Dodaj do ulubionych

Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków

12.03.05, 13:21
Wieśpolacy do domu !!!
Obserwuj wątek
    • boska_rita Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków 12.03.05, 13:24
      Kiedy wreszcie zdelegalizują te faszystowskie bojówki?
      • twprezydent Bój się Boga! Co Ty wyrabiasz? Żal d... ściska! 12.03.05, 14:39
        Od bohatera do zera. Skończysz Lechu w PD albo innym ścieku.
        • mis22 Precz z faszyzmem! Brawo Walesa! 12.03.05, 14:46
          Ciesze sie, ze Walesa nie boi sie faszystow w Wszechpolskich bojowek. Ale
          wszyscy musimy poprzec demokracje w Polsce. Historia pokazuje, ze lekcewazenie
          faszystow czasem zle sie konczy.
          • wmaker A WszechPolki , to dopiero butne baby ! 12.03.05, 15:29
            Taka butna Wszechpolka idzie po ulicy i wykrzykuje hasła Narodowo-Nacjonalistyczne !!
            Zgrooza !
            • roches Re: A WszechPolki , to dopiero butne baby ! 12.03.05, 17:08
              butne baby? żałuj że nie widziałeś jeszcze 14 letnich wszechpolek czy innych
              faszystek. Dziewczynki twierdzące że są gotowe walczyć za ojczyznę i rasę.
              buhahaha
              • slon2002 [...] 12.03.05, 17:57
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • ki Nacjonalizm 12.03.05, 21:10
                  Choc uwazam sie za Polaka z krwi i kości, mam pochodze szlacheckie (herbu
                  Łodzia) to zdecydowanie przeciwny jestem wszelkim przejawom polskiego
                  nacjonalizmu!! To to tylko wymysl chorych umyslów!! Nie jestem historykiem i
                  moge sie mylic- ale czy Polska nie byla potega gdy byla krajem dwojga narodow
                  (unia z Litwa). Byla krajem bardzo tolerancyjnym. Z opowiesci i zapiskow moich
                  przodkow, ktorzy mieszkali z zachodniej Ukrainie, wiem ze w Lwowie wspolnie i w
                  zgodzie zamieszkiwali Polacy, Ukraincy, Litwini, Zydzi, Ormianie itd. Niekomu
                  to nie przeszkadzalo, a Lwow byl owczas miastem porownywalnym z Krakowem!
                  Przeciez gdyby nie owa chorobliwa duma owczesnych sarmatow, to Polska w
                  1648,zamiast przelewac morze krwi z powstaniem Chmielnickiego, mogla z nim
                  podpisac umowe o Rzeczpospolitej Trojga Narodow. Korona i nalezalaby do
                  Polakow, a nasz kraj bylby najwieksza potega owczesnej Europy, siegalby od
                  morza do morza i bylby silniejszym przeciwnikiem niz Rosja, Turcja czy
                  Austrowegry. Niestety, dzieki takim ludziom na Giertych, ktorzy niby bronili
                  Polskiej racji stanu, nasz nie dosc ze nie byl potega, to jeszcze od tamtych
                  czasow zaczal staczac sie po rowni pochylej ku upadkowi. Dlaczego dzis nikt o
                  tym nie mowi, a wypowiada sie Wszechpolacy nieznajacy historii, ktorych rodziny
                  nigdy nie przelewaly krwi za ojczyzne, ktorzych przodkowie byli najwyzej
                  stajennymi - dla ktorych granica zascianka byla granica swiata (i tak pozostalo
                  u tych ludzi nadal).
                  Dzis ten problem dotyka mnie szczegolnie - moja narzeczona jest cudowna
                  kobieta, niestety jest murzynka - co w oczach bojowek LPRu czyni ja wrogiem nr
                  1 narodu polskiego? DLaczego? Bo na inny kolor skory? Sam bylem swiadkiem jak
                  jadac pociagiem z Krakowa Wszechpolacy zaczeli czestowac ja bananami, nazywac
                  asfaltem , itd. PANOWIE TO NAPRAWDE NIE PRZYSTOI!! Do dzis zaluje, ze nie
                  mialem wtedy przy sobie dyktafonu, moze wtedy Polacy poznali prawdziwe oblicze
                  wszechpolakow.
                  Na koniec pozwole sobie zacytowac Ryszarda Kapuscinskiego - Lapiradium II
                  "Wśród wielu nagannych , odpychających cech,jakich nie brak nacjonaliście, dwie
                  są szczególnie trudne do zniesienia:
                  pierwsza- to brak skromności.Nacjonalista jest nadętym pyszałkiem, rozpiera go
                  chorobliwa duma.Brak zupełnej pokory,niemożność uznania,że ktoś inny (tj.innej
                  narodowości) może być lepszy,bardziej wartościowy.Powiedzcie nacjonaliście,aby
                  posypał głowę popiołem - zwymyśla was.Ten gest pokory traktuje jako atak
                  na "swój naród", okazać pokorę, to w jego rozumieniu ustąpić, a jedną z
                  głównych cech nacjonalisty jest właśnie jego pryncypialna nieustępliwość.
                  Druga cecha- to prowincjonalizm mentalny, skansenowy charakter tej
                  mentalności,brak ciekawości świata,niechęć aby choś trochę ten świat poznać i
                  coś z niego zrozumieć.Całym światem nacjonalisty jest właśnie jego prowincja,
                  jego zaścianek,podwórko.Obszar szczelnie zamknięty,otoczony murem, za którego
                  granicami nic już nie ma (nic i nikogo - poza wrogami)"
                  • ezpa7z9 święte słowa waszeci.. 12.03.05, 21:32
                    Wszechpolacy wywodzą sie wprost z gumna(jeśli nie z gówna folwarcznego)
                    niesławnej pamięci tzw narodowej demokracji pan Romana Dmowskiego i falangi
                    (hitlerowskiego a potem sowieckiego agenta twórcy PAX pana Piaseckiego).Cham
                    chamem...
                  • grzesiek_mv Re: Nacjonalizm 13.03.05, 02:17
                    Tez uwazam sie za Polaka. Nie pochodze z rodziny szlacheckiej, a moj pradziadek
                    byl owym beznadziejnym stajennym. W zyciu nie spotkalem bardziej
                    tolerancyjnych, pomocnych i otwartych osob niz ta czesc mojej rodziny.
                    Jesli mozesz to zachowaj swoje pochodzenie dla siebie, bo z doswiadzczenia
                    wiem, ze ci, ktorzy przy kazdej sytuacji o tym wspominaja, zazwyczaj chca w
                    jakis niezrozumialy dla mnie sposob wywyzszyc sie nad nami, czyli plebsem.
                    Nie mam pojecia co moja rodzina robila w siedemnastym wieku, ale wiem ze w
                    dwudziestym stuleciu czyszczenie koni nie bylo ich jedynym zajeciem i okazji do
                    wykazania sie patriotyzmem im nie brakowalo. A jak juz chcesz sie cofnac pare
                    wiekow wstecz, to - zaznaczam, ze tez nie jestem historykiem - czyja glupota
                    (cyt.:"dzieki takim ludziom jak Giertych") zrobila to i owo. Nie chce sie
                    klocic, ale przestan pisac bzdury o szlachcie z Sienkiewicza i swojej krwi, bo
                    to naprawde brzmi smiesznie. Kapuscinski wspomina o prowincjonalizmie
                    mentlanym. Watpie, czy mial na mysli prowincjonalizm w sensie geograficznym.

Z glupota, nietolerancja, i brakiem pokory czy szacunku dla pewnych wartosci
                    wsrod dzialaczy MW mialem juz wielokrotnie do czynienia. Angazowalem sie w
                    akcje, ktore dla nich sa chyba wymyslem szatana, czy zlem absolutnym.
                    A tak, zeby znalezc wspolny temat to powiem, ze moja dziewczyna jest Japonka i
                    dzieki Bogu tu gdzie mieszkamy nie ma MW, bo wiem co by nas czekalo.

• ubu_roy Re: Nacjonalizm 13.03.05, 06:26
                    "Niestety murzynka" to nie brzmi zbyt szczerze. A nieznajomosc historii nie
                    swiadczy o szlacheckim pochodzeniu, bo szlachta to wojsko a wojsko to historia.
                    Bardzo mi przykro. Jednak oceniajac twoja opinie musze przyznac wam wszystkim
                    racje. I tobie i wszechpolakom. Tobie bo potepiasz ksenofobie i rasizm a
                    wszechpolakom sluszna zlosc za to, ze niezgodnie z polska szlachecka tradycja
                    zaprzestales uszlachetniania rasy polskiego chama wybierajac murzynke. Kazdy
                    jest tu czemus winny. Jak pisal o tym calym szlachecko-chamsko-arystokratycznym
                    obledzie Wankowicz, "my robilismy lokajow a lokaje robili nas".
            • bbombel Niszczenie patriotyzmu poprzez hasla nacjonalizm 12.03.05, 18:22
              Kazda forma patriotyzmu jest obecnie nazywana nacjonalizmem i to mnie bardzo
              niepokoi,
              to sie nazywa niszczenie patriotyzmu
              • janker1 Re: Niszczenie patriotyzmu poprzez hasla nacjonal 12.03.05, 19:42
                Sprawdz najpierw co znaczy patriotyzm, a co nacjonalizm. A twoja wypowiedz brzmi jak zywcem wzieta z radia maryja.
              • wicek.wacek Najpierw sie naucz ortografii polskiej 12.03.05, 22:25
                bbombel napisał:
                >artykuly ukazujace prawde o pseudo
                elitach politycznych,próbach oczerniania naszej historii przez pseudo
                historykow, manipulacjach i cenzurze w mediach,
                antypolonizmie, aferach,zochydzaniu patriotyzmu<
                • wicek.wacek Re: Najpierw sie naucz ortografii polskiej 12.03.05, 22:29
                  A ta tlusta swinia, na ktora sie powolujesz, ten "niepseudohistoryk" nie dlugo
                  przed powstaniem III Rzeczypospolitej napisal byl 2 ksiazki o Wegrzech, w
                  ktorych ubolewal, ze w 1956 r. "kontrrewolucjonisci wegierscy" wystapili przeciw
                  dobremu Zwiazkowi Radzieckiemu. LPR i Radio Maryja to jaczejki Kremla
          • davidmorst Re:Tania odwaga Wałęsy! Nie bedzie bał się Polaków 12.03.05, 15:31
            Następny etap tej imponującej odwagi to: "Nie boję się Polaków!" - Lech Wałęsa.
            • dykert Re:Tania odwaga Wałęsy! Nie bedzie bał się Polakó 12.03.05, 17:46
              musisz nauczyć się dokładnie czytać prezentowane treści: Wałęsa nie boi się
              wszechpolaków, nie Polaków - rozumiesz?
              • hanyska2 Pecunia non olet! 12.03.05, 18:21
                Z nim nie ma co dyskutowac. To platny "morderca" na tym forum!
                • izan Re: Pecunia non olet! 12.03.05, 20:58
                  ...
            • wicek.wacek Re:Tania odwaga Wałęsy! Nie bedzie bał się Polakó 12.03.05, 22:30
              davidmorst napisał:

> Następny etap tej imponującej odwagi to: "Nie boję się Polaków!" - Lech Wałęsa.
              Wszechpolacy, to nie Polacy. To blazny z glupio nadetymi minami
              • davidmorst Re:Tania odwaga Wałęsy! Nie bedzie bał się Polaków 12.03.05, 22:47
                > "Wszechpolacy, to nie Polacy..."
                Idiotyzm tego zdania mówi sam za siebie.
                Zacietrzewiony Wałęsa gotów jest stawić czoła wszystkim Polakom.
                Pójdzie razem w szeregu z żydokomuną przeciwko swojej ojczyźnie.
                • nolnejm [...] 13.03.05, 00:44
        • fandango10 W scieku to ty skonczysz, kapusiu 12.03.05, 22:19
      • tom202 Re:PĘPEK III RP 12.03.05, 18:04
        www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=8658
      • bbombel Krzyk o polityczna poprawnosc? 12.03.05, 18:32
        Chcecie delegalizowac partie tylko dlatego ze inaczej mysla od Was?
        Lub reprezentuja wartosci, ktore sa Wam obce, przepraszam ale to wartosci
        chrzescijanskie sa wiara naszych ojcow a nie lewacki-liberalizm!
        Gdyby podczas rozbiorow bylo wiecej takich targowiczan jak: Michnik, Geremek,
        Walesa to nie istniala by dzis Polska!
        Mamy przeciez demokracie, czy przypadkiem nie pomylily sie Wam systemy?
        • janker1 Re: Krzyk o polityczna poprawnosc? 12.03.05, 19:50
          Nie, chcemy delegalizowac partie dlatego, ze ich dzialanie jest niezgodne z prawem: propagownaie antysemityzmu, nacjonalizmu i skrajnej nietolerancji jest niezgodne z konstytucją i, jesli juz otym wspominasz, niezgodne równiez z wartosciami chrzescijanskimi. Jestem ateista, ale z tego co wiem wartosciami chrzescijanskimi jest milosc do blizniego i milosierdzie, a jakos mnie moge sie tych wartosci dopatrzec, gdy wszechpolacy rzucaja czym popadnie do gejów i lezbijek lub wyzywaja od ku... "tylko dlatego ze inaczej mysla od Was". Wszechpolacy mówia o sobie, ze sa obroncami wiary, ale de facto, dzialaja wbrew swojej wierze!
          • 2asy Re: Krzyk o polityczna poprawnosc? 12.03.05, 21:34
            brawo Wałęsa,trzeba dawać odwet chamstu.
            • davidmorst Szlachetna Młodzieży Wszechpolska, odważnie ! 12.03.05, 22:40
              • ki SZLACHETNA ?? 12.03.05, 23:34
        • battosai Re: Krzyk o polityczna poprawnosc? 12.03.05, 20:29
          Chcemy delegalizować partię, która jest groźna dla demokracji w Polsce. Jeśli
          wartości chrześcijańskie to rzeczywiście to, co ta partia prezentuje swoim
          postępowaniem, to również działanie według nich powinno być nielegalne.
        • jacek2216 Re: Krzyk o polityczna poprawnosc? 12.03.05, 20:30
          Przecież to LPR i jej bojówkarscy Wschechpolacy chcą delegalizować partie tylko
          dlatego, że myslą inaczej, a nawet dopuszczają się czynów chuligańskich.
        • dziecina.betlejemska Re: Targowica to LPR 12.03.05, 20:43
          bbombel napisał
          > Gdyby podczas rozbiorow bylo wiecej takich targowiczan jak: Michnik, Geremek,

Targowica to dzieło ówczesnego LPR-u, niedouczony tłumoku. Giertych w owym czasie doprowadziłby do sprzedaży Polski, tak jak dziś chce to uczynić wysadzają Polske od środka i kierując ją w objęcia Rosji - byle dalej od Europy.
          LPR to wspólczesna Targowica. LPR i Giertych głosi te same poglądy, jakie głosili targowiczanie!
        • abba14 [...] 12.03.05, 22:09
          • kap0 [...] 12.03.05, 23:47
        • kakrzys Re: Krzyk o polityczna poprawnosc? 13.03.05, 01:28
          Ty błażnie.Jeżeli powołujesz się na wiarę ojców to niebył nią chrześcjanizm,
          a kult Światowida,Kupały i innych Bogów.Katolicyzm został narzucony Polakom
          siłą,więc jeżeli twierdzisz,że jest to wiara twoich ojców to też jesteś
          okupantem.
      • maxxximus31 Re: Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków 12.03.05, 19:36
        Wieśpolacy na Madagaskar! Maciej Giertych do Rosji! Poseł Gruszka na drzeweo!
        Andrzej Lepper do Klewek!
        • irenamalcherek lepper niech idzie wyrzucac gnoj z obory. 12.03.05, 22:37
          lepiej sie do tego nadaje niz do polityki.
      • dziecina.betlejemska [...] 12.03.05, 20:34
      • irenamalcherek [...] 12.03.05, 22:32
      • kuffner Wałęsa ma racje! 13.03.05, 04:30
        Nie lubię Wałęsy, katolicy są mi obcy światopoglądowo, ale Jego walkę o prawdę
        popieram! Nienawidzę wszelkiego populizmu w wydaniu moherowych beretów i
        faszystowskich bojówek Gomana Riertycha. Szanuję prawdziwą wiarę, i jestem całym
        sercem z panem Wałęsą (w tej sprawie!).
    • pablo63 Młodzieżowa wszaPolska persona non grata w Polsce 12.03.05, 13:25
      Tak trzymać Panie Prezydencie

Pzdr pablo
      • irenamalcherek mlodziez wszechpolska to sredniowieczne mutanty. 12.03.05, 22:43
        szkoda ze nie mozna ich wszystkich przerzucic do sredniowiecza w jakiejs
        machinie czasowej. giertych moglby sie wyzywac jako glowny inkwizytor.
    • pan.nikt ale bohater, uhahahahaha 12.03.05, 13:30
      jw
    • luksusowy_yacht Re: Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków 12.03.05, 13:32
      Kim Ty jesteś Rogalski??? Bohater wielki. Niech Ci mamusia uszyje pelerynę i
      kostium ze znaczkiem na klacie WM.
    • lucyperek2 Panie Prezydencie jestem z Panem ! 12.03.05, 13:39
    • shawman Re: Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków 12.03.05, 13:41
      Młodzież Wszechpolska - personae non grata W POLSCE!
    • polonus7 WEZSZPOLACY WON Z POLSKI, GOWNIARZE ! 12.03.05, 13:46
      • edico Re: WEZSZPOLACY WON Z POLSKI, GOWNIARZE ! 12.03.05, 15:16
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=21588212
        • davidmorst Re: Najpierw pogoniłbym z Polski tych "polonus+nr" 12.03.05, 15:35
          • zigzaur Re: Najpierw pogoniłbym z Polski tych "polonus+nr 12.03.05, 22:33
            davidmost, a czy zdajesz sobie sprawę z faktu, że "David" to imię żydowskie?
            • irenamalcherek a chcesz isc do gazu ty parchu? 12.03.05, 22:48
              cos ci sie nie podoba w zydach?
              • wlodek111 Lesmian, Tuwim, Chopin, Kopernik, Michnik 13.03.05, 04:07
                tez nie mieli polskich korzeni, ale byli Polakami, z ktorych wszyscy jestesmy,
                albo powinnismy byc dumni.....

To przykre, ze wyraz zyd, ma w Polsce zle skojarzenia - w Polsce powojennej - z
                tymi, ktorzy wprowadzali wladze ludowa, lub z tymi, ktorzy zapomnieli o
                holokauscie i mordowali Palestynczykow, czesto nasladujac metody z Niemiec
                faszystowskich...
                na to sie nic nie poradzi - wyraz "zyd", oznacza kogos narodowsci zydowskiej,
                kogos wyznania mojzeszowego, jak rowniez przebranego Polaka wprowadzajacego
                wladze ludowa, kogos skrajnie chytrego i przebieglego....
                z pewnoscia nie mam nic przeciwko dwom pierwszym - co do pozostalych to sprawa
                nie jest jednoznaczna.....i masz prawo sie oburzac na tych co generalizuja -
                tak samo jak oburzamy sie gdy amerykanie polakow okreslaja jako "pijakow",
                obibokow, tych co pija z "kubka z uchem w srodku", ktorym najlatwiej zlamac
                palec uderzajac go w nos (bo zawsze dlubie w nosie), tych ktorzy plaze, na
                ktorej sie kapia polskie kobiety, nazywaja zatoka swin....
                To przykre, ale musimy udowadniac, ze "nie kazdemu psu burek", a swoja postawa
                zmieniac opinie o nas, polakach jak i zydach czy tez zydach polskiego
                pochodzenia...
            • irenamalcherek cos ci sie nie podoba w zydach? 12.03.05, 22:49
              • wlodek111 dawidek przybral kolejna ksywe... 13.03.05, 04:11
                patrz moja opinia o polakach i zydach powyzej - a dawidek znowu wyskakuje przed
                szereg, udajac patriote i ubliza innym....
                kilka dni temu nazywal sie troche inaczej.....to takie typowe dla tej
                postawy....tak bylo z Leninem, Bermanem, Swiatlem i innymi "wprowadzaczami"
                innego systemu....
      • bbombel Re: WEZSZPOLACY WON Z POLSKI, GOWNIARZE ! 12.03.05, 18:40
        i chcialoby sie dodac:
        w tym Panstwie nie ma juz miejsca na ludzi inaczej myslacych, tylko my mamy
        racje, tylko my bedziemy rzadzic tym krajem (pod przykrywka demokracji), czasy
        tolerancji i wolnego slowa i myslenia sie juz skonczyly! Nie ma ze boli
        • dziecina.betlejemska Re: WEZSZPOLACY WON Z POLSKI, GOWNIARZE ! 12.03.05, 20:50
          bbombel napisał:

> i chcialoby sie dodac:
          > w tym Panstwie nie ma juz miejsca na ludzi inaczej myslacych, tylko my mamy
          > racje, tylko my bedziemy rzadzic tym krajem (pod przykrywka demokracji), czasy
          > tolerancji i wolnego slowa i myslenia sie juz skonczyly! Nie ma ze boli

Dlatego musimy sie bronić przed bandytami z Młodzieży W i zdrajcami z LPR. Ci ludzie są zagrożeniem dla Polski i demokracji.
          • davidmorst Re: Wałęsa to prawdziwie persona non grata !!! 12.03.05, 22:23
      • pies333 Re: WEZSZPOLACY WON Z POLSKI, GOWNIARZE ! 12.03.05, 21:53
        Szacunek Panie Prezydencie,
        my tu w USA wierzymy, ze jest czas na kolejny "skok prze plot".
        Tak to juz w tej Polsce jest, ze jaks zadyma co jakis czas musi byc,by
        normalnosc powrocila.
    • venus99 Re: Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków 12.03.05, 13:56
      ta hołota nie ma żadnego prawa do przemawiania w imieniu mieszkańców Mazur.z
      całą pewnością Prezydent Wałęsa zostanie przywitany serdecznie przez
      mieszkańców Giżycka.wszechpolaczki to margines a Rogalski to największa zakała
      i hańba województwa.podobno to to rybi fiucik.
      • pan.nikt Re: Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków 12.03.05, 15:21
        >ta hołota nie ma żadnego prawa do przemawiania w imieniu mieszkańców Mazur>

A JA KIE TY MASZ PRAWO DO POUCZANIA????????
        • davidmorst Re:Prawdziwa hołota podlizuje się Wałęsie na Forum 12.03.05, 15:39
          Chwalą Wałęsę tylko i wyłącznie na forum GW. Poza forum, Panie Wałęsa, jest Pan
          traktowany przez nich tak, jak Pan na to zasługuje.
          • wicek.wacek [...] 12.03.05, 22:39
    • mlasskacz WSZECHBYDŁO RULEZ!!! 12.03.05, 13:56
      • mlasskacz LPR+WSZYHOŁOTA= MOSKIEWSKA AGENTURA 12.03.05, 15:50
    • tomekjeden Re: Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków 12.03.05, 14:10
      Odraza jaką napawa hołota Wszechpolska, jest łagodzona nieco ich otwartością. Ta
      otwartość bowiem wprowadza klarowność spojrzenia na to kto był kim i kto jest
      kim na polskiej scenie politycznej. Pan Prezydent Wałęsa ma jeszcze dużo
      interesującego do powiedzenia. Wszechpolacy, którzy psują mocno wizerunek
      Polski, nigdy nic do powiedzenia nie mieli i mieć nie będą. Nie oni tworzyli
      podwaliny pod III RP, i nie oni podjęli walkę z hegemonią radziecką w Polsce.
      • nowymail Re: Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków 12.03.05, 17:51
        Tak masz rację. To nie oni tworzyli podwaliny pod rząd Leszka Millera, nie oni wysyłali Rywina do Agory i nie oni wykorzystywali służby specjalne do odwołania prezesa Orlenu.

"Precz z siepactwem. Chwała nam i naszym kolegom. Ch..m precz."
        Adam Halber, SLD
        • tomekjeden Re: Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków 12.03.05, 20:41
          nowymail napisał:

> Tak masz rację. To nie oni tworzyli podwaliny pod rząd Leszka Millera, nie oni
          > wysyłali Rywina do Agory i nie oni wykorzystywali służby specjalne do odwołania
          > prezesa Orlenu.
          >
          > "Precz z siepactwem. Chwała nam i naszym kolegom. Ch..m precz."
          > Adam Halber, SLD

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Kto wie? Może to właśnie oni to wszystko zrobili.
          • davidmorst Re: Co za odwaga u tego żałosnego człowieka ! 12.03.05, 22:57
            I przez płot nie bał się skoczyć, i komuchom nie bał się sprzyjać.
            Nie bał się milczeć kiedy pogrążano Stocznię. I odważnie, wsparty przez siły
            żydokomuny rozwalił rząd Olszewskiego. Nie czuł lęku przed klechami z Radia Maryja
            Odważne czyny naszego bohatera można długo wyliczać.
            • tomekjeden TCHÓRZOSTWO WSZECHPOLAKÓW 13.03.05, 00:52
              Odważne czyny naszego bohatera można długo wyliczać.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Owszem można. Po co o tym piszesz jednak, skoro wy nie znacie takiego zjawiska?
    • szwagier_nf WszechPolacy do czubków 12.03.05, 14:14
      To własnie Młodzież wszechpolska jest największa zakałą współczensej Polski.
      Pełni ksenofobii, nacjolnalizmu i nienawiści do bliźniego, fałszywie wycierają
      się Bogiem, który jednak będzie wiedział gdzie ich miejsce w trakcie sadu
      ostatecznego...

DO PIEKŁA SKUBAŃCÓW !!!
      • andrzej105 Re: WszechPolacy do czubków 19.03.05, 21:10
        prawidłowa diagnoza.
    • pamin1 A kto sie boi tych pantofelkow? Mowila mi mama, 12.03.05, 14:32
      bym sie nie bal chama...
    • piterro Młodzież WSZYPOLSKIE 12.03.05, 14:32
      tak to się powinno pisać
    • feliks-50 MW to największe oszołomy w Polsce !!! 12.03.05, 14:32
      Pobili swoimi występami nawet oszołomów z ZCHN !! co dotąd wydawało się niemożliwe.
      • davidmorst Re: Panie Wałęsa! Stłucz Pan termometr, będziesz 12.03.05, 15:51
        Stłucz Pan termometr, nie będziesz Pan miał gorączki. Będziesz zdrowszy
        i nie będziesz Pan bredził.
      • wicek.wacek Re: MW to największe oszołomy w Polsce !!! 12.03.05, 22:43
        feliks-50 napisał:

> Pobili swoimi występami nawet oszołomów z ZCHN !! co dotąd wydawało się niemożl
        > iwe.
        Przesadzasz. ZChN-owi troche dorobila geby Wyborcza. A to przeciez sa ludzie,
        ktorzy dzialali w konpiracji, walczac z komuna (chocby Chrzanowski czy
        Niesiolowski). Natomiast Giertych ze swymi WSZami, to prokremlowskie bydlo
    • konread Re: Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków 12.03.05, 14:36
      Wałesy można nie lubić, ale jego przynajmniej za granicą się wstydzić nie
      musimy, w odróżnieniu od rydzykojugen!
      • adalberto3 Re: Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków-odp. 12.03.05, 18:20
        Mieszkam za granicą - Wałęsa obecnie jest dla mnie zupełnie obojętny - w latach
        90-tych pokazał, że jest dość prymitywny i ma wybitne zdolności do skłócania
        ludzi. Z przerażeniem obserwuję eksperyment, który odbywa się w Polsce w
        ostatnich 15 latach - każdy z zachodnioeuropejskich polityków już dawno
        zostałby rozliczony z podobnych złodziejskich działań. Dobrze, że jest ktoś kto
        ma odwagę o tym mówić - na całe szczęście Młodzież Wszechpolska też nie boi się
        Wałęsy i jemu podobnych.
        • wicek.wacek Idz do swojego Moskala, nomen omen 12.03.05, 22:45
    • meraviglioso [...] 12.03.05, 15:11
      • jerzy30 a czego tu się bać ???? idiotów??? 12.03.05, 15:21
        Tak trzymać Panie Prezydencie - przecz z wszechpolakami, wszechwszami,
        FASZYSTAMI
        • davidmorst Re: Psy ze sfory michnika szczekają, naprzód MW !! 12.03.05, 15:41
          • hanyska2 Re: Psy ze sfory michnika szczekają, naprzód MW ! 12.03.05, 18:18
            Finezja twojej demagogii powala mnie na kolana, Demostenesie!
            • davidmorst Re: Psy ze sfory michnika szczekają, naprzód MW ! 12.03.05, 22:03
              Agencie nr 1826 zgłoś się. Jesteś bardzo potrzebny do lizania d...
              jednej bardzo nadętej osoby. Nadęta taka, że rośnie w oczach wyznawców Michnika.
          • 18261826www Kundel Dawidmorost ze sfory rydzyka szczeka naj... 12.03.05, 18:44
            glosniej.Jaki pan taki pies!
          • malaszaramysz Re: Psy ze sfory michnika szczekają, naprzód MW ! 12.03.05, 22:06
            Umiemy też nieźle spodnie poszarpać.Niedługo ulice będą pełne członków MW, bo
            ze spodenek nici zostaną:-)
        • kap0 Re: a czego tu się bać ???? idiotów??? 12.03.05, 15:57
          przyjdzie czas ze bedziecie podania pisac zeby Mlodzierz Wszechpolska pozwolila
          wam pocalowac sie w dupe
          • wielki_gonzo Re: a czego tu się bać ???? idiotów??? 12.03.05, 16:31
            marzysz dzieciaku, marzysz. a jesli kiedys nadejda takie czasy, ze urosna te
            faszystowskie bojowki w sile wypowiemy im wojne. my lewacy tez mozemy
            zorganizowac czerwone bojowki w ramach ochrony przed faszystami wszechgluptakami
            • nowymail Re: a czego tu się bać ???? idiotów??? 12.03.05, 17:54
              A wtedy my, zwykli Polacy, dokopiemy wam czerwonym świniom, bo wolimy bojówki idiotów, ale patriotów niż lewaków - zdrajców i świń.
          • henryk.log Jest się czego bać;( - ONI nas urządzą -;((( 12.03.05, 16:35
            www.giertych-stop.sets.pl/files/transformacja.swf
            • davidmorst Re: Jest się czego bać; ONI zlikwidują żydokomunę! 12.03.05, 22:13
              • zigzaur Re: Jest się czego bać; ONI zlikwidują żydokomunę 12.03.05, 22:36
                To słowo wymyślił Joseph Goebbels i dzięki niemu jest "wiecznie żywy".
          • dziecina.betlejemska [...] 12.03.05, 22:10
            • kap0 Re: a czego tu się bać ???? idiotów??? 13.03.05, 15:23
              dziecino chora od urodzenia nigdy w zyciu nie ogladalem porno nie bylo mi to
              potrzebne mam dorosle dzieci nie bede ci wiecej odpisywal bo jestes jak
              bezmyslna krowa ktora trzaska ogonem na lewo i prawo tlumaczenie ci
              czegokolwiek jest strata czasu. A co do audycji RM to w ubieglym roku dalem ok
              1000$ w tym napewno podwoje ta sume Wiecej takich jak ty i Walesa .Bez pozdr
    • adp5 Re: Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków 12.03.05, 15:42
      ALEX & DYTEKTOR PROGRAMOWY mąwią:
      Lesiu, popatrz, A aaa adaś i okrągłostołowo-ubeccy "demokraci" znów Cię wydymali
    • ja.polak Nie udalo sie obronic ... symbolu... 12.03.05, 16:35
      Symbol walczacej o wolnosc Solidarnosci powoli przemienia sie "w gruz i pyl"...

Nie udalo sie nam obronic symbolu Walesy w Europie - jako legendarnego
      przywodcy Solidarnosci i obalenia komunizmu w Europie Wsch. (bo przeciez
      to "mur berlinski" obalil komunizm - ot, wstal sobie taki mur i poszedl i
      obalil komunizm - taka madra niemiecka bestia...).

Dzis symbol wolnosci Polski zostaje "pomieszany z kazdym wrzeszczacym na ulicy
      gownem" i przechodzi do historii jako "czarny charakter".

... nawet jesli sie "domówil z komunistami" w sprawie obalenia rezimu - to
      skonczylo sie to obaleniem tego rezimu... To ci, co przyszli po Walesie nie
      umieli odsunac od wladzy "resztek komunizmu".

To bardzo bolesne - nie dlatego, ze ktos wyraza inne opinie nt. Walesy - tylko
      to, ze tak wielu nie umie lub nie ma "narzedzia" do zrozumienia, ze "brudzenie
      wlasnego gnizda" konczy sie "ubrudzeniem nas samych"...

...czasami mysle, ze te "150 lat niewoli", wymordowanie polskiej inteligencji
      podczas II wojny swiatowej, bardzo drogo nas dzis kosztuje...
    • cziriklo Brawo, Panie Prezydencie! Brawo Lechu! 12.03.05, 16:57
      W ostatnich tygpdniaich rosnie Pan w oczach wielu Polakow. Takze w moich.
      Jesli sie faktycznie uda Panu i tym razem przeskoczyc mur ksenofobii, lgarstwa,
      niebawisci brunatnych spod znaku skrajnej prawicy, bedzie to wyczyn na miare
      Tamtego.
      Niech se Pan rozejrzy wokol siebie. Jednym listem, jednym walnieciem piescia w
      stol udalo sie Panu, Panie Prezydencie zmusic jednak nasze autorytety moralne
      przyjrzec se blizej Radiu Maryja i zrozumiec, ze jest to wielka grozna sila w
      naszej mlodej, nieokrzeplej demokracji.
      Dlatego te wszystkie szczury od Giertycha - jego zbrojne brunatne ramie i
      piesc tak sie na Pana wsciekaja.
      Niech Pan nie przestaje, Panie Lechu. Niech Pan bedzie dalej odwaznym
      czlowiekiem. I niech Pana Bog ma w opiece.
      • davidmorst Re: rosnie Pan w oczach - Pan puchnie ze złości! 12.03.05, 22:00
    • hanyska2 Ciekawe ile ci placi Giertych? 12.03.05, 18:15
      Musza to byc tluste sumki z pieniedzy podatnikow!
    • wojten Słusznie, to wszechfaszyści mają się bać. 12.03.05, 18:20
    • hanyska2 Sto lat Panie Walesa!!!! 12.03.05, 18:20
      • adalberto3 Re: Sto lat Panie Walesa!!!! ciężkich robót !! 12.03.05, 18:22
      • 18261826www Sto lat Panie Walesa!!!Kundel dawidmorost niech.. 12.03.05, 18:57
        szczeka i udaje ze jest teraz kims innym np Adalberto 1.To ten sam kundel!
    • bbombel Do WałesyL skacz wasc wstydzu oszczedz! 12.03.05, 18:26

• 18261826www Wszechkundle niech szczekaja,taka ich natura! 12.03.05, 18:41
        Srodowiskiem kundli jest smietnik i tam wkrotce znajdzie sie LPR,RM,MW i
        Samobrona tez tam skona!!!
    • easy1965 Re: Wałęsa: nie boję się Wszechpolaków 12.03.05, 18:38
      Panie Prezydencie!!!tak trzymac!!!!Faszyzm pamitamy i wiemy czym to sie
      skonczylo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka