Dodaj do ulubionych

Nie śpij, Admin!

IP: *.acn.waw.pl 13.06.02, 08:31
Co jest,Admin?
Co to za przysypianie w robocie?

Nie widzisz, że ci jakiś gnojek śmieci wywala na podwórko?
Walają się wszędzie po kątach. Zobacz tylko ile tego jest:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2154991&aut=+Forum&aid=2154991

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2155073&aut=+maas&aid=2155073

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2143168&aid=2155090

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2154094&aid=2155040

Wszystko to jeden i ten sam szajs pt. Prawdziwy życiorys papieża, czy jakoś tak. I dwa razy pod moim nickiem. A to mnie wkurza, bo jaki jestem, taki jestem, ale lubie czystość i porządek. Zwłaszcza we łbie.

Wiec daje ci cynk, Admin, że zaczyna byc bylejak. Kontrola przyjdzie, to ci bedą łeb suszyć przez nastepny miesiac, albo i w ogole z roboty wywalą. I co, pójdziesz rowy melioracyjne kopać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wh Rowe Re: Nie śpij, Admin! IP: *.acn.waw.pl 13.06.02, 08:42
      Gość portalu: Wh Rower napisał(a):

> Co jest,Admin?
      > Co to za przysypianie w robocie?
      >
      > Nie widzisz, że ci jakiś gnojek śmieci wywala na podwórko?
      > Walają się wszędzie po kątach. Zobacz tylko ile tego jest:
      >
      > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2154991&a
      > ut=+Forum&aid=2154991"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&fo
      > rum=KRAJ&wid=2154991&aut=+Forum&aid=2154991</a>
      >
      > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2155073&a
      > ut=+maas&aid=2155073"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&for
      > um=KRAJ&wid=2155073&aut=+maas&aid=2155073</a>
      >
      > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2143168&a
      > id=2155090"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wi
      > d=2143168&aid=2155090</a>
      >
      > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2154094&a
      > id=2155040"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wi
      > d=2154094&aid=2155040</a>
      >
      > Wszystko to jeden i ten sam szajs pt. Prawdziwy życiorys papieża, czy jakoś tak
      > . I dwa razy pod moim nickiem. A to mnie wkurza, bo jaki jestem, taki jestem, a
      > le lubie czystość i porządek. Zwłaszcza we łbie.
      >
      > Wiec daje ci cynk, Admin, że zaczyna byc bylejak. Kontrola przyjdzie, to ci bed
      > ą łeb suszyć przez nastepny miesiac, albo i w ogole z roboty wywalą. I co, pójd
      > ziesz rowy melioracyjne kopać?

To samo wwalone jeszcze pod

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2104500&aid=2155182

i podpisane, że to niby sprawka tego miłego e

No, podłość ludzka nie zna greanic
      • Gość: Beny Nie śpij, Admin! wywal Kagana vel Forum IP: OBEDET* / 213.68.127.* 13.06.02, 08:59
        To nie jest jakis gostek tylko to zwykly mydlek Kagan

wystarzcy zabanowac ten adres i bedziemy mieli chwile spokoju. Pomijajac
        porazajaco kiepski tekst,to jescze doczepil go hamski sznurek do wiekszosci
        nowych watkow a to juz jest jawne zasmiecanie - banem go Admin, banem - jak nie
        wiesz jak to moge ci pomoc.
        To miala byc zacheta z cyklu ty Polak ty sie boisz i nie skoczysz.
        :)

dane ponizej, nadaje z biblioteki, bo mu odcieli dostep do sieci na czelni.
        inetnum: 203.32.65.0 - 203.32.65.255
        netname: MONASHPUBLICLIB-AU
        descr: Monash Public Library
        descr: PO Box 139
        descr: Mt Waverley
        descr: VIC 3149
        country: AU
        admin-c: SF206-AP
        tech-c: SF206-AP
        remarks: ** Conversion note - reference 'SF206-AU' changed to 'SF206-AP'
        remarks: Record imported from AUNIC as part of AUNIC->APNIC migration
        remarks: Please see www.apnic.net/db/aunic/
        mnt-by: MAINT-AU-SF206-AP
        changed: nobody@aunic.net 19960927
        changed: aunic-transfer@apnic.net 20010525
        source: APNIC

person: Sally Ffrench
        address: Monash Public Library
        address: PO Box 139
        address: Mt Waverley
        address: VIC 3149
        phone: +61 3 9807 1022
        phone: +61 3 9888 1371
        e-mail: no-email-aunic-transfer@apnic.net
        nic-hdl: SF206-AP
        remarks: Operations Support
        remarks: This data originated from AUNIC, and was copied as part of
        remarks: the AUNIC to APNIC migration. www.apnic.net/db/aunic/
        remarks: Original nic-hdl in AUNIC: SF206-AU
        mnt-by: MAINT-AU-SF206-AP
        changed: nobody@aunic.net 19960918
        changed: aunic-transfer@apnic.net 20010523
        source: APNIC
        • Gość: Beny Re: Nie śpij, Admin! wywal Kagana vel Forum IP: *.vic.bigpond.net.au 13.06.02, 09:18
          Gość portalu: Beny napisał(a):
          To nie jest jakis gostek tylko to zwykly mydlek Kagan.
          Beny Prawdziwy: Przepraszam Kagana za uzycie obrazliwych slow!

... wystarzcy zabanowac ten adres i bedziemy mieli chwile spokoju. Pomijajac
          porazajaco kiepski tekst,to jescze doczepil go hamski sznurek do wiekszosci
          nowych watkow a to juz jest jawne zasmiecanie - banem go Admin, banem - jak nie
          wiesz jak to moge ci pomoc.
          BP: Tylko falszywiec moglby to napisac, bo wiadomo, ze nie mozna
          zabanowac adresu biblioteki publicznej...
          Zreszta zabanowac jedna, to sie przeniesie do innej, do jednej z licznych
          internetowych kawiarni itp. itd.

To miala byc zacheta z cyklu ty Polak ty sie boisz i nie skoczysz. ???

dane ponizej, nadaje z biblioteki, bo mu odcieli dostep do sieci na czelni.
          BP: Co to jest "czelnia"? I skad ta rewelacja, ze Kagana odcieto od sieci?

• beny5 Re: Nie śpij, Admin! wywal Kagana vel Forum 13.06.02, 09:26
            Skocz mi Kagan.

Zabanowac po koleji kazda biblioteke i biuro ktore skazisz swoim chorym bytem.
            Odprawic egzorcyzmy, powiesic porteret Lenina, wyskrobac sprzataczke i obrzezac
            portiera, przeinstalowac wszytskie komputery i odkazic klawiatury. Po
            polrocznej karencji zdjac bana.
            • Gość: Beny5 Re: Nie śpij, Admin! wywal Kagana vel Forum IP: *.vic.bigpond.net.au 13.06.02, 12:15
              beny5 napisał(a):

> Skocz mi Kagan.
              >
              > Zabanowac po koleji kazda biblioteke i biuro ktore skazisz swoim chorym bytem.
              > Odprawic egzorcyzmy, powiesic porteret Lenina, wyskrobac sprzataczke i obrzezac
              > portiera, przeinstalowac wszytskie komputery i odkazic klawiatury. Po
              > polrocznej karencji zdjac bana.
              B: Jeszcze raz przepraszam PT Forumowiczow za falszywego Beny,
              tego co sie loguje...
    • Gość: Wh Rower Re: Nie śpij, Admin! IP: *.vic.bigpond.net.au 13.06.02, 09:03

> Co jest,Admin?
      > Co to za przysypianie w robocie?
      >
      > Nie widzisz, że ci jakiś gnojek śmieci wywala na podwórko?
      > Walają się wszędzie po kątach. Zobacz tylko ile tego jest:
      >
      > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2154991&a
      > ut=+Forum&aid=2154991"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&fo
      > rum=KRAJ&wid=2154991&aut=+Forum&aid=2154991</a>
      >
      > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2155073&a
      > ut=+maas&aid=2155073"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&for
      > um=KRAJ&wid=2155073&aut=+maas&aid=2155073</a>
      >
      > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2143168&a
      > id=2155090"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wi
      > d=2143168&aid=2155090</a>
      >
      > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=2154094&a
      > id=2155040"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wi
      > d=2154094&aid=2155040</a>
      >
      > Wszystko to jeden i ten sam szajs pt. Prawdziwy życiorys papieża, czy jakoś tak
      > . I dwa razy pod moim nickiem. A to mnie wkurza, bo jaki jestem, taki jestem, a
      > le lubie czystość i porządek. Zwłaszcza we łbie.
      >

WH Rower: To nie ja to napisalem, ale Kagan! Przepraszam Pania Admin!
      Ja bym nigdy nie napisal w stylu:
      "Wiec daje ci cynk, Admin, że zaczyna byc bylejak. Kontrola przyjdzie, to ci bedą
      łeb suszyć przez nastepny miesiac, albo i w ogole
      z roboty wywalą. I co, pójdziesz rowy melioracyjne kopać?"

• Gość: Beny Re: Nie śpij, Admin! IP: OBEDET* / 213.68.127.* 13.06.02, 09:08

nie to napisal Kagan

> WH Rower: To nie ja to napisalem, ale Kagan! Przepraszam Pania Admin!
        > Ja bym nigdy nie napisal w stylu:
        > "Wiec daje ci cynk, Admin, że zaczyna byc bylejak. Kontrola przyjdzie, to ci be
        > dą
        > łeb suszyć przez nastepny miesiac, albo i w ogole
        > z roboty wywalą. I co, pójdziesz rowy melioracyjne kopać?"

*.acn.waw.pl to jest adres Rowera, ktory chyba nie wynalazl jescze teleportacji,
        a w spoofing w jego wykonaniu i to z australi nie wierze wiec
        zwykle spod adresu *.vic.bigpond.net.au (niestety nie odcieli mu jeszcze) rzyga
        Kagan.

• Gość: gaduła Re:do admina i hakerów o kaganie ! IP: *.IOd.krakow.pl 13.06.02, 09:16
          kagan nadaje z kraju, ja to sobie uzmysłowiłem gdy przypomniałem sobie o
          róznicy czasu pomiedzy krajem i kangurami,
          bo jak tam byłem i dzwoniłem do europy to ja szedłem spać a tutaj wszyscy
          dopiero wstawali,
          nie jest mozliwe by tam był i caly czas nie spał, adres jego musi być fałszywy,

• Gość: Beny Re:do admina i hakerów o kaganie ! IP: OBEDET* / 213.68.127.* 13.06.02, 09:19
            Gość portalu: gaduła napisał(a):

> kagan nadaje z kraju, ja to sobie uzmysłowiłem gdy przypomniałem sobie o
            > róznicy czasu pomiedzy krajem i kangurami,
            > bo jak tam byłem i dzwoniłem do europy to ja szedłem spać a tutaj wszyscy
            > dopiero wstawali,
            > nie jest mozliwe by tam był i caly czas nie spał, adres jego musi być fałszywy,

Osoby z zaburzeniami psychiki moga miec takze problemy ze snem. Zafalszowanie
            adresu IP, jest mozliwe, ale nie wierze ze ten gostek to potrafi.

• Gość: Beny Pr. Re:do admina i hakerów o kaganie ! IP: *.vic.bigpond.net.au 13.06.02, 09:31
              Gość portalu: Beny Flaszywy napisał(a):

> Gość portalu: gaduła napisał(a):
              > > kagan nadaje z kraju, ja to sobie uzmysłowiłem gdy przypomniałem sobie o
              > > róznicy czasu pomiedzy krajem i kangurami,
              > > bo jak tam byłem i dzwoniłem do europy to ja szedłem spać a tutaj wszyscy
              > > dopiero wstawali,
              > > nie jest mozliwe by tam był i caly czas nie spał, adres jego musi być
              > > fałszywy,
              BP: W ogole "oj dana dana, nie ma Kagana!". Tzw. kagan to wymysl redakcji
              GW, aby napedzic wiecej uzytkownikow dla forum, a przy okazji rozleklamowac swa
              gazete!

> Osoby z zaburzeniami psychiki moga miec takze problemy ze snem. Zafalszowanie
              > adresu IP, jest mozliwe, ale nie wierze ze ten gostek to potrafi.

• Gość: Beny Pr. Re: Nie śpij, Admin! IP: *.vic.bigpond.net.au 13.06.02, 09:33
          Gość portalu: Beny napisał(a):

> Gość portalu: Wh Rower napisał(a):
          >
          > nie to napisal Kagan
          >
          > > WH Rower: To nie ja to napisalem, ale Kagan! Przepraszam Pania Admin!
          > > Ja bym nigdy nie napisal w stylu:
          > > "Wiec daje ci cynk, Admin, że zaczyna byc bylejak. Kontrola przyjdzie, to
          > ci be
          > > dą
          > > łeb suszyć przez nastepny miesiac, albo i w ogole
          > > z roboty wywalą. I co, pójdziesz rowy melioracyjne kopać?"
          >
          > *.acn.waw.pl to jest adres Rowera, ktory chyba nie wynalazl jescze teleportacji
          > ,
          > a w spoofing w jego wykonaniu i to z australi nie wierze wiec
          > zwykle spod adresu *.vic.bigpond.net.au (niestety nie odcieli mu jeszcze) rzy
          > ga
          > Kagan.

Jeszcze raz przepraszam pania Admin za brzydkie wyrazy uzywane przez
          tgo, co mi ukradl nicka.
          Beny Prawdziwy
          • Gość: Ania Re: Nie śpij, Admin! IP: *.upc.chello.be 13.06.02, 09:35
            Gość portalu: Beny Pr. napisał(a):

> Gość portalu: Beny napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Wh Rower napisał(a):
            > >
            > > nie to napisal Kagan
            > >
            > > > WH Rower: To nie ja to napisalem, ale Kagan! Przepraszam Pania Admin!
            > > > Ja bym nigdy nie napisal w stylu:
            > > > "Wiec daje ci cynk, Admin, że zaczyna byc bylejak. Kontrola przyjdzie
            > , to
            > > ci be
            > > > dą
            > > > łeb suszyć przez nastepny miesiac, albo i w ogole
            > > > z roboty wywalą. I co, pójdziesz rowy melioracyjne kopać?"
            > >
            > > *.acn.waw.pl to jest adres Rowera, ktory chyba nie wynalazl jescze telepor
            > tacji
            > > ,
            > > a w spoofing w jego wykonaniu i to z australi nie wierze wiec
            > > zwykle spod adresu *.vic.bigpond.net.au (niestety nie odcieli mu jeszcze
            > ) rzy
            > > ga
            > > Kagan.
            >
            > Jeszcze raz przepraszam pania Admin za brzydkie wyrazy uzywane przez
            > tgo, co mi ukradl nicka.
            > Beny Prawdziwy

Spadaj smieciu australijski.
            • Gość: Ania Re: Nie śpij, Admin! IP: *.vic.bigpond.net.au 13.06.02, 11:54
              Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: Beny Pr. napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Beny napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Wh Rower napisał(a):
              > > >
              > > > nie to napisal Kagan
              > > >
              > > > > WH Rower: To nie ja to napisalem, ale Kagan! Przepraszam Pania A
              > dmin!
              > > > > Ja bym nigdy nie napisal w stylu:
              > > > > "Wiec daje ci cynk, Admin, że zaczyna byc bylejak. Kontrola przy
              > jdzie
              > > , to
              > > > ci be
              > > > > dą
              > > > > łeb suszyć przez nastepny miesiac, albo i w ogole
              > > > > z roboty wywalą. I co, pójdziesz rowy melioracyjne kopać?"
              > > >
              > > > *.acn.waw.pl to jest adres Rowera, ktory chyba nie wynalazl jescze te
              > lepor
              > > tacji
              > > > ,
              > > > a w spoofing w jego wykonaniu i to z australi nie wierze wiec
              > > > zwykle spod adresu *.vic.bigpond.net.au (niestety nie odcieli mu je
              > szcze
              > > ) rzy
              > > > ga
              > > > Kagan.
              > >
              > > Jeszcze raz przepraszam pania Admin za brzydkie wyrazy uzywane przez
              > > tgo, co mi ukradl nicka.
              > > Beny Prawdziwy
              >
              >
              > Spadaj smieciu australijski.
              Kagan! Przepraszam Ciebie za te falszywa Anie!
              Ania Prawdziwa
              • Gość: Ania Re:Do Kagana IP: *.upc.chello.be 13.06.02, 12:01
                To Ty mnie powinienes chamie przeprosic bo wstawialam sie za Toba bronilam a ty
                dalej pokazujesz ,ze nie jestes tego wart bo jestes zwyklym smieciem bez
                ambicji i honoru.Pluc ci w oczy to mowisz ,ze deszcz pada.
                • Gość: Ania Re:Do Kagana IP: *.vic.bigpond.net.au 13.06.02, 12:13
                  Gość portalu: Ania napisał(a):

> To Ty mnie powinienes chamie przeprosic bo wstawialam sie za Toba bronilam a ty
                  > dalej pokazujesz ,ze nie jestes tego wart bo jestes zwyklym smieciem bez
                  > ambicji i honoru.Pluc ci w oczy to mowisz ,ze deszcz pada.
                  Jeszcze raz przepraszam Kagana za te falszywa Anie...

• Gość: Pol bigpond monash ubeku jeden, nie przynudzaj IP: 212.244.106.* 13.06.02, 11:29
            masz jeszcze szansę
            • Gość: Beny Re: bigpond monash ubeku jeden, nie przynudzaj IP: OBEDET* / 213.68.127.* 13.06.02, 12:11
              Zrob o nim program, przeciez w TV pracujesz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka