Dodaj do ulubionych

PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS

18.02.05, 19:11
JESTESMY NARODEM POLITYCZNYCH GLUPCOW NIESTETY ! SZKODA SLOW !!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • wielki.inkwizytor Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 19:18
      Samoobrona i LPR na "podium".
      Szkoda slow...
    • indris Nic straconego 18.02.05, 19:23
      Może jeszcze PO pójdzie w dół...
      • wielki.inkwizytor Re: Nic straconego 18.02.05, 19:33
        indris napisał:

> Może jeszcze PO pójdzie w dół...

tylko komu wtedy pojdzie w gore? samoobronie albo lidze - czyli mamy wybor
        miedzy rabacja galicyjska albo narodowym socjalizmem...
        zostaje jeszcze PiS, ktore tez nie ma zadnego pomyslu, poza sciganiem ukladow i
        ukladzikow...
        • jacekm22 Re: Nic straconego 18.02.05, 19:37
          No i na koncu pozostaje emigracja!!
          • wielki.inkwizytor moze gosc.z.korony cos pomoze :))) 18.02.05, 19:42
            tylko, ze ja nie chce emigrowac...
            ja chce zyc w normalnym kraju. czy Kazimierz Wielki nie moglby wstac z grobu i
            zrobic tu porzadek?
            • czysta.malta Re: moze gosc.z.korony cos pomoze :))) 19.02.05, 11:46
              wielki.inkwizytor napisał:

> ja chce zyc w normalnym kraju. czy Kazimierz Wielki nie moglby wstac z grobu i
              > zrobic tu porzadek?

Chybaby Mu noga odpadła od kopania po dupach tych wszystkich posłów i
              polityków...

Każdy chciałby żyć w normalnym kraju, nawet Lepper i Giertych; ale dla tych
              panów "normalny" znaczy co innego, niż dla wielu innych. Ale jeśli prawie jedna
              czwarta społeczeństwa, które chce głosować na Samoobronę i LPR, to nie mówmy,
              że społeczeństwo jest złe. Jest ogłupione i oszukane przez ludzi, którzy nie
              mają skrupułów i w dordze po władze zrobią wszystko...
        • indris No właśnie 18.02.05, 19:37
          Przydałoby się trochę socjalizmu - w dobrym tego słowa znaczeniu. Kapitalizmu
          lud ma już dość, podobnie jak kiedyś komuny.
          • wielki.inkwizytor Re: No właśnie 18.02.05, 19:39
            indris napisał:

> Przydałoby się trochę socjalizmu - w dobrym tego słowa znaczeniu.

moglbys to doprecyzowac? co to jest socjalizm w dobrym tego slowa znaczeniu? i
            kto wg Ciebie to wprowadzi?
            • swiete0fficjum Re: No właśnie 18.02.05, 19:48
              Nie wiesz co to jest dobry socjalizm?
              To taki, który zabiera tobie pieniążki i daje mi;)

PS. Socjalizm to wielka ściema. Coś takiego jak sprawiedliwość społeczna (SS;)
              nie istnieje i istnieć nie może!
              • wielki.inkwizytor Re: No właśnie 18.02.05, 19:54
                swiete0fficjum napisał:

> Nie wiesz co to jest dobry socjalizm?
                > To taki, który zabiera tobie pieniążki i daje mi;)

Ja wlasnie mialem podobna wizje, ktora byla (co pewnie Cie nie zdziwi)
                lustrzanym odbiciem Twojej. ;-)
          • heniekr Re: No właśnie 19.02.05, 12:52
            Kapitalizmu to tu jeszcze nie było - gdy zaczną bezwzględnie usuwać z obrotu
            gospodarczego powszechne oszustwa (chrzczenie paliw, brak odpowiedzialności
            aparatu skarbowego za niekompetencję urzędników, korupcja w sądownictwie) - to
            wtedy dopiero rozpocznie się kapitalizm

Woziwoda
      • kyklop Re: Nic straconego 19.02.05, 12:48
        Marzeniem moim jest aby wszystkie partie poszły w dół a ja bym je wapnem
        gaszonym zasypał ...
    • papa_s Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 19:53
      Szkoda, że Borowiki mogą się nie załapać. Nie będzie z kim sklepać koalicji.
    • aniaczepiel 3 najdurniejsze partie nadal wysoko 18.02.05, 20:02
      Jedyna dobra wiadomość:
      Na koalicję wyborczą SLD-UP swój głos zamierza oddać 10 proc. wyborców (8 proc.
      na SLD, 2 proc. na UP).
      Oby wyżej :)
      A dlaczego naród jest tak niezadowolony z premiera?Ktoś mi to musi
      wyjaśnić.Najlepiej ten,kto "tak dobrze" przeprowadza sondaże.
      • gosia_chello Najrozsadniejsze poza Samoobrona i LPR 18.02.05, 20:12
        > Jedyna dobra wiadomość:
        > Na koalicję wyborczą SLD-UP swój głos zamierza oddać 10 proc. wyborców (8
        >proc.na SLD, 2 proc. na UP).
        > Oby wyżej :)

Zeby byly nowe afery, a SLD-owcy okopali sie na stolkach i drwili z ludzi, co i
        teraz cynicznie robia ?
        Ja tym panom podziekuje. Czas na zmiany.
        Wlasnie PO i PiS to najrozsadniejsze z pozostalych partii.
        I na nie warto glosowac. Byleby sie nie klocili ...
        • wielki.inkwizytor Re: Najrozsadniejsze poza Samoobrona i LPR 18.02.05, 21:22

> Wlasnie PO i PiS to najrozsadniejsze z pozostalych partii.
          > I na nie warto glosowac. Byleby sie nie klocili ...

Tylko, ze PiS uwielbia sie klocic.
          • ja.ja222 Re: Najrozsadniejsze poza Samoobrona i LPR 18.02.05, 22:22
            kto jest głupi niech na nich głosuje to potem bedzie prostesty pisywał.
            • borbali Re: Najrozsadniejsze poza Samoobrona i LPR 18.02.05, 22:44
              Czy ty Ja.Ja nie jesteś przypadkiem,który jest za,a nawet przeciw?.
    • janek007 Badanie opinii publicznej powinno byc... 18.02.05, 20:10
      zdelegalizowane. Najlepszym wskaznikiem co do popularnosci partii politycznych
      i politykow sa DEMOKRATYCZNE WYBORY. Badania opinii publicznej zmuszaja
      politykow do klamstw, i do rozdawania tak zwanej 'wyborczej kielbasy' ( nie
      mylic z prawdziwa kielbasa od rzeznika ktora mozna zjesc ), ktorych pozniej nie
      sa w stanie dotrzymac. Zdelegalizowanie badan opinii publicznej zmuszaloby
      politykow do rownomiernej, ciaglej i efektywnej pracy podczas calej kadencji a
      nie tylko przed wyborami. ZDELEGALIZOWAC BADANIE OPINII PUBLICZNEJ W POLSCE!
      • qwardian Re: Badanie opinii publicznej powinno byc... 18.02.05, 20:19
        Akurat OBOP publikuje skandaliczne rezultaty. Zaniża regularnie poparcie dla
        Ligii Rodzi Polskich co udowodnił przed wyborami do parlamentu europejskiego.
        • janek007 Oczywiscie te wszystkie badania opinii... 18.02.05, 21:06
          publicznej to jest czysta manipulacja ktora pozwala politykom i ich
          manipulatorom sprawdzic jak dobrze klamia. Badania opinii publicznej sa anty
          demokratyczne i powinny byc zakazane przez prawo. Kary za zlamanie tego prawa
          powinny byc bardzo surowe azeby zniechecic politykow i innych do oszustw, moze
          wtedy demokracja dzialalaby lepiej ale napewno bylaby uczciwsza.
          • qwardian Re: Oczywiscie te wszystkie badania opinii... 18.02.05, 21:11
            Są różne badania opini publicznej. Powinno się publikować wyniki wszystkich z
            nich i następnie tworzyć rankingi, po wyborach, która była najbliższa wynikom.
            • janek007 Wedlug mnie zadnyc, no moze raz dla wszystkich... 18.02.05, 21:17
              zainteresowanych w polowie kadencji czyli raz na cztery lata. Politycy
              musieliby sie troche wiecej napracowac i zajac sie realnymi sprawami a nie
              tracic czas na statystyki i doradcow jak lepiej klamac.
            • neceser Re: Oczywiscie te wszystkie badania opinii... 18.02.05, 22:09
              wybory wygrywamy MY , nie LPR . Nie zapomnij o tym, polskojezyczny nazisto!
        • vinc0 Re: Badanie opinii publicznej powinno byc... 18.02.05, 23:34
          qwardian napisał:

> Akurat OBOP publikuje skandaliczne rezultaty. Zaniża regularnie poparcie dla
          > Ligii Rodzi Polskich co udowodnił przed wyborami do parlamentu europejskiego.
          --------------------------------------------------------------------------------
          To oczywiste OBOP i GW zawiązały spisek masoński.
          Każdy inteligentny uczestnik życia publicznego nie potrzebuje sondarzy bo wie
          intuicyjnie że poparcie LPR wynosi 93%.
          Siać,siać,siać i do przodu.
        • ufo54 Re: Badanie opinii publicznej powinno byc... 19.02.05, 10:50
          > Akurat OBOP publikuje skandaliczne rezultaty. Zaniża regularnie poparcie dla
          > Ligii Rodzi Polskich co udowodnił przed wyborami do parlamentu europejskiego.
          >
    • kriss1111 Spektakularny sukces! Zmiana cen wiz do USA! 18.02.05, 21:15
      Śmiech na sali! Brawa dla "pierwszego"! Buahahahahahahaha!
      poland.usembassy.gov/poland-pl/Visa_Fees.html
    • borbali Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 21:58

Mało wam jescze opluwania Michnika,GW,Żakowskiego,Olejnik itd i musieliście
      wymyślilić nowego wroga w postaci sondaży.
      Jeżeli żle wypadłeś na zdjęciu to nie miej pretensji do fotografa.
      • gosia_chello Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 22:14
        Prawda jest taka, ze sondaze nie sa wiarygodne.
        Kazda biuro publikuje inne wyniki...
        • borbali Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 22:27
          To jest twoja opinia.Myślę,że jesteś w dużej mniejszości więc twoja opinia o
          sondażach jest nieprawdziwa.Gdyby twój faworyt był na czele sondaży to nie
          wygłaszałabyś takich nierozsądnych opinii.Lepiej weż się do porządnej pracy,
          aby poprawić swoją pozycję w tych nieprawdziwych sondażach.
    • joa_ela Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 22:25
      I całe szczęscie
      Nie wyobrażam sobie odwrotnej sytuacji
      Moze bedzie normalniej po wyborach
    • oszolom.z.radia.maryja Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 22:47
      lisle napisał:

> JESTESMY NARODEM POLITYCZNYCH GLUPCOW NIESTETY ! SZKODA SLOW !!!!!!!!!!

-masz rację tak duze poparcie dla PO jest najlepszym dowodem na twoją tezę
      • borbali Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 18.02.05, 22:59
        Współczuję rozgoryczenia z powodu niepowodzeń partii Prawdziwych Oszołomów[LPR].
        Będzie jeszcze gorzej jak powstanie partia Rydzyka.
      • sluczyn Re: Nawet gdybym padał z głodu nie przyjmę chleba 19.02.05, 09:55
        Nawet gdybym padał z głodu nie przyjmę chleba
        oszołoma, któremu chleb żytni kojarzy się z żydnim.
        • davidmorst Re: Nawet gdybym padał z głodu nie przyjmę chleba 19.02.05, 10:43
          Absurdalne skojarzenia "suczyna". Jemu kojarzy się:
          chleb żytni z żydnim;
          żytniówka z żydniówką;
          pożyczyć - pożydzić;
          zażywać - zażydzać;
          obrzydliwy - obżydliwy;
          rząd - Żyd;
          Niedługo odezwać się nie bądzie można, bo nazwą antysemitą.
          Ludzie siedźcie lepiej cicho.
          • ufo54 Re: Nawet gdybym padał z głodu nie przyjmę chleba 19.02.05, 10:56
            davidmorst. Zazdroszczę Ci, że tego sam nie wymyśliłem. :-) :-) :-)
      • exist Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 11:41
        a moze jakies konstruktywne argumenty?
        czy wystarczy "oni juz byli" ?
        a jesli nie masz nic do powiedzenia to po co zasmiecasz forum?
        tu ludzie szukaja dyskusji a nie informacji statystycznej kto jest za a kto
        przeciw !!

bez powazania
    • elfhelm a ja chyba czekam na nowe centrum... 18.02.05, 23:27
      sympatyczną listę personalistyczną, bo jak na razie nie wiem na jakie dno
      głosować.
      a i czekam na partię ma twarz - żeby odebrała głosy lidze przyjaciół rosji
      • borbali Re: a ja chyba czekam na nowe centrum... 18.02.05, 23:33
        A to nowe Centrum poza inną nazwą to jaki program i wartości ma realizować i
        głosić?.
        • elfhelm Re: a ja chyba czekam na nowe centrum... 19.02.05, 10:44
          decentralizacja, wolny rynek, indywidualne poglądy w kwestiach
          światopoglądowych, uporządkowanie prawa i dejurydyzacja, itd - porozumienie
          politycznop-gospodarcze
          • ufo54 Re: a ja chyba czekam na nowe centrum... 19.02.05, 11:04
            > decentralizacja, wolny rynek, indywidualne poglądy w kwestiach
            > światopoglądowych, uporządkowanie prawa i dejurydyzacja, itd - porozumienie
            > politycznop-gospodarcze

dodam jeszcze... zresetowanie prawa. Coraz mniej wolno nam i naszym psom.
            "ZAKAZ WPROWADZANIA PSÓW". To gdzie ma szcz.., na chodniku? Coraz więcej
            zakazów. Po 1989 zakazy zlikwidowano, potem oszołomy się ocknęły i zaczęło
            się... Niedługo będzie - Co nie jest dozwolone jest zakazane!
      • vinc0 Re: a ja chyba czekam na nowe centrum... 18.02.05, 23:40
        elfhelm może ty wiesz coś na temat homoseksualizmu O Rydzyka?
        Podobno klerycy się skarżą.
        • vinc0 Re: a ja chyba czekam na nowe centrum... 18.02.05, 23:45
          Pytam się z troski (słyszałem że to można leczyć)
    • wazari_kwantyzator rzady autorytarne 18.02.05, 23:32
      Polske ominal bardzo wazny etap rozwoju, mianowicie absolutyzm pelna geba, a
      nastepnie ten oswiecony. Moze czas by ktos oswiecony przejal wladze absolutna,
      ukrocil pieniactwo, piecdziesiat opinii tam gdzie wystarczy jedna, prywate,
      przekupstwo, glupote, hamstwo, znieczulice, jednym slowem cechy wiekszosci
      politykierow. Do miana politykow brakuje im lat swietlnych.
      ku..!!!!!!!!! jak ja nienawidze tych idiotow. zal to mowic, ale wyjechalbym stad.
      druga opcja to byc patriota i walczyc o lepsza Polske. Ale prawda jest taka, ze
      zaraz znajdzie sie ekipa ktora zmiesza mnie z gownem, wepchnie w trybiki a jak
      sie nie da to wyeliminuje.
      ku..!!!!!!! a najbardziej mnie boli fakt, ze czytajac codziennie wiadomosci
      staje sie coraz wiekszym frustratem.
      pozdrawiam wszystkich cierpiacych Polakow. Zal mi Nas, a po wyborach tym
      bardziej. I tak po najblizszych pieciu z kolei.
      • borbali Re: rzady autorytarne 18.02.05, 23:47
        Z tymi rządami autorytarnymi to bym był ostrożny.Nawet Piłsudski nie mógł sobie
        poradzić z tym elektoratem.A co byś powiedział na dyktatora w postaci
        Leppera,Gertych czy O.Rydzyka?.
        Nie popadaj w przygnębienie.W Polsce wcale nie jest tak żle,aby wartościowy
        człowiek nie mógł zrealizować swoich potrzeb.To dziennikarze i karierowicze
        polityczni przedstawiają społeczeństwu taki nieprawdziwy obraz Polski.
        • wazari_kwantyzator Re: rzady autorytarne 19.02.05, 00:53
          cos w tym jest, ze nie czytajac wprostu, wyborczej, polityki i nie ogladajac
          tvn24 obraz swiata staje sie bardziej pozytywny. Moze masz racje, ze taka ich
          rola. Dla rownowagi jest w koncu Raczkowski w przekroju ;-)
          Dyktatorzy z Twojej enumeracji wprawiaja mnie w stan leku i paniki. Taki Rydzyk.
          Chyba z nich najgorszy, opiera wiare w trafnosc swoich wywodow na najglebszych
          dla wielu prostych ludzi podstawach - religijnych. Szyderca.
          A co do potrzeb.. wartosciowi - ok. Jak potrafia kombinowac to nie zgina. A co z
          tymi co chca tak uczciwie, bez kosztowfaktursamozatrudniania itp itd? Tych mi
          zal. Bo zapier...ja i maja z tego na czynsz i zarcie. A gdzie ludzkie uczucia,
          przyjemnosci, kolacja z rodzina? Takie zwykle. Pracowalem przez miesiac jako
          komornik (sorry), bylem w domach roznych ludzi. Otworzyly mi sie oczy na to jak
          jest w tym kraju. Na to jak ja mam nieziemsko dobrze jak na nasza srednia. Na to
          ,ze wiejska w warszawce to jakas inna planeta, do ktorej nie dociera sygnal z
          ziemi. I tyle. Nie chce mi sie wiecej. Kiedys napisze o tym ksiazke. Bedzie to
          piecio stronnicowy zeszyt zapelniony najwymyslniejszymi przeklenstwami. ;-)
          • janspruce W ciagu trzech tygodni spadek poparcia o 20% dla 19.02.05, 01:03
            Kwasniewskiego? Nie moge dac temu wiary bo przeciez nie bylo powodzi ani
            trzesienia ziemi.
          • ufo54 Re: rzady autorytarne 19.02.05, 11:21
            wazari_kwantyzator napisał:
            > cos w tym jest, ze nie czytajac wprostu, wyborczej, polityki i nie ogladajac
            > tvn24 obraz swiata staje sie bardziej pozytywny. Moze masz racje, ze taka ich
            > rola. Dla rownowagi jest w koncu Raczkowski w przekroju ;-)
            > Dyktatorzy z Twojej enumeracji wprawiaja mnie w stan leku i paniki. Taki
            > Rydzyk.
            > Chyba z nich najgorszy, opiera wiare w trafnosc swoich wywodow na najglebszych
            > dla wielu prostych ludzi podstawach - religijnych. Szyderca.
            > A co do potrzeb.. wartosciowi - ok. Jak potrafia kombinowac to nie zgina. A >
            > co z tymi co chca tak uczciwie, bez kosztowfaktursamozatrudniania itp itd?
            > Tych mi zal. Bo zapier...ja i maja z tego na czynsz i zarcie. A gdzie ludzkie
            > uczucia, przyjemnosci, kolacja z rodzina? Takie zwykle. Pracowalem przez
            > miesiac jako komornik (sorry), bylem w domach roznych ludzi. Otworzyly mi sie
            > oczy na to jak jest w tym kraju. Na to jak ja mam nieziemsko dobrze jak na >
            > nasza srednia. Na to, ze wiejska w warszawce to jakas inna planeta, do ktorej
            > nie dociera sygnal z ziemi. I tyle. Nie chce mi sie wiecej. Kiedys napisze o
            > tym ksiazke. Bedzie to piecio stronnicowy zeszyt zapelniony
            > najwymyslniejszymi przeklenstwami. ;-)

Zapisz sobie to. Najlepszy wstęp do wspomnianej książki.
      • turtlezzz Re: rzady autorytarne 19.02.05, 03:57
        To co proponujesz, to jest właśnie sposób na odebranie narodowi zdolności
        samostanowienia. Polacy naprawdę nie są głupi, oni po prostu nie mają
        doświadczenia w życiu w państwie demokratycznym. XX wiek był okresem ciągłej
        walki o najbardziej elementarne dla demokracji zasady. Polacy to dzieci
        demokracji, ale wciąż jeszcze dzieci... które nie umieją się odnaleźć w tej
        propagandowej papce. Bo teraz zamiast czerni i bieli mają pełną gamę kolorów.
        Ale to wymaga czasu, tak samo jak zwyciężenie bezrobocia. Lat. I dlatego nie
        dziwię Ci się, że chcesz wyjechać.
        • ufo54 Re: rzady autorytarne 19.02.05, 11:32
          turttlezz napisał:
          > To co proponujesz, to jest właśnie sposób na odebranie narodowi zdolności
          > samostanowienia. Polacy naprawdę nie są głupi, oni po prostu nie mają
          > doświadczenia w życiu w państwie demokratycznym. XX wiek był okresem ciągłej
          > walki o najbardziej elementarne dla demokracji zasady. Polacy to dzieci
          > demokracji, ale wciąż jeszcze dzieci... które nie umieją się odnaleźć w tej
          > propagandowej papce. Bo teraz zamiast czerni i bieli mają pełną gamę kolorów.
          > Ale to wymaga czasu, tak samo jak zwyciężenie bezrobocia. Lat. I dlatego nie
          > dziwię Ci się, że chcesz wyjechać.

I masz rację i jej nie masz. Two In One. Rzeczywiście doświadczenia w
          demokracji nie mamy, ale jeśli nie chcemy go nabrać to już głupota.
    • dante-alighieri Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 06:29
      Kaczyński boi się ojca Rydzyka, Rokita stara się być mondrzejszy niż jest
      jednym słowem kabaret. Współczuję wszystkim Polakom.
    • gregsmile01 Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 07:03
      Samoobrona i LPR razem 26% , czy naprawdę 1/4 Polaków to ... ?
      • ufo54 Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 11:36
        > Samoobrona i LPR razem 26% , czy naprawdę 1/4 Polaków to ... ?

Tak to prawda (optymistyczna). Myślących jest ok. 15%.
    • slon16 FORSUJĄ PO A pisu SIĘ BOJĄ 19.02.05, 08:01
      I LRP NA NICH NASYŁAJĄ BZDURA Z TA PLATFORMĄ TAM SA CI CO TAK NAROZRABIALI
      PLATFORMA UMOCZONA WIEC JAK MOZE COS TWORZYC PRZECIEZ ONI NIC NIE ZROBIA JAK
      DOTAD NIE ZROBILI TO SA FACECI TERAZ JUZ FORSIASCI MAJA W .....WSZYSTKO OPRÓCZ
      SWOICH PIENIEDZY TAK SIE OKAZAŁO PO 15 LATACH WIĘC NIE LICZCIE ZE BĘDZIE
      INACZEJ PRZEDSTAWICIELE TO CUDOWNE DZIECI JAK BYŁY PREZYDENT wARSZAWY CZY
      PREZYDENCI INNYCH MIAST
      • wstann PO będzie musiała podzielic sie władzą 19.02.05, 08:09
        Z PiS i jeszcze trzecim.Ale będą JAJA!
        • platformiak Re: PO będzie musiała podzielic sie władzą 19.02.05, 12:41
          wstann napisał:

> Z PiS i jeszcze trzecim.Ale będą JAJA!
          Po ma 28% PiS 11. to daje razem 39%. Czyli przejmujemy 40% nieważnychlub
          nietrafionych glosow.... i wystarczy zeby ich bylo z 20% i mamy koalicje, a
          jesli wejdzie UW to sprawa bedzie jeszczce prostsza.
    • evaoko Dlaczego taki tytuł 19.02.05, 10:19
      Pacewicz chyba bardzo zadowolony, że Samoobrona wysuwa się powoli na czoło. To
      dzięki wam i waszym napastliwym tekstom na prawicę. Jak byliście w potrzebie
      (Rywin) to inne były teksty, skąd taka zmiana. Co się takiego stało? Coraz
      bardziej zmienia się linia mojej gazety, szkoda.
      • davidmorst Re: Kiedyś Churchill powiedział: 19.02.05, 10:31
        "Sa trzy rodzaje kłamstw:
        1. Kłamstwa,
        2. Cholerne kłamstwa .
        3. Wyniki badan opinii publicznej."

.
        • desspo23 Re: linia zawsze ta sama zydokomuna musi rzadzic 19.02.05, 13:47
          albo z lewizna albo z udecji
          :-P

• alkana Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 12:02
      Populizm z populizmem,populizmem sie podpiera. A gdzie miejsce mądrości
      narodzie. Znaczy się że Polska,nieukami stoi, ale za to wierzącymi nieukami.
    • alkana Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 12:05
      Zdradzę taką politykę narodu polskiego za stateczny byt w cywilizowanym kraju.
      Wykluczam Watykan.
    • jowita8 Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 21:50
      Osobiście nie zaliczam się do grona tych,dla których jakiekolwiek sondaże są
      wyznacznikami preferencji wyborczych.Powiem więcej ,że mam wrażenie ,że to media
      kreują nam politycznych idoli i "przegranych"(?).Przecież każdy normalny
      człowiek ma własne zdanie i nie ulegnie presji żadnych instytutów
      badawczych.Zresztą ciekawi mnie w jaki sposób pozysuje się te
      informacje.Osobiście raz ,kilka lat temu byłam przepytywana przez
      ankieterkę.Wynik takiego sondażu wcale nie musi wiarygodny.Wielu nie chce
      ujawniać swoich autentycznych przekonań.
      • borbali Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 19.02.05, 22:25
        To prawda,że wielu ankietowanych ukrywa swoje preferencje wyborcze,bo się ich
        wstydzi.Ale sondaże nie są poto,aby na ich podstawie kształtować własne
        sympatie partyjne,chyba że głosowanie na zwycięzcę uważamy za nasze zwycięstwo.
    • qwardian Re: PO nadal przed Samoobroną, LPR i PiS 23.02.05, 21:27
      Podbijam ten wątek w celu korekty OBOP.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka