lisle 18.02.05, 19:11 JESTESMY NARODEM POLITYCZNYCH GLUPCOW NIESTETY ! SZKODA SLOW !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki.inkwizytor Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 19:18 Samoobrona i LPR na "podium". Szkoda slow... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: Nic straconego 18.02.05, 19:33 indris napisał: > Może jeszcze PO pójdzie w dół... tylko komu wtedy pojdzie w gore? samoobronie albo lidze - czyli mamy wybor miedzy rabacja galicyjska albo narodowym socjalizmem... zostaje jeszcze PiS, ktore tez nie ma zadnego pomyslu, poza sciganiem ukladow i ukladzikow... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor moze gosc.z.korony cos pomoze :))) 18.02.05, 19:42 tylko, ze ja nie chce emigrowac... ja chce zyc w normalnym kraju. czy Kazimierz Wielki nie moglby wstac z grobu i zrobic tu porzadek? Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: moze gosc.z.korony cos pomoze :))) 19.02.05, 11:46 wielki.inkwizytor napisał: > ja chce zyc w normalnym kraju. czy Kazimierz Wielki nie moglby wstac z grobu i > zrobic tu porzadek? Chybaby Mu noga odpadła od kopania po dupach tych wszystkich posłów i polityków... Każdy chciałby żyć w normalnym kraju, nawet Lepper i Giertych; ale dla tych panów "normalny" znaczy co innego, niż dla wielu innych. Ale jeśli prawie jedna czwarta społeczeństwa, które chce głosować na Samoobronę i LPR, to nie mówmy, że społeczeństwo jest złe. Jest ogłupione i oszukane przez ludzi, którzy nie mają skrupułów i w dordze po władze zrobią wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
indris No właśnie 18.02.05, 19:37 Przydałoby się trochę socjalizmu - w dobrym tego słowa znaczeniu. Kapitalizmu lud ma już dość, podobnie jak kiedyś komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: No właśnie 18.02.05, 19:39 indris napisał: > Przydałoby się trochę socjalizmu - w dobrym tego słowa znaczeniu. moglbys to doprecyzowac? co to jest socjalizm w dobrym tego slowa znaczeniu? i kto wg Ciebie to wprowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
swiete0fficjum Re: No właśnie 18.02.05, 19:48 Nie wiesz co to jest dobry socjalizm? To taki, który zabiera tobie pieniążki i daje mi;) PS. Socjalizm to wielka ściema. Coś takiego jak sprawiedliwość społeczna (SS;) nie istnieje i istnieć nie może! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: No właśnie 18.02.05, 19:54 swiete0fficjum napisał: > Nie wiesz co to jest dobry socjalizm? > To taki, który zabiera tobie pieniążki i daje mi;) Ja wlasnie mialem podobna wizje, ktora byla (co pewnie Cie nie zdziwi) lustrzanym odbiciem Twojej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
heniekr Re: No właśnie 19.02.05, 12:52 Kapitalizmu to tu jeszcze nie było - gdy zaczną bezwzględnie usuwać z obrotu gospodarczego powszechne oszustwa (chrzczenie paliw, brak odpowiedzialności aparatu skarbowego za niekompetencję urzędników, korupcja w sądownictwie) - to wtedy dopiero rozpocznie się kapitalizm Woziwoda Odpowiedz Link Zgłoś
kyklop Re: Nic straconego 19.02.05, 12:48 Marzeniem moim jest aby wszystkie partie poszły w dół a ja bym je wapnem gaszonym zasypał ... Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 19:53 Szkoda, że Borowiki mogą się nie załapać. Nie będzie z kim sklepać koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel 3 najdurniejsze partie nadal wysoko 18.02.05, 20:02 Jedyna dobra wiadomość: Na koalicję wyborczą SLD-UP swój głos zamierza oddać 10 proc. wyborców (8 proc. na SLD, 2 proc. na UP). Oby wyżej :) A dlaczego naród jest tak niezadowolony z premiera?Ktoś mi to musi wyjaśnić.Najlepiej ten,kto "tak dobrze" przeprowadza sondaże. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Najrozsadniejsze poza Samoobrona i LPR 18.02.05, 20:12 > Jedyna dobra wiadomość: > Na koalicję wyborczą SLD-UP swój głos zamierza oddać 10 proc. wyborców (8 >proc.na SLD, 2 proc. na UP). > Oby wyżej :) Zeby byly nowe afery, a SLD-owcy okopali sie na stolkach i drwili z ludzi, co i teraz cynicznie robia ? Ja tym panom podziekuje. Czas na zmiany. Wlasnie PO i PiS to najrozsadniejsze z pozostalych partii. I na nie warto glosowac. Byleby sie nie klocili ... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki.inkwizytor Re: Najrozsadniejsze poza Samoobrona i LPR 18.02.05, 21:22 > Wlasnie PO i PiS to najrozsadniejsze z pozostalych partii. > I na nie warto glosowac. Byleby sie nie klocili ... Tylko, ze PiS uwielbia sie klocic. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Najrozsadniejsze poza Samoobrona i LPR 18.02.05, 22:22 kto jest głupi niech na nich głosuje to potem bedzie prostesty pisywał. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Najrozsadniejsze poza Samoobrona i LPR 18.02.05, 22:44 Czy ty Ja.Ja nie jesteś przypadkiem,który jest za,a nawet przeciw?. Odpowiedz Link Zgłoś
janek007 Badanie opinii publicznej powinno byc... 18.02.05, 20:10 zdelegalizowane. Najlepszym wskaznikiem co do popularnosci partii politycznych i politykow sa DEMOKRATYCZNE WYBORY. Badania opinii publicznej zmuszaja politykow do klamstw, i do rozdawania tak zwanej 'wyborczej kielbasy' ( nie mylic z prawdziwa kielbasa od rzeznika ktora mozna zjesc ), ktorych pozniej nie sa w stanie dotrzymac. Zdelegalizowanie badan opinii publicznej zmuszaloby politykow do rownomiernej, ciaglej i efektywnej pracy podczas calej kadencji a nie tylko przed wyborami. ZDELEGALIZOWAC BADANIE OPINII PUBLICZNEJ W POLSCE! Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Badanie opinii publicznej powinno byc... 18.02.05, 20:19 Akurat OBOP publikuje skandaliczne rezultaty. Zaniża regularnie poparcie dla Ligii Rodzi Polskich co udowodnił przed wyborami do parlamentu europejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
janek007 Oczywiscie te wszystkie badania opinii... 18.02.05, 21:06 publicznej to jest czysta manipulacja ktora pozwala politykom i ich manipulatorom sprawdzic jak dobrze klamia. Badania opinii publicznej sa anty demokratyczne i powinny byc zakazane przez prawo. Kary za zlamanie tego prawa powinny byc bardzo surowe azeby zniechecic politykow i innych do oszustw, moze wtedy demokracja dzialalaby lepiej ale napewno bylaby uczciwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Oczywiscie te wszystkie badania opinii... 18.02.05, 21:11 Są różne badania opini publicznej. Powinno się publikować wyniki wszystkich z nich i następnie tworzyć rankingi, po wyborach, która była najbliższa wynikom. Odpowiedz Link Zgłoś
janek007 Wedlug mnie zadnyc, no moze raz dla wszystkich... 18.02.05, 21:17 zainteresowanych w polowie kadencji czyli raz na cztery lata. Politycy musieliby sie troche wiecej napracowac i zajac sie realnymi sprawami a nie tracic czas na statystyki i doradcow jak lepiej klamac. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: Oczywiscie te wszystkie badania opinii... 18.02.05, 22:09 wybory wygrywamy MY , nie LPR . Nie zapomnij o tym, polskojezyczny nazisto! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Badanie opinii publicznej powinno byc... 18.02.05, 23:34 qwardian napisał: > Akurat OBOP publikuje skandaliczne rezultaty. Zaniża regularnie poparcie dla > Ligii Rodzi Polskich co udowodnił przed wyborami do parlamentu europejskiego. -------------------------------------------------------------------------------- To oczywiste OBOP i GW zawiązały spisek masoński. Każdy inteligentny uczestnik życia publicznego nie potrzebuje sondarzy bo wie intuicyjnie że poparcie LPR wynosi 93%. Siać,siać,siać i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: Badanie opinii publicznej powinno byc... 19.02.05, 10:50 > Akurat OBOP publikuje skandaliczne rezultaty. Zaniża regularnie poparcie dla > Ligii Rodzi Polskich co udowodnił przed wyborami do parlamentu europejskiego. > Odpowiedz Link Zgłoś
kriss1111 Spektakularny sukces! Zmiana cen wiz do USA! 18.02.05, 21:15 Śmiech na sali! Brawa dla "pierwszego"! Buahahahahahahaha! poland.usembassy.gov/poland-pl/Visa_Fees.html Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 21:58 Mało wam jescze opluwania Michnika,GW,Żakowskiego,Olejnik itd i musieliście wymyślilić nowego wroga w postaci sondaży. Jeżeli żle wypadłeś na zdjęciu to nie miej pretensji do fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_chello Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 22:14 Prawda jest taka, ze sondaze nie sa wiarygodne. Kazda biuro publikuje inne wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 22:27 To jest twoja opinia.Myślę,że jesteś w dużej mniejszości więc twoja opinia o sondażach jest nieprawdziwa.Gdyby twój faworyt był na czele sondaży to nie wygłaszałabyś takich nierozsądnych opinii.Lepiej weż się do porządnej pracy, aby poprawić swoją pozycję w tych nieprawdziwych sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
joa_ela Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 22:25 I całe szczęscie Nie wyobrażam sobie odwrotnej sytuacji Moze bedzie normalniej po wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 22:47 lisle napisał: > JESTESMY NARODEM POLITYCZNYCH GLUPCOW NIESTETY ! SZKODA SLOW !!!!!!!!!! -masz rację tak duze poparcie dla PO jest najlepszym dowodem na twoją tezę Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 22:59 Współczuję rozgoryczenia z powodu niepowodzeń partii Prawdziwych Oszołomów[LPR]. Będzie jeszcze gorzej jak powstanie partia Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
sluczyn Re: Nawet gdybym padał z głodu nie przyjmę chleba 19.02.05, 09:55 Nawet gdybym padał z głodu nie przyjmę chleba oszołoma, któremu chleb żytni kojarzy się z żydnim. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmorst Re: Nawet gdybym padał z głodu nie przyjmę chleba 19.02.05, 10:43 Absurdalne skojarzenia "suczyna". Jemu kojarzy się: chleb żytni z żydnim; żytniówka z żydniówką; pożyczyć - pożydzić; zażywać - zażydzać; obrzydliwy - obżydliwy; rząd - Żyd; Niedługo odezwać się nie bądzie można, bo nazwą antysemitą. Ludzie siedźcie lepiej cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: Nawet gdybym padał z głodu nie przyjmę chleba 19.02.05, 10:56 davidmorst. Zazdroszczę Ci, że tego sam nie wymyśliłem. :-) :-) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
exist Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 11:41 a moze jakies konstruktywne argumenty? czy wystarczy "oni juz byli" ? a jesli nie masz nic do powiedzenia to po co zasmiecasz forum? tu ludzie szukaja dyskusji a nie informacji statystycznej kto jest za a kto przeciw !! bez powazania Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm a ja chyba czekam na nowe centrum... 18.02.05, 23:27 sympatyczną listę personalistyczną, bo jak na razie nie wiem na jakie dno głosować. a i czekam na partię ma twarz - żeby odebrała głosy lidze przyjaciół rosji Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: a ja chyba czekam na nowe centrum... 18.02.05, 23:33 A to nowe Centrum poza inną nazwą to jaki program i wartości ma realizować i głosić?. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: a ja chyba czekam na nowe centrum... 19.02.05, 10:44 decentralizacja, wolny rynek, indywidualne poglądy w kwestiach światopoglądowych, uporządkowanie prawa i dejurydyzacja, itd - porozumienie politycznop-gospodarcze Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: a ja chyba czekam na nowe centrum... 19.02.05, 11:04 > decentralizacja, wolny rynek, indywidualne poglądy w kwestiach > światopoglądowych, uporządkowanie prawa i dejurydyzacja, itd - porozumienie > politycznop-gospodarcze dodam jeszcze... zresetowanie prawa. Coraz mniej wolno nam i naszym psom. "ZAKAZ WPROWADZANIA PSÓW". To gdzie ma szcz.., na chodniku? Coraz więcej zakazów. Po 1989 zakazy zlikwidowano, potem oszołomy się ocknęły i zaczęło się... Niedługo będzie - Co nie jest dozwolone jest zakazane! Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: a ja chyba czekam na nowe centrum... 18.02.05, 23:40 elfhelm może ty wiesz coś na temat homoseksualizmu O Rydzyka? Podobno klerycy się skarżą. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: a ja chyba czekam na nowe centrum... 18.02.05, 23:45 Pytam się z troski (słyszałem że to można leczyć) Odpowiedz Link Zgłoś
wazari_kwantyzator rzady autorytarne 18.02.05, 23:32 Polske ominal bardzo wazny etap rozwoju, mianowicie absolutyzm pelna geba, a nastepnie ten oswiecony. Moze czas by ktos oswiecony przejal wladze absolutna, ukrocil pieniactwo, piecdziesiat opinii tam gdzie wystarczy jedna, prywate, przekupstwo, glupote, hamstwo, znieczulice, jednym slowem cechy wiekszosci politykierow. Do miana politykow brakuje im lat swietlnych. ku..!!!!!!!!! jak ja nienawidze tych idiotow. zal to mowic, ale wyjechalbym stad. druga opcja to byc patriota i walczyc o lepsza Polske. Ale prawda jest taka, ze zaraz znajdzie sie ekipa ktora zmiesza mnie z gownem, wepchnie w trybiki a jak sie nie da to wyeliminuje. ku..!!!!!!! a najbardziej mnie boli fakt, ze czytajac codziennie wiadomosci staje sie coraz wiekszym frustratem. pozdrawiam wszystkich cierpiacych Polakow. Zal mi Nas, a po wyborach tym bardziej. I tak po najblizszych pieciu z kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: rzady autorytarne 18.02.05, 23:47 Z tymi rządami autorytarnymi to bym był ostrożny.Nawet Piłsudski nie mógł sobie poradzić z tym elektoratem.A co byś powiedział na dyktatora w postaci Leppera,Gertych czy O.Rydzyka?. Nie popadaj w przygnębienie.W Polsce wcale nie jest tak żle,aby wartościowy człowiek nie mógł zrealizować swoich potrzeb.To dziennikarze i karierowicze polityczni przedstawiają społeczeństwu taki nieprawdziwy obraz Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
wazari_kwantyzator Re: rzady autorytarne 19.02.05, 00:53 cos w tym jest, ze nie czytajac wprostu, wyborczej, polityki i nie ogladajac tvn24 obraz swiata staje sie bardziej pozytywny. Moze masz racje, ze taka ich rola. Dla rownowagi jest w koncu Raczkowski w przekroju ;-) Dyktatorzy z Twojej enumeracji wprawiaja mnie w stan leku i paniki. Taki Rydzyk. Chyba z nich najgorszy, opiera wiare w trafnosc swoich wywodow na najglebszych dla wielu prostych ludzi podstawach - religijnych. Szyderca. A co do potrzeb.. wartosciowi - ok. Jak potrafia kombinowac to nie zgina. A co z tymi co chca tak uczciwie, bez kosztowfaktursamozatrudniania itp itd? Tych mi zal. Bo zapier...ja i maja z tego na czynsz i zarcie. A gdzie ludzkie uczucia, przyjemnosci, kolacja z rodzina? Takie zwykle. Pracowalem przez miesiac jako komornik (sorry), bylem w domach roznych ludzi. Otworzyly mi sie oczy na to jak jest w tym kraju. Na to jak ja mam nieziemsko dobrze jak na nasza srednia. Na to ,ze wiejska w warszawce to jakas inna planeta, do ktorej nie dociera sygnal z ziemi. I tyle. Nie chce mi sie wiecej. Kiedys napisze o tym ksiazke. Bedzie to piecio stronnicowy zeszyt zapelniony najwymyslniejszymi przeklenstwami. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
janspruce W ciagu trzech tygodni spadek poparcia o 20% dla 19.02.05, 01:03 Kwasniewskiego? Nie moge dac temu wiary bo przeciez nie bylo powodzi ani trzesienia ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: rzady autorytarne 19.02.05, 11:21 wazari_kwantyzator napisał: > cos w tym jest, ze nie czytajac wprostu, wyborczej, polityki i nie ogladajac > tvn24 obraz swiata staje sie bardziej pozytywny. Moze masz racje, ze taka ich > rola. Dla rownowagi jest w koncu Raczkowski w przekroju ;-) > Dyktatorzy z Twojej enumeracji wprawiaja mnie w stan leku i paniki. Taki > Rydzyk. > Chyba z nich najgorszy, opiera wiare w trafnosc swoich wywodow na najglebszych > dla wielu prostych ludzi podstawach - religijnych. Szyderca. > A co do potrzeb.. wartosciowi - ok. Jak potrafia kombinowac to nie zgina. A > > co z tymi co chca tak uczciwie, bez kosztowfaktursamozatrudniania itp itd? > Tych mi zal. Bo zapier...ja i maja z tego na czynsz i zarcie. A gdzie ludzkie > uczucia, przyjemnosci, kolacja z rodzina? Takie zwykle. Pracowalem przez > miesiac jako komornik (sorry), bylem w domach roznych ludzi. Otworzyly mi sie > oczy na to jak jest w tym kraju. Na to jak ja mam nieziemsko dobrze jak na > > nasza srednia. Na to, ze wiejska w warszawce to jakas inna planeta, do ktorej > nie dociera sygnal z ziemi. I tyle. Nie chce mi sie wiecej. Kiedys napisze o > tym ksiazke. Bedzie to piecio stronnicowy zeszyt zapelniony > najwymyslniejszymi przeklenstwami. ;-) Zapisz sobie to. Najlepszy wstęp do wspomnianej książki. Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: rzady autorytarne 19.02.05, 03:57 To co proponujesz, to jest właśnie sposób na odebranie narodowi zdolności samostanowienia. Polacy naprawdę nie są głupi, oni po prostu nie mają doświadczenia w życiu w państwie demokratycznym. XX wiek był okresem ciągłej walki o najbardziej elementarne dla demokracji zasady. Polacy to dzieci demokracji, ale wciąż jeszcze dzieci... które nie umieją się odnaleźć w tej propagandowej papce. Bo teraz zamiast czerni i bieli mają pełną gamę kolorów. Ale to wymaga czasu, tak samo jak zwyciężenie bezrobocia. Lat. I dlatego nie dziwię Ci się, że chcesz wyjechać. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: rzady autorytarne 19.02.05, 11:32 turttlezz napisał: > To co proponujesz, to jest właśnie sposób na odebranie narodowi zdolności > samostanowienia. Polacy naprawdę nie są głupi, oni po prostu nie mają > doświadczenia w życiu w państwie demokratycznym. XX wiek był okresem ciągłej > walki o najbardziej elementarne dla demokracji zasady. Polacy to dzieci > demokracji, ale wciąż jeszcze dzieci... które nie umieją się odnaleźć w tej > propagandowej papce. Bo teraz zamiast czerni i bieli mają pełną gamę kolorów. > Ale to wymaga czasu, tak samo jak zwyciężenie bezrobocia. Lat. I dlatego nie > dziwię Ci się, że chcesz wyjechać. I masz rację i jej nie masz. Two In One. Rzeczywiście doświadczenia w demokracji nie mamy, ale jeśli nie chcemy go nabrać to już głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
dante-alighieri Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 06:29 Kaczyński boi się ojca Rydzyka, Rokita stara się być mondrzejszy niż jest jednym słowem kabaret. Współczuję wszystkim Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile01 Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 07:03 Samoobrona i LPR razem 26% , czy naprawdę 1/4 Polaków to ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 11:36 > Samoobrona i LPR razem 26% , czy naprawdę 1/4 Polaków to ... ? Tak to prawda (optymistyczna). Myślących jest ok. 15%. Odpowiedz Link Zgłoś
slon16 FORSUJĄ PO A pisu SIĘ BOJĄ 19.02.05, 08:01 I LRP NA NICH NASYŁAJĄ BZDURA Z TA PLATFORMĄ TAM SA CI CO TAK NAROZRABIALI PLATFORMA UMOCZONA WIEC JAK MOZE COS TWORZYC PRZECIEZ ONI NIC NIE ZROBIA JAK DOTAD NIE ZROBILI TO SA FACECI TERAZ JUZ FORSIASCI MAJA W .....WSZYSTKO OPRÓCZ SWOICH PIENIEDZY TAK SIE OKAZAŁO PO 15 LATACH WIĘC NIE LICZCIE ZE BĘDZIE INACZEJ PRZEDSTAWICIELE TO CUDOWNE DZIECI JAK BYŁY PREZYDENT wARSZAWY CZY PREZYDENCI INNYCH MIAST Odpowiedz Link Zgłoś
wstann PO będzie musiała podzielic sie władzą 19.02.05, 08:09 Z PiS i jeszcze trzecim.Ale będą JAJA! Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: PO będzie musiała podzielic sie władzą 19.02.05, 12:41 wstann napisał: > Z PiS i jeszcze trzecim.Ale będą JAJA! Po ma 28% PiS 11. to daje razem 39%. Czyli przejmujemy 40% nieważnychlub nietrafionych glosow.... i wystarczy zeby ich bylo z 20% i mamy koalicje, a jesli wejdzie UW to sprawa bedzie jeszczce prostsza. Odpowiedz Link Zgłoś
evaoko Dlaczego taki tytuł 19.02.05, 10:19 Pacewicz chyba bardzo zadowolony, że Samoobrona wysuwa się powoli na czoło. To dzięki wam i waszym napastliwym tekstom na prawicę. Jak byliście w potrzebie (Rywin) to inne były teksty, skąd taka zmiana. Co się takiego stało? Coraz bardziej zmienia się linia mojej gazety, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmorst Re: Kiedyś Churchill powiedział: 19.02.05, 10:31 "Sa trzy rodzaje kłamstw: 1. Kłamstwa, 2. Cholerne kłamstwa . 3. Wyniki badan opinii publicznej." . Odpowiedz Link Zgłoś
desspo23 Re: linia zawsze ta sama zydokomuna musi rzadzic 19.02.05, 13:47 albo z lewizna albo z udecji :-P Odpowiedz Link Zgłoś
alkana Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 12:02 Populizm z populizmem,populizmem sie podpiera. A gdzie miejsce mądrości narodzie. Znaczy się że Polska,nieukami stoi, ale za to wierzącymi nieukami. Odpowiedz Link Zgłoś
alkana Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 12:05 Zdradzę taką politykę narodu polskiego za stateczny byt w cywilizowanym kraju. Wykluczam Watykan. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita8 Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 21:50 Osobiście nie zaliczam się do grona tych,dla których jakiekolwiek sondaże są wyznacznikami preferencji wyborczych.Powiem więcej ,że mam wrażenie ,że to media kreują nam politycznych idoli i "przegranych"(?).Przecież każdy normalny człowiek ma własne zdanie i nie ulegnie presji żadnych instytutów badawczych.Zresztą ciekawi mnie w jaki sposób pozysuje się te informacje.Osobiście raz ,kilka lat temu byłam przepytywana przez ankieterkę.Wynik takiego sondażu wcale nie musi wiarygodny.Wielu nie chce ujawniać swoich autentycznych przekonań. Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 22:25 To prawda,że wielu ankietowanych ukrywa swoje preferencje wyborcze,bo się ich wstydzi.Ale sondaże nie są poto,aby na ich podstawie kształtować własne sympatie partyjne,chyba że głosowanie na zwycięzcę uważamy za nasze zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 23.02.05, 21:27 Podbijam ten wątek w celu korekty OBOP. Odpowiedz Link Zgłoś