Gość: ww IP: *.siedlce.dialup.inetia.pl 28.01.05, 10:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SKANDAL Więzienie dla antyterrorystów IP: *.provider.pl / *.provider.pl 28.01.05, 10:10 Ten wyrok to skandal!! antyterrorysci wyludzali haracze od wlascicieli klubow poniewaz byli z policji to wszyscy sie ich bali. Wlasciciel Reduty postawil sie wladzy - wiec go napadli na tle RABUNKOWYM!! Tylko ze byli tak beszczelni ze mu nawet powiedzieli kiedy przyjda - mial zadzwonic na policje, ze policja go napada?? Facet wezwal telewizje i pakerow z silowni. Antyterrorysci wpadli w maskach z bejzbolami rozwalac lokal i bic ludzi - ale sie nacieli szesciu zdjeto maski reszta wyleciala z lokalu z hukiem. Mieli jednak racje w jednym - nic im nie zrobia pomimo miazdzacych dowodow anty(terrorysci) sa przeciez ponad prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpha Skandal nr 2 IP: *.hirnport.ruhr-uni-bochum.de 28.01.05, 10:52 Zgadzam sie z przedmowca. W dodatku bardzo podoba mi sie ze wyrok zapadl po 8 i pol roku, mimo, ze wszystko bylo nagrane przez telewizje. To sie nazywa Prawo i SSprawiedliwosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin wlkp pała to pała IP: 213.199.218.* 28.01.05, 14:34 u mnie w miescie jest podobnie. smierdziele z maximy (policyjna agencja ochrony) wożą sie jak by nie wiem kim byli. jeden z tych pedałów zabił kiedys pod dyskoteka chlopaka i do dzis chodzi wolny. ogólnie patrzac jest bardzo mało ludzi,którym źle zycze,ale do tego kórest... to bym strzelal najchetniej. pozdro dla wszystkich porzadnych chlopakow pieprzacych parówy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Skandal nr 2 IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 29.01.05, 16:13 to kpina co sie w tym kraju dzoeje psy z sadami to jedna banda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel antyteroryści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 18:53 I znów zlodzieje wleżli na forum do internetu.Najpierw aby można było bezkarnie kraść,to trzeba zlikwodować policję.A ten sędzia jest świętszy niż papież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: antyteroryści IP: *.access.telenet.be 28.01.05, 20:05 Prawo chroni bandziorow. Ameryka panowie. Odpowiedz Link Zgłoś