jak.babcie.kocham 26.02.05, 18:29 Na kogo oddacie swój głos w najbliższych wyborach do parlamentu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ayran Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 18:38 jak.babcie.kocham napisała: > Na kogo oddacie swój głos w najbliższych wyborach do parlamentu? Babcia będzie liczyła procenty? Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 18:39 Prezydent mówił coś o NPR .. jeśli to partia - zagłosujem na niom Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 18:43 Postawię na Tolka Banana... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 18:49 warka_strong napisał: > Postawię na Tolka Banana... Towarzysz Owoc? Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 18:51 ayran napisał: > > Towarzysz Owoc? === A czemu nie. Baranów i świń w polskiej polityce jest pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
oborovy Re: FORUMOWY SONDAZ˙ WYBORCZY 26.02.05, 18:57 Znowu bedzie wybrana jakas koalicja z przypadkowym premierem (cos w rodzaju Pawlaka). Taki rzad jacy wyborcy, prawda Warka? Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: FORUMOWY SONDAZ˙ WYBORCZY 26.02.05, 18:59 oborovy napisała: > Taki rzad jacy wyborcy, prawda Warka? > === Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 20:35 Ale wiesz kto to jest towarzysz Owoc? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 20:39 ayran napisał: > Ale wiesz kto to jest towarzysz Owoc? To ten od spryskiwacza do szyb? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 20:42 goniacy.pielegniarz napisał: > To ten od spryskiwacza do szyb? Od spryskiwacza i od podwójnego głosowania dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 20:44 ayran napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > To ten od spryskiwacza do szyb? > > Od spryskiwacza i od podwójnego głosowania dla dobra Polski. I od demolki samolotu. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 20:49 kataryna.kataryna napisała: > I od demolki samolotu. Tam zaraz demolki. Trochę oparcie naderwał. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 21:14 ayran napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > I od demolki samolotu. > > Tam zaraz demolki. Trochę oparcie naderwał. Może to z powodu lęku przed lataniem, a Wy się naśmiewacie z biedaka. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 18:55 Ja na te "Rokicie-Kacze" lub LPR-ackie, może "Samebrony", mam też w zanadrzu resztki "Ezelde" i jego "odłamki", gdy się wysilę - to może "odmumifikowane" UW-ole ???, "centrumy" ... A zresztą - jakąś tam decyzję może podejmę po wysłuchaniu gościa "motylek.swf" ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 19:02 Scentrowane Mumie, Platfusy, czy PiSuary, UW(B)-ecja czy komuchy.. Może Wałek założy nową partię .. ? Istny HORROR !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 19:13 Niektórzy szczycą się tym,że nawtykają każdej partii.Niektórzy dodadzą,że nie pójda do wyborów.Są również tacy,którzy szczycą sie tym,że nie pójdą do szkoły,bo to głupota.Wszyszcy razem należą do tej samej kategorii ludzi,bo gdzie mają nauczyć się myśleć i wyciągać właściwe wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 19:52 na LPR to oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 19:55 Na Jana Olszewskiego i Antoniego Macierewicza ! Odpowiedz Link Zgłoś
platformiak Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 20:05 Ja od dziecka byłem za Sanacja Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 20:44 jak.babcie.kocham napisała: > Na kogo oddacie swój głos w najbliższych wyborach do parlamentu? Najprawdopodobniej na PO. Przy okazji dopuszczam też wariant, że będą to ostatnie wybory, w których wezmę udział. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 20:51 goniacy.pielegniarz napisał: > Najprawdopodobniej na PO. Przy okazji dopuszczam też wariant, że będą to > ostatnie wybory, w których wezmę udział. Życząc zdrowia i wielu lat zycia pozwolę sobie zauwazyć, że taki wariant jest zawsze możliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 20:58 Za życzenia dziękuję, ale będzie to ewentualnie tylko kwestia wyboru. Choć pozwolę też sobie zauważyć, że inne warianty też są zawsze możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 21:00 goniacy.pielegniarz napisał: > Za życzenia dziękuję, ale będzie to ewentualnie tylko kwestia wyboru. To pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 21:04 goniacy.pielegniarz napisał: Najprawdopodobniej na PO. Przy okazji dopuszczam też wariant, że będą to > ostatnie wybory, w których wezmę udział. Nie wierzysz w "rewolucję moralną " Kaczychkoalicjantów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 21:10 omamiony.wiedzmin napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > Najprawdopodobniej na PO. Przy okazji dopuszczam też wariant, że będą to > > ostatnie wybory, w których wezmę udział. > Nie wierzysz w "rewolucję moralną " Kaczychkoalicjantów ??? Czy ja napisałem, że nie zagłosuję w najbliższych wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 21:16 goniacy.pielegniarz napisał: Czy ja napisałem, że nie zagłosuję w najbliższych wyborach? Dziwi mnie ten pesymizm PO tych wyborach,że to mogą być ostatnie :) Jednak niewiara w sukces kaczej filozofii ??? pozdrawiam ps. I dzieki za próbę obiektywnego spojrzenia na "szmacianą sprawę" :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 20:49 A na koniec porównamy wyniki. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=10566010&a=10566010 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 21:04 goniacy.pielegniarz napisał: > A na koniec porównamy wyniki. Może trochę zagalopowałem się z tym "my". Oczywiście, jako założycielce wątku, Tobie przypadnie zaszczyt całego liczenia, porównywania, wyliczania procentów, wyciągnięcia wniosków i przedstawienia tego w końcowym referecie. Nie musi to być długie. Zadowolą nas trzy wypełnione na maksa posty forumowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jak.babcie.kocham Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 21:06 goniacy.pielegniarz napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > A na koniec porównamy wyniki. > > > Może trochę zagalopowałem się z tym "my". Oczywiście, jako założycielce wątku, > Tobie przypadnie zaszczyt całego liczenia, porównywania, wyliczania procentów, > wyciągnięcia wniosków i przedstawienia tego w końcowym referecie. Nie musi to > być długie. Zadowolą nas trzy wypełnione na maksa posty forumowe. Jak będzie więcej konkretnych głosów to policzę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz ani nie na czarnych, ani nie na czerwonych........ 26.02.05, 20:54 ani nie na innych zlodzieji, Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: ani nie na czarnych, ani nie na czerwonych... 26.02.05, 21:08 Pozostajesz tylko ty jako jedyny uczciwy i mądry obywatel w tym marnym kraju. Głosujcie tylko na Czarną Rozpacz,a będziecie wyzwoleni i...wyrolowani. Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 21:00 Najliżej mi go UW ale ponieważ nie wykluczają sejmowej koalicji z PO-PISEM chyba tym razem na SDPL !!! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_wuj Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 21:09 Pan Propper na prezydenta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: FORUMOWY SONDAŻ WYBORCZY 26.02.05, 21:13 ja tam bym głoował na czerwono-czarnych. bo to i michaj burano, i karin stanek. ale oni już chyba nie grają. Odpowiedz Link Zgłoś
jak.babcie.kocham PIERWSZE WYNIKI 27.02.05, 14:37 Skala absencji wyborczej na tym forum jest porażająca! Obywatele do urn, bo z tego co tu już mamy koalicja wychodzi ekstremalnie egzotyczna;) LPR - 1 głos Macierewicz & Olszewski (czyli RKN?) - 1 głos PO - 1 głos SDPL - 1 głos Tolek Banan - 1 głos Głosujcie dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: PIERWSZE WYNIKI 28.02.05, 00:49 jak.babcie.kocham napisała: > Skala absencji wyborczej na tym forum jest porażająca! Obywatele do urn, bo z > tego co tu już mamy koalicja wychodzi ekstremalnie egzotyczna;) > Eeee tam ,co to za egzotyka - RKN +LPR +PO + może jakiś pisowiec się dopisze i koalicja jak znalazł !!! SDPL w opozycji . Choć pewnie tylko do czasu przeprowadzenia rewolucji moralnej,bo potem to już w kazamatach albo na Madagaskarze :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś