Dodaj do ulubionych

UW o programie nowego centrum

• jedrzejtrabalski Re: UW o programie nowego centrum 19.02.05, 22:40
      i może wystarczy? już nie doczepiajcie więcej, wystarczy trzymać twarz i będzie centrum, niech będzie uczciwe 8%, jak dolepicie za dużo to się rozsypie. "Prawica i lewica zdjełano w Polszy" niech sobie dalej populodensa ćwiczy, mnie katechizm czerwony ani czarny za serce nie chwyci. Ajatollah Macierz niech dziś zmówi pacierz, a Leszek Siwy Tata niech zmiata do Brata.
    • joolz Re: UW o programie nowego centrum 19.02.05, 23:09
      Nie dziwię się, że Lis i religa mają takie poparcie. W polskiej polityce barkuje poważnych ludzi, którzy mają jakąkolwiek WIZJĘ swoich rządów. Ech, szkoda gadać. Populares uber alles, byle się dostać do koryta, potem jakoś będzie...
      I dotyczy to wszystkich polskich partii od lewa do prawa, chociaż u nas lewica ma program liberalny, a prawica program lewicowy, czasem wręcz lewacki.
      • pyzol1 Re: UW o programie nowego centrum 20.02.05, 13:41
        A ja sie dziwie,ze w ogole startuja.

Jakiego i kto ma "haka" na Relige, ze facet, ktory ma konkretny, niesamowicie
        absorbujacy zawod, w ktorym tak wiele dokonal,decyduje sie na wejscie w swiat,w
        ktorym kazdy moze byc ( i najczesciej jest) obrzucony blotem? Bo to jest juz
        ryzyko zawodowe polityka i malo ktoremu sie w jakims momencie czyms nie
        dostanie.

Z Lisem mam mniej problemow, siedzi w samiuskim srodku kotla i moze go bardziej
        aktywne uczestniczenie w nim pociagac, ale tez nie wydaje mi sie, aby do tej
        polityki wchodzil, ew. z wlasnej nieprzymuszonej woli.

Religa, jesli chce byc przydatny spolecznosci, to po pierwsze juz jest, po
        drugie, jako kardiolog z takim dorobkiem i nazwiskiem, powinien sie
        skoncentrowac na rozwijaniu miedzynarodowych kontaktow z miedzynarodowa
        kardiologia. Tam sie caly czas cos dzieje, aby byc na biezaco, trzeba to
        sledzic, jezdzic na sympozja, konferencje, czytac fachowa prase, utrzymywac
        stale kontakty z najwybitnieszymi osrodkami naukowymi. PO CO, na litosc boska,
        Religa zostawia to wszystko, cale swoje zawodowe zycie, aby borykac sie ze
        swiatem, ktory malo zna (?), bezwzglednym, okrutnym swiatem polityki?
        Zwlaszcza, ze ostatnie polityczne w Polsce trendy wykazuja na chec znacznego
        oslabienia roli prezydenta. Do Historii juz facet przeszedl, bieda mu w oczy
        nie zaglada, stolek ma jeden z najzaszczytniejszych....I o co tu chodzi?

Ach, ten zdradliwy narkotyk wladzy, wciaga niczym heroina....

Kaska
    • brynk ..a bezrobotnych macie w d...- to jest własnie UW 19.02.05, 23:41
      Naród was podsumuje w wyborach . Zyczę klęski w wyborach!!!!!!!!
      • logic Re: ..a bezrobotnych macie w d...- to jest własn 20.02.05, 02:51
        Ojoj, życzę zatem zwycięstwa w wyborach komuś, kto bezrobotnych ma gdzie
        indziej...
    • brynk PAMIĘTAJCIE ! UW - TO " GRUBA KRESKA " ... 19.02.05, 23:45
      ONI SPRZEDALI POLSKĘ KOMUNISTOM POPRZEZ MAZOWIECKIEGO !!!!!!!!!!!!1
      • vinc0 Re: PAMIĘTAJCIE ! UW - TO " GRUBA KRESKA " . 20.02.05, 01:39
        Grubą kreskę to masz na majtkach buralu.
        I trzy grube kreski na swoim nowym dresie.
      • logic Re: PAMIĘTAJCIE ! UW - TO " GRUBA KRESKA " . 20.02.05, 01:47
        Sprzedali Polskę komunistom... Po 50 latach rządów prawych i uczciwych rządów
        narodowych, rzetelnej demokracji i ogólnego dobrobytu... Jaka szkoda, że Bierut
        już nie żyje, on zrobiłby porządek...
        • desspo25 Re:ale ekspozytura rzadzi i trzyma sie mocno 20.02.05, 13:51
          dzieki wnukom i prawnukom
          umarl agent niech zyje agentura
          okraglego stolu
          a te reke ktora chce ujawnienia TW
          te reke odrabiemy
          dla mas pracujacych narodu wybranego
          dla handlarzy i komornikow narodu wybranego
          dla oligarchii narodu wybranego
          :-)
    • sluczyn Niegroźni mi polskojęzyczni Krzyżacy Maryi jakem k 20.02.05, 01:00
      Niegroźni mi polskojęzyczni Krzyżacy Maryi jakem knecht Unii Wolności.
      To odsuwa się wizja rządów byłego ZChN-PiS i PO.
      Niech idą kolesie Marki i Jurki do kruchty, już dość złego zrobili budząc
      upiory LPR, Partyi Maryi, Samoobrony i PZPR, polaryzując Solidarność na tych co
      się lepiej modlą i na tych co są do zagryzienia!

Nawet gdybym padał z głodu nie przyjmę chleba
      oszołoma, któremu chleb żytni kojarzy się z żydnim.
      • vinc0 Re: Niegroźni mi polskojęzyczni Krzyżacy Maryi ja 20.02.05, 01:31
        sluczyn ,ja z tobą!
        Zresztą nie ma strachu,te kmioty sami między sobą się wykończą gdy przyjdzie do
        wyborów.
        Już widzę rodzinę Adamsów wiedzioną na pohybel przez Inkwizytora Rydza herbu
        "chłopięca bielizna"
        • jedrzejtrabalski Re: Niegroźni mi polskojęzyczni Krzyżacy Maryi ja 20.02.05, 01:39
          no może jeszcze jakiś Schlagwort na dobranoc, nimoga cosik spac, jeszcze bym poczytał troszki
      • logic Re: Niegroźni mi polskojęzyczni Krzyżacy Maryi ja 20.02.05, 01:49
        W przeciwieństwie zresztą do żytniówki ;)
        • vinc0 Re: Niegroźni mi polskojęzyczni Krzyżacy Maryi ja 20.02.05, 01:59
          A co z oszołomem z radyja maryja ???
          Dostał wylewu przy zatwardzeniu?:))
          • logic Re: Niegroźni mi polskojęzyczni Krzyżacy Maryi ja 20.02.05, 02:37
            Nie wiem, w ogóle ostatnio jakiś mało aktywny... Może to nie zatwardzenie, a
            wręcz przeciwnie? I kompa nie przestawił w lepszą lokalizację? Co dziwne, jeśli
            wziąć pod uwagę, że jego wypowiedzi mocno trącą klozetem.
    • pawel_451 od razu widac, ze to madrzy ludzie 20.02.05, 08:27
      Piekny program: wzrost wydatkow i obnizenie podatkow... czekam teraz na partie,
      ktora obieca mi, ze bede biedny ale bogaty, chory ale zdrowy i stary ale mlody.
    • espa57 Re: UW o programie nowego centrum 20.02.05, 08:35
      Nareszcie UW przebudziła się. No i chyba znalazła właściwą formułę. A już
      myślałem, ze wszyscy zwariowaliśmy...
    • pierepielicyn Re: UW o programie nowego centrum 20.02.05, 08:35
      Jest to partia wyłącznie dla MŁODYCH ludzi-najlepszym przykładem jest Tadeusz
      Mazowiecki,a propo skąd ta nagła miłość Mazowieckiego do Uni Wolności,po
      wyborach w 2001 roku rwał z tej parti.
    • brynk "GRUBA KRESKA " to UW i Mazowiecki 20.02.05, 10:20
    • brynk FRASYNIUKI , MAZOWIECCCY I INNE UW - laki 20.02.05, 10:29
      do roboty takiej jak wiekszość społeczenstwa gdzie jest upadlana i za 700zł
      popracowac - wstretne chamy . Zachowujecie sie jak eseldowczyki ,sMIERĆ UW !
    • klakierr Ale miałeś wsparcie Michnika,a to znaczy to samo c 20.02.05, 10:34
      Frasyniuk z pewnością nie jest tak naiwny jak próbuje się przedstawić.Pisze że
      nie potrzebował[UW]wsparcia ani Kwacha,Kiszczaka czy Jaruzelskiego.A my wszyscy
      wiemy że miał ogromne wsparcie od najlepszego kolegi w/w od Michnika i że w
      rekach ich wszystkich jest marionetką.Naiwność Frasyniuka polega na tym że
      myśli że mając za sobą tak potężny oręż jak GW jego partia zyska coś w oczach
      wyborców.Nic bardziej mylnego,jestem pewien[przyznaję że dawno temu sam
      głosowałem na UD]że patronat Michnika i jego koleżków jest głowną pszyczyną
      tego że UW wyleciała poza parlament i mam nadzieję że z takim szefem nigdy już
      tam nie powróci.Na belce to mogą tylko przywiazać sznur i...
    • hernandez Gazeto-gdzie informacja ARTYKUŁ SPONSOROWANY 20.02.05, 10:38
      ?Bo jak sie przeglada wasze strony to mozna odniesc wrazenie ze UW to
      najwieksza partia w PL.CO prawda duzo od niej (a w szczegolnosci jej sponsorow
      zalezy) ale moze by jakies info ze czyta sie reklame...

OBIEKTYWIZU JUZ CHYBA NIGDY MIEC NIE BEDZIECIE (dobrze ze na forum pisac mozna,
      choc i tak juz logowanko obowiazkowe:)
      • davidmorst Re: Ożywianie UW to bezczelność czy wyobcowanie 20.02.05, 10:47
        Trzeba być mocno wyobcowanym z rzeczywistości, żeby zmierzać do reanimacji
        przegranej i zmarłej Mumii Wolności.
        Trzeba mieć dużo tupetu i bezczelności, żeby takie próby podejmować.
        Jeśli gości wyrzuca się z Sejmu drzwiami, to oni pchają się oknami.
        Może tym razem zastosować odwrotną drogę, wtrzucać gosci z okna (na 2 piętrze),
        wtedy nie bedą próbować powrotu drzwiami.
        • tata_sugara Re: Ożywianie UW to bezczelność czy wyobcowanie 20.02.05, 10:51
          Mądrze prawisz, Dawidzie. Wysłać ich trzeba do Berezy Kartuskiej, a Frasyniuk i Mazowiecki za zbrodnie stalinowskie powinni stanąć przed Trybunałem Inkwizycyjnym, który powoła PiS.
    • tata_sugara Re: UW o programie nowego centrum 20.02.05, 10:48
      Znamienne jest to, że ta nowa inicjatywa wywołała popłoch wśród działaczy PO.
      A myślałem, że taki bojowy czekista jak Rokita niczego się nie boi...
      • davidmorst Re: Miejsce UW jest na śmietniku historii 20.02.05, 10:58
        • chilum Re: Miejsce UW jest na śmietniku historii 20.02.05, 13:18
          Jakoś wybory do Europarlamentu nie potwierdzają Twoich mrzonek .
          B.Geremek dostał największą ilość głosów,o ile pamiętasz np.
    • linke1 Re: UW o programie nowego centrum 20.02.05, 10:57
      winetou74 napisał:

> FRASYNIUK! TO JUŻ JEST KONIEC MOJEJ DO WAS SYMPATI!!!! SQRRVIŁEŚ CAŁKOWICIE
      > IDEAŁY SOLIDARNOŚCIOWE!!!! KUMOTERSTWO Z CZERWONĄ BANDĄ CWANIAKÓW I ZŁODZIEI!!
      > DOŚĆ! MOJEGO GŁOSU JUŻ NIE DOSTANIECIE!
      ----------
      Ale dostanie za to mój głos.
    • bywalec2 Re: UW o programie nowego centrum 20.02.05, 11:03
      Będę głosował na UW. I będę przekonywał do tego innych. Byłem członkiem UD i UW
      i bardzo proszę panów T.Mazowieckiego i W.Frasyniuka dajcie sobie spokój z
      Religą, Komołowskim i Kropiwnickim. Proszę państwa, nie przejmujmy się
      obrzucaniem błotem z prawa i lewa, róbmy swoje, to nie będą zmarnowane głosy.
      • parmesan Re: UW o programie nowego centrum 20.02.05, 11:19
        Znam Wladka F. Jeszcze z przed 80 roku, razem jezdzilismy tymi samymi
        aztobusami. Mimo ze niezawsze sie z nim zgadzalem i nie palam dozgonna miloscia
        do niego, ale moj glos dosatznie. Lepiej UW niz LPR I Samowola. A wy co?
        Nazlosc UW i AWS wybraliscie tych tempakow, a teraz krecicie sie w kolko jak
        pies za ogonem i ujadacie jak Burek na dziada. Wstyd.
    • brynk uwaga na UW - to jest partia ... " PODSTĘPU " 20.02.05, 11:35
      sprzyjająca komunistom
    • gm UW=gruba kreska bis 20.02.05, 11:38
      oni sa za podpieraniem tego marazmu co jest marazmu ktory wytworzyli na wskutek
      grubej kreski napewna beda straszyc przed wyborami tak jak sld przewrotami

• brynk Frasyniuk , Martyniuk- ta zbieznośc .... 20.02.05, 11:48
      ...nazwisk daje dużo do myślenia
      • cosimo5 Re: Frasyniuk , Martyniuk- ta zbieznośc .... 20.02.05, 13:32
        Problemem Unii Wolności jest rodzaj inteligenckiego arystokratyzmu. Właśnie z
        tego względu jakakolwiek partia budowana w oparciu o UW nigdy nie będzie partią
        masową.
    • sluczyn potrzebna partia liberalna dająca gwarancje wolnoś 20.02.05, 16:53
      Potrzebna partia liberalna dająca gwarancje wolności od indoktrynacji z lewa i
      z prawa. Partia rozwoju nauki i gospodarki. Partia bardziej na lewo od centrum
      i o wieki od mafinych struktur SLD, Samoobrony itp.

Nawet gdybym padał z głodu nie przyjmę chleba
      oszołoma, któremu chleb żytni kojarzy się z żydnim.
      • marchefka9 Re: potrzebna partia liberalna dająca gwarancje w 20.02.05, 18:21
        sluczyn napisał:

> Potrzebna partia liberalna dająca gwarancje wolności od indoktrynacji z lewa i
        > z prawa. Partia rozwoju nauki i gospodarki. Partia bardziej na lewo od centrum
        > i o wieki od mafinych struktur SLD, Samoobrony itp.
        >
        > Nawet gdybym padał z głodu nie przyjmę chleba
        > oszołoma, któremu chleb żytni kojarzy się z żydnim.
        Dokładnie. Tylko, żeby to była partia liberalna także w zakresie światopoglądowym, a Suchocka z UW podpisała konkordat. A i tak LPR i środowiska kościelne jak pluły tak plują na UWoli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka