leszek.sopot 18.01.05, 00:26 Cytat: "zrobimy wam powtórkę z historii rok 68 raz jeszcze " Autor: oszolom.z.radia.maryja Data: 17.01.2005 23:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=19556423&a=19563009 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Manifest LPR 18.01.05, 00:28 Daj spokój. Oszołom, to nie LPR. Nie nauczyłeś się jeszcze brac go "przez palce"? Czy jesteś ZŁOŚLIWYM WROGIEM LPR?? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Manifest LPR 18.01.05, 00:31 Oszolom nie jest zwyklym internauta. Jest to etatowy pracownik i za swoje pisanie dostaje od organizacji pieniadze. Dzisiejszy oszolom to juz jest nastepca pierwszego oszoloma, ktory przed pozegnaniem sie z forum przyznal iz dostawal za to pieniadza. Ten pierwszy zdobyl nawert pewna sympatie wsrod forumowiczow, byl po prostu bardziej uczciwy i szczery od swego nastepcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: Manifest LPR IP: *.elpos.net 18.01.05, 00:35 to pewnie "Nasz Dziennik" - w sumie bez różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Manifest LPR 18.01.05, 00:38 Oj, jest duża różnica. LPR wszedł do Parlamentu dzięki pomocy RM (inaczej nie miałby szans, bo media są jakie są). Ale jest bytem niezależnym i nie zawsze zgodnym a RM i ND LPR jet partią chrześcijańska, ale nie kruchtową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: Manifest LPR IP: *.elpos.net 18.01.05, 00:43 Mało mnie obchodzi, czy LPR jest zależny od RM i ND czy nie. Lepiej, żeby go w ogóle nie było, w myśl zasady: "lepiej być nikim niż szują". p.s. LPR - "partia chrześcijańska", to wyjątkowo mało śmieszny dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Manifest LPR 18.01.05, 00:47 > p.s. LPR - "partia chrześcijańska", to wyjątkowo mało śmieszny dowcip. A więcej szczegółów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz dlaczego dowcip nieśmieszny? IP: *.elpos.net 18.01.05, 00:49 więcej szczegółów? co masz na myśli? mam uzasadnić, dlaczego się nie śmieję? bo napisałeś kiepski dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: dlaczego dowcip nieśmieszny? 18.01.05, 00:59 a dlaczego uważasz to za dowcip?? Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Re: Manifest LPR 18.01.05, 15:29 LPR nie jest partią chrześcijańską lecz katolicką.Chrystus nie zajmował się sianiem nienawiści i oszukiwaniem ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Manifest LPR 18.01.05, 00:36 Jego firma to LPR. Pierwszy oszolom mieszkal w Poznaniu, ten chyba mieszka w Toruniu - tak chyba wynikalo z jakiegos postu, w ktorym przyznal, ze zajmuje sie logistyka przy nowych inwestycjach Rydzyka (lub tez ten pierwszy dostal tam prace i dlatego zrezygnowal z pracy na forum). Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Manifest LPR 18.01.05, 00:40 Leszku, nie myl LPR z RM. A ten obecny oszołom, chyba mieszka w Poznaniu. Spotkać go mozna na forum Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Manifest LPR 18.01.05, 00:41 Jeszcze jedna informacja - pod tym nickiem pracuja od czasu do czasu dwie osoby. Czasem po prostu ten pierwszy sie pewnie loguje i pisuje juz dla przyjemnosci lub pomaga koledze. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Manifest LPR 18.01.05, 00:43 Dwóch, czy więcej, nie sądzę, żeby byli z LPR. Uwierzę w bliskie kontakty z RM. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Manifest LPR 18.01.05, 00:46 pan.nikt napisał: > Dwóch, czy więcej, nie sądzę, żeby byli z LPR. Uwierzę w bliskie kontakty z RM. Moze masz racje, a ja niepotrzebnie to napisalem gdyz wprost nie napisal, ze pracuje dla LPR, jednak zawsze wystepuje w roli forumowego rzecznika prasowego tej organizacji. Natomiast yossariana ja kojarze z Mlodzierza Wszechpolska. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Manifest LPR 18.01.05, 00:53 1. hurraaaaaaaaaaa złapany: > tej organizacji. Natomiast yossariana ja kojarze z Mlodzierza Wszechpolska. tak sie ciesze, bo piszesz poprawnie, a tu taki kwiatek: MŁODZIEŻ A nie MŁODZIERZ. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Manifest LPR 18.01.05, 00:55 pan.nikt napisał: > 1. hurraaaaaaaaaaa złapany: > > > tej organizacji. Natomiast yossariana ja kojarze z Mlodzierza Wszechpolsk > a. > > tak sie ciesze, bo piszesz poprawnie, a tu taki kwiatek: > MŁODZIEŻ A nie MŁODZIERZ. :))) Ja jestem kiepski z orgrafii po wieloletnim pisaniu na komputerze, ktory sam poparawia bledy, a na forum niestety nie poprawia:(( Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Manifest LPR 18.01.05, 01:01 Dobra, dobra. Trochę czytam i naprawdę robisz mało błedów. Dlatego tak się ucieszyłem. U wielu innych nawet nie zwracam uwagi na błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Manifest LPR 18.01.05, 00:57 1. hurraaaaaaaaaaa złapany: > tej organizacji. Natomiast yossariana ja kojarze z Mlodzierza Wszechpolska. tak sie ciesze, bo piszesz poprawnie, a tu taki kwiatek: MŁODZIEŻ A nie MŁODZIERZ. No dobra, to żart. 2. Yossarian z Wszychpolakami?? czytałe, a nawet wpisałem się na jego forum. Jak na wszechpolaka, za duzo mi u niego przemysleń teologicznych. No i uważam, ze Yossarian, jest inteligentniejszy od Oszołoma. A do LPR? Może należą, a i to nie jest pewne. Ale, zeby wypowiadali się w imieniu LPR, to bardzo mało prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Manifest LPR 18.01.05, 15:41 leszek.sopot napisał: Natomiast yossariana ja kojarze z Mlodzierza Wszechpolska. Źle kojarzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Manifest LPR 18.01.05, 15:56 To przepraszam, ale tak mi sie kojarzysz z powodu lansowania np. pewnej kapeli muzycznej, ktora jest ulubiona kapela wszechpolakow. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Manifest LPR 18.01.05, 22:50 Chodzi Ci o Twierdzę? Moim zdaniem niezła kapela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: Manifest LPR IP: *.elpos.net 18.01.05, 00:44 jedna z tych radiomaryjnych szuj mieszka chyba w Bstoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Manifest LPR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 00:46 Widze, ze sympatycy UW znowu zajmuja sie tropieniem oszolomow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal pewnie ze nozyce sie odzywaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 00:51 Jak ktos mowi o lustracji, to UW zaczyna szukac oszolomow. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: pewnie ze nozyce sie odzywaja 18.01.05, 00:53 Gość portalu: michal napisał(a): > Jak ktos mowi o lustracji, to UW zaczyna szukac oszolomow. I najlepszy jest wtedy przyklad marca 68 ze strony zwolennikow lustracji w wykonaniu LPR... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czur-czur-ra! Re: pewnie ze nozyce sie odzywaja IP: *.elpos.net 18.01.05, 00:56 LPRowi wystarczy lustracja od pasa w dół. Za to bardzo skrupulatna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: pewnie ze nozyce sie odzywaja IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 00:56 Nie. To jest jeden z wielu tych doskonałych przykładów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: pewnie ze nozyce sie odzywaja 18.01.05, 01:02 Ale chyba jeszcze gorszy od stwierdzenia Giertycha, ze "w 1989 roku SB dogadalo sie z SB". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: pewnie ze nozyce sie odzywaja IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 01:16 Będąc doradcą Jaruzelskiego chyba wiedział co mówi, choć nie bardzo wiem, czy wiedział, w co gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: pewnie ze nozyce sie odzywaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 01:20 Kiedy Giertych tak powiedzial? Podaj jakies zrodlo. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: pewnie ze nozyce sie odzywaja 18.01.05, 01:28 Gość portalu: michal napisał(a): > Kiedy Giertych tak powiedzial? Podaj jakies zrodlo. Widzialem te wypowiedz w telewizji TVN 24. Byl to fragment z konferencji prasowej Giertycha puszczony podczas programu "Przeswietlenie", ktorego gosiem byl posel Wasserman - zapytano go co o tym mysli. Posel PiS, ku mojemu zaskoczeniu rozbudowal i uzasadnil te teze. Tak mnie to zbulwersowalo, ze swego czasu utworzylem nowy watek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=19473202 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: pewnie ze nozyce sie odzywaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 01:43 Szkoda ze nie ma tekstu, wtedy widac kontekst. Nie widzialem ani wypowiedzi Giertycha, ani Wassermana. Wydaje mi sie nieprawdopodobne, zeby wyglaszali takie dobitne tezy (zwlaszcza Wasserman) ani zeby w to wierzyli. Moja niewiara wzrasta tym bardziej, ze nie widzialem w GW oburzenia, ktore musialoby znalezc ujscie na jej lamach, gdyby cos podobnego zostalo rzeczywiscie wypowiedziane. Mysle ze mogles niechcacy przekrecic sens slow. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: pewnie ze nozyce sie odzywaja 18.01.05, 02:33 Nie tylko sens, ale i slowa zapamietalem dobrze. Zanjduje na to potwierdzenie na oficjalnej stronie LPR: "Mamiono nas grubą kreską. Co kto komu zapomniał? SB zapomniało SB co robiło SB" - podkreślił Giertych. Zaznaczył,że rządy po 89 roku były poprzeplatane agenturą i być może realizowały plan służb specjalnych polegający na tym, aby ukazać mityczną przemianę z komunistycznego państwa w państwo prawa, gdy w rzeczywistości nadal kontrolowały i kontrolują media, centra badań opinii społecznej oraz wielki biznes" www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=1722&dz=kraj&x=5&pocz=0&gr= Na konferencji po prostu powiedzial to krocej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czur-czur-ra! Re: Manifest LPR IP: *.elpos.net 18.01.05, 00:47 to tylko nasza żydowska samoobrona przed polskim patriotyzmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Manifest LPR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 00:49 Zydowska Samoobrona razem z UW, no no kto by pomyslal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Manifest LPR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 00:55 Jest glupie i prowokacyjne. Jakby pisal jakis esbek. Nie wiem dlaczego napisales, ze to manifest LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Manifest LPR 18.01.05, 00:56 Gość portalu: michal napisał(a): > Jest glupie i prowokacyjne. Jakby pisal jakis esbek. Nie wiem dlaczego > napisales, ze to manifest LPR. Bo mam oszoloma za etatowego forumowego rzecznika prasowego tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Manifest LPR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 01:02 Masz na niego jakas teczke? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Manifest LPR 18.01.05, 01:03 Czytam od czasu do czasu jego posty, a z pierwszym oszolomem nie raz nawet z pewna przyjemnoscia dyskutowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: Manifest LPR IP: *.elpos.net 18.01.05, 00:52 Fajnie, że pobudziłem twoją wyobraźnię. Może dzięki swym zwolennikom LRP stanie się partią inteligencką? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Manifest LPR IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 00:52 Jedynie słusznym w wierze też diaspora nie przeszkadza i cały czas powracają do tych samych źródeł, choć odmiennie interpretowanych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Manifest LPR IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 01:00 Nareszcie wrociles do swego ulubionego tematu - wiary. Twoj post o niemieckich burdelach w czasie wojny bardzo odbiegal od dotychczasowej ortodoksji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Manifest LPR IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.01.05, 01:19 Życie, to są fakty a nie tylko ortodoksja. Niestety, tego nie są w stanie zrozumieć parafianie (rym nie zamierzonu) :)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czur-czur-ra! Re: Manifest LPR IP: *.elpos.net 18.01.05, 00:28 jeśliby nie wiedzieli jak, zawsze mogą zasięgnąć rady (konsultacyjnej) u Wojciecha J. i Macieja G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek A posty sygnowane leszek.sopot to manifesty UW? IP: *.chello.pl 18.01.05, 03:04 Ty się jawnie za członka i wyznawcę UW podajesz. Mam więc wnioskować, że wszystko co napiszesz to "manifesty UW?" A przy okazji - nie sugeruj czr-czur-czurze, króry sugeruje,że jest jakimś bratkiem, że jestem jakąś izą. To już się nudne zrobiło. I przyjmij do wiadomości, że ja tropię Twoje gafy z czystej sypatii:) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: A posty sygnowane leszek.sopot to manifesty U 18.01.05, 03:09 Gość portalu: wtorek napisał(a): > Ty się jawnie za członka i wyznawcę UW podajesz. Mam więc wnioskować, że > wszystko co napiszesz to "manifesty UW?" Mozesz uwazac, za manifest nicka "leszek.sopot" bo ten nick pisuje bo mu sie jeszcze chce cos pisac, a nie dlatego, ze mu za to ktos placi. > > A przy okazji - nie sugeruj czr-czur-czurze, króry sugeruje,że jest jakimś > bratkiem, że jestem jakąś izą. To już się nudne zrobiło. I przyjmij do > wiadomości, że ja tropię Twoje gafy z czystej sypatii:) Ten usmieszek jest prawdziwy czy falszywy? Hm, chyba latwo to odgadnac:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek wyłącz emocje:) IP: *.chello.pl 18.01.05, 03:32 W piętkę gonisz i myślisz emocjami. Wyłącz je na chwilę i przeczytaj mój i swój post jeszcze raz. Przestań doszukiwać się złych intencji we wszystkim. Ostatnio nawet stare powiedzenie "różowe okulary" odczytałeś w taki sposób. Może więcej czasu na sen powinieneś przeznaczyć a mniej na śledzenie forum? Ja tu wpadam sporadycznie i tak jest zdrowo. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: wyłącz emocje:) 18.01.05, 13:23 Wtorek juz nie wie co wymyslic by bronic ohydne posty sympatykow swojej partii. Zreszta nie od dzis poziom jego (raczej jej) pisaniny jest ponizej pasa - takie ma widocznie sklonnosci i zamilowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek Oj Leszku, Leszku:( IP: *.chello.pl 18.01.05, 19:50 Możesz powiedzieć jakiej partii jestem zwolennikiem? Moja świadomość nie ujawnia mi tego, ale skoro udało Ci się wydobyć z moich postów jakieś nieuświadomione sympatie, to powinieneś mi je wskazać. Taka wiedza przed wyborami bardzo mi się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Oj Leszku, Leszku:( 18.01.05, 20:16 Nie mam pojecia jakiej partii kibicujesz. Mnie wpis oszoloma zdumial, ty naskoczyles/as na mnie, za to, ze mu to wytknalem. Domyslam sie wiec, ze sympatyzujesz z ugrupowaniem, ktorego oszol jest forumowym rzecznikiem prasowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek nie środa:) Re: Oj Leszku, Leszku:( IP: *.chello.pl 18.01.05, 20:27 leszek.sopot napisał: > Nie mam pojecia jakiej partii kibicujesz. W taki razie jaśniej formułuj zdania. Bo poprzednim Twój post sugeruje, że wiesz to ąż nazbyt dobrze. > Mnie wpis oszoloma zdumial, Mnie też. > ty naskoczyles/as na mnie, za to, ze mu to wytknalem. Ach! Znów te emocje. Ja nieskakuję tu na nikogo (tak mi się wydaje) - zwracam jedynie uwagę, na pewne formy. Nie widzisz jaką gafę palnąłeś "krzycząc", że post forumowicza X jest manifestem politycznym partii Y? Stąd się wzięło moje pytanie. Ja też mogę wyszukać jakiś Twój wpis i opatrzyć go tutułem "manifest polityczny UW". Per analogiam:) > Domyslam sie wiec, ze > sympatyzujesz z ugrupowaniem, ktorego oszol jest forumowym rzecznikiem prasowym Lepiej się nie domyślaj (czyli nie doszukuj tego czego nie ma), tylko po prostu myśl logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot rozemocjonowana 18.01.05, 23:34 emocje, emocje i emocje - brak ich odczuwasz, ze jak mantre powtarzas? Forumowicz "X" jest etatowym procownikiem organizacji wymieninej w tytule watku. Czyzby ktos tu udawal, ze tego nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: rozemocjonowana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.01.05, 00:01 Podpisywales z nim umowe o prace? Ja tez od jutra moge moge twierdzic pod zmienionym nickiem, ze jestem etatowym pracownikiem jakies partii i wypisywac rzekomo w jej imieniu jakies idiotyzmy. Nie czytam od dawma z zasady OZRM, bo niemal od poczatku wydawal mi sie glupcem albo prowokatorem probujacym osmieszyc srodowiska katolickie. Nie rozumiem jak mozesz dawac wiare jego zapewnieniom. Mysle ze wladze LPR nie bylyby zadowolone, ze OZRM przedstawia sie jako ich etatowy pracownik. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: rozemocjonowana 19.01.05, 00:06 Ojej, nie znajde ci tych postow bo to dawno bylo. Chyba w maju lub w czerwcu w ub. roku stary oszolom otworzyl watek, w ktorym zegnal sie z forum. Zebral od chyba wszystkich wiele cieplych slow (pod niektorymi mozna bylo odczytac, ze odetchneli z ulga) i zapowiedzial, ze na jego miejsce do PRACY przyjeto nowego czlowieka, ktory ma byc lepszy od niego bo mu zdrowie (cos pisal o oczach) nie pozwala na takie dlugie siedzenie przy komputerze. Gdy przyszedl nowy nie kryl, ze zajal etat starego. Nawet przez pewien czas mial nick nowy.oszolom.z.radia.maryja. Ach, chyba sobie przypomnialem, kiedy starego oszoloma zwolnili - to bylo chyba zwiazane z afera Maybacha ojca Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: rozemocjonowana 19.01.05, 00:28 leszek.sopot napisał: > Ojej, nie znajde ci tych postow bo to dawno bylo. Chyba w maju lub w czerwcu w > ub. roku stary oszolom otworzyl watek, w ktorym zegnal sie z forum. Zebral od > chyba wszystkich wiele cieplych slow (pod niektorymi mozna bylo odczytac, ze > odetchneli z ulga) i zapowiedzial, ze na jego miejsce do PRACY przyjeto nowego > czlowieka, ktory ma byc lepszy od niego bo mu zdrowie (cos pisal o oczach) nie > pozwala na takie dlugie siedzenie przy komputerze. Gdy przyszedl nowy nie kryl, > ze zajal etat starego. Nawet przez pewien czas mial nick > nowy.oszolom.z.radia.maryja. > Ach, chyba sobie przypomnialem, kiedy starego oszoloma zwolnili - to bylo chyba > zwiazane z afera Maybacha ojca Rydzyka. Leszku, nie wierz we wszystko. Nawet, jeśli ktoś mówi o sobie a nie o kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek nie środa:) Chyba przydałby Ci się urlop:) IP: *.chello.pl 19.01.05, 01:15 Inteligenty człowiek tym się charkteryzuje, że wyciąga wnioski i uczy się na błędach. Ty chcesz trwać przy swoich. O.K. - masz prawo. Ale tym samym dajesz innym prawo do wykorzystania tych błądów przeciwko Tobie. To już możę mocno zaboleć. p.s. Jak znudziło Ci słowo emocja, to podrzucam inne - afekt, rozhisteryzowanie, podniecenie - wszystkie pasują do sytuacji i potęgują się w Tobie coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot czym sie charakteryzuje inteligentny czlowiek? 19.01.05, 01:27 Z wtorku na srode dowodzi, ze tak jak pies Pawlowa taki delikwent powinien sie uczyc i wyciagnac wniosek, ze jak sie zapali lampka to powinna mu juz slinka cieknac bo zaraz bedzie jedzonko. Widocznie wtorek zostal tak wytresowany i tak pojmuje inteligencje. Ja to nazywam inteligencja kujonow, ktorzy cale dnie spedzali na wbijanie sobie w glowki utarte frazesy i regulki. Jak sie nie nauczuli to dostawali slabe ocenki, a wiec kuli jeszcze i jeszcze wiecej, az im pot ciekl po szyjce i pleckach. Wtorkowi zapali sie lampka czerwona - bec plecie jedna regulke, zapali sie zielona - inna, i tak przez cala game kolorow. No tak, wtorek jest inteligentny i wytresowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek nie projektuj na mnie swoich doświadczeń:)))) IP: *.chello.pl 19.01.05, 01:33 Bo się zaczyna robic coraz bardziej śmiesznie:))))) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot powiedzial kujon 19.01.05, 01:41 Gość portalu: wtorek napisał(a): > Bo się zaczyna robic coraz bardziej śmiesznie:))))) I slusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek Powiedział kujon:)))) IP: *.chello.pl 19.01.05, 01:59 Gość portalu: wtorek nie środa:) napisał(a): > Inteligenty człowiek tym się charkteryzuje, że wyciąga wnioski i uczy się na > błędach. Ty chcesz trwać przy swoich. O.K. - masz prawo. Ale tym samym dajesz > innym prawo do wykorzystania tych błądów przeciwko Tobie. To już możę mocno > zaboleć. Powyższe wiąże się bardziej z teorią redukcji dysonansu poznawczego niż pomysłami behawiorystów. Dr. Skinner wyciąganiem wniosków się nie zajmował:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oja83 Re: Manifest LPR 18.01.05, 12:46 teraz już chyba nikt nuie ma wątpliwości kim jest Giertych i jego partia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Manifest LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 15:12 Na prawo – co prawe! Na lewo – co wszawe! A dziadek? – Na Wawel!!! Papcio – do Brukseli! Czarne – do Niedzieli! A białe? – Do Bieli! Wrzodak – do Sorbony! Bender – do boju! Strąk – do… Samoobrony! Żonka – do sądu! Rolnicy – do kołchozów! Geje – do obozów! Teczki – do wglądu! Księża – do książek! Książki – do przeglądu! Chłopy – do roboty! Panienki i niebieskie paki – do paki! Polacy – do Polek! Rodacy – do rolek! Kobiety – do garów! Baby – do betów! Dewotki - do ciotki! Program – do klozetu! Pierdoły – do latryn! Autor – do psychiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus magi do zupy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 17:00 syjoniści do syjamu! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Gadajacy Giertych:))) 18.01.05, 17:12 www.jsbielicki.com/piast/piast-344.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony FASZYZM, FASZYZM I JESZCZE RAZ FASZYZM! 18.01.05, 15:25 Robić powtórki, straszyć, niszczyć, palić, wydalać... oto ich niezmienne metody. Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Dowcip z 1968 roku ! 18.01.05, 15:33 Spotkali się dwaj starzy endecy: -Nareszcie ! Panie kolego ! Nareszcie ! -Ale czy ci komuniści odrobinę nie przesadzili ? Teraz LPR i koła zbliżone naprawią niedoróbki komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Manifest Oszołoma, manipulatorze 18.01.05, 15:50 To jest prywatna opinia forumowicza o nicku Oszołom z RM, a nie oficjalne oświadczenie LPR. Czy naprawdę nie widzisz różnicy??? Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony o jejku, a wszyscy myślą, że Wy we trzech przy 18.01.05, 15:51 jednym komputerze siedzicie, bo Wam tak zgodnie wszystko idzie... o jejku! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Manifest Oszołoma, manipulatorze 18.01.05, 15:58 Nie widze. Ten post oddaje nastroje panujace w tej organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Manifest Oszołoma, manipulatorze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 17:49 To twoje posty oddaja nastroje sympatykow UW i ich stosunek do LPR, oparty na donosach niezawodnej GW. Bardzo bys sie zdziwil, gdybys przeczytal wywiad Giertycha dla Rzepy. No ale ty i GW przeciez lepiej znacie jego prawdziwe poglady, co? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot tu sa nieprawdziwe informacje? 18.01.05, 17:51 www.lpr.pl/?sr=!czytaj&id=1722&dz=kraj&x=5&pocz=0&gr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal No i co w tym tekscie takiego strasznego? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 17:59 Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot SB dogadalo sie z SB 18.01.05, 18:00 "Mamiono nas grubą kreską. Co kto komu zapomniał? SB zapomniało SB co robiło SB" - podkreślił Giertych." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: SB dogadalo sie z SB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 18:10 Ja caly ten tekst odczytuje w ten sposob, ze ludzie ze sluzb uzyskali zbyt duza wladze, dzieki bledowi jakim byla "gruba kreska". SB pozostalo u wladzy i samo sobie "wybaczylo". Niepotrzebnie zakladasz, ze Giertych utozsamia wladze "S" z agentura. Choc byc moze byli wsrod uczestnikow OS jacys agenci po stronie solidarnosciowej, Giertych nie powiedzial, ze "SB dogadalo sie z SB" przy OS. Nie klam prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: SB dogadalo sie z SB 18.01.05, 18:22 Gość portalu: michal napisał(a): > Giertych nie powiedzial, ze "SB dogadalo sie z SB" przy OS. > Nie klam prosze. Slyszalem na wlasne uszy i widzialem na wlasne oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: SB dogadalo sie z SB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 18:28 Nie wierze. Dlaczego GW o tym nie trabi? Chyba jestes przewrazliwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: SB dogadalo sie z SB 18.01.05, 18:32 Gość portalu: michal napisał(a): > Nie wierze. Dlaczego GW o tym nie trabi? Chyba jestes przewrazliwiony. Usilnie wmawiasz mi omamy i zwidy. Mozna i tak, bo niby czemoz mialbys wierzyc, a dlaczego innym to umknelo - nie wiem. Moze dlatego, ze skupili sie na sprawie lustracji, a to czy o "S" ktos klamie czy nie to dla nich sprawa malo wazna, bo i tak ten etos, mit i legenda juz przeminela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: SB dogadalo sie z SB IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.05, 18:39 Czyzbys sugerowal, ze dla GW etos i mit S jest malo wazny? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: SB dogadalo sie z SB 18.01.05, 19:20 Gość portalu: michal napisał(a): > Czyzbys sugerowal, ze dla GW etos i mit S jest malo wazny? Nie wiem. Pisza, ze jest wazny. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Manifest Oszołoma, manipulatorze 18.01.05, 22:47 A pamiętam, że kiedyś wielce się oburzałeś, gdy ktoś poglądy bodajże omamionego wiedźmina uznał za reprezentatywne dla UW. Np. ja się z Oszołomem absolutnie nie zgadzam. Jak już szukamy historycznych analogii to może zrobimy Wam powtórkę z początków lat 20-tych, kiedy endecja wygrała wybory parlamentarne i Polską rządził układ Chjeno-Piast-piłsudczyzna i lewica dostawały wtedy w d...ę, dopóki Piłsudski nie dokonał swojego krawego puczu i nie obalił legalnej władzy(tzw. zbrodnia majowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan. Oszoł to taki wielkopolski Gebbelsik IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 18.01.05, 18:02 tfu ! Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Stary Giertych popierał komunę,a młody zwalcza 18.01.05, 19:41 czyli dzięki komunie jest w Polsce więcej pracy ! Odpowiedz Link Zgłoś
create do wszystkich co mówią że oszołom to nie lpr 18.01.05, 22:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=19585757&a=19598099 - to tylko przykład . Oszołom mówi, LPR=My=Ja który to piszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Manifest LPR IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 00:49 Przesadzasz poswiecajac obu prymitywnym matolom watek. W dodatku kreuiesz ich na ideologow lpr-u doszukujac sie wyimaginowanego manifestu parti w wypocinach obu niedouczonych dziwolagow, piszacych bezmyslnie i bez sensu. Tak prymitywna partia mimo wszystko nie jest ta pseudo katolicka a skrainie dewocka i populistyczna grupa (chyba) nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Manifest LPR 19.01.05, 01:40 Ja tylko zacytowalem to co ten matol napisal. Od czasu do czasu przekraczxa wszelkie dopuszczalne normy i jakos nikt nie daje mu odporu, a wrecz przeciwnie - obserwuje na forum jak siadl poziom i rozplenilo sie zwyczajne chamstwo. Jeszcze wiosna to od czasu do czasu nawet z homo mozna bylo porozmawiac i starym oszolem. Tak gdzies od poczatku lata juz zrobil sie nalot oszolomow i wiecej jest tu pyskowek i napasci ponizej pasa niz rozmowy. Nie wiem co, ale cos trzeba od czasu do czasu robic. Zreszta ten wpis oszola nie byl przypadkowy, tak jak nie bylo przypadkowe najscie weszpolakow na lokal UW w Gdansku. Przeciez mlodzi z UW zrobili sobie smieszny happening, a sieriozny posel Strak naslal na nich od razu weszpolakow. Jednoczesnie to co zapowiada na partyjnych wiecach Giertych jest w tym samym tonie choc przy uzyciu innych slow. Nie wieze by on nie wiedzial co pod wplywem jego hasel i mowili i robili jego zwolennicy. Oni pod siedziba UW krzyczeli to samo co oszol wypisuje na forum. To jest prawo kazdej mlodziezowej organizacji tak uleglej wobec swego idola - mlodzi chca sie wykazac swemu wodzowi tym, ze sa jeszcze bardziej mu wierni niz powinni i w ten sposob rozpedza sie rywalizacja pomiedzy mlodymi wilczkami Giertycha. Jak daleko sie rozpedzi? Na razie na pewno niegroznie, ale jak poczuja wieksze wiatry w zaglach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Manifest LPR IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 10:26 Dyskusje z oszolomami a raczej odparcie niebezpiecznych pogladow (bo ich dyskusja wogole nie interesuje) to jak samobiczowanie i wymuszenie na sobie sprowadzania sie do ich poziomu. Wszelkie racjonalne argumenty sa bowiem tym "czeresniakom" obce. Oba oszolomy to nagrane i n-krotnie powielane melodie z plyty Giertycha idace w kierunku faszystowskim. Co do zdecydowanego zdziczenia obyczajow i spadku poziomu na fk w ostatnim okresie przypisuje to postepujaca i coraz wieksza polaryzacja pogladow w Polsce idacych w skrajnosci do bolu smieszne, zalosne i irracjonalne. Obraz i przyklady przynosi samo zycie. To wlasnie "politycy" pokroju straka czy przybudowka mlodziezowa lpr-u. Na ich pdobienstwo zmienia sie i to forum. Ale rywalizujace z soba inne partie nie pozostaja daleko w tyle. Dziwne, bo czytam z jednej strony o wzroscie liczby studiujacch w Polsce a liczba "glupoli" wlasnego chowu rosnie w jeszcze szybszym tempie. "..Nie wiem co, ale cos trzeba od czasu do czasu robic...". Chcialoby sie za Lisem zapytac: co z tymi Polakami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtorek Manifest UW IP: *.chello.pl 19.01.05, 01:48 A co założyciel wątku powie na takie dictum? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=19605431 Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Manifest UW 19.01.05, 01:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=19605431&a=19605666 Mlode Centrum slusnie wykpilo ten pomysl posla Straka. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot wtorek socjalista? 19.01.05, 02:10 Byc moze uwaza, ze przed wyborami takie rozdawnictwo pieniedzy po rowno dla wszystkich to sluszna idea, no przeciez Kaczynski w Warszawie tez zapowiedzial, ze bedzie placil za dziecko po 5 tysiecy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus do serca przytul... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:14 Zaraz, zaraz, a co w tym złego, że ktoś chce adoptować jakieś dziecko specjalnej troski? Odpowiedz Link Zgłoś