Dodaj do ulubionych

W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:12
powinna miec wize. i zostawic odciski palcow. i w koncu nie powinna zostac
wpuszczona. niech wie jak to jest
Obserwuj wątek
    • Gość: białas W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:13
      to świetnie - lubię takie małe,rezolutne czarnulki
      • Gość: rikapaprika Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.dsl.sntc01.pacbell.net 27.01.05, 22:14
        Jest to przerazajaca marionetka Busha. Zreszta jak wampir potrzebuje wiecej
        krwi w imie tzw globalnej wolnosci. Jak Kaligula i Rzym przed upadem...
        • Gość: Lykos Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: 150.254.85.* 28.01.05, 08:53
          Od Kaliguli do upadku Rzymu minęło ponad 400 lat.

Co nie zmienia mojej opinii, że pani Rice jest na miarę intelektualną
          prezydenta Busha. Nie jestem ich przeciwnikiem, przedstawiam tylko swoją opinię
          na temat wartości intelektualnych obojga. Colin Powell przytłaczał George'a
          Busha juniora, pan prezydent wolał kogoś, z kim łatwiej mu się dogadać.
          • Gość: Miś Potrzebna nowa pomoc Polski dla Stanow IP: *.client.comcast.net 28.01.05, 09:39
            Bush jr potrzebuje nie tylko poparcia moralnego ale i rzeczowego w podboju i
            okupacji krajow z zasobami ropy naftowej. Niemal $500 mld deficytu budzetu
            stworzone przez Busha wymaga aby inne kraje pomogly Stanom. Bush i Rice
            oczekuja, ze Polacy, jeden z nielicznych narodow, popierajacych jego agresywna
            polityke i podboj swiata, zwieksza pomoc dla Stanow.
            • Gość: Dżordż Bjust Niech żyje Kondom Lesia, Raz! Niech żyje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:21
              :-)
      • Gość: Ana Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.chello.pl 28.01.05, 11:19
        C. Rice nie jest żydówką . Jest propolska i mam nadzieję,że Rice zniesie wizy
        dla POlaków !!!
        W Polsce musimy Jej powiedzieć,że Żydzi nas oczerniają w USA i ubijają na
        każdym kroku.
        prof.Gertych i J.Rokita powinni tylko z nią rozmawiać,. Nie dopuszczać do
        rozmów z C.Rice polityków pochodzenia żydowskiego,którzy jeszcze nic dla Polski
        nie zrobili a wręcz przeciwnie,tyle wstydu wokół!!!
    • Gość: Lex Re:Polacy potrzebni do ataku na Iran??? I do IP: *.jennyeng.com 27.01.05, 20:14
      okupacjii pozniej????
    • Gość: pablo A POJAKĄ CHLE.. ONA NAM TU????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:15

Pzdr pablo
    • Gość: X Tobie tylko te durne wizy w glowie!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 27.01.05, 20:16
      ...a ja nie chce wyjezdzac do USA!!!!!
      Chece tutaj czuc sie bezpiecznie i miec prace.

OD WIZ BARDZIEJ POTRZEBNE SA AMERYKANSKIE INWESTYCJE W POLSCE!!!!!!!
    • Gość: john [...] IP: 194.152.88.* 27.01.05, 20:16
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: bolo asfalt chyba ma swoje miejsce ??!! IP: 217.153.241.* 27.01.05, 20:21
      wizy, odciski palców i kontrole. to właśnie przechodzą Polacy.
      • Gość: planeta Re: asfalt chyba ma swoje miejsce ??!! IP: *.adslplus.ch 27.01.05, 20:25
        Niestety Ameryka to jak Rosja.
        Niby demokracja.
        Wszyscy tak mysla.
        Niestety tak nie jest.
        Chca zawladnac calym swiatem.
        To sie dla nich zle skonczy, napewno.
        Moja uwaga, bo mieszkam po tej stronie.
        Nalezy ich tak trzymac jak naszego brata na wschodzie.
    • Gość: Mark Panie Pap IP: *.mufh.nycm.n54ny06r18.dsl.att.net 27.01.05, 20:24
      Pani Rice nie zamierza nielegalnie pracowac w Posce.
      • Gość: Planeta Re: Panie Pap IP: *.adslplus.ch 27.01.05, 20:27
        No wlasnie, nie zamierza.
        Ale niestety chce rzadzic calym swiatem.
        Najwieksza zelazna dama na swiecie.
        Trzeba krzyczec: Rece porecz od Iraku.
        Od Iranu tez.......
        Wszystkie mocarstwa upadaja. Niestety.
        Nalezy popatrzec na historie.
        • Gość: 000 Re: Panie Pap IP: *.006.popsite.net 27.01.05, 20:30
          Wszystkie mocarstwa upadaja. Niestety.
          > Nalezy popatrzec na historie.

Dzieki takim jak Ona,USA dlugo jeszcze nie upadna...
        • Gość: x Ale powstaja nowe- czasem gorsze! Ja wole USA! IP: *.crowley.pl 27.01.05, 20:44
      • Gość: Bang! Re: Panie "Mark" ! IP: 129.81.192.* 27.01.05, 20:47
        Piszesz z USA wiec doskonale powinienes sobie zdawac
        sprawe "Marku" z tego, ze ow (ewentualny) naplyw z Polski
        milionow chetnych do (legalnej, czy tez nie) pracy
        w USA to tylko fantazja, a moze raczej propaganda?
        Powoli, bo powoli ale otwieraja sie nowe mozliwosci pracy
        w Europie (blizej i taniej mozna tam pojechac...).
        Poza tym - dolar dosyc znacznie stracil na wartosci.
        W sumie, nielegalna robota w USA to juz nie jest taki
        cud-miod jak, np. kilkanascie lat temu!

Poza tym - jakos hamerykancom nie przeszkadza, iz
        praktycznie co roku MILIONY ludzi
        z Meksyku (i calej, tzw. Ameryki Lacinskiej)
        nielegalnie przekraczaja granice, by potem pracowac
        w USA. A granice uszczelnic mozna i to nalezycie
        (mielismy dobre przyklady tego w Europie...)
        tylko... chyba nikomu w samym USA na tym nie zalezy!

P.S. Tak jak napisal juz jeden z internautow na tym
        forum - wrecz cisnie sie na usta pytanie,
        czy wizyta pani Rice ma oznaczac wplatanie
        Polski w kolejna hamerykanska awanture wojenna?
    • Gość: Katolik Polski + BEDZIE POUCZAC CZY POCIESZAC ??? IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.05, 20:28
      Georg,Dablju pogniewal sie ?
      Bedzie w tym czasie w Niemczech.
      Nie wskoczy do Alka na kawke ?
      • Gość: Planeta Re: BEDZIE POUCZAC CZY POCIESZAC ??? IP: *.adslplus.ch 27.01.05, 20:30
        Niestety bedzie pouczac.
        Mysle, ze nba kawe nie wskoczy, bo nie bedzie miala czasu
        • Gość: boob Re: Nie beda wiec mieli problemow jezykowch IP: *.ny325.east.verizon.net 27.01.05, 20:36
          byli wspolpracownicy KGB. Ta pani zna doskonale jezyk rosyjski.
          • Gość: na temat Re: Nie beda wiec mieli problemow jezykowch IP: 81.185.92.* 28.01.05, 00:26
            Nie wiem czy zna rosyjski, ale wiem na pewno, ze nie ma zielonego pojecia o
            swiecie arbskim: najlepszym dowodem jest obecny Irak.
            Najgorsze jest to, ze ta pani sama nie wie na czym sie zna a na czym nie.
            Jako szef dyplomacji amerykanskiej powieksza tylko zagrozenie jakim byla
            dotychczas administracja Busha.
        • Gość: Demokrata z USA Re: BEDZIE POUCZAC CZY POCIESZAC ??? IP: *.sympatico.ca 27.01.05, 20:41
          Przestancie o tych wizach jeczec, jak dzieci. Nie lubie Busha,a le nie on w
          tej sprawie decyduje. Dopoki nasi rodacy beda tak masowo pracowac nielegalnie,
          dopoty beda wizy. Nie ma to zadnego zwiazku z udzialem Polski w Iraku. Kazdy
          rzad USA, DEM, czy GOP tak samo do tego podchodzi. Co do Condi - nie podzielam
          jej pogladow, ale mam szacunek, ze tyle osiagnela. A ci, co nazywaja ja
          asfaltem tylko sobie wystawiaja swiadectwo.
          • Gość: gwb Ja mam wizy w dupie! Chce inwestycji USA w Polsce! IP: *.crowley.pl 27.01.05, 20:45
            ...a ja nie chce wyjezdzac do USA!!!!!
            Chece tutaj czuc sie bezpiecznie i miec prace.

OD WIZ BARDZIEJ POTRZEBNE SA AMERYKANSKIE INWESTYCJE W POLSCE!!!!!!!
          • Gość: REAL Re: Przywiezie wskazówki . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:13
            111
          • Gość: Miś Czy Polacy masowo pracuja na Zachodzie? IP: *.client.comcast.net 28.01.05, 09:47
            Gość portalu: Demokrata z USA napisał(a):
            > Przestancie o tych wizach jeczec, jak dzieci. Nie lubie Busha, ale nie on w
            > tej sprawie decyduje. Dopoki nasi rodacy beda tak masowo pracowac
            > nielegalnie, dopoty beda wizy.

Obecnie Polacy moga swobodnie jezdzic po Europie Zachodniej. Czy zaczeli oni
            masowo tam wyjezdzac do pracy? Kilka tysiecy pojechalo i inni widza, ze manna
            na Zachodzie nie spada z nieba. Nie sadze aby masowo zaczeli wyjezdzac do
            Stanow.

Sam tu przyjechalem i pracuje od 20 lat ale zrobilem to po dlugich wahaniach.
            Teraz zaczelem zastanawiac sie nad przeprowadzka do Europy. Nie podoba mi sie
            podboj swiata prowadzony przez Busha za moje podatki i na kredyt, ktory kazdy
            pracujacy w Stanach bedzie splacac przez wiele lat.
      • Gość: ZZ Re: BEDZIE POUCZAC CZY POCIESZAC ??? IP: *.top.net.pl 27.01.05, 23:25
        Będzie podawać katolikom niemieckim do wierzenia.
    • Gość: gwb USA sa nam BARDZIEJ PRZYJAZNE niz Francja czy RFN IP: *.crowley.pl 27.01.05, 20:51
      Co by nie mowic USA sa nam bardziej przyjazne niz Frnacja czy Niemcy.
      Wystarczy przypomniec sobie ostatnia debate w Euro Parlamencie o Auschwitz.
    • Gość: DODO Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 27.01.05, 21:07
      Macie "europe" eurooszolomy (zanarchizowane lewusy) wara od USA.
      • Gość: BumBum Re: W lutym odwiedzi... IP: 129.81.192.* 27.01.05, 22:26
        "wara od USA" - "DODO" z Kalifornii sie odezwal...
        Wypowiedz (przynajmniej) w stylu sekretarza osobistego
        miesniaka zwanego tez "Terminatorem"!
        Czyzby to glos pierwszego "prawdziwego" hamerykanina
        na tym forum???
    • Gość: Pawel C No ja P....ole... IP: *.jrd.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:14
      Ale nasz zaszczyt kopnal.... chyba sie wzrusze
      • Gość: Rainbow Re: No ja P....ole... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:25
        Rób, co chcesz. To nikogo, poza Tobą, nie interesuje.
        W ostateczności możesz p...lić. Ale kogo?
    • Gość: HUGO Re: Jestem dumny z tego że Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:16
      Jestem dumny z tego że ..
      Polska urosła na nie kwestionowanego
      lidera Europy i ma najwięcej do powiedzenia .
      • Gość: BumBum Re: Jestem dumny z tego że Polacy .... IP: 129.81.192.* 27.01.05, 22:29
        Panie "HUGO" - czy twoj post to
        zamierzona prowokacja?
    • Gość: Antek Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: 216.223.64.* 27.01.05, 21:20
      A gdzie komentarz? Czlowiek powinien wiedziec czy ma sie cieszyc czy plakac.
      • Gość: Pawel C Rolft IP: *.jrd.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:22
        poplakalem sie ze smiechu... :)
    • Gość: normalny Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:46
      Oj, wstukuje sie każdy idiotyzm który wpadnie do główki, a główka nie tęga....
      • Gość: globtrotter Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.hrl.com 27.01.05, 21:48
        tyle krajow w siedem dni, jak ona to zrobi biedulka
    • Gość: buba Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:10
      Dla mnie jest jasne, ze USA potrzebuje wsparcia w Iraku i stad ta wizyta. Tylko patrzec jak dumna Ameryka zostanie sama na placu boju. Teraz wycofa sie Dania i Ukraina (?)Nasz pan jasnie ochwacony prezydent od siedmiu bolesci tak rozegral te partie, ze gdyby Polska tez sie wycofala to caly cywilizowany swiat obarczy wlasnie NAS za przegrana wojne ( bo to jest juz przegrana wojna )z Irakiem. Wojne, ktora nie jest nasza wojna.
    • Gość: Neo Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: 62.233.185.* 27.01.05, 22:12
      No a wczesniej powinna zadzwonic na 07oo, 20$ za minutę, nie ?
    • Gość: Katolik Polski + TE DOWCIPY O ASFALTACH I MALPACH.... IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.05, 22:17
      stracily na aktualnosci.Ja wiem,ze ci co to powtarzaja
      robia to tylko z przekory,tak dla jaj.
      Ale nie tedy droga.Ta Pani bedzie teraz prawdopodobnie
      najpotezniejsza kobieta na swiecie.
      Dlatego morda w kubel i sluchac co ma do powiedzenia.
      Wszystkie ewentualne gospodarcze korzysci maksymalnie wykorzystac !
      • Gość: hehe rasizm zakompleksionych polakow widoczny tutaj IP: 68.214.176.* 27.01.05, 22:30
        ale to polacy kible czyszcza w USA. I sluchaja tej Murzynki bo inaczej...
      • Gość: agaj Re: TE DOWCIPY O ASFALTACH I MALPACH.... IP: *.client.insightBB.com 28.01.05, 05:07
        Panie Katoliku, piszesz Wasc, ze rasitowskie dowcipy "stracily na aktualnosci".
        Czy sugerujesz, ze kiedys byly aktualne? Mam nadzieje, ze nie i ze to byl
        tylko "lapsus" jezykowy. Bo jak Wasc pewnie bierzesz pod uwage (a ja jestem
        pewien) nastepny papiez bedzie czarny.

Co do Rice to jest ona nie tylko najpotezniejsza kobita swiata, ale tez szalenie
        inteligentna i godna podziwu. Polecam przeczytanie jej zyciorysu w wolnej chwili.
        • Gość: maruda Re: TE DOWCIPY O ASFALTACH I MALPACH.... IP: *.gdynia.mm.pl 28.01.05, 05:23
          Gość portalu: agaj napisał(a):

> Co do Rice to jest ona nie tylko najpotezniejsza kobita swiata, ale tez szaleni
          > e
          > inteligentna i godna podziwu. Polecam przeczytanie jej zyciorysu w wolnej chwi
          > li.

******************************* *

Wystarczą jej wypowiedzi - godne chłopka-roztropka spod wiejskiej budki z piwem.

• Gość: animalmagnetizm Wspaniale, następny okaz zoologiczny w Polsce. IP: 209.183.23.* 27.01.05, 22:28
      tak jak wszystkim buszewikom należy pomachać jej na powitanie środkowym palcem
      prawej ręki, albo podwójnie (oburącz).
    • Gość: ryter Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.chello.pl 27.01.05, 22:33
      Won ! Persona non grata ! Szkoda jeszcze że na obchody Auschwitz nie przyjechała
      po tym jak walczy o lebensraum dla zachodniego kapitału mordując ludzi w Iraku.
      • Gość: hehe Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: 68.214.176.* 27.01.05, 22:36
        Condi moze cie oddac Niemcom i Ruskim jak bedziesz nadal chamkiem polskim
        • Gość: ZZ Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.top.net.pl 27.01.05, 23:26
          Jakim znowu polskim? To kacapek!
          • Gość: ryter Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.chello.pl 27.01.05, 23:35
            Kondi w ogóle wszystko może i winniśmy jej wdzięczność i posłuszeństwo, że
            istniejemy.
    • Gość: baba ryba Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.client.comcast.net 27.01.05, 23:18
      Co wy tak placzecie o te odciski palcow i zdjecia? Byliscie? Przechodziliscie
      kontrole? Bez jaj! Cala sprawa zajmuje 20 sekund! Co w tym takiego "strasznie
      upokarzajacego?
      • Gość: ryter Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.chello.pl 27.01.05, 23:36
        Nic. I dlatego Kondomowaliza Ryż powinna je również przejść.
    • Gość: x Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 23:24
      Polska w Iraku broni interesow naftowych paru rodzin amerykanskich m.in. tej
      pani, wła ścicielki tankowców.
    • Gość: J-23 Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.05, 00:15
      Wziac odciski palcow i porownac z tymi na rzekomych dowodach w sprawie BMR w Iraku
      • liroj Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polske˛ 28.01.05, 00:31
        A paierz nie jada ryzu i ma uczulenie na lateks!
    • Gość: MMM Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 28.01.05, 00:41
      MOZE ZNAJDZIE GIRLFRIEND
      • Gość: KAROL Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 28.01.05, 00:42
        JARUGE ALBO SRODE
        • Gość: CV Re: W lutym Condoleezza Rice odwiedzi Polskę IP: *.ztpnet.pl 28.01.05, 01:06
          zolnierze , szykujcie sie do wyjazdu do IRANU
    • Gość: byly polak zachowujcie sie polakole IP: *.client.comcast.net 28.01.05, 02:38
      ta kobieta zawdziecza kariere swojej inteligencji. uczcie sie od madrych ludzi z
      ameryki ktorzy odwiedzaja ten wasz komunistyczny padol.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka