Dodaj do ulubionych

Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 22:43
Szermuje wielu haselkiem o tolerancji. To teraz się zrobiło takie słowo
wytrych. Tolerancja nie ma nic wspólnego z prawem do krytyki zachowań nagannych
takich jak homoseksualizm upubliczniony.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.06.02, 22:45
      Gość portalu: Terry napisał(a):

> Szermuje wielu haselkiem o tolerancji. To teraz się zrobiło takie słowo
      > wytrych. Tolerancja nie ma nic wspólnego z prawem do krytyki zachowań nagannych
      >
      > takich jak homoseksualizm upubliczniony.

Tylko, że prawo do krytyki nie oznacza prawa do zakazywania tych zachowań.
      Krytykowac możesz...i nic więcej

• Gość: Terry Re: Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 22:48
        Mogę się równiez nie zgadzać na propagowanie takich zachowań. Krytykować równie
        będę bo jest to moim zdaniem godne napiętnowania. Wcale nie chcę ich
        prześladowac. Nie chcę aby tak hałasliwie się reklamowali.
        • Gość: Paweł Re: Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.06.02, 22:52

> Mogę się równiez nie zgadzać na propagowanie takich zachowań. Krytykować równie
          >
          > będę bo jest to moim zdaniem godne napiętnowania. Wcale nie chcę ich
          > prześladowac. Nie chcę aby tak hałasliwie się reklamowali.

I masz do tego prawo. Na tym min. polega tolerancja, że każdy ma prawo do swoich
          poglądów.

• Gość: Kraken Re: Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje IP: *.ipt.aol.com 16.06.02, 23:20

> Mogę się równiez nie zgadzać na propagowanie takich zachowań. Krytykować równie
          >
          > będę bo jest to moim zdaniem godne napiętnowania. Wcale nie chcę ich
          > prześladowac. Nie chcę aby tak hałasliwie się reklamowali.

-Kr. Kosciol katolicki reklamuje sie jeszcze halasliwiej-tez mi sie to nie podoba-
          I CO Z TEGO???Maja prawo sie reklamowac,a ja mam prawo prowadzic rownie halsliwa
          propagande w przeciwna strone i propagowac ...powiedzmy kanonizacje Stalina(wszak
          dostarczyl niebiosom naprawde wielu meczennikow)
          • Gość: Kraken Re: Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje IP: *.ipt.aol.com 16.06.02, 23:24
            i zdecyduj sie-czy ty jestes Marcel,czy Terry-zonglowanie nickami swiadczy o
            tym,ze jestes po prostu GOWNIARZEM
            • Gość: Terry Kraken opanuj się IP: 217.153.50.* 17.06.02, 16:58
              Można o tobie powiedzieć: nie dość, że czarna to ta małpa w dodatku mówi.
              Ludzie: cud!
          • Gość: Terry Kraken dyskutuje na poziomie hau hau IP: 217.153.50.* 17.06.02, 16:56
      • Gość: Eryk Re: Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje IP: *.ipt.aol.com 21.06.02, 01:49
        A ty wciaz o d.. Maryni.. Czy to w Polsce w tej chwili jest najwazniejsze?
    • Gość: Oszołom Re: Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 09:23
      No właśnie! Tymczasem na zachodzie tolerancja= akceptacja zboczeń i patologii
      • Gość: saba Re: Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje IP: *.dip.t-dialin.net 17.06.02, 16:59
        Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> No właśnie! Tymczasem na zachodzie tolerancja= akceptacja zboczeń i patologii

Na jakim kurcze blade zachodzie? Nie przesadzaj
        • Gość: Jaceq Re: Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje IP: *.szeptel.net.pl 17.06.02, 20:16
          Gość portalu: saba napisał(a):

> Na jakim kurcze blade zachodzie? Nie przesadzaj

na zachodzie Pyrlandii.
      • Gość: koral tymczasem w Polsce Paetz, Dukla i zlodziej z Torun IP: *.dtcc.cc.nc.us 17.06.02, 16:59
        Gość portalu: Oszołom napisał(a):

> No właśnie! Tymczasem na zachodzie tolerancja= akceptacja zboczeń i patologii

• Gość: Terry A co ? Pochwalasz pedziów i złodziei ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 22:52
      • Gość: Terry Re: Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje IP: 217.153.50.* 17.06.02, 16:59
        Jest szansa na zgniecenie zgniłego owocu przez barbarzyńców. Może o to
        pomysłodawcom chodzi ? Tak osłabić ludzi aby się zupełnie wynaturzyli. Wtedy
        wystarczy niewielu strażników i ktoś zawłądnie tą chołotą.
        • Gość: mirmat Re: Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje IP: *.dialup.eol.ca 20.06.02, 05:20
          Terry napisal:"Jest szansa na zgniecenie zgniłego owocu przez barbarzyńców.
          Może o to pomysłodawcom chodzi ? Tak osłabić ludzi aby się zupełnie
          wynaturzyli. Wtedy wystarczy niewielu strażników i ktoś zawłądnie tą chołotą.

Ci co chca narzucac swoj perwersyjny styl zycia innym nie mysla o tolerancji.
          Oczywiscie zaczyna sie niewinnie o tym, ze trzeba tolerowac "innych". Ktoz by
          sie ztym nie zgadzal. Ale co staje sie potem niech poswiadczy taki kraj jak
          Kanada. W konstytucji nic nie bylo napisane o dysktyminacji homoseksualistow
          ale wyznaczeni przez "liberalow" sedziowie tak sobie przeciagneli konstytucyjny
          zakaz dysktyminacji w sprawach tasowych czy plci na homoseksualny tryb zycia.
          Na poczatku zaczeto indoktrynowac mlodzierz w szkolach srednich, potem w
          podstawowych a teraz uczy sie dzieci w przedszkolach jak to swietnie jest miec
          dwie mamusie czy dwoch tatusiow. mozna do tego dorzucic zwierzatka.

Ale poza kontrola pedalow bylo szkolnictwo Katolickie gdzie wiekszosc Polakow
          wysyla swoje dzieci. OOOOOOOO nie moze tak byc. W szkole katolickiej pod
          Toronto wyprawiano studniowke. Jeden z mlodziejaszkow o ktorym nikt przedtem
          nie wiedzial, ze jest pedalem postanowil zepsuc wszystkim zabawe i zaprosic
          jako swoja "partnerke" innego pedala. Szkola nie wyrazila na to zgody. No ale
          od czego sa kanadyskie sady!!! A te zmusily szkole na zamiane studniowki w bal
          pedalow.

Ktos by powiedzial czemu ten pedal pchal sie do katolickiej szkoly skoro w
          kanadyjskich szkolach publicznych panuje raj dla pedalow. A no czy mozna sobie
          wyobrazic w takim kraju jak Kanada tolerowanie katolickiej moralnosci?????

Jeszcze troche i zawita to w Polsce bo Unia jest nawet bardziej "postepowa" od
          Kanady.
          • Gość: Terry Re: Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje IP: 217.153.50.* 20.06.02, 12:53
            Pozdrawiam przedmówcę i zgadzam się z komentarzem.
    • Gość: Terry ? IP: 217.153.50.* 20.06.02, 17:40
      • Gość: Terry Re: ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 00:39
        • Gość: mirmat Pedaly sadza burmistrza, za odmowe udzialu w parad IP: *.dialup.eol.ca 23.06.02, 05:43
          W stolicy kanadyjskiej prowincji Alberta-Calgary organizacje pedalow wziely
          burmistrza tego miasta do sadu, gdyz odmowil on swego udzialu w paradzie
          pedalow. Popiera pedalow instytucja rzadowa "human rights commission".

Wielu moich rodakow powinno wiedziec co nas czeka po przystapieniu do Unji.
          Kanada jest stosunkowo "konserwatywnym" krajem w stosunku do Ewropy wiec nalezy
          sie spodziewac na nawet wieksza "tolerancje" niz w kraju klonowego liscia.
          • Gość: Ania Re: Pedaly sadza burmistrza, za odmowe udzialu w parad IP: *.upc.chello.be 23.06.02, 20:25
            Gość portalu: mirmat napisał(a):

> W stolicy kanadyjskiej prowincji Alberta-Calgary organizacje pedalow wziely
            > burmistrza tego miasta do sadu, gdyz odmowil on swego udzialu w paradzie
            > pedalow. Popiera pedalow instytucja rzadowa "human rights commission".
            >
            > Wielu moich rodakow powinno wiedziec co nas czeka po przystapieniu do Unji.
            > Kanada jest stosunkowo "konserwatywnym" krajem w stosunku do Ewropy wiec nalezy
            >
            > sie spodziewac na nawet wieksza "tolerancje" niz w kraju klonowego liscia.

To po co Ty siedzisz w tej Kanadzie i piszesz idiotyczne posty,ze Ue jest be.Ja
            mieszkam w Belgii a wiec w UE i nie widzialam zadnego burmistrza na gej
            paradzie.Nie bylo tez przypadku pozwania burmistrza do sadu za nie wziecie
            udzialu w takiej paradzie.Nie pisz wiec glupot.
            • Gość: FagPole I dobrze pedaly robia IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 21:07
              Ja tez mieszkam W Kanadzie (toronto) i jedna rzecz jest pewna: Kanada nie jest
              krajem konserwatywnym. W Toronto, juz za tydzien, jak co roku, odbedzie sie
              gay/lesbian pride parada i jak zawsze spodziewaja sie prawie milion ludzi -
              polowa tej liczby to nie geje, tylko ich zwolennicy, ktorzy stanowia znaczna
              wiekszosc Kanadyjczykow (...nie jestesmy juz w Polscie, na szczescie:) I jak co
              roku, burmistrz miasta nie tylko otworzy parade, jak i rowniez wzniesie rainbow
              flage gejow przed ratuszem miasta, symbolizujaca celebracje bycia gejem/les.
              Pewnie czytajac to ostatnie zdanie Miramat i wiekszosc rodakow w Polsce (jak i
              w Kanadzie, gdzie Polacy sa chyba najglosniejszymi homofobami) dostaja chyba
              ataku seca.

A jesli chodzi o powyzej wspominana decyzje Kanadyjskiego sadu w sprawie Marka
              Halla i jego partnera to nie ma co sie dziwic. Kanadyjski rzad oficjalnie
              zakazuje diskryminacje przeciw mniejszosciom seksualnym, tak samo jak nie
              toleruje rasizmu, nietolerancji na tle religijnym, itd (to wszyskto jest
              zawarte w Konstytucji). Sady w Kanadzie sa po to aby wspierac rzad i
              konstytucje. Tak wiec jesli Katolicka szkola, ktora otrzymuje panstwowe
              pieniadze, mysli iz moze utrzymywac anty-konstytucyjne ustawy, to sie myli. I
              to poprostu powiedzial sad. Zreszta rzad napisal do szkoly list (minister
              Zdrowia, Alan Rock) i kazal aby zmienili swoja decyzje i pozwolili Markowi
              przyjsc ze swoim partnerem. Szkola poszla przeciw rzadowi, a sad poprostu
              poparl rzad. Trudno sie temu dziwic, biorac pod uwage jak glosno i goraco
              wszyskie media popieraly Marka i jego partnera.

• Gość: Ania Re: Do pana z Kanady IP: *.upc.chello.be 23.06.02, 21:10
                Lubisz pedalow?
                • Gość: FagPole Re: Do pana z Kanady IP: *.sympatico.ca 23.06.02, 21:21
                  Uwielbiam. Nawet dupke raz jednemu wyjadlem. Smaczna byla.

Usatysfakcjonowana?
                  • Gość: Imagine Re: Do pana z Kanady IP: *.unl.edu 24.06.02, 18:27
                    Gość portalu: FagPole napisał(a):

> Uwielbiam. Nawet dupke raz jednemu wyjadlem. Smaczna byla.
                    >
                    > Usatysfakcjonowana?

Czy ty wiesz, ze idiota jestes ?
                    • Gość: FagPole Re: Do pana z Kanady IP: *.sympatico.ca 25.06.02, 10:47

> Gość portalu: FagPole napisał(a):
                      >
                      > > Uwielbiam. Nawet dupke raz jednemu wyjadlem. Smaczna byla.
                      > >
                      > > Usatysfakcjonowana?
                      >
                      > Czy ty wiesz, ze idiota jestes ?

Ania: "lubisz pedalow?"

No coz... Jakie pytanie, taka odpowiedz. Proste.

• Gość: Terry Pedały na bezludną wyspę IP: 217.153.50.* 24.06.02, 15:51
                Gość portalu: FagPole napisał(a): ty chciałeś chyba nadać sobie nick: fuckpole
                co ?

W związku z tą paradą to nie ataku serca ale ataku torsji o pardon nie
                zrozumiesz, więc jasniej wymiotów można dostać. Tolerancja nie polaga na braku
                tolerancji dla nie popierających rżnięcia w odbyt.

Jest szkoła katolicka i coś wyznaje, jest muzułmańska i ma inny profil. Nie ma
                miejsca na taką głupotę jak obmacywanie pedzia przez pedzia. Niech się obmacują w
                WC te brudne śmierdzące zbokole.
                Nie dostaję ataku serca, nie podniecam się w nienawiści, uważam, że pedał to
                zboczeniec i świat propagując to gówno podcina gałąź na której siedzi.
                Dałbym zbokolom paradę. Co to za przykład dla młodego pokolenia ? Oglądać gołych
                pedałów jak się dymają publicznie w odbyt albo liżą sobie nawzajem penisa ?
                Widziałem taką paradę wulgarności w Berlinie. Brakowało tam tylko jedzenia kału
                przed stosunkiem. Polecam entuzjastom. Słuchajcie: ogłośmy hasło, że takie
                włąśnie zachowanie jest najbardziej nowoczesne. Zobaczymy za chwilęę efekty. Brrr
                co za chołota z tych zbokoli. A co za głupki co pozwalają im rozwinąć sztandary.
                Dałbym im sztandary.

• Gość: FagPole Ci co najglosniej krzycza... IP: *.sympatico.ca 24.06.02, 18:22

> Gość portalu: FagPole napisał(a): ty chciałeś chyba nadać sobie nick: fuckpole
                  >
                  > co ?

zadnej pomylki nie bylo, fag=pedal, a skoro nim jestem, to wszystko sie zgadza.

Ciekawe ze sie tak pan tej Berlinskiej paradzie przygladal, pomimo jakie
                  wzbudzala w panu uczucia... Jestem pewny ze ktos pana do tego zmusil, bo tak z
                  wlasnej woli to jestem pewien ze przeciez nigdy pan tego by nie ogladal...

No coz... Tak jak wszystcy psycholodzy dawno juz mowia... ci co najglosniej
                  podkreslaja swoj wstret i nienawisc maja na to glebszy powod... ale on nie ma nic
                  wspolnego z religia czy "ratowaniem mlodziezy"... tylko, po prostu, z problemami
                  ze swoja wlasna orientacja. Jak narazie pan sie tylko przyglada i bredzi...
                  milego przygladania!:)
            • Gość: Terry On nie pisze głupot IP: 217.153.50.* 24.06.02, 14:06
              On pisze o Kanadzie a nie o malutkiej pokracznej Belgii z pedofilami w rządzie.
        • Gość: Terry Re: ? IP: 217.153.50.* 28.06.02, 13:51
    • Gość: mirmat W Kanadzie prawa przysluguja tylko zboczencom IP: *.dialup.eol.ca 24.06.02, 01:37
      FagPole napisal:"Ja tez mieszkam W Kanadzie (toronto) i jedna rzecz jest pewna:
      Kanada nie jest krajem konserwatywnym. W Toronto, juz za tydzien, jak co roku,
      odbedzie sie gay/lesbian pride parada i jak zawsze spodziewaja sie prawie
      milion ludzi - polowa tej liczby to nie geje, tylko ich zwolennicy, ktorzy
      stanowia znaczna wiekszosc Kanadyjczykow (...nie jestesmy juz w Polscie, na
      szczescie:) I jak co roku, burmistrz miasta nie tylko otworzy parade, jak i
      rowniez wzniesie rainbow flage gejow przed ratuszem miasta, symbolizujaca
      celebracje bycia gejem/les. Pewnie czytajac to ostatnie zdanie Miramat i
      wiekszosc rodakow w Polsce (jak i w Kanadzie, gdzie Polacy sa chyba
      najglosniejszymi homofobami) dostaja chyba ataku seca.
      A jesli chodzi o powyzej wspominana decyzje Kanadyjskiego sadu w sprawie Marka
      Halla i jego partnera to nie ma co sie dziwic. Kanadyjski rzad oficjalnie
      zakazuje diskryminacje przeciw mniejszosciom seksualnym, tak samo jak nie
      toleruje rasizmu, nietolerancji na tle religijnym, itd (to wszyskto jest
      zawarte w Konstytucji). Sady w Kanadzie sa po to aby wspierac rzad i
      konstytucje. Tak wiec jesli Katolicka szkola, ktora otrzymuje panstwowe
      pieniadze, mysli iz moze utrzymywac anty-konstytucyjne ustawy, to sie myli. I
      to poprostu powiedzial sad. Zreszta rzad napisal do szkoly list (minister
      Zdrowia, Alan Rock) i kazal aby zmienili swoja decyzje i pozwolili Markowi
      przyjsc ze swoim partnerem. Szkola poszla przeciw rzadowi, a sad poprostu
      poparl rzad. Trudno sie temu dziwic, biorac pod uwage jak glosno i goraco
      wszyskie media popieraly Marka i jego partnera. "

Gdybym mial dostac ataku serca bo pedaly paraduja nago w centrum Toronta
      publicznie sie onanizujac za co dostaja grant z moich, podatnika pieniedzy to
      bym dawno lezal w ziemi a jednak jakos zyje. Olewam juz Kanade ale chodzi mi o
      Polske.
      Tu nie chodzi o tolerancje ale o przywileje. Mnie nie obchodzi co dwoch czy
      trzech pedalow robi miedzy soba ale jakie prawo oni maja zasmradzac swoja
      dewiacja studniowke w Katolickiej Szkole. FagPole bredzi mowiac o pieniadzach
      podatnika. To ja place ze swoich podatkow na Katolickie szkoly, ktore maja o
      wiele wyzszy poziom nauczania niz publiczne ze znacznie mniejszymi funduszami.
      Gdzie normalni ludzie moga uciec by nie zygac na widok zboczencow.

Nie jestem wielkim moralista wrecz przeciwnie uwazam sie za otwartego
      czlowieka. System tutaj jednak preferuje zboczencow. Na przyklad-
      heteroseksualne domy schadzek sa regularnie najezdzane przez policje i
      uczestnicy normalnych figlow miedzy paniami a panami arestowani i stawiani
      przed sadem. Pedalskie odpowiedniki takich miejsc maja pelny imunitet ze strony
      policji.

Kiedy na CNT zorganizowano za prywatne pieniadze konkurs pieknosci w strojach
      kapielowych miasto Toronto z oburzenia zabronilo uzywania tego publicznego
      obiektu, gdyz .... konkurs pieknosci ubliza godnosci uczestniczacych dziewczat.
      w tym samym roku miasto dalo pieniadze na parade pedalow gdzie nadzy zboczency
      na platformach onanizowaly sie publicznie a sadysci/masochisci dawali pokaz
      biczowania. Wszystko to jak FagPole napisal przy uczesnitwie burmistrza.

Normalni ludzie chca po prostu miesca gdzie mozna zyc bez ciaglego wpychania
      sie zboczencow przed nasze oczy. Niech FagPole uzywa swoje podatkowe pieniadze
      na pedalskie szkoly. Ale niech mi pozwoli by moje pieniadze poszly do szkoly
      Katolickiej gdzie na studniowce moj syn nie bedzie musial zygac bo jego koles
      zaprosil drugiego pedala.

• Gość: FagPole Re: W Kanadzie prawa przysluguja tylko zboczencom IP: *.sympatico.ca 24.06.02, 03:29
        > Normalni ludzie chca po prostu miesca gdzie mozna zyc bez ciaglego wpychania
        > sie zboczencow przed nasze oczy. Niech FagPole uzywa swoje podatkowe pieniadze
        > na pedalskie szkoly. Ale niech mi pozwoli by moje pieniadze poszly do szkoly
        > Katolickiej gdzie na studniowce moj syn nie bedzie musial zygac bo jego koles
        > zaprosil drugiego pedala.

Jezeli Panski syn tak bardzo potrzebuje ratowania przed pedalkami to jest tylko
        jedyne wyjscie: powrot do "niezdemoralizowanej" ojczyzny!

I mam nadzieje ze to tez nastopi dosyc szybko bo tez mi sie zygac chce widzac
        Polska ciemnote bredzace swoje gowno nawet za oceanem.

• Gość: ramzes:) Re: W Kanadzie prawa przysluguja tylko zboczencom IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.02, 18:48
          coz, z jakiegos powodu za ranica nie przepadaja za Polakami, albo glupie, albo
          nieroby, albo zlodzieje, albo nieudacznicy..albo wszystko nazar..tylko czasem
          pojawia sie ktos z glowa, ale szybko rezygnuje z przyznawania sie do bycia
          Polakiem..juz nawet Tuwim pisal zal do Boga, ze urodzil sie Polakiem.. cos w tym
          jest.

ramzes:)
        • Gość: mirmat Re: W Kanadzie prawa przysluguja tylko zboczencom IP: *.dialup.eol.ca 24.06.02, 23:28
          FagPole napisal:"Jezeli Panski syn tak bardzo potrzebuje ratowania przed
          pedalkami to jest tylko jedyne wyjscie: powrot do "niezdemoralizowanej"
          ojczyzny! "

Moj i mojego syna powrot do Ojczyzny nie beda determinowaly pedaly. Nie obawiam
          sie rowniez by on sie musial ratowac ucieczka przed pedalami, chlopak cwiczy
          karate i jeden kopniak w zasmierdzone krocze pedala na pewno ostudzi
          takiego "romantyczne" zamiary. Potem tylko wymyc buty.

FagPole:"I mam nadzieje ze to tez nastopi dosyc szybko bo tez mi sie zygac chce
          widzac.Polska ciemnote bredzace swoje gowno nawet za oceanem."

Jako pedal masz do czynienia z gownem przy kazdych swoich milosnych
          wzniesieniach. Problem jest w tym, ze tego smierdzacego gownem kutasa ty i
          tobie podobni wpychaja tam gdzie nie jestescie mile widziani. Na przyklad w
          Kongresie Poloni Kanadyskiej. Coz musieliscie szantazowac Polonie tym
          Human Right Gestapo by wasz klub pedalow wpuszczono do Kongresu. Yak.

Uwazalem, ze Liberalne-demokracje pozwalaja ludziom sie swobodnie zrzeszac w
          organizacje ktore ludziom odpowiadaja. Ale taka wolnosc to anatema dla pedalow.
          Ich klub zrzeszajacy polsko-jezycznych zboczencow zarzadal by ich przyjeto do
          Kongresu Poloni Kanadyjskiej. Kiedy KPK odmowilo zaczal sie teroryzm
          zboczencow. Zagrozono Kongresowi procesem sadowym, ktory dla pedalow
          prowadzilby rzadowy "Human Rights Gestapo" uzywajac pieniedzy podatnika. Nikt
          takiego procesu nie wygra wiec KPK musialo przyjac zboczencow w poczet Poloni.
          Tfu.

• Gość: FagPole higiena najwazniejsza! IP: *.sympatico.ca 25.06.02, 10:40
            > Jako pedal masz do czynienia z gownem przy kazdych swoich milosnych
            > wzniesieniach. Problem jest w tym, ze tego smierdzacego gownem kutasa

bardzo duzo wiesz o gownie i rzeczami z tym zwiazanymi. Najwidoczniej twoja zona
            nie utrzymoje dobrej higieny w tej czesci ciala. Troche szkoda ze tak ci zepsula
            twoje pierwsze podejscie. Powiedz jej zeby sobie dokladnie tam wyprysznicowala
            zanim sie do niej znowu wezmiesz. Moze ci sie wtedy troche humorek polepszy.

Good luck!:))))
            • Gość: Terry Re: higiena najwazniejsza! IP: 217.153.50.* 25.06.02, 11:51

> > Jako pedal masz do czynienia z gownem przy kazdych swoich milosnych
              > > wzniesieniach. Problem jest w tym, ze tego smierdzacego gownem kutasa
              >
              > bardzo duzo wiesz o gownie i rzeczami z tym zwiazanymi. Najwidoczniej twoja zon
              > a
              Poprawnie to zdanie powinno wyglądac jak następuje: "bardzo dużo wiesz o gównie
              i rzeczach z tym związanych". Naucz się pedale pisać po polsku.
              ===============================================================================
              > nie utrzymoje dobrej higieny w tej czesci ciala. Troche szkoda ze tak ci zepsul
              > a
              > twoje pierwsze podejscie. Powiedz jej zeby sobie dokladnie tam wyprysznicowala
              > zanim sie do niej znowu wezmiesz. Moze ci sie wtedy troche humorek polepszy.
              >
              Nie interesuję się odbytem bo nie jestem pedałem. Mam do dyspozycji znacznie
              przyjemniejsze miejsce. A pedałom niestety zostaje albo lizać kutasa innego
              zbokola albo nadstawiać mu się od tyłu.
              Jest tolerancja to chyba mogę krytykować pedziów, co ?
              =============================================================================
              > Good luck!:))))
              tobie piszę: good anal fuck! A może zafundujesz sobie wóz asenizacyjny ? Z taką
              grubą rurą ? Wiesz co to wóz asenizacyjny ?

• Gość: FagPole Re: higiena najwazniejsza! IP: *.sympatico.ca 25.06.02, 18:57
                > A może zafundujesz sobie wóz asenizacyjny ? Z ta
                > ką grubą rurą ? Wiesz co to wóz asenizacyjny ?

przepraszam cie bardzo, ale nigdy o tym nie slyszalem?...
                Ale skoro tyle o tym wiesz, zapewne z wlasnego uzytku, moze uswiadomisz nas?

• Gość: BeBe23 Kanadyjski Polski Kongres IP: *.sympatico.ca 25.06.02, 19:08
                  Mimo ze tez mieszkam w Toronto, to nigdy nie slyszalem o tym ze polski kongres
                  przyja homoseksualistow do swojego grona. Pewnie dlatego ze mnie tez ten polski
                  kongres wogole nie obdchodzi. Ale mniejsza z tym. Mirmat wspomnial ze pedaly
                  zmusili kongres do ich przyjecia, bo sie odgrazali Human Rights comission.

Szkoda... Tzn. szkoda ze naprawde nie wzieli kongresu do sadu i ze sie kongres
                  tak szybko poddal. Dzieki Kanadyjskim mediom prawie wszystcy Kanadyjczycy juz
                  wiedza jakie to sa antysemity z tych Polakow. I do duzego stopnia, to prawda.
                  Jezeli homoseksualisci by wzieli kongres do sadu, to Kanadyjskie media tez by
                  zaczely wszyskich informowac jakie to homofoby z tych Polakow, na dodatek ze
                  tez antysemity. I wtedy kazdy mialby juz, ze tak powiem, "full picture".

Wstyd czasem przyznac sie tu ze sie jest polakiem, ale z komentarzami takich
                  jak Terry czy Mirmat to nie mozna sie dziwic ze niektorym wstyd sie przyznac do
                  ich pochodzenia.
                  • Gość: Eliza P. Opamietajcie sie... IP: *.sympatico.ca 25.06.02, 19:49

Ten komentarz kieruje glownie do Bebe i FagPol, poniewaz, jako regula, nie
                    rozmawiam z wulgarnymi hamami tacy jak Terry czy Mirmat. Zreszta, ich
                    inteligencja jeszcze nie dorosla do stopnia w ktorym by byli gotowi do rozmowy
                    o czyms innym niz "penisach", "dupci" i "gownie." Zreszta, studiujac
                    psychologie, wydaje mi sie dosyc dziwne ze to wlasni oni (czyli "hetero") a nie
                    wy (czyli "homo") tyle o tym gadaja. Ale to juz zadanie dla seksuologa...

Tak wiec, to chce Wam powiedziec (FagPole i Bebe). Mimo ze nie mieszkam i nigdy
                    nie bylam w Kanadzie, to nie moze tam znowu byc tak bardzo inaczej niz u nas
                    (Sydney, Australia). I jedno wiem, NIE KAZDY Polak to homofob lub antysemita.
                    Owszem, patrzac sie na te strony i komentarze, to niby tak wyglada, ale
                    pamietajcie - poniewaz ich zachowania i poglady nie sa tolerowane w krajach
                    gdzie mieszkaja musze sie gdzies wyzyc, i dla nich internet jest wlasnie tym
                    miejscem. Duzo tu krzycza, bo poprostu tylko tu im tak wolno. Ale to nie znaczy
                    ze kazdy Polak taki jak oni. Wiekszosc moich Polskich znajomych w Sydney to
                    porzadni, inteligentni ludzie ktorzy odnosza sie do wszystkich z poszanowaniem -
                    czy zyd, czy czarny, czy homoseksualista, itd.

Tak wiec, to chce powiedziec: mimo ze macie racje aby tepic homofobie czy
                    anysemitizm, tez nie mowcie ze wszyscy Polacy sa wlasnie tacy jak Terry czy
                    Mirmat, bo tak jak oni sa homofobami, to wy stajecie sie Polako-fobami.

Z uszanowaniem,
                    Eliza
                    • Gość: Ania Re: Opamietajcie sie... IP: *.upc.chello.be 25.06.02, 19:56
                      Elizo slonko kanadyjskie.W tym swietym oburzeniu zapomnialas,ze cham sie pisze
                      przez "ch"
                      Ja to wiem bo tez jestem chamka nie lubie pedalkow.hihihi
                      • Gość: Eliza Re: Opamietajcie sie... IP: *.sympatico.ca 25.06.02, 23:59

> Elizo slonko kanadyjskie.W tym swietym oburzeniu zapomnialas,ze cham sie pisze
                        > przez "ch"
                        > Ja to wiem bo tez jestem chamka nie lubie pedalkow.hihihi

Anusiu, skarbie moj, nauczyc sie dokladnie czytac, bo wyraznie napisalam ze
                        jestem z Sydney. To jest w Australii. Taki kontynent...
                        • Gość: Terry Re: Opamietajcie sie... IP: 217.153.50.* 26.06.02, 15:08
                          A cham to napisałaś z błedem ortograficznym. To to nawet wie dziecko w
                          pierwszej klasie szk. podst. Spadaj na kangura, albo może on na ciebie ? Co
                          wolisz ?
                    • Gość: Terry Re: Opamietajcie sie... IP: 217.153.50.* 26.06.02, 15:06
                      Gość portalu: Eliza P. napisał(a):

>
                      > Ten komentarz kieruje glownie do Bebe i FagPol, poniewaz, jako regula, nie
                      > rozmawiam z wulgarnymi hamami tacy jak Terry czy Mirmat. Zreszta, ich
                      Pisze się:" z reguły" a nie jako regula ćwoku.
                      Pisze się:"chamami" a nie hamami kretynko.
                      > inteligencja jeszcze nie dorosla do stopnia w ktorym by byli gotowi do rozmowy
                      > o czyms innym niz "penisach", "dupci" i "gownie." Zreszta, studiujac
                      > psychologie, wydaje mi sie dosyc dziwne ze to wlasni oni (czyli "hetero") a nie
                      Ty chyba studiujesz psychologię zamiatania ulic.
                      Psycholożka i nie wie, że wulgaryzmy to nie brak inteligencji a co najwyżej
                      kultury wysławiania. No jestes wyjątkowo głupia. Ta Australia źle na ciebie
                      działa, za dużo pewnie sprzątasz na czarno i to potem tak jest.
                      >
                      > wy (czyli "homo") tyle o tym gadaja. Ale to juz zadanie dla seksuologa...
                      >
                      > Tak wiec, to chce Wam powiedziec (FagPole i Bebe). Mimo ze nie mieszkam i nigdy
                      >
                      > nie bylam w Kanadzie, to nie moze tam znowu byc tak bardzo inaczej niz u nas
                      > (Sydney, Australia). I jedno wiem, NIE KAZDY Polak to homofob lub antysemita.
                      > Owszem, patrzac sie na te strony i komentarze, to niby tak wyglada, ale
                      > pamietajcie - poniewaz ich zachowania i poglady nie sa tolerowane w krajach
                      > gdzie mieszkaja musze sie gdzies wyzyc, i dla nich internet jest wlasnie tym
                      > miejscem. Duzo tu krzycza, bo poprostu tylko tu im tak wolno. Ale to nie znaczy
                      >
                      > ze kazdy Polak taki jak oni. Wiekszosc moich Polskich znajomych w Sydney to
                      Przymule: pisze się "polskich" a nie "Polskich".
                      > porzadni, inteligentni ludzie ktorzy odnosza sie do wszystkich z poszanowaniem
                      > -
                      > czy zyd, czy czarny, czy homoseksualista, itd.
                      >
                      > Tak wiec, to chce powiedziec: mimo ze macie racje aby tepic homofobie czy
                      > anysemitizm, tez nie mowcie ze wszyscy Polacy sa wlasnie tacy jak Terry czy
                      > Mirmat, bo tak jak oni sa homofobami, to wy stajecie sie Polako-fobami.
                      >
                      > Z uszanowaniem,
                      > Eliza

Ale głupku pieerdolisz. A jaka mądra, jak dwie kury razem wzięte.
                      Autorytet się wypowiada. Kangury doić.
                  • Gość: Terry Generalnie wstyd ale ... IP: 217.153.50.* 26.06.02, 14:55
                    ... przyznawać się do takich prościuchów jak ty. Nawet po polsku kiepsko a co
                    dopiero po angielsku czy francusku. Śmierdziel taki ucieknie i wydaje mu się,
                    że pon. Tam boi się piernąć a w Polsce ho ho, udaje greka. Podczas moim
                    wyjazdów unikam takich głupków co to "emigrowali" a może jeszcze politycznie,
                    bo wstyd do nich się przyznać.
                • Gość: Agata Re: higiena najwazniejsza! IP: *.sympatico.ca 26.06.02, 00:02

> > A może zafundujesz sobie wóz asenizacyjny ? Z ta
                  > > ką grubą rurą ? Wiesz co to wóz asenizacyjny ?
                  >
                  > przepraszam cie bardzo, ale nigdy o tym nie slyszalem?...
                  > Ale skoro tyle o tym wiesz, zapewne z wlasnego uzytku, moze uswiadomisz nas?

Swieta racja. Nidgy jeszcze nie spotkalam prawdziwego heteroseksualnego mezczyzne
                  ktory by tyle o tym wiedzial co Terry.

• Gość: Terry Re: higiena najwazniejsza! IP: 217.153.50.* 26.06.02, 15:11
                    To jesteś tak samo głupia jak on. Żemy nie wiedzieć co to wóz asenizacyjny ! A
                    loda robić umiesz ?
                • Gość: Terry Pewnie, że korzystałem z tego, ty debilu IP: 217.153.50.* 26.06.02, 14:51
      • Gość: Anex Re: W Kanadzie prawa przysluguja tylko zboczencom IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 21:36
        A ciebie co to obchodzi ? Zyj wlasnym zyciem. Kochaj zone i dzieci.
        Homoseksualistom raczej wspolczuj, a nie potepiaj dokad nie mieszaja sie do
        twojego, ani twoich dzieci zycia. Tez zyje w kraju gdzie ich jest niemalo ale
        jakos mi nie przeszkadzaja. Nie obchodza mnie cudze lozka.
        • Gość: mirmat Re: W Kanadzie prawa przysluguja tylko zboczencom IP: *.dialup.eol.ca 26.06.02, 00:26
          Anex napisal:"A ciebie co to obchodzi ? Zyj wlasnym zyciem. Kochaj zone i
          dzieci. Homoseksualistom raczej wspolczuj, a nie potepiaj dokad nie mieszaja
          sie do twojego, ani twoich dzieci zycia. Tez zyje w kraju gdzie ich jest
          niemalo ale jakos mi nie przeszkadzaja. Nie obchodza mnie cudze lozka."

Osoboscie bym ich kompletnie olewal gdyby wlasnie stosowali sie do twojego
          przepisu.
          Gdybys czytal moje posty bardziej uwaznie to zauwazylbyc, ze chodzi mi wlasnie
          o wtykanie przez pedalow swojego nosa do zycia normalnych ludzi. Do takiego
          postepowania zaliczylbym zaklucanie studniowki w katolickiej szkole przez
          prowokacujne przyprowadzanie innych pedalow. Podobna historia bylo wziecie do
          sadu chrzescijanskiej drukarni za to, ze nie wydrukowala pedalom
          pornograficznych materialow. I wierz mi, dla zboczencow taki "sad" to czysta
          wygrana gdyz za adwokata i sprawy sadowe placa dla pedalow podatnicy przez
          instytusje "Human Rights Gestapo", ktora zabawia sie swoimi ofiarami bez konca
          bo ma nieograniczona ilosc pieniedzy podatnika. Wygrac normalny czlowiek nie
          moze bez bankructwa.
          • Gość: BeBe23 Re: W Kanadzie prawa przysluguja tylko zboczencom IP: *.sympatico.ca 26.06.02, 00:31
            Gość portalu: mirmat napisał(a):

> za adwokata i sprawy sadowe placa dla pedalow podatnicy przez
            > instytusje "Human Rights Gestapo", ktora zabawia sie swoimi ofiarami bez konca
            > bo ma nieograniczona ilosc pieniedzy podatnika. Wygrac normalny czlowiek nie
            > moze bez bankructwa.

A kto ci obiecal ze zycia dla homofoba bedzie w Kanadzie tanie lub latwe?
            • Gość: . Re: W Kanadzie prawa przysluguja tylko zboczencom IP: 217.153.50.* 27.06.02, 14:32
    • bimi Re: Tolerancja to nie to samo co zgoda na dewiacje 27.06.02, 15:14

> Szermuje wielu haselkiem o tolerancji. To teraz się zrobiło takie słowo
      > wytrych. Tolerancja nie ma nic wspólnego z prawem do krytyki zachowań nagannych
      > takich jak homoseksualizm upubliczniony.

O kurcze, Terry!
      Nie wiedziałem, że coś takiego jak "homoseksualizm upubliczniony" w ogóle
      istnieje, a co dopiero, że należy do grupy "zachowań nagannych". Ale jak widać
      nauka nadąża za potrzebami społecznymi... :)
    • Gość: Terry Pedalstwo się panoszy IP: 217.153.50.* 28.06.02, 18:10
      • Gość: Rob Roy Re: Pedalstwo się panoszy IP: *.ipt.aol.com 28.06.02, 18:28
        A to niby gdzie ? W Polsce czy we wszystkich postkomunistycznych krajach ?
        • Gość: Terry Na całym świecie IP: 217.153.50.* 01.07.02, 10:47
          • Gość: ??? ??? IP: 217.153.50.* 02.07.02, 19:02

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka