minotaurus 28.03.05, 19:29 w Polsce. DlacZego narod nedarzy ma utrzymywac taki pasozytniczy dwor? przeciez on nic nie robi, nikomu nie sluzy, tylko zyje kosztem biednych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropekuk [...] 28.03.05, 19:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: ZLIKWIDOWAC URZAD PASOZYTA PREZYDENTA 28.03.05, 19:56 Zlikwidpowac w Polsce urząd prymusa.Dlaczego panstwo i narod ma utrzymywac taki pasozytniczy twor.Dwor tez.Nic nie robi,nikomu nie sluzy,tylko zyje kosztem biednych. Odpowiedz Link Zgłoś
minotaurus Re: ZLIKWIDOWAC URZAD PASOZYTA PREZYDENTA 28.03.05, 20:21 urzad prymusa tez mozna zlikwidowac, nie mam nic przeciwko temu, a nawet popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: ZLIKWIDOWAC URZAD PASOZYTA PREZYDENTA 28.03.05, 20:25 minotaurus napisał: > urzad prymusa tez mozna zlikwidowac, nie mam nic przeciwko temu, a nawet > popieram. Jestem za, a nawet i przeciw! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: ZLIKWIDOWAC URZAD PASOZYTA PREZYDENTA 28.03.05, 20:29 biedny kaczor. jeszcze wyborów nie wygrał a już go kasujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: kase prezydencka przeznaczyc dla biednych dzi 28.03.05, 21:19 ZLikwidować to forum i forsę przeznaczyć na robienie dzieci. Czemu to forum słuzy? Wypisywanu głupot?!? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: ZLIKWIDOWAC URZAD PASOZYTA PREZYDENTA 28.03.05, 21:25 kaczor prymusem nie byl,ale wykasowac tez mozna Odpowiedz Link Zgłoś
minotaurus no i sami powiedzcie, Kochani, 28.03.05, 23:35 po co mamy marnowac ogromne pieniadze na dublowanie urzedow egzekutywnych? Wystarczy sam premier (system brytyjski), albo sam prezydent (system amerykanski). IIIRP jest majwieksza nedzarka Europy, wiec dlaczego marnujemy ogromna kase na palace i swity dla ludzi, ktorzy nic pozytecznego nie robia i zyja kosztem spoleczenstwa? W Polsce dzieci zywia sie dzis na smietnikach. ile z nich mozna by uratowac likwidujac pasozytniczy urzad? MILIONY! Odpowiedz Link Zgłoś
b.wyborowa Re: no i sami powiedzcie, Kochani, 29.03.05, 10:15 minotaurus napisał: > po co mamy marnowac ogromne pieniadze na dublowanie urzedow egzekutywnych? > Wystarczy sam premier (system brytyjski), albo sam prezydent (system > amerykanski). IIIRP jest majwieksza nedzarka Europy, wiec dlaczego marnujemy > ogromna kase na palace i swity dla ludzi, ktorzy nic pozytecznego nie robia i > zyja kosztem spoleczenstwa? W Polsce dzieci zywia sie dzis na smietnikach. ile > > z nich mozna by uratowac likwidujac pasozytniczy urzad? MILIONY! Po kiego premier? Prymas wystarczy. Palace na koscioly przebudowac! Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: ZLIKWIDOWAC URZAD PASOZYTA PREZYDENTA 29.03.05, 10:15 Pasożyta należy tępić ! Odpowiedz Link Zgłoś
siwy-55 Re: ZLIKWIDOWAC URZAD PASOZYTA PREZYDENTA 29.03.05, 10:51 minotaurus napisał: > w Polsce. DlacZego narod nedarzy ma utrzymywac taki pasozytniczy dwor? > przeciez on nic nie robi, nikomu nie sluzy, tylko zyje kosztem biednych. _______________________________________________________________________________ ... masz racje , ja tez jestem za Monarchia , urzad Króla kosztuje mniej , a wiekszy prestiz krajowi przysparza. ________________________________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś