Gość: Tom Re: "Lewica Razem" lewa marsz do celi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:36 Ciekawe kto sie połakomi na "pocalunek smierci" SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witja Pseudo lewica-spadkobiercy teczek IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.05, 13:37 jeszcze mataja, jeszcze hydra agentow podnossi glowe. To koniec. Nie ma w poslkiej polityce miejsca dla ludzi, juz nie TW z teczek, ludzi, ktorzy otwarcie popierali mordy w stanie wojennym i jeszcze dzisiaj obchodza 1-majowe pochody. Dosc!! wyryijmy sie z czerwoinych okopow UB / SB / Sld !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:53 Głos rozsądku po lewej stronie sceny politycznej. Prawica wykończy się politycznie, jak to już bywało. Pozabijają się aferami , teczkami oraz niepohamowaną zachłannością na władzę i profity z niej wynikające. Koalicja POPiS nie przetrwa nawet pół roku , ponieważ bracia Kaczyńscy nie nawykli dzielić się władzą a ich "program" gospodarczy jest groteskowy (nt jest to chyba najbardziej socjalistyczny pomysł na gospodarkę w Polsce). Niedługo po wyborach odczujemy brak kompetentnego gabinetu Belki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członek sld ja chcę do sejmu!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 02.02.05, 13:55 Jestem jeszcze członkiem sld . Umiem kłamac , kraść , jestem bezwzględnym typem - podeptam kazdego prawicowca , Polske mam w d.... , umiem brać w "łapę", czyli jestem podatny na łapówki , kocham Kwasniewskiego , Millera , Jakubowską , Oleksego to bym pocałowała w łysine , - Czy mam szansę z ramienia SLD czyli tzw "lewicy razem" dostać sie do Sejmy jako poseł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: ja chcę do sejmu!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:03 Nie masz. Ale szansę na pobyt w psychiatryku masz dużą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członek sld Re: ja chcę do sejmu!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 02.02.05, 14:09 jako lekarz jesteś " bardzo " mądry , hihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: ja chcę do sejmu!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:19 Cóż mozna Ci jeszcze doradzić , koleś. Możesz zapisać się np do LPR. Z Twoim charakterem i stanem umysłu zapewne Cię przyjmą. A wtedy-kto wie? Trzymaj się ciepło . Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Mi Jedno pytanie do Pana Martensa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:19 Szanowny panie Martens. Pan ma tylko jedna lewą rękę a ja dwie. Czy mogę się z Wami zabrać do tego korytka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minika Re: Jedno pytanie do Pana Martensa... IP: *.promax.media.pl 02.02.05, 15:08 hihihihih fajny tekst , własnie tak nalezy z tymi typami rozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidek Lewica razem... IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 02.02.05, 13:55 Tu idzie tylko o utrzymanie częsci wpływów utraconych w czasie transformacji a nie o lewicowość w ogóle. Dowody są widoczne gołym okiem panie Martens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu IP: *.238.87.146.adsl.inetia.pl 02.02.05, 14:19 JAKA LEWICA ---TO NEOKOMUNIŚCI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEO MAX... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:23 A znasz inną , Neopajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: MAX... IP: *.238.87.146.adsl.inetia.pl 02.02.05, 14:28 DO TOW. NEO - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEO Re: MAX... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:35 Nie ubiżaj mi szmaciarzu. Chciałam ci zwrócić uwagę na to, że nie znasz znaczenia członu wyrazowego neo- a nie przypuszczałam ,że trafię na takiego ciemniaka. Zamiast pisać głupoty ,poucz się lepiej języka ojczystego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: MAX... IP: *.238.87.146.adsl.inetia.pl 02.02.05, 15:41 Wybaczcie tow. NEO(komunistko) wymiana zdań z chamskimi zbokami mnie nie interewsuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master of bridge Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:24 Brawo Martens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyk Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:25 Jak szczerze przyznal Martens, SLD zafundowalo sobie spokojne wakacje- i zepsulo wakacje wszystkim pozostalym Polakom. Strata czasu. Ale, komuszki, co ma wisiec, nie utonie! czas szybko zleci, a wtedy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccccc "Lewica Razem" do pierd.a IP: *.roadrunner.nf.net 02.02.05, 14:29 ub pod sad i na szfot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: "Lewica Razem" do pierd.a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:42 Popiórkowały Ci się epoki gościu ; i to o ok.40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Nie życze sobie, żeby nauczyciele należacy do SLD IP: *.daminet.pl 02.02.05, 14:29 Nie życze sobie, żeby nauczyciele należacy do SLD i ich przybódówek uczyli moje dzieci. Wara !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Nie życze sobie, żeby nauczyciele należacy do IP: *.daminet.pl 02.02.05, 14:31 "u"...omsknęło się...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wind Re: Nie życze sobie, żeby nauczyciele należacy do IP: 80.72.34.* 02.02.05, 14:35 Masz wprawdzie nietypową klawiaturę ale szybki refleks. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Nie życze sobie, żeby nauczyciele należacy do IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:36 czarnej sotni upuszczali sobie wodze swojej fantazji w szkołach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:33 Proponuję Ci nauczyciela ks......z Połosek, on bardzo dobrze uczy dzieci razem z dyrektore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:40 Gość portalu: Kuba napisał(a): > Proponuję Ci nauczyciela ks......z Połosek, on bardzo dobrze uczy dzieci > razem z dyrektore. To jest przecież bardzo dobrze przygotowana kadra w seminariach duchownych nie tylko ze sztywnym kręgosłupem :o) Co zacniejsi, są weryfikowani przez samegp Paetza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa lewica Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:39 Lewica oczyści(oczyszcza) się z róznego typu przekrętasów i bezideowych bubków. Wtedy pokaże klasę prawicowemu oszołomstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdet99 Skok na sondarze, DURNY narod wierzy IP: *.net.uni-frankfurt.de 02.02.05, 14:40 Jesli ktos uwaznie sledzi sondarze wyborcze, to przed "podzialem" samo SLD mialo 6-7 %, teraz cale to post PZPR-owskie dziadowstwo ma razem prawie 20. Pomimo afer, kompromitacji, tragicznej sytuacji w kraju, oni zawsze umieja otumanic te ciemna holote, ktora na nich glosuje. To swiadczy o tym, ze kazdy, kto chcialby wziasc udzial w wyborach, powinien najpierw przejsc test na inteligencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wind Re: Skok na sondarze, DURNY narod wierzy IP: 80.72.34.* 02.02.05, 14:47 Najpierw na znajomość ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: literat Re: Skok na sondarze, DURNY narod wierzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:48 Kompromitacją jest ilość błędów ortograficznych w Twoim poście. O zawartości merytorycznej nie wspomnę ponieważ ciemnocie można robić wytyki a nie dyskutować z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wind Re: Skok na sondarze, DURNY narod wierzy IP: 80.72.34.* 02.02.05, 14:50 Masz swietny nick. Sam go wybrałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewek Jacy ONI sa przewidywalni.. ;) IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 02.02.05, 14:45 Nazwa SLD wam sie spalila towarzysze? Nikt juz was nie podejrzewa o honor, kompetencje.. a nawet o dobra wole - zlodzieje. Jak tak dalej pojdzie, to trzeba bedzie ich granatem od koryta oderwac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artylerzysta Re: Jacy ONI sa przewidywalni.. ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:53 Granatem nikogo od koryta nie oderwiesz . Co najwyżej przytwierdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIOCIA ZUZIA Re: "Lewica Razem" TO POSTKOMUNISCI ZDRADZIECKIEGO IP: *.telia.com 02.02.05, 15:00 ukladu- systemu opartego na klamstwie i korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oracz Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu IP: *.tele2.pl 02.02.05, 15:01 Może to wszystko lewizna a nie lewica, może. Ale pokażcie mądrale uczciwych i mądrych w centrum i na prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hezjod Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu IP: *.238.76.175.adsl.inetia.pl 02.02.05, 15:03 Za cztery lata prawica utworzy blok wyborczy pod nazwą " Zawsze oszołomieni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenin Re: "Lewica Razem" won NA DRZEWO !!! IP: *.cm.umk.pl 02.02.05, 15:06 Odpowiedz Link Zgłoś
florekx Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu 02.02.05, 15:15 Lewica razem bedzie kradła dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świniobij Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu IP: 80.55.199.* 02.02.05, 15:32 pewnie,do parlamentu czyli do koryta i dalej kraść jak robiła to przez ostatnioe 60 lat, a w ostatnich 15 latach na niewyobrażalną skalę. Polski ludek jest miłosierny to najprawdopodobniej przebaczy i obdarzy zaufaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu IP: 80.55.199.* 02.02.05, 15:40 a cóż to? Gazeta Wyborcza naczelny organ różnych zboczeńców, kapusiów i demokratów rozdaje tytuły arystokratyczne jak jaki monarcha, a fe nieładnie. Niech tylko naczelny demokrata powróci z wód to już on tu zrobi porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik GW Do gringo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:46 Toż przecież nikt nie zmusza cię do czytania tej gazety. Zawsze możesz sięgnąć np po prawdy objawione w jedynie słusznym Naszym Dzienniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józik Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:42 Życzę lewicy 60% poparcia w najbliższych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boob Re: "Lewica Razem" moze wejsc do ... ciupy. IP: *.ny325.east.verizon.net 02.02.05, 15:59 Dla tow. Millera nie wazne jest jak mezczyzna zaczyna, ale jak konczy. Dla mnie wazne jest jak komuna zaczela sie i jak sie skonczy! Martens musi chyba wierzyc w garbate aniolki, albo tow. Lenin go nawiedzil. Zadna partia polityczna w IIIRP nie jest wiarygodna gdyz dotychczas nie przeprowadzono rozumnej lustracji i dekomunizacji. Jak tego sie nie zrobi, nie bedzie konca bajzlu i swinstw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPL Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu IP: *.238.87.146.adsl.inetia.pl 02.02.05, 16:13 Józik ciepło, ciepło...60% ale na Rozbrat lub w celi barona Pęcaka na Smutnej. Odpowiedz Link Zgłoś
oben1 Re: "Lewica Razem" chce wejść do parlamentu 02.02.05, 15:55 wydaje się że większej kompromitacji niż ta jaką od dłuższego czasu urządza "lewica" nie da się zrobić. życzę nie dostania się do parlamentu i przestaniu okradania polaków. żegnamy i nie do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś