openmind.desk.pl 14.02.05, 18:34 jak kłamca lustracyjny przez tyle lat może siedzieć w polityce?! nie wyobrażam sobie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julko Re: Oleksy: nie wyobrażam sobie pozostania Hausne 14.02.05, 18:48 --Nielogiczna partia i nielogiczny łysy Józiu. czy potrzebna jest Wam w Opolu Jakubowska ,przeciez przywieziona w teczce przez Opolskiego BARONA.Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Oleksy: nie wyobrażam sobie pozostania Hausne 14.02.05, 18:57 - ale banialuki mu sie wymskły ze sznupy.... Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Jestem w walentynkowym dołku. 14.02.05, 19:23 Napiszcie. Co ja mam o niej myśleć? Wpadam z walentynkowym prezentem do mojej dziewczyny, a ona do mnie "nie miałam czasu, aby ci coś kupić, jutro to zrobię". Dziewczyna ma teraz ferie, a jutro to juz nie Walentynki. A przecież mi nie chodziło o prezent... Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Re: Jestem w walentynkowym dołku. 14.02.05, 19:25 Idź do oleksego , on napewno będzie mial dla ciebie kilka milych klamstw. kto jak kto, alo on lgaćpotrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 SLD zgodziłby się na rząd z Giertychem na czele 14.02.05, 21:23 byle tylko Sejm dotrwał do jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara44 GW bedzie wyzej ceniona jak przestanie pisac o Ole 14.02.05, 23:05 ksym. Sa tysiace madrzejszych tematow. Odpowiedz Link Zgłoś
forever.pl forever 14.02.05, 21:35 Oleksy kolekcjonuje tytuły do teczki -- forever . Odpowiedz Link Zgłoś
virtualbox Re: Oleksy: nie wyobrażam sobie pozostania Hausne 14.02.05, 23:34 Tam k..wa każdy taki sam, Oleksy co upuścił dwa kleksy, czy inny jeden ch...j Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Czy kogoś interesuje co mówi kapuś ??????? 14.02.05, 18:51 Hausner nie chciał być w organizacji, którą kieruje kapuś ! I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk a ja nie wyobrażam sobie pozostania Oleksego i sld 14.02.05, 18:55 was eseldowczyki minał , teraz dalszy ciag zycia w kiciu spedzicie , hihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Re: a ja nie wyobrażam sobie pozostania Oleksego 14.02.05, 18:57 do kamieniolomów albo do rąbania lasów w bieszczady a nie do więzień. Odpowiedz Link Zgłoś
rafaels Re: a ja nie wyobrażam sobie pozostania Oleksego 14.02.05, 20:07 Tylko nie To!!!!!!!!!! Ręce precz od lasów w Bieszczadach!!!!!!!! ;-]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
uhura1 Re: a ja nie wyobrażam sobie pozostania Oleksego 14.02.05, 20:17 Przepraszam, zapędzilem się z tymi lasami w pięknych Bieszczadach. Odpowiedz Link Zgłoś
nowak34 Zakładam nową partię "Naprzód Polsko" !!!!!!! 14.02.05, 18:58 Zakładam nową partię !!! Kierujemy ten list do Ciebie ; ponieważ uważamy , że możesz być osobą , która myśli tak samo jak my . Jesteśmy grupą ludzi ; którzy jak dotychczas nie znależli na scenie politycznej organizacji , która reprezentowała by ich interesy . Zamierzamy powołać do życia nową partię polityczną "Naprzód Polsko" . Partię ludzi czynnych zawodowo , ambitnych ; ludzi chcących zmieniać współczesną Polskę by iść naprzód i realizować ludzkie pragnienia .Dość obietnic bez pokrycia , kłamstw , pora na działanie ! "NAPRZÓD POLSKO" to grupa ludzi niezadowolonych z dotychczasowego sposobu uprawiania polityki . To TY jesteś odpowiedzialny za to co się dzieje w naszym kraju ; to TY decydujesz kto nami będzie rządził przez najbliższe 4 lata . Przed wysłaniem tego listu przeprowadziliśmy sondaż na reprezentatywnej grupie respondentów zadając pytanie : czy poparliby nową partię polityczną ? Ponad 67 % odpowiedziało , że tak . Mamy dość obecnie działających partii politycznych , ich ideologicznego zacietrzewienia i braku programu . Nie chcemy by reprezentowali nas politycy , którzy działają w polityce od wielu lat , ciągle obiecują , zmieniają partie polityczne i swoje programy ; polityków którzy tak naprawdę niezrealizowali nigdy żadnego pozytywnego programu poza jednym : utrzymać się przy "korycie" . Mamy dosyć partyjnej nowomowy , bełkotu jako sposobu porozumiewania się . Chcemy konkretów "Naprzód Polsko" - to nazwa , która w pełni oddaje to do czego chcemy dążyć "Naprzód Polsko" - tańsze Państwo ; "Naprzód Polsko" - zdrowa ekonomia ; "Naprzód Polsko" - skuteczne prawo ; "Naprzód Polsko" - pragmatyzm - nie ideologia . Wierzymy , że nastał czas by zapytać co my możemy zrobić dla naszego kraju ? Jak długo jeszcze rządzić nami będą nieudacznicy , słabo wykształceni , niezdolni do realizacji pozytywnego i mądrego programu rozwoju naszego kraju . Wolni od politycznego zacietrzewienia i jałowych ideologicznych sporów . Grupa inicjatywna nowej partii "Naprzód Polsko" zwraca się do Ciebie z prośbą o udzielenie nam wsparcia w postaci Twoich uwag , opinii . Liczymy , że poinformujesz o naszej inicjatywie swoich znajomych i przyjaciół .organizacji , która reprezentowała by ich interesy . naprzód.polsko@wp.pl !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panatha NIE WYOBRAZAM SOBIE SLD W PARLAMENCIE 14.02.05, 19:11 oleksy koncz wasc wstydu oszczedz, miej odrobine honoru Odpowiedz Link Zgłoś
barbara44 Oleksy bedzie czyscil sracze w pier.lu 14.02.05, 23:04 Tam bedzie czlonkiem parlamentu. Szkoda papieru i putramentu dla tego parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
poznan70 Hausner zrobił prawidłowo 14.02.05, 19:35 Ja natomiast nie wyobrażam sobie, aby towarzysz Józef Oleksy zabierał jeszcze głos w ustawianiu naszego Rządu. Niech rządzi sobie w swojej partii i tam ustawia swoich towarzyszy, aby następni mu nie uciekali. A może niech się bardziej zaopiekuje swoim hotelem w Dźwirzynie oraz niech nie korzysta z przywilejów rządowych, aby jeździć nie swoim SLD-owslim BMW do Dżwirzyna, Białegostoku itd.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba nie wyobrażam sobie sld w parlamencie 14.02.05, 19:51 W/g sondaży poprcie dla sld spadło od wyborów 3 albo 4 - krotnie. Wyborcy WYCOFALI poparcie dla sld. Co SLD robi jeszcze w parlamencie??? Wynocha panie Oleksy i s-ka ! Odpowiedz Link Zgłoś
worgules Re: Oleksy: nie wyobrażam sobie pozostania Hausne 14.02.05, 19:57 Gość zakłada prawicową partię,a funkcjonuje w lewicowym(chyba) rządzie i jest członkiem lewicowego klubu parlamentarnego.Co na to psychiatra? Odpowiedz Link Zgłoś
pianola2 Co my tu sie jakimis komuchami zajmujemy.... 14.02.05, 21:04 ... pogadajmy o kobitkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
uhura1 Nie wyobrażam sobie by kiedykolwiek Oleksy 14.02.05, 20:15 powiedzial coś co mialoby sens, byloby prawdą lub byloby choć trochę mądre, Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Oleksy: nie wyobrażam sobie pozostania Hausne 14.02.05, 21:17 Hausner !!! Zostań z nami, zostan z nami !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko [...] 14.02.05, 22:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
create i tak sldczyki nigdy Hausnera nie popierali 14.02.05, 23:43 i Hausner, tylko tracił impet z jakim działał przez swoich "kolegów" z partii. Odpowiedz Link Zgłoś
bartolomeo81 Re: Oleksy: nie wyobrażam sobie pozostania Hausne 14.02.05, 23:53 Czyli czytaj: Ten stolek jest nasz! Odpowiedz Link Zgłoś