Gość: 44 Natychmiast zwolnić IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 15:29 Natychmiast wyrzucić te dwie kretynki, pożal się Boże sędzinę i panią psycholog. Natychmiast! Liczę, że dziennikarze gazety tego dopilnują i nie odpuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłucki sędziowie / sądy IP: 195.205.240.* 13.01.05, 15:32 sądziowie nie mają moralnosci. nie mogą jej mieć aby byli wolni od uprzedzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Pytanie 13.01.05, 16:03 Drodzy forumowicze powiedzcie mi czy po takim ekscesie istnieje moralne prawo aby skazać kogoś za obrazę sądu? Czy to by było w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Sędzia przesłuchała dzieci pod okiem pedofila IP: *.sympatico.ca 13.01.05, 16:05 Co za bezdusznosc sedziny.Ja na miejscu rodzicow wytoczylabym jej sprawe - nie wiem jaki paragraf - od tego sa adwokaci.TA kobieta chyba nie ma dzieci to raz i nie ma ani odrobiny wyobrazni.A pani psycholog to tez sie popisala, nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
bbastek13 Do WSZYSTKICH OBURZONYCH !! 13.01.05, 16:41 mozna do nich napisac, co sie o tym mysli dyrektor@lodz.so.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia KTO DAŁ UPRAWNIENIA TAKIEJ SĘDZINIE!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 16:47 UWAZAM ZE PEWNI LUDZIE NIE POWINNI SPRAWOWAC SEDZIOWSKICH STANOWISK SKORO NIE POTRAFIĄ OCHRONIC PRZED ZŁEM DZIECI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a1 Re: KTO DAŁ UPRAWNIENIA TAKIEJ SĘDZINIE!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 13.01.05, 17:32 glupie babsko ! mam nadzieje ze i ona i idiotka-psycholog (he, he) odpowiedza za swoje wyjatkowo chamskie, brutalne, kompletnie nieodpowiedzialne postepowanie. a dziennikarze tego dopilnuja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAREK SPRAWA W SĄDZIE O PEDOFILIE IP: 195.205.189.* 13.01.05, 18:30 RODICE POWINI PANIĄ SĘNDZINE PODAĆ DO SĄDU PONIEWAŻ ZNECASIĘ NAD DIEĆMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert oskarżyć sędzinę o niewypełnienie standardów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 19:45 wydaje się, że można to zrobić spokojnie, sędzina przekroczyła granice etyki, nie wypełniła standardów jakie powinny być spełnione w tym momencie, odrażające zachowanie, brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Sędzia przesłuchała dzieci pod okiem pedofila IP: *.fastdatatech.com / 209.245.22.* 13.01.05, 21:05 Jezeli to prawda to poprostu skandal. Moze by tak wprowadzic ustawe o zawodzie sedziego na wzor amerykanskiej? Gdyby to chdzilo o moje dzieci zabil bym te su... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatusek11 Sędzia przesłuchała dzieci.............. IP: *.autocom.pl 13.01.05, 21:29 Gdzie ta pani psycholog kończyła studia????powinno się ją wsadzić ze zboczeńcami do jednej celi oczywiścienie zapominając o pani sędzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny facet do dupy z taką sędzią! IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.05, 21:37 Takiej to tylko łopatę do ręki i waciak na przetrwanie. I że takie bydło może osądzać: To skandal. Gdzie jest minister sprawiedliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
wjbi Re: do dupy z taką sędzią! 13.01.05, 21:52 a ja nadal chciałbym wiedziec który z przedstawicieli palestry byl taki zuch wobec 10 letnich swiadków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Skandal!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 22:12 Sędzia złamała wszelkie zasady-prosze Rodziców Dzieci-złóżcie skargę do prezesa sądu i nie tylko!!!Szkolę różnych ludzi z różnych grup zawodowych w zakresie interwencji w sprawach przemocowych:każdy wie,ze tak nie wolno! I to jest wymiar sprawiedliwości???Myślę,że powinna zapłacic za solidna terapie tym dzieciom i ich rodzinom,zafundowac wczasy i zapłacic odszkodowanie!Trauma za traumę???Pani sędzio-prosze wrocic do szkoły bo chyba pani nie była na tej lekcji!!!A moze czas sprzedawac marchew na targu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany To skandal IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.05, 22:59 Rodzice nie powinni w ogóle przychodzić na taką rozprawę i niech ta pani Klasztorna sprowadzi ich siłą, bo napewno jest do tego zdolna.Tacy sędziowie powinni byc wykluczani z prowadzenia rozpraw.Jest to oczywiste dzialanie na korzyść przestępcy, bo adwokat nawet z człowieka dorosłego potrafi zrobić szmatę jeżeli sędzia mu na to pozwala. Jest to skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
agra1 Rodzicielskie plecy 14.01.05, 10:07 Wszystko już jasne. Tatuś tej , pożal się Boże, sędziny jest sędzią w sądzie apelacyjnym w łodzi i w związku z tym viceprezes Rittman twierdzi, że nie było rażącego błędu i ta głupia baba może dalej prowadzić sprawę... Ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FC Krew mnie zalewa... IP: 212.160.138.* 14.01.05, 11:01 Ta glupia baba sedzina powinna zostac oskarzona o molestowanie seksualne razem z tym zwyrodnialcem. Noz sie w kieszeni otwiera, gdy sie czyta takie wiadomosci. Po prostu rece opadaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Tyle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 12:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. tyle mam do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś