onlyania 16.11.01, 16:02 dostalal rade aby sie ciebie spytac dlaczego nie mozesz znalezc swojej wybranki. Ja tez nie moge zlapac Kitka, nawet nie wiem kto to jest...... Men, pomocyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:05 ja wiem ale moze chcesz sie zamienic jak Panowie nie maja nic przeciw ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Men - mam pytanie Onlyania IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 16:08 To ja tez chce! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:10 na kogo mam sie zamienic? tylko nie na Grejfiuta, bo ten bedzie naduzywal zapewne sily wobec mnie za okreslenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:13 ty wylosowalas Kitka ja Mena. trzeba zapytac czy zgodza sie na odwrocenie .Men dla Ciebie. Samanta a kogo wylosowalas? sorry bo ja dzis jestem zabeczana masa. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:18 A co takiego ma Kitek czego brak Menowi.... I dlaczego Kitek do tej pory nie zlozyl mi jakis tam kondelencji.... A wlasciwie kto to jest ten Men, cos malo chyba takze i o nim wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:20 Kitek bywa tu pozno. a o Menie niewiele wiem ale jest mily. myslalam ze Go znasz. sorry jesli sie pomylilam. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:26 chyba znam troszeczke, ale nie tak blisko jak ty... ale czego on ma wiecej i gdzie znalezc Kitka? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:28 Mena nie znam z bliska raczej z daleka. a Kitek niedawno zalozyl watek o cukierkach dla panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: do Ani IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 16:28 Aniu, dla Ciebie wszystko - może to i lepiej, ja tak bardzo nie przepadam za boczkiem, jajecznicą, kaszanką ... Najwyżej przez chwilkę się zasmuce w jakimś kąciku :(( Onlyania to tez niezła kobitka - tylko sie teraz jej boję, żeby z rozpędu i mnie nie dokopała, jak gdzieś na innym wątku :))) A może sie jednak jeszcze zastanowisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: do Mena 16.11.01, 16:33 zrobilam zakupy, jest boczek i jaja sa nikomu jeszcze nie dokopalam, i nie ja watek o kopaniu zakladalam No to jak Men? Idziesz na te jaja z boczkiem, czym mam skoczyc do Kitka po cukierki... A tak w ogele, to jakim panienkom ten becwal cukierki rozdaje podczas kiedy zostal juz mnie przydzielony? Oj, chyba bedzie awantura.... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: do Mena 16.11.01, 16:35 Men, anka1 to dobra kobieta i cos nas laczy, ale nie powiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Czort 16.11.01, 16:41 lepiej powiedz bo sie zaraz domysly zlosliwe zaczna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Czort - o w morde , co ??:))))))))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 16:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Onlyania IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 16:36 To poszukaj kto rozdaje cukiereczki Panienkom na tym portalu - tfu, ale ze mnie świnka-kabelek. Mam figurę supermodela, task, że ten boczek i jajecznica - no chyba, że z mrożona dobra wódeczką Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Onlyania 16.11.01, 16:40 no to co ty zrec zamierzasz? a z ta wodeczka, to tylko mrozona mineralna, bo inna wodeczka na brzuszku sie odklada i pupke obrasta, fuj..... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Onlyania 16.11.01, 16:40 Kitek zalozyl ten watek przed losowaniem. wiec sie nie denerwuj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do Mena 16.11.01, 16:34 alez ja wcale nie proponowalam zebys z Kitkiem zostal :))) mily jestes naprawde. tylko ja juz mam malo czasu i jestem tak zabeczana ze sie dzis nie zastanowie, ale zawsze mozemy porozmawiac dopoki jestem na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Anka 1 - bo sie rozmysle, i bedę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 16:42 sie upierał przy wynikach losowania :)))))) A łzy to pestka - umalujemy jeszcze raz zapłakana dziewczynke :))) P.s>: Aniu juz nie jeden raz rozmawialiśmy na tym forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Men 16.11.01, 16:45 zmieniles nicka ? nic dzis nie kojarze. powiesz jakiego miales przedtem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Men IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 16:51 Innym razem Aniu, nie ze względu na Ciebie, ktos inny może sie wkurzyć Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Men 16.11.01, 16:57 ok. moze sie domysle na razie mam pustke w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: rozanielona Ania ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:00 Spoko, zobaczysz, i tak mi sie dzisiaj wieczorem oberwie od kogos za te romansa :))) Ale: kota (kotów) nie ma , myszy harcuja - harcujemy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: rozanielona Ania ? 16.11.01, 17:06 twoj szef polazl do domku? moj tez. troche wczesniej ale zdazyl zajrzec mi przez ramie. cos mi sie zdaje ze do kompletu jeszcze mi dolozy opeer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: rozanielona Ania ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:09 Nie tak, mówiłem o swojej "szefowej" na tym portalu ..:))) Apropo szefów, to ja na szczęscie w firmie nie mam zadnego szefa nad sobą Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: rozanielona Ania ? 16.11.01, 17:16 kazdy szef to plaga :)) masz dobrze ze w pracy takiego kogos nie masz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: rozanielona Ania ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:21 No ładnie, ładnie , to ja tez ?:))) Podtrzymuję swoje żadania co do losowania !!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: rozanielona Ania ? 16.11.01, 17:25 jak sam sobie jestes szefem to moze i plaga:)) zreszta czasem czlowiek sam dla siebie jest najwieksza plaga. czego chcesz od wynikow losowania?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: rozanielona Ania ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:29 NIc, uważam, że sa przecudowne i sprawiedliwe :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: rozanielona Ania ? 16.11.01, 17:33 szczerze mowiac nie wiem dlaczego tak uwazasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: rozanielona Ania ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:44 To ciąg dalszy mej przecudnej tajemnicy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Men 16.11.01, 16:51 widzisz Anka, Men cie lubi i dba o ciebie, a ten kitek panienkami sie zajmuje a do mnie to ani be ani me..... czuje sie zaniedbywana od samego poczatku... ach, co za zycie, i z kazdym to samo baby im w glowie, a jak pomoc to zadnego Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Onlyania 16.11.01, 16:59 poczekaj cierpliwie. Kitek jest istnym skarbem. warto czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Onlyania 16.11.01, 17:01 no to poczekam, ale na tym watku o cukiereczkach to ja nie za bardzo jarze o co chodzi.... Men z noskiem Pinokia na mrozie sika, kakao sobie robi i drazni a potem chowa.... Cos za duzo wrazen jak na jeden dzien...... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Onlyania 16.11.01, 17:09 no nie Men to chyba nie Mario ? nie dalby rady nadawac jednoczesnie pod dwoma nickami:)) ale faktycznie jak sie czyta niektore watki to niewtajemniczeni nie rozumieja o co chodzi:))) cukierki dla panienki to byla piosenka spiewana przez Mariana Opanie.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Onlyania 16.11.01, 17:13 no faktycznie, ja dzis nie jarzaca z tych wrazen.... to rzeczywiscie byl Mario Tylko co sie temu Kitkowi tak spiewajaco wszystko kojarzy... i oby tylko nie wdrazal w zycie tych panienek i cukierasami je obdarzal... Zaklepany zostal to niech sie ustosunkuje do decyzji komisji, albo reklamacje zglosil, tyle ze ja slyszala ze to juz za pozno z pretensjami..... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Onlyania 16.11.01, 17:18 ee tam! reklamacje teraz trzeba zalatwiac miedzy soba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Kobitki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:26 Wypraszam sobie, nie mylic mnie z Mario - to takie zniewieściałe imie, a ja przeciez Men-Super. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Kobitki 16.11.01, 17:32 to ja sie mylnelam, wiec przepraszam.... No i jak tam Men twoja wygrana? Zostajesz u niej czy tak moze zamiana.... Ja juz gniazdo wymoscilam..... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:o Panie:)) 16.11.01, 17:32 juz zostalo wyjasnione:)) a o Mario tak nie mow, prosze. lubie Go i uwazam za przyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Ania I Onlyania IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:35 Zara, zara - co zostało wyjasnione, bez mojej wiedzy !!!!!! A Onlyania dla kogo to gniazdko pości - bo widziałem przelotem jakis nowy wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: o Panie:)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:42 Uff, ulżyło mi, że tylko to :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: o Panie:)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:45 Ze znowu ktos bedzie wracał do tych bzdurnych renegocjacji wynków losowania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: o Panie:)) 16.11.01, 17:49 to z Ciebie taki legalista czy nie lubisz zmian?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: o Panie:)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:00 Skrzywienie zawodowe, jak cos wynegocjuję (lub dostane w prezencie od losu ::))) - to NIE ODDAM, I BASTA :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: o Panie:)) 16.11.01, 18:16 kazdej?:) oj bo zaczne sie zastanawiac czy reklamacji nie zlozyc:) do poniedzialku Men! zjawie sie jak technika nie zawiedzie. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Ania IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:23 Zywej, a nie każdej - chyba jasno napisałem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: o Panie:)) 16.11.01, 18:17 ej, Aniu, ty jeszcze nie w drodze do domku? Nie boj sie, jak Men nie zechce to i z bajeru nici.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina papapapapapapa!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 18:25 Przybywaj!!!!!! w poniedziałek oczywiście :-))))))) anka1 napisał(a): > juz uciekam!:) pa! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: papapapapapapa!!!!!!! 16.11.01, 18:28 No to Men, Ani nie ma, i co ty na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: ...... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:28 Nogi za pas ??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: ...... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:32 E tam, a jasminka po sama szyje i jest blondynka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: ...... IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 18:30 Potrafisz chodzić na rękach????? Gość portalu: Men napisał(a): > Nogi za pas ??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: ......jasminka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:33 Dla Ciebie kwiatuszku wszystko ... Ale czy to wygodne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ......jasminka 16.11.01, 18:36 Jakoś wytrzmasz :-)))) w końcu dla mnie wszystko! Gość portalu: Men napisał(a): > Dla Ciebie kwiatuszku wszystko ... > Ale czy to wygodne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: ......jasminka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:38 a samochodzik nowy dostałas ... Odpowiedz Link Zgłoś