tumry 17.02.05, 21:50 LECHU - jeżeli obiecasz, że nie wpuścisz na salony : Wachowskiego, Kaczyńskiego, Rokity, Leppera, Giertycha ni Zyty, to ... to wracaj do Belwederu choćby jutro !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grom3 Re: LECHU WRACAJ DO BELWEDERU !!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 00:06 Co ten trup polityczny moze tobie obiecac he he he Odpowiedz Link Zgłoś
sasiad7 Re: LECHU WRACAJ DO BELWEDERU !!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 14:28 na trupa nie wygląda - pyzaty taki, rumiany ... Nie zauważyłem, aby Wałęsa coś obiecywał - tylko idioci wybierają prezydenta według obietnic. Wolicie obietnice Kaczyńskiego, który jeszcze niczego nie dotrzymał, czy zadecyduje kapelusz Rokity - a może fałszywy uśmieszek Gilowskiej? "Ludzie sami sobie zgotowali ten los" Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: LECHU WRACAJ DO BELWEDERU !!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 08:04 Czy ktoś o zdrowych zmysłach mógłby polecić tą osobę na najwyższy urząd? Czy ktoś kiedykolwiek słyszał wypowiedzi Wałęsy. Bo ja w czasie takich wypowiedzi czerwieniłem się ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: LECHU WRACAJ DO BELWEDERU !!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 20:29 Jak to nie obiecywal dla ludzi milionow a zlodzieji pusci w skarpetkach stalo sie odwrotnie zlodzieje wzieli miliony a ludzi nie stac na skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: LECHU WRACAJ DO BELWEDERU !!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 20:33 Sprawa dymisji rządu Jana Olszewskiego to jedna rzecz. Ale ja miałem na myśli jego wypowiedzi dla mediów (nie mam na myśli tych o radiu maryja). Po prostu wstyd i czerwienienie się twarzy. Zakłopotanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sasiad7 Re: LECHU WRACAJ DO BELWEDERU !!!!!!!!!!!!!!! 18.02.05, 22:40 teraz niczego nie obiecuje. z dwojga złego wolę "nie chcem, ale muszem" (nie zauważyliście, że poprawił swoją polszczyznę), niż podrygi 1/2 kurdupla, czy kluski w gębie gilo-rkity. Odpowiedz Link Zgłoś
reex [...] 18.02.05, 10:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś