Gość: aleks Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:54 zyd nadal czerwony chialby rozdawac karty w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falanga1 UBecy tracą nerwy i zakładają nową partię!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 12:54 Wystarczy popatrzeć jaka nerwowość zapanowała w niektórych środowiskach jak np. gazetki zwanej „Gó.Wnianą” czy w partii wielkich autorytetów „unii wolności”. Oraz czerwonych braci z sldówka, sdplówka i Kwasówka a już wiadomo gdzie tych agentów szukać. Podobno mają sobie jeszcze dobrać agenta Olechowskiego i tworzyć nową partie. To będzie dopiero partia, ciekawe jak się będzie nazywać może „unia byłych ubeków wciąż na wolności” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: author Re: UBecy tracą nerwy i zakładają nową partię!!!! IP: 83.168.106.* 20.01.05, 21:33 Hehehe :D popieram w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyn Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.aster.pl 20.01.05, 12:55 Precz z Kwachem!!!!!! Stary komuch i aparatczyk partyjny. Boi się o swoją skórę, ale i tak go dopadną. Tak jak i jego kolegów z PZPR-owskiej ławki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: 80.72.34.* 20.01.05, 13:03 Oszczędzaj śliny. To dopiero pierwsze igraszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regis Do voldemorta i innych idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:02 Otóż w waszym ignoranckim zapale do ustawiania stosów nie zdajecie sobie nawet sprawy że Kwaśniewski musiał byc lustrowany przed objęciem stanowiska głowy państwa. Lustrowani byli też Buzek, Miller, Cimoszewicz i wszyscy inni,którzy będąc w kwestii lustracji rozsądnymi, przez róznych faszyzujących bęcwałów są nazywani "tymi, którzy się CZEGOŚ boją". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska "Nie" farbowanym lisom w rodzaju Kwaśniewskiego IP: *.chello.pl 20.01.05, 13:02 I "Tak" lustracji, sprawiedliwości, rzetelnemu rozliczeniu z przeszłością. Nie można budować na fundamentach, w które wmurowane są trupy. Nie będzie ładu ani pokoju w takim domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: "Nie" farbowanym lisom w rodzaju Kwaśniewskie IP: 80.72.34.* 20.01.05, 13:04 Prześliczne. Co za poetyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib NIgdy nie jest zbyt pózno. IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:08 Skoro to zero,pzpr-owski aparatczyk ,którego co niektórzy zwą "prezydentem"(kumple z mafii preziem czy pierwszym),jest przeciwko to oczywisty sygnał ze wszyscy Polacy(poza agenturą)powinni dążyć do maksymalnej jawności,w tym do prawa abyśmy wszyscy mogli poznać nazwiska zarówno tajnych jak i jawnych zdrajców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Olek masz rację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:08 ale co z tego, jak 80% w Polsce ma skończoną podstawówkie i nie rozumie nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Olek masz rację IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:11 W Polsce prawie 100 % ma skończoną podstawówke ,i nie tylko.Pozostali,do których zaliczasz sie razem z kwasniakiewm mają "ukończone"akademie pzpr-owskie lub kpzr-owskie w Moskwie. Odpowiedz Link Zgłoś
edward7 Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj 20.01.05, 13:08 ..a po cóż nam jeszcze opinie człowieka, którego "szanuje" coraz mniej ludzi w naszym kraju ; niech rzeczywiści ewięcej myśli jak sobie załatwić posadke w Europie a Plsce da spokój, starczyło 10 lat machlojek i pijaństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrotka Niezalezna Prezydentowi wszystkich NIE-Polakow IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.05, 13:11 trzeba powiedziec,NIE, zrobiles co mogles, odejdz, czekaj na UOP, ABW oboletnie co to bedzie, moze beda to listy goncze z Trybunalu Miedzynarodowego w Hadze, moze Trybunalu Stanu w Polsce, moze KGB podesle kogos, wszystko moze sie stac. Na pewne przestepstwa nie ma nigdy przewinienia. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit oczywiscie ze nie! 20.01.05, 13:13 jestesmy przeciez jedna wielka rodzina i z pewnoscia dogadamy sie jak Polak z Polakiem... To juz kiedys slyszalem, a pozniej czolgi na ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" -juz sie nie liczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:18 Wiecej pokory,Kwasniewski.Jesli chcesz sie liczyc .to musisz liczyc sie z innymi - z LPR przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj 20.01.05, 13:21 wybieram LPR..bo wybierzmy przyszłośc jużżeśmy w 95 wybrali i co? afery bieda bezrobocie skandale...mam tego dosć a Kwach za to wszystko jest współodpowiedzialny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-voldermort Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.pu.kielce.pl 20.01.05, 13:26 Informuję Cię baranie, że Pan Prezydent Aleksander Kwaśniewski przeszedł już przez proces lustracyjny. Jak się coś pisze matole, to najpierw trzeba mieć odpowiedną wiedzę, ty tępy kretynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.dialup.online.no 20.01.05, 13:43 ...mylisz sie, drogi anty-vodermort! Fikcja procesu lustracyjnego, nie liczy sie. Prezydent A. Kwasniewski przejdzie proces nie tylko lustracyjny, ale i karny i nie jest takie pewne, ze za swoje zbrodnie i przestepstwa kryminalne nie wyladuje w godnym jemu miejscu w Barczewie albo w Strzelcach Opolskich. Juz dla nie ktorych jego przyjaciol miejsce sie tam znalazlo i rodzinne odwiedzanie sie rozpoczelo. To tylko kwestia czasu. Milo bedzie widziec Jolante w twarzowym kapeluszu, wraz z Olkom Jakubowskom, czekajace godnie na odwiedziny przed brama zakladu karnego....Amen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Zbudujemy dla nich obóz!! IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 20.01.05, 13:57 Gość portalu: zwykly napisał(a): > wyladuje w godnym jemu miejscu w Barczewie albo w Strzelcach Opolskich. Masz rację, Mówiliśmy o tym na ostatnim zebraniu Młodzieży Wszechpolskiej. Wybudujemy obóz, gdzie za drutami kolczastymi odizolujemy wszystkich komuchow, żydków, liberałów, pedałów. Kwaśniewski, jeżeli nie zostanie skazany na śmierć za zdradę Narodu, posiedzi tam do końca swojego życia. Razem z nimi towarzysze i te wszystkie michniki. Zrobimy z nimi porządek, po katolicku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Zbudujemy dla nich obóz!! IP: *.dialup.online.no 20.01.05, 14:52 ...podjezdzasz kochany Piterku, szukasz glupich!. Miejsce za kratami jest dla przestepcow kryminalnych a do nich prezydent Aleksander kwasniewski zalicza. Porzadek bedzie z nim zrobiony wedle Kodeksu Prawa Karnego i Kodeksu Postepowania Karnego, a nie jakiegos katolicyzmu, ktory nie ma z tym nic wspolnego i wedle osadzony osadzony, oby jak najszybciej. Zbrodniarze kryminalni nie sa potrzebni nikomu ani wierzacym, ani ateistom, wiec nie podjezdzaj osr....ny moderatorze z Gazety Wyborczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Zbudujemy dla nich obóz!! IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 20.01.05, 15:24 Gość portalu: zwykly napisał(a): > ...podjezdzasz kochany Piterku, szukasz glupich!. > Miejsce za kratami jest dla przestepcow kryminalnych a do nich prezydent > Aleksander kwasniewski zalicza. No o co chodzi, przecieć mówię: Kwaśniewski odpowie za swoje przestępstwa. Już nasze polskie fabryki mogą zacząć produkcję drutu kolczastego, nasi polscy budowlańcy mogą już wznosić baraki - trzeba te hołote komuszo-pedalską zamknąć i odizolowoać od Narodu. Chociaż Kwaśniewski to i tak chyba się nie wyłga od kary śmierci. Zawiśnie za swe zbrodnie - Roman Giertcyh mówił na ostatnim zebraniu MW, że to powinno oduczyć innych żydków i komuchów kupczenia Ojczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Zbudujemy dla nich obóz!! IP: *.dialup.online.no 20.01.05, 15:34 ...poszedl wont, czerwony prowokatorze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Zbudujemy dla nich obóz!! IP: 80.72.34.* 20.01.05, 15:39 Dlaczego tak zaniżasz swoją wartość? Nie jesteś <zwykłym>, jesteś niezwykłym tłukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Ach ty żydku! IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 20.01.05, 15:53 Gość portalu: zwykly napisał(a): > ...poszedl wont, czerwony prowokatorze! Nooo, żydku, to pokazales swoje prawdziwe oblicze! Ale nie marstw sie - dla ciebie też znajdzie sie miejsce w obozie. A już się prawie dałem nabrać że rozmawiam z Polakiem. Widzę, że na tym forum jest pełno agentów-komuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc Re: Zbudujemy dla nich obóz!! IP: *.roadrunner.nf.net 20.01.05, 22:36 bereza kartuska ale ta nowa znacznie wieksza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Zgadza sie, KWASNIEWSKI TO PRZESTEPCA IP: *.icpnet.pl 20.01.05, 18:22 Kwasniewski obejmujac urzad prezydenta przysiegal dbac o niepodleglosc, a potem sam sie zaangazowal w przystapienie do UE, czyli przyczynil sie do utraty niepodleglosci. Zlamal wiec konstytucje, ktora sam napisal i na ktora sam przysiegal. A zdrajcy sa skazywani na kare smierci. Dwa - Kwasniewski wyslal rowniez oddzialy GROM-u do Iraku, nie wypowiadajac Irakowi wojny, przez co zlamal Konwencje Genewska. Tym samym Kwasniewski jest nie tylko zdrajca, ale rowniez zbrodniarzem wojennym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie dla MW Re: Zgadza sie, KWASNIEWSKI TO PRZESTEPCA IP: *.inteko.com.pl 20.01.05, 22:31 Młodzi ludzie Wszechpolscy przybudówka Ligi Potraconych Rozumów to nic innego jak faszystowska przybudówka. Domagam się ich delegalizacji za głoszenie treści faszystowskich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.sasiedzi.pl 20.01.05, 13:59 Wyjątkowo słuszne stanowisko. Coś, co nie spełnia naszych oczekiwań nie liczy się, nie istnieje. Tylko co to ma wspólnego z rzeczywistością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyspiarz Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.in-addr.btopenworld.com 20.01.05, 15:35 Przeszedl ale dawno temu. Czas go zlsutrowac ponownie, bo przez te lata sobie troche nagrabil. To ze ktos byl zlustrowany raz i przeszedl lustracje z ocena zadawalajaca to nie znaczy ze bedzie swiety do konca zycia i ze juz go nikt nie sprawdzi. Zlustrowac szuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORION Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.inteko.com.pl 20.01.05, 22:27 Popieram,Ci popaprańcy wyszli z bagna i nie znają historii, szczególnie przedwojennej. Potrzebny Piłsudski na to towarzystwo z LPR i inych bez rozumu i poczucia odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Mówię "nie" kłamczuchom i kapusiom !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Młodzież Wrzechpolska mówi nie! IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 13:53 a przynajmniej takie mamy instrukcje z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Posłując od lat wielu, matką była dla burdelu” IP: *.raytheon.com / *.raytheon.com 20.01.05, 13:55 Zbigniew Herbert - niewątpliwie największy polski poeta XX wieku - w wierszu zatytułowanym „Potęga smaku” wyraził pogląd, że nikt, kto ma jakie takie poczucie smaku, nie mógł ulec prymitywnej propagandzie komunistów. Pewnie mogłoby być inaczej „gdyby nas piękniej i mądrzej kuszono” - pisze poeta. Jest jeszcze coś więcej - oprócz brzydactwa agitatorek - himalajska głupota komunistów i ich pomysłów. W ubiegłym tygodniu w telewizyjnej „Debacie” Kamila Durczoka posłanka SLD, „profesor” Joanna Seniszyn zabrała się za najważniejszy problem Polski - legalizację prostytucji. Kraj tonie w bałaganie, w kolejce do kardiologa trzeba czekać trzy miesiące a posłanka rządzącej partii postanowiła zająć się burdelami. Tak jakby nie dość im było burdelu, którego narobili w każdej dziedzinie, za którą się wzięli. Eseldowska poseł przekrzykiwała rozmówców piskliwym głosem, dogadywała co chwila, rzucała jakieś obraźliwe uwagi pod adresem tych, którzy mieli inne zdanie. W końcu co bardziej opanowani uczestnicy dyskusji przestali ją w ogóle zauważać, a Durczok ją „wyłączył”. Baba była tak obrzydliwa, że zastanawiałem się kto z SLD wydelegował ja do dyskusji. To nie mają już jakichś bardziej estetycznych panienek? Po takim występie „profesor” Seniszyn na pewno notowania lewicy spadną wśród widzów o następne kilka procent. Jak tak dalej pójdzie, to w następnej kadencji nie będę miał z kogo żartować w moich felietonach - platformersy nie są tak zabawni. Jednak bardziej od samego stylu reprezentantki SLD zaintrygowało mnie, dlaczego lewica agituje za legalizacją burdeli? Rozumiem, że oznaczałoby to podatkowe wpływy i wreszcie budżet państwa mógłby zostać zrównoważony. Ale czy tylko o to chodzi? Czy czasem posłanka Senyszyn, Nowicka i inne członkinie „parlamentarnej grupy kobiet SLD” nie mają osobistych planów w tej materii? Szukając prawdziwej przyczyny, dla której SLD zamierza legalizować burdele, puściłem wodze wyobraźni i rozważałem piękne czasy, jakie czekają nas kiedy światła idea lewicy zwycięży i prostytucja stanie się całkiem legalną działalnością gospodarczą. Każdy agent towarzyski (w czasach katolickiego ciemnogrodu zwany niesłusznie „alfonsem”) będzie mógł wówczas pójść do gminy i zarejestrować legalnie działalność, uzyskać regon, NIP, wyrobić pieczątkę i w Europejskiej Ewidencji Działalności Gospodarczej odszukać odpowiedni kod działalności. Będzie mógł legalnie zatrudnić pracownice agencji, będzie mógł się ubiegać o dotacje z Unii Europejskiej, z jakiegoś „Funduszu spójności”. Już widzę przed oczyma duszy, jak urząd statystyczny w rocznym sprawozdaniu informuje, że najszybciej rozwijającymi się działami gospodarki są np.: „kurestwo i rybołówstwo”. Jak licealna dziatwa studiując geografię gospodarczą kraju zaznacza czerwonymi gwiazdkami na mapie centra szczególnie ożywionej działalności, a studenci marketingu i zarządzania odbywają praktyki studenckie w burdelu, bo wszystko inne już padło. Zastanawiając się jaki interes ma w tym wszystkim SLD (to ani nie Orlen, ani PZU) przełączyłem na chwilę telewizor i natknąłem się na dyskusję, w której Lis przepytywał związkowców z Energii, którzy sobie i prezesom załatwili gwarancje dziesięcioletniego zatrudnienia. No oczywiste! Wszystko stało się jasne! Najpierw SLD zalegalizuje prostytucję, potem prostytutki założą związki zawodowe, stworzą „krajową sekcję branżową” i wejdą w skład OPZZ (które jest częścią SLD) poprawiając notowania partii (wybory tuż, tuż!). Potem wywalczą gwarancje zatrudnienia na 10 albo i więcej lat. A kto ma szanse zostać ich reprezentantkami? No przecież nie bogobojne kobiety z Ligi Polskich Rodzin! To jasne! Największe szanse, by zostać przewodniczącą takiej sekcji branżowej ma posłanka Senyszyn, która walczy o legalizację burdeli. Posada w burdelu to niezły koniec poselskiej kariery. Obawiam się tylko, że nawet te instytucje zarówno posłanka S. jak i jej partyjni koledzy potrafiliby szybko doprowadzić do bankructwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Posłując od lat wielu, matką była dla burdelu IP: *.sasiedzi.pl 20.01.05, 14:08 Nie chcę oceniać Twojej twórczości w kategoriach - dowcipne czy nie. Nie chcę dyskutować kto największym poetą był. Chcę Ci jedynie powiedzieć, że jesteś cham. Cham z wyboru (nie mylić z wykształceniem, miejscem urodzenia, zawodem). O takich jak Ty J. O. Zagłoba mawiał: cham chamem na wieki wieków. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Posłując od lat wielu, matką była dla burdelu IP: *.dialup.online.no 20.01.05, 15:01 ...nie masz polotu azeby odpowiedziec to obrazasz czlowieka, a faktycznie to ty jestes chamem, chamem zbuntowanym, jak to sie przed wojna mawialo, kochany bomie. A moze to ty jestes ta poslanka z SLD, bo te twoje zdanie takie tez ...piskliwe?!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Posłując od lat wielu, matką była dla burdelu IP: 80.72.34.* 20.01.05, 15:31 Ładnie, ze się podjąłeś roli adwokata. Jeżeli po przeczytaniu tekstu <Michała> nie rozumiesz dlaczego nazwałem go chamem, pozostaje jedno wytłumaczenie. Po prostu jesteś mułem. A pióro też masz tępe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Posłując od lat wielu, matką była dla burdelu IP: *.dialup.online.no 20.01.05, 15:36 ...przestan piszczec ...poslanko z SLD-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Posłując od lat wielu, matką była dla burdelu IP: 80.72.34.* 20.01.05, 15:42 Sam widzisz, że Ferdynand Kiepski to przy Tobie gejzer intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister Sroda Nie ulega watpliwosci tow.bom jest dyskryminowana IP: *.home.cgocable.net 20.01.05, 22:51 Widac to z doboru slow, ze jest dyskryminowana na tle religijnym. Ja to wiem, bo jestem w tych sprawach ekspertem w Polsce. Odpowiadajac "michalowi" na jego pytanie, kto wyslal prof. Sienyszyn, odpowiem, ze to ja-prof. Sroda -wysl;alam w zastepstwie gdyz bylam wlasnie zajeta przygotowywaniem sie do kolejnego wyjazdu do Sztokholmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybom a ty co ku.., alfonsem jestes lewaku pie..ny, IP: 199.2.128.* 20.01.05, 16:44 w dupe ch..u zaje..y, milosniku Seneszyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Widzialem ja wczoraj. Wglada jak burdelmama. IP: *.159.220.89.Dial1.Chicago1.Level3.net 20.01.05, 18:38 Ma wyglad klasycznej burdelmamy. Mysle ze w tej dziedzinie odniosla by wieksze sukcesy niz jako poslanka. Bedzie miala szanse za kilka miesiecy po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.pl.syncad.com 20.01.05, 13:55 Mając do wyboru NPR i LPR wybieram UPR :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iyi Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 14:06 NPR = NOWY PROGRAM ROZBOJU - Polski przez skorumpowaną komunę i zgniłą unię. LPR = LUDOWY PROGRAM ROZWOJU - Polski przez NARÓD POLSKI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIOCIA ZUZIA Re: Kwaśniewski: Mówię "NPR-TO MODEL NIEDOLI IP: *.telia.com 20.01.05, 14:13 POLSKICH RODZIN"Panie Kwasnieski o sile panstwa nie decyduje przynaleznosc polityczna, tylko sila gospodarcza. Jakie mamy sukcesy"Silna Polska w silnej Europie"-rekord europejski w bezrobociu, korupcji i dlugu publicznym.Wedlug pana "silna Polska"to Polska rozprzedana przez PZPR_SLD dla korzysci waszych partii.To KOMUCHY zmarginalizowali nasza ojczyzne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Nie zauważyłeś, LPR-owski ciemniaku, że on był IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.05, 14:15 lustrowany przy okazji ostatnich wyborów prezydenckich? Swoją ciemnotę upowszechniaj dalej, powinieneś zostać wręcz wykładowcą na uczelni Rydzyka, jak profesorowie Bender czy Jerzy Robert Nowak. Będziesz wspólnie z nimi tworzył nową historię współczesnej Polski, jedynego w swoim rodzaju kraju zacofania, ksenofobii, analfabetyzmu, brudu, łajdactwa i antysemityzmu, w którym społeczeństwo jest oczywiście w 97% katolickie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek K. Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawicę IP: *.acn.waw.pl 20.01.05, 14:17 Czego chcecie? Zycia w Europie i wykorzystania największej od 500 lat szansy jaką daje nam historia, czy powrotu w orbitę Rosji, plus biedę, korupcję i niewolniczy system społeczny? W imię czego mamy wybrać tą drugą drogę? Żeby zaspokoić ambicję i potrzebę władzy Giertycha i jemu podobnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek K. Re: Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawic IP: *.acn.waw.pl 20.01.05, 14:26 Aha i pomyślcie Drodzy Państwo na czym Wam bardziej zależy - na dokopaniu Kwaśniewskiemu (lub komukolwiek) czy na zapewnieniu jak najlepszej przyszłości sobie i swoim dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawic IP: *.roadrunner.nf.net 20.01.05, 14:35 Zalezy na odzyskaniu 1/3 skradzionego majatku kraju i utworzenia mechanizmow przeciwko zdrajcom, mordercom i zlodziejom jak Kwasniewski z poskomuna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawic IP: *.sasiedzi.pl 20.01.05, 14:42 Czy kasowanie Twoich postów niczego Cię nie nauczyło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawic IP: *.dialup.online.no 20.01.05, 15:06 ...jezeli tak cenisz wysoko Kwasniewskiego, to tez jestes przestepca kryminalny. Gratuluje wyboru bycia parszywym lotrem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawic IP: 80.72.34.* 20.01.05, 15:33 Głupiś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio porazasz mnie swoja prostota koles IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 20.01.05, 16:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawic IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 20.01.05, 16:02 mafia postkomunistyczna ukradla 2/7 majatku narodowego do 1997 i nastepne 3/12 potem wiem co mowie bo czytam nd i slucham rm i jeszcze prosze o kaftan i sliniaczek bo w z tej mojej katolicok-narodowej nienawisci sie zaplulem na brodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawic IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 15:03 NPR to gwarancja najlepszej przyszłości dla całej postkomunistycznej bandy i ich dzieci począwszy od wałęsy, agenta SB- niejakiego "Bolka",cynicznego kata- niejakiego balcerowicza, autora dekalogu śmierci państwa polskiego a na kwaśniewskim ,kulczyku i całej reszcie czerwonej chołoty kończąc.Ich celem było jest i będzie dążenie zapewnienia sobie i swoim pomiotom świetlanej przyszłości po trupach:milonów bezrobotnych,bezdomnych,skazany ch na banicję polaków i polek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawde, re IP: *.sympatico.ca 20.01.05, 15:55 "Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawde" - powiedzial Jarek K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Londoner Re: Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawic IP: *.proxy.aol.com 20.01.05, 14:44 HA HA HA HA HA HA HA HA !!!!!!! Ja po prosyu uwielbiam to granie na nosie Polakom. Po skoku zlodzieje zadaja amnestii, tlumaczac, ze bedzie spokoj (czytaj:spokojne i dostatni zywot GTW). To przyczyni sie do ogolnego dobrobytu, europeizacji i wogole wszelkiej pomyslnosci. Nie wspominajac o losie bezrobotnych , szpitali i innych, ktorych krwia zywia sie te bezwstydne czerwone kreatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawic IP: *.dialup.online.no 20.01.05, 15:10 ...niestety trzeba przyznac, ze piszesz gorzka prawde! Ale zwroc uwage, ze gwiada czerwona nabiera coraz wiekszej szybkosci......w kierunku horyzontu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawic IP: 80.72.34.* 20.01.05, 15:37 Dla leżącego nawet pion jest horyzontem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Podaj swe nazwisko IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 20.01.05, 15:27 Podaj swe nazwisko zdrajco i adres, Młodzież Wszechpolska wygłosi dla ciebie pogadankę. A jak nie zrozumiesz, to szykujemy dla ciebie rezydencję za drutem kolczastym, gdzie razem z innymi żydami, komuchami i pedałami będziesz pokutował za swe grzechy, aż zrozumiesz jak zraniłeś ojczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Podaj swe nazwisko IP: *.dialup.online.no 20.01.05, 15:40 ...podaj wiec wpierw swoje czerwony prowokatorze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Podaj swe nazwisko IP: 80.72.34.* 20.01.05, 15:46 Potrafisz napisać coś więcej niż wyzwiska, ufoludku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Podaj swe nazwisko IP: *.dialup.online.no 20.01.05, 15:57 ...to nie jest wyzwisko, to jest stwierdzenie faktu. Tak samo jak stwierdzeniem faktu jest, ze Prezydent Kwasniewski jest przestepca kryminalnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Podaj swe nazwisko IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 20.01.05, 15:59 Gość portalu: zwykly napisał(a): > ...podaj wiec wpierw swoje czerwony prowokatorze! to było do "Ja cenię Kwaśniewskiego wyżej niż całą prawicę - Gość: Jarek K", ale widzę, że ty też nożem chrzczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPR Re: Podaj swe nazwisko IP: *.inteko.com.pl 20.01.05, 22:38 Domagam się delegalizacji głoszącej faszystowskie treści organizacji pn. Młodzież Wszechpolska /chcą obozów,będą wieszać itd/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junkier Chciales wybrac przyszlosc? No to wybrales ! IP: 195.117.157.* 20.01.05, 16:01 Najwyzsze w Europie bezrobocie, zadluzenie 12 tys. zl na jednego Polaka, w tym dziecko i emeryta, najnizszy wskaznik zatrudnienia, najgorsze w Europie drogi, najwyzszy wskaznik korupcji sposrod wszystkich krajow UE, najnizszy wskaznik inwestycji i ekportu na glowe, niekontrolowany przerost biurokracji z podejsciem do obywatela rodem z najciemniejszych czasow PRL, upartyjnienie nawet "stanowisk" sprzataczek w urzedach gmin i powiatow, itp. itd. Chciales przyszlosci? No to ja masz. Socjalizm jeszcze NIGDZIE NA SWIECIE NIE DOPROWADZIL DO DOBROBYTU, ale jak widac sa tumany ktore nie sa w stanie pojac prawdy wyrazonej w jednym zdaniu. Wybieraj przyszlosc dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Slepy i gluchy czy tylko glupi??? IP: *.icpnet.pl 20.01.05, 18:14 Towarzyszu, "biede, korupcje i niewolniczy system spoleczny" to my mamy teraz i to jest system, ktory wlasnie towarzysze z lewicy buduja. To raz. A dwa - Giertych to tez lewica, tyle ze narodowosocjalistyczna. Wiec powinniscie towarzyszu powiedziec: a ja cenie Kwasniewskiego wyzej niz politykow narodowosocjalistycznych. Zrozumial, czy za trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towarzysz Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: 213.227.107.* 20.01.05, 14:37 No cóż ma powiedzieć Pan mgr Prezydent! Powinien powiedzieć że nie ma w Polsce miejsca dla złodziei, kolaborantów, donosicieli SB (tzw.TW), oszustów i mafii politycznej!!! No tak ale gdzie on by się wówczas znalazł, pobobnież jak cześć PZPR-SLD ??? Z tego co pan Prazydent mówi wynika że Niemcy i Czesi są głupcami że dokonali w swoich kraju lustracji i dekomunizacji, więc mając takich fachowców jak Pan Prezydent i jemu podobni, nie ma co się dziwić bezrobociem w Polce 20% i więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.roadrunner.nf.net 20.01.05, 14:47 Kwasniewski sie juz ujawnil i przed lustracja. Odpowiedz Link Zgłoś
wasniewski Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj 20.01.05, 14:59 Najgorsze w tym wszystkim jest jedno, że niektórzy uważają że lustracja zaradzi bezrobociu i głupocie gospodarczej. Czwarta Rzeczpospolita, czy kolejna nie zaradzi problemom gospodarczym. Czynienie z tego problemu pierwszoplanowego usuwa na dalszy plan prawdziwe problemy. Kłamstwa GUS-u w obliczaniu PKB, idiotyczne ustawy, które promując przedsiębiorców oszustów za stworzenie nowego miejsca pracy, zatrudnienie asolwenta, górnika, młodocianego, w ramach prac interwencyjnych itp. zlikwidowały prawdziwą przedsiębiorczość i zasady wolnorynkowe, zdeptały konstytucyjną równość wszystkich obywateli w dostępie do pracy, zlikwidowały praktycznie pojęcie płacy minimalnej. Sejm nie ustaje w wydawaniu nowych idiotyzmów, ostatnio powstała fundacja promująca nowe technologie. Ekonomiści zamiast pokazywać problemy, dlaczego ciągle mamy mniej stanowisk pracy, apelują do przedsiębiorców by zaczęli inwestować, a nawet niedorozwinięty umysłowo wie, że przedsiębiorca zainwestuje jedynie wtedy gdy będzie popyt na produkowany przez niego towar, a apele niezwykle mądrych ekonomistów ma w głębokim poważaniu. Andrzej Waśniewski wasniewski39@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.dialup.online.no 20.01.05, 15:16 ...jaki ty wasniewski jestes niemadry i produkt myslenia socjalistycznego, mianowicie oceniania zycia przez pryzmat koryta. Moze i nie odrazu sie materialmie polepszy, ale dokuczliwego smrodu kwasniewskiego i czerwonej mafii w "powietrzu" nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly Re: Kwaśniewski: Mówię "nie" podziałom i lustracj IP: *.dialup.online.no 20.01.05, 15:12 ...wlasnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyrko Slomiane Bilans pseudolewicowego Prezia IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.05, 14:46 Polska jest najbiedniejszym krajem w Europie, krajem o najwyzszym wskazniku bezrobocia, 50% spoleczenstwa zyje na granicy nedzy, Polska jako jedyny kraj w Europie czynnie popiera /najwiekszy kontygent, najwieksza strefa okupacyjna / najbardziej barbazynska wojne w Iraku, Polska jest osamotniona w na swiecie, najlepsze stosunki, obecnie chyba z Ukraina. Wielki Prezydent Polski nie zostal zaposzaony na inaguracje Busza w Stanach. Putin nie chce podac Preziowi reki w Polsce. Prezio zostawi Polske jako ruine gospodarcza i polityczna. Dzekujemy PSUDOLWEICO za stracone lata!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo Re: Bilans pseudolewicowego Prezia IP: *.bielsko.msk.pl 20.01.05, 15:43 Gość portalu: Wyrko Slomiane napisał(a): Polska jest osamotniona w na swiecie, > najlepsze stosunki, obecnie chyba z Ukraina. ma dobre do czasu, kiedy Ukraina nie dowie się, dlaczego jej pomagaliśmy.... a potem nas rozliczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Bilans pseudolewicowego Prezia IP: 212.234.85.* 20.01.05, 17:22 nie pseudolewicy dziekuj tylko NARODOWI POLSKIEMU bo to on w DEMOKRATYCZNYCH wyborach zaglosowal na tych - jak to nazywacie komuchow, zdrajcow, zydow i pedalow. Pozdrawiam ze stolicy Alp francuskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Nepotyzm Prezydenta Rzeczypospolitej ? IP: *.devs.futuro.pl 20.01.05, 14:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo NIEEEEE dla PREZYDENTA !!!!!!! IP: *.bielsko.msk.pl 20.01.05, 14:48 kwaśniewski: "mówię jasno: nie ma miejsca w Polsce na żadne nieodpowiedzialne, ryzykowne eksperymenty" ryzykowne, to moga być dla tych, którzy okradali Polskę, a nie dla Polski lustracja, lustracja, lustracja, lustracja, lustracja, lustracja, lustracja, jeszcze raz lustracja MUSI BYĆ PREZEPROWADZONA i to wyjątkowo starannie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: NIEEEEE dla PREZYDENTA !!!!!!! IP: *.roadrunner.nf.net 20.01.05, 14:53 lustracja musi pokryc czsy komuny i po komunie (czyli od 1989) Wtedy tysiace pojda do pierdla wlacznie z Kwachem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magoo Re: NIEEEEE dla PREZYDENTA !!!!!!! IP: *.bielsko.msk.pl 20.01.05, 15:38 ... ale w zasadzie dobrze, że takie przeciwstawienie zostało głosno powiedziane, bo przynajmniej wiemy, kto stoi po drugiej stronie barykady .... wszystko, co pośrodku mozna zdaniem Prezydenta zmiękczyć i będzie tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: NIEEEEE dla PREZYDENTA !!!!!!! IP: 212.234.85.* 20.01.05, 17:25 A kto ma ta lustracje przeprowadzic, zeby byla staranna?? Rozumiem, ze urodzeni po 89 zeby podejrzen o komunizm nie bylo! He he he! Zal mi wiekszosci forumowiczow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisuarowiec Pijak się odezwał!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:49 Odpowiedz Link Zgłoś