Gość: First Sinner 666 Czekam na Wasz portal!! IP: 195.245.222.* 20.01.05, 10:52 ..przynajmniej będzie gdzie wam nawrzucać gnoje i oszuści!!! ..66.6.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z Warszawy www.naszdziennik.pl IP: *.gsi.de 20.01.05, 10:59 Nie trzeba przejmowac sie prymitywna propaganda. Codziennie czytajmy www.naszdziennik.pl i w miare mozliwosci wspierajmy dobre dziela ojca Tadeusza. To najlepsza rada na nienawisc GW. Odpowiedz Link Zgłoś
slawek2007 To moze byc Polska strona Nr 1 20.01.05, 11:02 Witam-Czy bedzie mozna sciagac filmy o tematyce religijnej,religijno- spolecznej,wychowawczej?- jest tyle wartosciowych filmow na swiecie nakreconych przez najwieksze slawy kina swiatowego.Ojcze Dyrektorze wszystkiego najlepszego,mamy zdolnych informatykow i ta strona moze byc super ciekawa.Moze laczyc Polakow rozrzuconych po calym swiecie,bedzie mozna sluchac Radia Maryja wszedzie tam gdzie dociera internet-Juz jutro ide do mojego banku i przesle swoja "cegielke" na ten szlachetny cel.S.B. z Sopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Tak więc od marca moze mnie tu nie być 20.01.05, 11:02 bo będę musiał obsługiwac portal internetowy radia maryja..powinniście być z tego zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony NIC PODOBNEGO! JA BĘDĘ ŻAŁOWAŁ! 20.01.05, 11:13 Będzie tu tak nudno, że hej! A Kolega zacznie się uwsteczniać pływając we własnym sosie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: NIC PODOBNEGO! JA BĘDĘ ŻAŁOWAŁ! 20.01.05, 11:17 nie ma nic bardziej uwsteczniającego od niniejszego portalu Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony To Kolega już nie czuje misji nawracania 20.01.05, 11:23 niewiernych? Kolega się wyraźnie zniechęcił! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: To Kolega już nie czuje misji nawracania 20.01.05, 13:25 Bo działąlnośc tutauj to przysłopwiowie walenie głową w mur poza tym LPR ogłosiła bojkot GW co prawda nie obejmuje ona uczestnictwa w forach ale zawsze...swoją rolę ograniczam tylko do zamieszcania tu tematów które GW stara się przemilczać oraz do prostowania ewidentych kłamstw przez GW produkowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: NIC PODOBNEGO! JA BĘDĘ ŻAŁOWAŁ! IP: *.proxy.aol.com 20.01.05, 12:31 To po co tu wchodzisz? Masochista misyjny? Portal o. Rydzyka bedzie dla ciebie bardzo wlasciwym miejscem "demokrato". Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony A Kolega jest widzę zwolennikiem gett i monokultur 20.01.05, 13:07 No to Koledze wyjaśnię, że dyskusja polega na ścieraniu się różnych opcji, a nie dęciu w jedną trąbę. Oszołom to też człowiek. Zwlennicy RM to też ludzie i też zasługują na słowo. Choćby po to, by wiedzieli, że ktoś jeszcze obok nich żyje. Tak jest zdrowiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: A Kolega jest widze˛ zwolennikiem gett i monok IP: *.dynamic.mts.net 20.01.05, 13:19 A oto poglady radiamaryja wyrazone w chwili szczerosci w audycji pary Nowak Bender 8 lipca 2001cyt"WIELKA SZKODA , ZE HITLER NIE WYNISZCZTL TYCH KRWIOPIJCOW DO OSTATNIEGO!DO OSTATNIEGO!!!(akcent)NIE WYLACZAJAC KOBIET I DZIECI" Dodam jeszcze ze w gablocie "ojca" rydzyka wisi Goebbels! Mowil o tym w wywiadzie z Monika Olejnik abp Goclowski. Przypomne jeszcze , ze "ojciec" redaktor podziekowal Ratajczakowi za slowa prawdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: A Kolega multi-kulti? Powodzenia zycze. IP: *.proxy.aol.com 20.01.05, 14:10 Kolega nie musi dla mnie nic wyjasniac w sprawach dyskusji. Nie podwazam praw do egzystencji nawet najbardziej skrajnym dewiantom. Na temat RM mam prawo wyrazac sie krytycznie, choc z tego prawa dotad nie skorzystalem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.z.korony PIEPRZ, DROGI KOLEGO TO COŚ, CO PRZYPRAWIA 20.01.05, 14:22 zupę. Rzecz w tym, by przyprawa nie chciała ,,zapieprzyć'', albo zasolić całej zupy. Ja natomiast kręcę się po tym forum i ostro dowalam TV Trwam, Ojcu Dyrektorowi i Radiu Maryja. Radykałowie i oszołomy, są jak szczepionka, uodparniają organizm. Słowem: mogą sobie być, byle by nie chcieli dochodzić do władzy i rządzić Nami - OBYWATELAMI. Tyle tylko chciałem powiedzieć. Pozdr - bo myślę, że się tylko nie zrozumieliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: PIEPRZ, DROGI KOLEGO TO COŚ, CO PRZYPRAWIA IP: *.proxy.aol.com 20.01.05, 14:40 Mam podobne zdanie. Demokracji na razie nie szkodza a wnosza "inne wartosci", ktore czasem umykaja uwadze. Maja swe powazne grono wyznawcow (tzn. maja sile przebicia) ktorej im zreszta nie zazdroszcze. Siegniecia po wladze im nie grozi. Ot, enfant terrible wynikle z polaryzacji pogladow spoleczenstwa. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedi Knight Re: Tak więc od marca moze mnie tu nie być IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 13:27 > bo będę musiał obsługiwac portal internetowy radia maryja.. Musiał??? Przeciez to chyba szczyt Twoich marzeń,być blisko TR i jego czeladki. Moze to początek Twojej długiej drogi do Prezydentury w XI RP??? Zmusaja Cię,biedny żuczek,bezradny:-((. Ty jeszcze miesiąc temu nie umiałeś linku skopiować poprawnie,a chcesz być adminem ???? Wiedza typu "kopiuj+wklej" jest szczytem Twoich umiejętności "webmasterskich" (dla Ciebie skrót,może błyśniesz w "portalu" Ctrl+C &Ctrl+V) "Obsługiwać portal"- samo sformułowanie świadczy o Twojej wiedzy na temta prowadzenia portali internetowych IMO kolejne kłamstwo i nieprawda jaką usiłujesz sprzedać,a oczywistym jest,że nikt nie kupuje Twoich "news`ów" >powinniście być z tego zadowoleni Tracisz koncept i widzisz,że jesteś na peryferiach FK. Duża część userów traktuje CIę jako folklor siewciowy. Forum-to rozmowy,dyskusje i wymiana poglądów. Ty,tylko wklejasz linki,a jesli już rozmawiasz, to w momencie kiedy nie masz argumentów udajesz,że Cię nie ma. Unikasz odpowiedzi,manipulujesz,kłamies z,.... nie chciałbym Cię znać w realu. "Masz język o dwuch końcach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daśko Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet IP: *.gdynia.mm.pl 20.01.05, 11:07 Precz z Czarnymi Komandosami!!! I z Rydzykiem na czele!!! Ludzie dlaczego mu dajecie kasę na paliwo do Maybacha!!! Co za dużo pali i mu nie starcza!!! PRECZ Z TAKIMI KSIĘŻMI!!! Gdzie jest nasz praworządny dobroczyńca Papież??? Dlaczego nie potrafi zrobic porządku z tym kretynem??? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet 20.01.05, 11:18 ks Rydzyk nie jeździ żadnym maybachem, przestańcie powtarzać te brednie..widział kto z was ks Rydzyka w takim samochodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guciu123 Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet IP: *.gorzow.mm.pl 20.01.05, 11:27 aż chciałoby się dodać:mniej dzwońcie,mniej jedzcie-wpłacajcie na helikopter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 20.01.05, 11:28 I bardzo dobrze, bo to jest marzeniem każdego Polaka katolika a zarazem i patrioty, aby ta większość Narodu Polskiego miała swoją (nieskrępowaną) reprezentację w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
beyzyma Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet 20.01.05, 18:53 Ni obrażaj Narodu Polskiego - zwolennicy Rydzyka to nie większość!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet IP: *.4.14.wu-wien.teleweb.at 20.01.05, 11:30 Mam skryta nadzieje ze ten nowy protal ojca nie bedzie jakims gniotem ,ale prawdziwie nowoczesna witrynka.Apeluje o hojne datki do wszystkich sluchaczy rm.Obecna witryna rm jest rzeczywiscie przstarzala ,ciagle mam problemy z odsluchaniem od poczatku do konca dowolnej audycji.Szczegolnie uwielbiam odsluchiwac "rozmowy niedokonczone"(mamy do wyboru lata 2003/2004 + styczen tego roku)ktore wywoluja u mnie prawie orgazm.A szczegolna sympatia darze audycje prowadzone przez samego ojca dyrektora - no ten nie ma sobie rownych.Wymiekaja przy nim prawie wszycy kabareciarze (oprocz Marcia Danca),zadenego polityka nie cechuje taka umiejetnosc manipulowania i robienia sciemy ,ktora ojciec ma po prostu gratis w genach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seksuolog Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 20.01.05, 11:47 Nie wiem czy na Świecie znalazł by się drugi taki człowiek - zboczony tak jak ty. Słuchasz RM i onanizujesz się i jeszcze sie tym chwalisz?(...).Człowieku, coś nie tak! z twoją "głową" , spiesz szybko do lekarza i lecz się!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joris Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet IP: *.dsl.support.nl 20.01.05, 11:46 Ojcies Rydzyk - Rajckier (Zy) - rosyjski agent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:25 Jak ktos chce poznac prawdziwa twarz Rydzyka to niech sobie przypomni film Morawskiego i artykul w Rzeczpospolitej. Dla zainteresowanych kiosk.onet.pl/257,2,8,5675626,17081676,80395,0,forum.html Szybko wyciszyli ta sprawe a dobrze by bylo dowiedziec sie czegos wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRECZ Z GRZYBKAMI NIE CIERPIĘ GRZYBKÓW ZWŁASZCZA RYDZYKÓW !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 11:49 PRECZ Z RYDZYKAMI! RYDZYKI NA PASZĘ! WYPLENIĆ RYDZYKI! WYTRUĆ WYKOSIĆ ZADEPTAĆ TO PASKUDZTWO, A PFEE RYDZYKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bulba Re: NIE CIERPIĘ GRZYBKÓW ZWŁASZCZA RYDZYKÓW !!! IP: *.mz.gov.pl / *.devs.futuro.pl 20.01.05, 11:56 Odczep się od rydzów, to najsmaczniejsze grzyby w Polsce (obok prawdziwków rzecz jasna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianka Re: NIE CIERPIĘ GRZYBKÓW ZWŁASZCZA RYDZYKÓW !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:59 Nie wierzę temu oszustowi, który nazywa sie Rydzyk. Moja matka wcina chleb z cukrem, bo jak przyjdzie emerytura to prawie wszystko przesyła do oszusta. To skandal, żeby jeden Ancykryst był tak mocny i tak zniewolił staruszków. To wstyd dla koscioła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad ech.... IP: 81.210.116.* 20.01.05, 18:07 Czym tu się podniecać? masz głupią matkę i tyle. Jak już kopyrtnie od tego chleba z cukrem to i pożytek będzie - wpływy Rydzykowi zmaleją, budżet państwa odetchnie i poziom ciemnoty się obniży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynoznawca Rydze w marynacie są Cuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:21 Może i tego rydza zamarynyjemy. Niech przyszłe pokolenia z autopsji znają poznają egzempalrz polskiego idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr z Wrocławia Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet IP: *.um.wroc.pl 20.01.05, 11:52 Ciekawe czy Pan Michnik potrafiłby zrobić tak wiele ze swoją Wybiórczą - jak Ojciec Rydzyk robi na codzień mając te skąpe datki. Myślę że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PR Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet IP: *.dabeknet.org / *.crowley.pl 20.01.05, 11:56 i dziwić się, że ludzie odchodzą z kościoła widząc w nim brak jedności i posłuszeństwa przez takiego Rydzyka co mu kasa w głowie i rewolucyjne zapędy a nie prawdziwe chrześcijaństwo i i ten oddział zastępów wołających na pytanie kogo wbierasz Jezusa czy Barabasza? BARABASZA...!!!!! BARABASZA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda odmawiam ANIOŁ PAŃSKI W TEJ CHWILI -W RADIO MARYJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:03 za was krzkacze przeciwko RADIO MARYJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Re: odmawiam ANIO? PAN´SKI W TEJ CHWILI -W RADIO M IP: *.dynamic.mts.net 20.01.05, 12:57 Grzeszysz odmawiajac aniol panski w faszystowskiej rozglosni , propagujacej rasizm i nienawisc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet IP: *.zfcs.agh.edu.pl 20.01.05, 12:07 Dzika (ulubione słowo dziennikarzy "Wyborczej") propaganda i kłamstwo uprawiane przez "Wyborczą" bije na głowę to co robi ojciec Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy To jest nienormalne... IP: *.it-net.pl 20.01.05, 12:15 Ten facet sam daje do zrozumienia że chodzi mu tylko o forsę. Może lepiej by powiedział: nie dzwońcie, tylko wpłaćcie pieniądze na konto jakbyście dzwonili przez dłuższy czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bkk Czytaj Nasz Dziennik. IP: *.crowley.pl 20.01.05, 12:16 Bardzo dobre źródło prawdziwych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet IP: *.28.udn.pl 20.01.05, 12:18 myśle, że to początek objawów postępującej choroby psychicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
pablool Re: A co w tym dziwnego? 20.01.05, 12:32 Co w tym dziwnego, ze o. Rydzyk prosi o pieniądze? A co ma robic? Moze ukrasc z panstwowej firmy lub bezposrednio z pieniedzy podatnikow? Czemu nikt nie interesuje sie finansami innych rozdglosni czy gazet (nic nie sugeruje)? Pytania otwarte: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Parchy okradły Solidarność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:08 Eee tam, pytanie otwarte, wiadomo przecież, że Agora okradła Solidarność. A machimnacje z żydokomuną w rządzie, skutkują zwalnianiem z podatków. Ale parchotroglodyci tego nie widzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DziuDooL Re: Parchy okradły Solidarność IP: *.uni.lodz.pl 20.01.05, 14:12 ała... to nawet już nie jest śmieszne...pewnie jestes smutnym starym ramolem z wiekim brzuchem, co ma żal do garbatych o proste dzieci... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryter Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet IP: *.chello.pl 20.01.05, 12:36 Radio Maryja finansowane jest przez słuchaczy i zwolenników Rydzyka. W porównaniu z każdym innym ośrodkiem medialnym w Polsce, który chodzi na kapitalistycznej smyczy, doprawdy nie wiem, co złego jest w apelu ojca dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skibo nieladnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:36 Nie jestem słuchaczem Radia Maryja, jednak tekst gazety,którą często czytam jest wyraźnie zjadliwy i uważam,że uderza on wyraźnie w wolność wypowiedzi w mediach,o którą tak walczy "czwarta władza". Ma on zdecydowanie według mnie wydźwięk polityczny i jest czystą propagandą uprawianą przez gazetę. Czyżby gazeta już nie "wyborcza" tylko "lewicowa" - szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FASCI Re: nieladnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:48 za wszystkie komentarze wystarczy zajżeć tam: Tu znajdziesz nowy link do teledysku do nowego utworu BUTELKI tyczącego Radia Maryja: www.mfk.torun.pl/butelka/video/butelka_rm_dla_polakow.wmv http ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: author RM nie dostaje kasy z reklam... IP: 83.168.106.* 20.01.05, 12:45 w przeciwieństwie do GW i jej setek tysiecy dolców z tego tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet 20.01.05, 12:52 Ja się tylko dziwię, że telefon do Radia Maryja jeszcze nie jest numerem o podwyższonej opłacie...(a może jest? Nie wiem, nie słucham) Jak ludzie tak lubią do niego dzwonić, to niech to wykorzysta Albo może abonament za dostęp do Radia i np. koder W końcu utrzymanie jego Radia tyle kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: Radio Maryja prosi o pieniądze na internet 20.01.05, 12:53 A na stronie pewnie będą dialery lub coś podobnego Klieknij tu, zasilisz konto Radia Ma Ryja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS KLIKNIJ-NAZI RADIO EUROPE -WYSKOCZY RADIOMARYJA! IP: *.dynamic.mts.net 20.01.05, 12:59 Gratulacje dla rydzyka , nareszcie ktos go docenil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WŁĄCZCiE RADIO POWIEM WAM COŚCIK !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:13 puściłam RADIO MARYJA I SŁUCHAM KOLEDY ŚPIWAJĄ PO POLLSKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Księgowy 2 miliony słuchaczy daje po 5zł tygodniowo = IP: *.torun.mm.pl 20.01.05, 13:01 Najbardziej dochodowa i rentowna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vdw Parchu, tobie całego chyba obcieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:01 Gość portalu: Qavtan napisał(a): > Ścierwo rydzyk niech przestanie gadać, zejdzie do podziemia, niech nikt go nie > widzi i nie słyszy. > Niech nie głosi zła. U ciebie to chyba rzezak sie pomylil i obcial ci cala kuśke. Stad twoje frustacje. Zafunduj sobie drewnianego, tylko uwazaj na korniki Odpowiedz Link Zgłoś