc BK!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 05:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Ano, okulista mi potrzebmy IP: *.37.97.230.adsl.snet.net 11.01.05, 06:32 Rozumiem, ze sie nie zgadzasz z moja opinia. Nie wiem jednak, z ktora jej czescia. A co do leczenia to pewnie i masz racje. Za duzo siedze przed kompem wiec mi sie ostatnio wzrok pogorszyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero Chytry plan IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 22:24 !? Nie kończyłam psychologii, ale pamiętam z dzieciństwa, że ci, którzy robili coś złego(np.palili papierosy) usilnie próbowali namówić resztę żeby zrobiła to samo. Tym sposobem "zamykali innym usta" i zdawało się że czują się usprawiedliwieni "przecież inni też tak robili". Może nawet zaczynali wierzyć że ich występek to czyn szlachetny.Wkońcu większość ustanawia normę więc jeśli namówię większość to co robię zaczyna być normalne. Chytry plan, ale trochę na poziomie pierwszoklasisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia błogosławieństwem IP: *.acn.waw.pl 10.01.05, 22:29 homoseksualizm jest błogosławieństwem jeżeli bóg istnieje bo jak istnieje to na pewno bóg jest homosekusalistą w końcu wolał niepokalane poczęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: błogosławieństwem IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.01.05, 13:01 poznać po słowie co u ciebie w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEKSOWNA RABAJOWA [...] IP: *.sympatico.ca 10.01.05, 22:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja zdelegalizować Lambdę tę chorą organizacje! 10.01.05, 22:47 ona godzi w zapis konstytucji RP że małzeństwo to zwuiązek mężczyzny i kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero Re: zdelegalizować Lambdę tę chorą organizacje! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 23:33 Lambda by nie przeszkadzała gdyby ktoś na górze nie powołał i zatwierdził tej chorej ustawy. Myślę, że im się należą szczególne "podziękowania". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euiropejczyk Paszol won Do Rydzyka!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 05:23 Analfabeto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomiK Re: Lambda: chcemy rzetelnej edukacji homoseksual IP: 66.51.57.* 10.01.05, 23:56 Pani Kostrzewa zada umieszczenia w podrecznikach informacji rzetelnej i obiektywnej. Na wszelki wypadek, by nie doszlo do jakichs nieporozumien podpowiada rowniez co jest rzetelne i obiektywne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IBIS Celibat to też zboczenie !! IP: *.biskupin.wroc.pl / *.dsl.biskupin.wroc.pl 11.01.05, 00:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edc Dlaczego? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.05, 00:26 Dlaczego tak uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Lambda: chcemy rzetelnej edukacji homoseksual IP: *.crowley.pl 11.01.05, 00:35 Pani Kostrzewa to widać ze zdjecia, ze w roznych orientacjach gustuje. Biedny kotek juz nie wie dokad przed nia uciekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyhipokryta PUPA NIE SŁUŻY DO SEKSU!!!!! IP: *.block.alestra.net.mx 11.01.05, 08:30 Tak przynajmniej anatomia i fizjologia nakazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero NIECH WNIOSĄ O UŻYWANIE JEJ DO JEDZENIA!!! IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 09:41 Jak zaczną to robić i udowodnią że organizm przyjmuje to nawet się zgodzę żeby było w książkach.Może wtedy dadzą spokój dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wierny BARDZO PROSZE, LINK DO POWAZNEGO ARTYKULU IP: *.block.alestra.net.mx 11.01.05, 12:30 www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=10207822 Powazny artykul naukowy w powaznym pismie, Journal of Homosexuality, rok 1999. Autor udowadnia, ze pedofilia wkroczyla w pierwsza faze, i wkrotce znajdzie sie w drugie, jak homoseksualizm. Jesli nic nie zrobimy w tym kierunku to za 20 lat pedofilia nie bedzie zboczeniem. Poza tym, udowodniono, ze wsrod homoseksualistow jest wiecej pedofili, niz wsrod osobnikow o normalnych preferencjach seksualnych. Prosze tez zwrocic uwage, ze np. amerykanscy pederasci maja w ciagu zycia ponad 100 razy (SIC!) wiecej partnerow seksualnych niz heteroseksualisci, a to swiadczy rowniez o powaznych zaburzeniach psychiczno-psychologicznych. Pederastia jest zboczeniem, i nie dajmy sobie wmowic, ze to norma. Juz teraz w definicji heteroseksualizmu podaje sie czesto, ze jest to przeciwienstwo homoseksualizmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero Re: BARDZO PROSZE, LINK DO POWAZNEGO ARTYKULU IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 15:22 Myślę że oni dzielą się na dwie grupy: Pierwsi próbują przekonać i usprawiedliwić siebie Drudzy próbują przekonać potencjalnych kandydatów na partnerów (mierzą w grupy najsłabsze psychicznie(ufne, uległe) czyli dzieci, młodzież). Dodatkowym motywem jest to, że wszystko jest łatwiej zrobić za przyzwoleniem społecznym(przynajmniej tym oficjalnym) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diagnosta Re: BARDZO PROSZE, LINK DO POWAZNEGO ARTYKULU IP: *.ne.client2.attbi.com 11.01.05, 20:06 Artykul moze jest powazny, ale dotyczy analizy historycznej roznych zjawisk spolecznych.To praca teoretyczna nie przytaczajaca wynikow badan.Jednym ten wywod moze sie podobac(wlozenie praw kobiet, czarnych, homoseksualistow i pedofili do jednego worka),innym nie. Reszta Twoich danych jest wyssana z palca.Opinie miec jaka masz-Twoje swiete prawo, ale nie podpieraj sie artykulami, na podstawie ktorych wnioskow jakie wyciagasz, nie da sie wyciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIERNY Re: BARDZO PROSZE, LINK DO POWAZNEGO ARTYKULU IP: *.block.alestra.net.mx 11.01.05, 21:51 Stary, link do artykulu to jedna sprawa, inne poglady to druga sprawa. Nigdzie nie napisalem, ze te wnioski wynikaja z artykulu. Wniosek z artykulu jest jeden: za ilestam lat pedofilia ma szanse stac sie norma tak jak homoseksulizm staje sie nia teraz. Jeszcze 20 lat temu _wszedzie_ ludzie wstydzili sie tej przypadlosci i kryli z nia, teraz wkladaja kondoma na leb i ganiaja po ulicach np. Berlina. Juz jest modnie miec kolege pederaste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diagnosta Re: BARDZO PROSZE, LINK DO POWAZNEGO ARTYKULU IP: *.ne.client2.attbi.com 11.01.05, 23:26 Odsylam Cie do postu ponizej"do Wiernego". Koncepcja profesora, ktorego cytowales na poparcie swoich pogladow jest w srodowisku uznana za bulwersujaca.Usilowano go nawet usunac z uczelni.Jego opinia naprawde nie sluzy Twojej.Jeden artykul specyficznego w pogladach czlowieka nie czyni z tego prawdy ogolnej. Bez paranoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: Lambda: chcemy rzetelnej edukacji homoseksual IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.01.05, 12:57 Skoro dwóch homo nie może mieć ze soba dzieci tzn . ze sa bezproduktywni seksualnie niepłodni a niepłodnosc jest prze WHO uznawana za chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirusx Re: Lambda: chcemy rzetelnej edukacji homoseksual IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 15:43 pavle, śledziłem wczoraj Twoje zmagania z homofobami na tym forum i szczerze Cię podziwiam. Fajnie, że są tacy, jak Ty. Wszystkim homofobom chciałbym polecić cykl głośnych filmów dokumentalnych Arthura Donga ( wyświetlono je w grudniu na IV Międzynarodowym Festiwalu Filmowym w Warszawie ) obnażający psychologiczne uwikłania homofobii. FUNDAMENTY RODZINY pokazują konserwatywnych diałaczy w USA, którzy - jak się okazuje - mają dzieci, które są gejami! LICENCJA NA ZABIJANIE prezentuje wyznania morderców homoseksualistów. Jest strasznym paradoksem, że wielu z tych "normalnych" mężczyzn ma stłumione skłonności homo lub w dziecinstwie byli zgwałceni. Ich agresja jest rodzajem autoagresji! Posłuchajcie homofobi, bo to tacy jak wy (ale już skazani na dożywocie...) mówią o tym do kamery nareszcie szczerze,z pełną świadomością, uwalniając się od zła. Może takie filmy warto byłoby pokazywać w szkole+ Odpowiedz Link Zgłoś