Dodaj do ulubionych

Przesłuchała dzieci pod okiem pedofila

• Gość: 44 Natychmiast zwolnić IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 15:29
      Natychmiast wyrzucić te dwie kretynki, pożal się Boże sędzinę i panią
      psycholog. Natychmiast! Liczę, że dziennikarze gazety tego dopilnują i nie
      odpuszcza.
    • Gość: tłucki sędziowie / sądy IP: 195.205.240.* 13.01.05, 15:32
      sądziowie nie mają moralnosci. nie mogą jej mieć aby byli wolni od uprzedzeń.
    • wielki_czarownik Pytanie 13.01.05, 16:03
      Drodzy forumowicze powiedzcie mi czy po takim ekscesie istnieje moralne prawo aby skazać kogoś za obrazę sądu? Czy to by było w porządku?
    • Gość: kate Sędzia przesłuchała dzieci pod okiem pedofila IP: *.sympatico.ca 13.01.05, 16:05
      Co za bezdusznosc sedziny.Ja na miejscu rodzicow wytoczylabym jej sprawe - nie
      wiem jaki paragraf - od tego sa adwokaci.TA kobieta chyba nie ma dzieci to raz i
      nie ma ani odrobiny wyobrazni.A pani psycholog to tez sie popisala, nie ma co
    • bbastek13 Do WSZYSTKICH OBURZONYCH !! 13.01.05, 16:41
      mozna do nich napisac, co sie o tym mysli

dyrektor@lodz.so.gov.pl

• Gość: basia KTO DAŁ UPRAWNIENIA TAKIEJ SĘDZINIE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:47
      UWAZAM ZE PEWNI LUDZIE NIE POWINNI SPRAWOWAC SEDZIOWSKICH STANOWISK SKORO NIE
      POTRAFIĄ OCHRONIC PRZED ZŁEM DZIECI
      • Gość: a1 Re: KTO DAŁ UPRAWNIENIA TAKIEJ SĘDZINIE!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 13.01.05, 17:32
        glupie babsko ! mam nadzieje ze i ona i idiotka-psycholog (he, he) odpowiedza
        za swoje wyjatkowo chamskie, brutalne, kompletnie nieodpowiedzialne
        postepowanie.
        a dziennikarze tego dopilnuja !
    • Gość: JAREK SPRAWA W SĄDZIE O PEDOFILIE IP: 195.205.189.* 13.01.05, 18:30
      RODICE POWINI PANIĄ SĘNDZINE PODAĆ DO SĄDU PONIEWAŻ ZNECASIĘ NAD DIEĆMI
    • Gość: Robert oskarżyć sędzinę o niewypełnienie standardów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:45
      wydaje się, że można to zrobić spokojnie, sędzina przekroczyła granice etyki,
      nie wypełniła standardów jakie powinny być spełnione w tym momencie, odrażające
      zachowanie, brak słów
    • Gość: Henry Sędzia przesłuchała dzieci pod okiem pedofila IP: *.fastdatatech.com / 209.245.22.* 13.01.05, 21:05
      Jezeli to prawda to poprostu skandal. Moze by tak wprowadzic ustawe o zawodzie
      sedziego na wzor amerykanskiej? Gdyby to chdzilo o moje dzieci zabil bym te
      su...
    • Gość: tatusek11 Sędzia przesłuchała dzieci.............. IP: *.autocom.pl 13.01.05, 21:29
      Gdzie ta pani psycholog kończyła studia????powinno się ją wsadzić ze
      zboczeńcami do jednej celi oczywiścienie zapominając o pani sędzi.
    • Gość: spokojny facet do dupy z taką sędzią! IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.05, 21:37
      Takiej to tylko łopatę do ręki i waciak na przetrwanie. I że takie bydło może
      osądzać: To skandal. Gdzie jest minister sprawiedliwości!
      • wjbi Re: do dupy z taką sędzią! 13.01.05, 21:52
        a ja nadal chciałbym wiedziec który z przedstawicieli palestry byl taki zuch
        wobec 10 letnich swiadków
    • Gość: maxi Skandal!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:12
      Sędzia złamała wszelkie zasady-prosze Rodziców Dzieci-złóżcie skargę do prezesa
      sądu i nie tylko!!!Szkolę różnych ludzi z różnych grup zawodowych w zakresie
      interwencji w sprawach przemocowych:każdy wie,ze tak nie wolno!
      I to jest wymiar sprawiedliwości???Myślę,że powinna zapłacic za solidna terapie
      tym dzieciom i ich rodzinom,zafundowac wczasy i zapłacic odszkodowanie!Trauma
      za traumę???Pani sędzio-prosze wrocic do szkoły bo chyba pani nie była na tej
      lekcji!!!A moze czas sprzedawac marchew na targu?
    • Gość: zbulwersowany To skandal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 22:59
      Rodzice nie powinni w ogóle przychodzić na taką rozprawę i niech ta pani
      Klasztorna sprowadzi ich siłą, bo napewno jest do tego zdolna.Tacy sędziowie
      powinni byc wykluczani z prowadzenia rozpraw.Jest to oczywiste dzialanie na
      korzyść przestępcy, bo adwokat nawet z człowieka dorosłego potrafi zrobić
      szmatę jeżeli sędzia mu na to pozwala. Jest to skandal.
    • Gość: Zenon skandal IP: *.toya.net.pl 14.01.05, 09:50
      (.........)
    • agra1 Rodzicielskie plecy 14.01.05, 10:07
      Wszystko już jasne. Tatuś tej , pożal się Boże, sędziny jest sędzią w sądzie
      apelacyjnym w łodzi i w związku z tym viceprezes Rittman twierdzi, że nie było
      rażącego błędu i ta głupia baba może dalej prowadzić sprawę... Ręce opadają.
    • Gość: FC Krew mnie zalewa... IP: 212.160.138.* 14.01.05, 11:01
      Ta glupia baba sedzina powinna zostac oskarzona o molestowanie seksualne razem
      z tym zwyrodnialcem. Noz sie w kieszeni otwiera, gdy sie czyta takie
      wiadomosci. Po prostu rece opadaja...
    • Gość: r Tyle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

tyle mam do powiedzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka