pajacevvicz 19.03.05, 08:36 partia która jeszcze nie powstała, która nie wiadomo jak sie nazywa, nie wiadomo ilu ma członków, której nikt nie wybieral w wyborach, której nie ma nawet w sejmie - od maja będzie rządzić w Polsce nic juz nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia.basia Raczej bubel ... 19.03.05, 11:00 albo niewypał. I dobrze. Myślę, że opowiadanie o NOWEJ partii kiedy ludziska widzą, że to "starzy" ludzie, zrobiło swoje. pajacevvicz napisał: > partia która jeszcze nie powstała, która nie wiadomo jak sie nazywa, nie > wiadomo ilu ma członków, której nikt nie wybieral w wyborach, której nie ma > nawet w sejmie - od maja będzie rządzić w Polsce > > nic juz nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pknm100 Re: Raczej bubel ... 19.03.05, 11:04 No przeciez mamy od tego media publiczne z dworakiem i miss pegeeru, a oni potrafią obiektywnie ocenic i nakarmic nas kłamstwami! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Raczej bubel ... 19.03.05, 11:09 pknm100 napisał: > No przeciez mamy od tego media publiczne z dworakiem i miss pegeeru, a oni > potrafią obiektywnie ocenic i nakarmic nas kłamstwami! To już nie działa - nie zadziałało. Ta cała medialna wrzawa wokół "nowej" partii miała ją wykreować a efekt marny. W pierwszym sondażu (zresztą też kuriozum, bo badano stosunek do wirtualnego bytu) dostali 10% a teraz jest 5% czyli tyle co zwykle dostaje UW. I lepiej nie będzie. I dobrze. Czas tych ludzi się skończył. Odpowiedz Link Zgłoś