Dodaj do ulubionych

Wiem:Narodowa Demoktracja mordowala Narutowicza!

IP: 68.214.180.* 14.01.05, 22:05
Obserwuj wątek
    • gosc.z.korony O to to... 14.01.05, 22:12
      Narodowa Demokracja w pełnej krasie. Pierwszy raz nam pomazańca uśmierciła.
      Teraz też zaczyna.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Wiem:Narodowa Demoktracja mordowala Narutowic 14.01.05, 22:18
      Gdy Niewiadomski dokonywał mordu na Narutowiczu nie był już członkiem Narodowej
      Demokracji...był on rozczaroowany endecja ze była zbyt mało radykalna...
      • Gość: czyzunia Re: Wiem:Narodowa Demoktracja mordowala Narutowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:20
        ale był KArTOfLEM-prawiczkioem.
      • gosc.z.korony O jej ale on był twardy, a ND dobra... 14.01.05, 22:20
        Czym skorupka za młodu nasiąkła, tym na starość trąci - takie stare polskie
        przysłowie Mój Panie. Liczy się klimat. Trzeba brać odpowiedzialność za świrów,
        których się hoduje.
      • Gość: Platformiak Re: Wiem:Narodowa Demoktracja mordowala Narutowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:27
        Narutowicz dla scisłości przeszedł głosami PSL- Piast z Witosem na czele.
    • sanctum.officium Re: Wiem:Narodowa Demoktracja mordowala Narutowic 14.01.05, 22:28
      Narutowicz został wybrany głosami zydowskiej i ukrainskiej mniejszosci
      którym był na reke kosmopolita, do tego slaby charakterem.
      Eligiusz Niewiadomski poświęcając własne życie uratował młodą Polskę
      przed rządami mniejszości narodowych.

Cześć jego pamięci!

• gosc.z.korony Pif! paf! 14.01.05, 22:30
        Trudno trafić w rozum, gdy go nie ma.
        Eligiusz zbawiciel... a to dobre!
        Zapamiętam sobie.
      • yossarian18 Re: Wiem:Narodowa Demoktracja mordowala Narutowic 14.01.05, 22:30
        Dodam, że Narutowicz był masonem i był powiązany z antypolskim rządem litewskim
        w Kownie.
        Niewiadomski to bohater.
        • Gość: pomoc bratnia Morderstwo: NarodowoDemokratyczne Rozwiazanie IP: 68.214.180.* 14.01.05, 22:35
          polityczne. Takiego tylko mozna sie spodziewac po faszystach z LPR. Kto
          pozwoli sobie na taki blad jak danie im wladzy? Czy swiat nie mial na
          demokracji obrone na Ukrainie? Gdyby nie ponure to co piszecie, patologiczni
          lpraki, to byloby to zabawne. Wasz naiwnosc jest duza.
          • yossarian18 Re: Morderstwo: NarodowoDemokratyczne Rozwiazanie 14.01.05, 22:41
            To o czym teraz rozmawiamy to tylko historia. Nikt nikogo nie zamierza
            mordować, bo i po co?
            • Gość: pomoc bratnia Re: Morderstwo: NarodowoDemokratyczne Rozwiazanie IP: 68.214.180.* 14.01.05, 22:45
              czyzby? nawet Zydow?
              • yossarian18 Re: Morderstwo: NarodowoDemokratyczne Rozwiazanie 14.01.05, 22:52
                Żydów mordował ludobójca i zbrodniarz Hilter. Wielu Polaków Żydów ratowało.
                Środowiska narodowe zajmują się teraz zbieraniem świadectw Polaków, którzy
                ratowali swoih żydowskich braci przed Szoah.
                PS. Czy wiesz, które państwo uratowało najwięcej Żydów w czasie II wojny
                światowej?
                • Gość: pomoc bratnia. Re: Morderstwo: NarodowoDemokratyczne Rozwiazanie IP: 68.214.180.* 14.01.05, 22:57
                  nie bylo panstwa polskiego 39-45.
                  wiecej szmalcownicy wydali niz uratowano. Nie potrzebujemy by rydzyk
                  podpisywal sie pod pomoca dla Zydow. Zydzi wola byc nie obrazani przez niego .
                  I przez ciebie. Antysemickie LPR/RM jest na cenzurowanym przez demokracje UE i
                  USA. Nie pozwola im dorwac sie do wladzy. Nazisci moga sobie gadac, ale nic
                  wiecej.
                  • yossarian18 Re: Morderstwo: NarodowoDemokratyczne Rozwiazanie 14.01.05, 23:00
                    Nie będę z tobą gadał. Jesteś chora z nienawiści i głucha na wszelkie
                    argumenty. Twój post kompletnie ciebie dyskwalifikuje jako rozmówcę.
            • oja83 Re: Morderstwo: NarodowoDemokratyczne Rozwiazanie 15.01.05, 14:09
              historia lubi się powtarzać...
              to po co Wasz zamordował Narutowicza?
              o ile wiem(studiuje historię) wasz idol groził smiercią każdemu kogo spotkał i
              był niepoczytalny...czy więc można chorego umysłowo człowieka posądzać o jakieś
              ideologie?
              druga sprawa-ktoś wykasowuje moje posty...Yoss-nie wiesz kto to?
              • yossarian18 Re: Morderstwo: NarodowoDemokratyczne Rozwiazanie 15.01.05, 15:16
                Niewiadomski chciał ocalić Polskę przed rządami prezydenta-antypolaka i masona.
                Nie wiem kto kasuje Twoje posty, spytaj się giwi, ja tu nie moderuje.
                • oja83 Re: Morderstwo: NarodowoDemokratyczne Rozwiazanie 15.01.05, 17:19
                  to już twoja interpretacja historii...
      • platformiak Re: Wiem:Narodowa Demoktracja mordowala Narutowic 15.01.05, 14:38
        w ostatnim glosowaniu przeciw Narutowiczoi stal Hrabia Zamoyski największy
        posiadacz ziemski w Polsce, dlatego PSL- wszystkie 3 na niego nie glosowaly i
        dlatego przegral. Narutowicz byl światowej sławy chemikiem
    • yossarian18 A Piłsudski to puczysta! 14.01.05, 22:28
      W wyniku zbrodni majowej śmierć poniosło ok. 300 osób, a w Polska z demokracji
      parlamentarnej przekształciła się w autorytarną dyktaturę.
      • gosc.z.korony a yossarian idiota 14.01.05, 22:31
        W wyniku jego wypowiedzi połowa forumowiczów się roześmiała, a połowa
        zniechęciła się do publicznej debaty.
        • Gość: CZyzunia Re: a yossarian idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:35
          a skąd tu josi KArTOfeL. PRZECIEŻ ON TU MOŻE BYĆ RTYLKO SPOŁECZNIE. CHYBA ZE
          PAPCIO MUCHOMOREK PŁĄCI ZA JEGO LIŚCIKI NA OBCYCH TEMACIKACH. DOTYCHCZAS
          OSZOŁY ZARABIALI NA LIŚCIKACH KTóre inni zamieszczali w ich wątkach.
        • yossarian18 Eligiusz 14.01.05, 22:37
          Ostanie słowa Eligiusza brzmiały: "Umieram za Polskę, którą gubi Piłsudski". I
          to kolesie Piłsudskiego-Śmigły-Rydz, Beck, Sławoj-Składkowski, Mościcki i inni
          sanatorzy w 1939r. zgubili.
          • Gość: pomoc bratnia Re: Eligiusz IP: 68.214.180.* 14.01.05, 22:39
            yossi- czytasz jak Pinocheta juz Amerykanie pomogli zbankrutowac? Teraz bedzie
            szmata ciagnieta codzien po sadach i umrze w strachu. Taka ma demokracja
            nagrode dla faszystow.
          • gosc.z.korony Każdy coś tam mruczy gdy umiera. 14.01.05, 22:40
            Co często niestety nijak ma się do prawdziwego sensu popełnionych czynów.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: a yossarian idiota 14.01.05, 22:39
          większosc tych która zniechęciła sie do dalszej dyskusji to sa ci których
          zniesmaczyły chamskie wypowiedzi czyzuni venus99 i im podobnych nie wykluczajac
          również ciebie niestety
          • Gość: pomoc bratnia oszolom popiara faszystiowsskei pochwaly mordercy IP: 68.214.180.* 14.01.05, 22:41
            POLSKIEGO prezydenta przez NDeka. Ciekawe dlaczego? Czyzby LPR marzyl o
            polityce przez zabojstwa? pamietaj CIA jest duza i silna w Polsce.
            • Gość: czyzunia Re: oszolom popiara faszystiowsskei pochwaly mord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:44
              oszołku a czy za takie chamskie liściki jak moje do KArTOfLI-prawiczkó papcio
              mochomorek też płąxci?
          • gosc.z.korony obserwuję Was ,,Dobrzy i Mili Ludzie'' od dawna 14.01.05, 22:44
            Cechuje Was tendencyjność. To Wy wyzywacie ludzi od ,,lewaków'', masonów,
            Żydów. To Wy ubliżacie osobom mającym inne niż Wy poglądy. To Wy sprawiacie
            wrażenie jakbyście chcieli rozprawić się z 3/4 populacji tego kraju.
            Nie ważcie się więc gadać o ,,chamskich odzywkach'', bo w nikim nie znajduję
            takiej pogardy dla ludzi, jak w Was: oszołomie, officium i yossarianie.
            • sanctum.officium Re: obserwuję Was ,,Dobrzy i Mili Ludzie'' od daw 14.01.05, 22:47
              a oto próbka twoiej kultury i szacunku do oponentów

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=19468283&a=19469243
              • gosc.z.korony Ot nieźle sprowokowana próbka! 14.01.05, 22:50
                • Gość: czyzunia Re: Ot nieźle sprowokowana próbka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:38
                  q...stwo KArTOfLI-PRAWICZKÓW polega na tym że po trupach do władzy.
    • Gość: pomoc bratnia Na Karnawal: naszywki LPR na mundurach SSmanow. IP: 68.214.180.* 14.01.05, 23:41
      to taka blacha sprawa i zabawa przednia.
      • platformiak Re: Na Karnawal: naszywki LPR na mundurach SSmano 15.01.05, 14:40
        Książe Harry tak sie ubral i dostal darmowa wycieczkedo oswiecimia!!
        Jakas promocja????
        • imagistyk Platformiaku nie obrażaj koalicjanta !!!! 15.01.05, 18:57
          Dziś rano w komisji wojowałeś o Giertycha,a teraz wypisujesz takie rzeczy.A gdzie lojalność ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka