Dodaj do ulubionych

Men - mam pytanie

16.11.01, 16:02
dostalal rade aby sie ciebie spytac dlaczego nie mozesz znalezc swojej wybranki.
Ja tez nie moge zlapac Kitka, nawet nie wiem kto to jest......
Men, pomocyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:05
      ja wiem ale moze chcesz sie zamienic jak Panowie nie maja nic przeciw ?
      • Gość: samanta1 Re: Men - mam pytanie Onlyania IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 16:08
        To ja tez chce!
        • onlyania Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:10
          na kogo mam sie zamienic?
          tylko nie na Grejfiuta, bo ten bedzie naduzywal zapewne sily wobec mnie za
          okreslenia.....
          • anka1 Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:13
            ty wylosowalas Kitka ja Mena. trzeba zapytac czy zgodza sie na odwrocenie .Men dla Ciebie.
            Samanta a kogo wylosowalas? sorry bo ja dzis jestem zabeczana masa.
            • onlyania Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:18
              A co takiego ma Kitek czego brak Menowi....
              I dlaczego Kitek do tej pory nie zlozyl mi jakis tam kondelencji....
              A wlasciwie kto to jest ten Men, cos malo chyba takze i o nim wiem....
              • anka1 Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:20
                Kitek bywa tu pozno. a o Menie niewiele wiem ale jest mily. myslalam ze Go znasz. sorry jesli
                sie pomylilam.
                • onlyania Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:26
                  chyba znam troszeczke, ale nie tak blisko jak ty...
                  ale czego on ma wiecej i gdzie znalezc Kitka?
                  • anka1 Re: Men - mam pytanie Onlyania 16.11.01, 16:28
                    Mena nie znam z bliska raczej z daleka. a Kitek niedawno zalozyl watek o cukierkach dla
                    panienki.
                • Gość: Men Re: do Ani IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 16:28
                  Aniu, dla Ciebie wszystko - może to i lepiej, ja tak bardzo nie przepadam za
                  boczkiem, jajecznicą, kaszanką ... Najwyżej przez chwilkę się zasmuce w jakimś
                  kąciku :((
                  Onlyania to tez niezła kobitka - tylko sie teraz jej boję, żeby z rozpędu i
                  mnie nie dokopała, jak gdzieś na innym wątku :)))

A może sie jednak jeszcze zastanowisz :)))
                  • onlyania Re: do Mena 16.11.01, 16:33
                    zrobilam zakupy,
                    jest boczek i jaja sa
                    nikomu jeszcze nie dokopalam, i nie ja watek o kopaniu zakladalam
                    No to jak Men? Idziesz na te jaja z boczkiem, czym mam skoczyc do Kitka po
                    cukierki...
                    A tak w ogele, to jakim panienkom ten becwal cukierki rozdaje podczas kiedy
                    zostal juz mnie przydzielony?
                    Oj, chyba bedzie awantura....
                    • czort Re: do Mena 16.11.01, 16:35
                      Men, anka1 to dobra kobieta i cos nas laczy, ale nie powiem co.
                      • anka1 Re: Czort 16.11.01, 16:41
                        lepiej powiedz bo sie zaraz domysly zlosliwe zaczna :))
                        • Gość: Men Re: Czort - o w morde , co ??:))))))))) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 16:43
                    • Gość: Men Re: Onlyania IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 16:36
                      To poszukaj kto rozdaje cukiereczki Panienkom na tym portalu - tfu, ale ze mnie
                      świnka-kabelek.
                      Mam figurę supermodela, task, że ten boczek i jajecznica - no chyba, że z
                      mrożona dobra wódeczką
                      • onlyania Re: Onlyania 16.11.01, 16:40
                        no to co ty zrec zamierzasz?
                        a z ta wodeczka, to tylko mrozona mineralna, bo inna wodeczka na brzuszku sie
                        odklada i pupke obrasta, fuj.....
                    • anka1 Re: Onlyania 16.11.01, 16:40
                      Kitek zalozyl ten watek przed losowaniem. wiec sie nie denerwuj :)))
                  • anka1 Re: do Mena 16.11.01, 16:34
                    alez ja wcale nie proponowalam zebys z Kitkiem zostal :)))
                    mily jestes naprawde. tylko ja juz mam malo czasu i jestem tak zabeczana ze sie dzis nie
                    zastanowie, ale zawsze mozemy porozmawiac dopoki jestem na forum.
                    • Gość: Men Re: Anka 1 - bo sie rozmysle, i bedę IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 16:42
                      sie upierał przy wynikach losowania :))))))
                      A łzy to pestka - umalujemy jeszcze raz zapłakana dziewczynke :)))

P.s>: Aniu juz nie jeden raz rozmawialiśmy na tym forum ...
                      • anka1 Re: Men 16.11.01, 16:45
                        zmieniles nicka ? nic dzis nie kojarze. powiesz jakiego miales przedtem?
                        • Gość: Men Re: Men IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 16:51
                          Innym razem Aniu, nie ze względu na Ciebie, ktos inny może sie wkurzyć
                          • anka1 Re: Men 16.11.01, 16:57
                            ok. moze sie domysle na razie mam pustke w glowie.
                            • Gość: men Re: rozanielona Ania ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:00
                              Spoko, zobaczysz, i tak mi sie dzisiaj wieczorem oberwie od kogos za te
                              romansa :)))
                              Ale: kota (kotów) nie ma , myszy harcuja - harcujemy ???

• anka1 Re: rozanielona Ania ? 16.11.01, 17:06
                                twoj szef polazl do domku? moj tez. troche wczesniej ale zdazyl zajrzec mi przez ramie. cos
                                mi sie zdaje ze do kompletu jeszcze mi dolozy opeer.
                                • Gość: men Re: rozanielona Ania ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:09
                                  Nie tak, mówiłem o swojej "szefowej" na tym portalu ..:)))

Apropo szefów, to ja na szczęscie w firmie nie mam zadnego szefa nad sobą
                                  • Gość: Men Re: TO POWYŻEJ BYŁO DO ANI ! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:16
                                  • anka1 Re: rozanielona Ania ? 16.11.01, 17:16
                                    kazdy szef to plaga :)) masz dobrze ze w pracy takiego kogos nie masz:))
                                    • Gość: Men Re: rozanielona Ania ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:21
                                      No ładnie, ładnie , to ja tez ?:)))

Podtrzymuję swoje żadania co do losowania !!!!!!!!1
                                      • anka1 Re: rozanielona Ania ? 16.11.01, 17:25
                                        jak sam sobie jestes szefem to moze i plaga:)) zreszta czasem czlowiek sam dla siebie jest
                                        najwieksza plaga.
                                        czego chcesz od wynikow losowania?:)))
                                        • Gość: Men Re: rozanielona Ania ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:29
                                          NIc, uważam, że sa przecudowne i sprawiedliwe :)))))))
                                          • anka1 Re: rozanielona Ania ? 16.11.01, 17:33
                                            szczerze mowiac nie wiem dlaczego tak uwazasz:)))
                                            • Gość: Men Re: rozanielona Ania ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:44
                                              To ciąg dalszy mej przecudnej tajemnicy :)))
                        • onlyania Re: Men 16.11.01, 16:51
                          widzisz Anka, Men cie lubi i dba o ciebie,
                          a ten kitek panienkami sie zajmuje a do mnie to ani be ani me.....
                          czuje sie zaniedbywana od samego poczatku...
                          ach, co za zycie, i z kazdym to samo
                          baby im w glowie, a jak pomoc to zadnego
                          • anka1 Re: Onlyania 16.11.01, 16:59
                            poczekaj cierpliwie. Kitek jest istnym skarbem. warto czekac.
                            • onlyania Re: Onlyania 16.11.01, 17:01
                              no to poczekam, ale na tym watku o cukiereczkach to ja nie za bardzo jarze o co
                              chodzi....
                              Men z noskiem Pinokia na mrozie sika, kakao sobie robi i drazni a potem
                              chowa....
                              Cos za duzo wrazen jak na jeden dzien......
                              • anka1 Re: Onlyania 16.11.01, 17:09
                                no nie Men to chyba nie Mario ? nie dalby rady nadawac jednoczesnie pod dwoma nickami:))
                                ale faktycznie jak sie czyta niektore watki to niewtajemniczeni nie rozumieja o co chodzi:)))
                                cukierki dla panienki to byla piosenka spiewana przez Mariana Opanie.:))
                                • onlyania Re: Onlyania 16.11.01, 17:13
                                  no faktycznie, ja dzis nie jarzaca z tych wrazen....
                                  to rzeczywiscie byl Mario
                                  Tylko co sie temu Kitkowi tak spiewajaco wszystko kojarzy...
                                  i oby tylko nie wdrazal w zycie tych panienek i cukierasami je obdarzal...
                                  Zaklepany zostal to niech sie ustosunkuje do decyzji komisji, albo reklamacje
                                  zglosil, tyle ze ja slyszala ze to juz za pozno z pretensjami.....
                                  • anka1 Re: Onlyania 16.11.01, 17:18
                                    ee tam! reklamacje teraz trzeba zalatwiac miedzy soba :)))
                                    • onlyania Re: Onlyania 16.11.01, 17:24
                                      recznie???
                                      • anka1 Re: Onlyania 16.11.01, 17:26
                                        wybor pozostawiam reklamujacym:)))
    • Gość: Men Re: Kobitki IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:26
      Wypraszam sobie, nie mylic mnie z Mario - to takie zniewieściałe imie, a ja
      przeciez Men-Super.
      • onlyania Re: Kobitki 16.11.01, 17:32
        to ja sie mylnelam, wiec przepraszam....
        No i jak tam Men twoja wygrana?
        Zostajesz u niej czy tak moze zamiana....
        Ja juz gniazdo wymoscilam.....
      • anka1 Re:o Panie:)) 16.11.01, 17:32
        juz zostalo wyjasnione:)) a o Mario tak nie mow, prosze. lubie Go i uwazam za przyjaciela.
        • Gość: Men Re: Ania I Onlyania IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:35
          Zara, zara - co zostało wyjasnione, bez mojej wiedzy !!!!!!
          A Onlyania dla kogo to gniazdko pości - bo widziałem przelotem jakis nowy wątek
          • anka1 Re: o Panie:)) 16.11.01, 17:37
            to ze nie jestes Mario. :)
            • Gość: Men Re: o Panie:)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:42
              Uff, ulżyło mi, że tylko to :))
            • anka1 Re: o Panie:)) 16.11.01, 17:43
              a czego sie obawiales?:))
              • Gość: Men Re: o Panie:)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:45
                Ze znowu ktos bedzie wracał do tych bzdurnych renegocjacji wynków
                losowania :)))
                • anka1 Re: o Panie:)) 16.11.01, 17:49
                  to z Ciebie taki legalista czy nie lubisz zmian?:)
                  • Gość: Men Re: o Panie:)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:00
                    Skrzywienie zawodowe, jak cos wynegocjuję (lub dostane w prezencie od
                    losu ::))) - to NIE ODDAM, I BASTA :))))))
                    • anka1 Re: o Panie:)) 16.11.01, 18:02
                      aha chlop zywemu nie przepusci?:))
                      • Gość: Men Re: o Panie:)) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:14
                        Zywej ..:))
                        • anka1 Re: o Panie:)) 16.11.01, 18:16
                          kazdej?:) oj bo zaczne sie zastanawiac czy reklamacji nie zlozyc:)
                          do poniedzialku Men! zjawie sie jak technika nie zawiedzie. pa!
                          • Gość: Men Re: Ania IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:23
                            Zywej, a nie każdej - chyba jasno napisałem :)))
                        • onlyania Re: o Panie:)) 16.11.01, 18:17
                          ej, Aniu, ty jeszcze nie w drodze do domku?
                          Nie boj sie, jak Men nie zechce to i z bajeru nici....
                          • anka1 Re: o Panie:)) 16.11.01, 18:20
                            juz uciekam!:) pa!
                            • Gość: jasmina papapapapapapa!!!!!!! IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 18:25
                              Przybywaj!!!!!! w poniedziałek oczywiście :-)))))))

anka1 napisał(a):

> juz uciekam!:) pa!

• onlyania Re: papapapapapapa!!!!!!! 16.11.01, 18:28
                                No to Men, Ani nie ma, i co ty na to???
                                • Gość: Men Re: ...... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:28
                                  Nogi za pas ??:))))
                                  • onlyania Re: ...... 16.11.01, 18:30
                                    ja tez mam nogi po pas....
                                    • Gość: Men Re: ...... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:32
                                      E tam, a jasminka po sama szyje i jest blondynka ...
                                  • Gość: jasmina Re: ...... IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 18:30
                                    Potrafisz chodzić na rękach?????

Gość portalu: Men napisał(a):

> Nogi za pas ??:))))

• Gość: Men Re: ......jasminka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:33
                                      Dla Ciebie kwiatuszku wszystko ...
                                      Ale czy to wygodne :)))
                                      • jasmina_tdi Re: ......jasminka 16.11.01, 18:36
                                        Jakoś wytrzmasz :-)))) w końcu dla mnie wszystko!

Gość portalu: Men napisał(a):

> Dla Ciebie kwiatuszku wszystko ...
                                        > Ale czy to wygodne :)))

• Gość: Men Re: ......jasminka IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:38
                                          a samochodzik nowy dostałas ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka