Dodaj do ulubionych

GLUPOTA POLITYKOW, KORUPCJA, moze to i to

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 21.02.01, 15:57
czesc
jestem zbulwersowany tym co sie dzieje obecnie w Polsce.to jest po prostu smieszne a moze tragiczne. wszystko co robia nasi rzadzacy to tylko z mysla o sobie.pieniadze podatnikow przechodza przez caly sztab ludzi, z ktorych kazdy "podbiera".biurokracja w Polsce siegnela zenitu.urzednikow w Polsce jak psow, niedlugo nie beda mieli czym rzadzic. panstwo jest rozkradane,prywatyzacja stala sie mozliwoscia dla wielu politykow do wzbogacenia sie.podatki rosna, ceny rosna tylko place od kilkunastu lat nie podskoczyly.akcyza rosnie,rynek samochodowy upada, a co za tym idzie coraz gorsza sytuacja dealerow aut itd.drogi w Polsce prawie wogole nie powstaja a to co powstaje to bbadziwie niszczace sie po 2 latach.sluzba zdrowia to kpiny,kasy chorych,przezeracze pienieeedzy.najpiekniejsze w Polsce sa urzedy skarbowe zusy i te inne molochy.zatrudnienie pracownika jest pikusiem w porownaniu do oplat jakie pracodawca musi poniesc na roznego typu skladki.telekomunikacja polska,"smierdzacy" monopolista,mam nadzieje ze zbankrutuje.Polska w cenach i kosztach zycia dorownuje UE ale standartem zycia i zarobkami sasiadom zza Uralu.roznego rodzaju gierki polityczne, zydziska w rzadzie i inne wszy psuje nasz wizerunek i rujnuja panstwo.PRYWATA, jestem dumny ze jestem Polakiem
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka