Dodaj do ulubionych

Co to za debimlny kraj,w ktorym

01.04.05, 16:18
na prezydenta mozna pluc bez umiaru,a przed papa nalezy sie czolgac ? Ten
kraj to kolonia Watykanu !
Obserwuj wątek
    • prawdziwy_polak_katolik [...] 01.04.05, 16:21
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • taki.sobie.znikad [...] 01.04.05, 16:23
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • imagistyk Całkiem normalny kraj ! 01.04.05, 16:24
      W niedzielę ludzie idą do kościoła,a nastepnie głosują na postkomunistę na złość papieżowi.Po prostu ludzie lubią show,a na słowa JP II nie zwracają większej uwagi.
      • taki.sobie.znikad Re: Całkiem normalny kraj ! 01.04.05, 16:27
        Polacy niegdy nie szanowali Polski ani siebie wzajemnie.Politykierzy z lewa i
        prawa pokazali dokladnie,ze sa zdrajcami polskiego intteresu.
    • magda985 Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 16:28
      taki.sobie.znikad napisał:

> na prezydenta mozna pluc bez umiaru,a przed papa nalezy sie czolgac ? Ten
      > kraj to kolonia Watykanu
      !
      Papież jest wspaniałym człowiekiem,a nie takim zakłamanym jak prezydent.
      • taki.sobie.znikad Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 16:35
        Ogolnie papiez zasluguje na pozytywna ocene w porownaniu z innymi papiezami ale
        niestety popelnil sporo niewybaczalnych bledow, chociazby folgujac polskiemu
        klerowi,co spowodowalo faktyczne rozbicie polskiego KK, folgujac faszystowskim
        tendencjom prowadzacym do zrodzenia nienawisci miedzy Polakami, o jakiej w PRLu
        nie bylo mowy.
    • malaszaramysz Nikt Cię nie zmusza do czołgania ani bicia 01.04.05, 16:31
      pokłonów. Gdzieś tam umiera człowiek...dla jednych znaczy wiele , dla innych
      nic, dla kogoś tam jest przeciwnikiem. Nie równaj po poziomu oszołomstwa od
      sromotnika i przemilcz sprawę. To nie jest temat na dziś. Okaż szacunek
      unierającemu, staremu człowiekowi.Podyskutować na ten temat zawsze zdążymy, ale
      później.
      • taki.sobie.znikad Re: Nikt Cię nie zmusza do czołgania ani bicia 01.04.05, 16:46
        Umiera czlowiek - obcy czlowiek, ktorego zna sie wylacznie z telewizji lub
        spotkan blizszego stopnia z odleglego miejsca podczas dwoch,czy trzech
        mszy.Smierc jest rzecza normalna, a cierpi sie wylacznie z powodu odejscia
        bliskich. Balwochwalcow wzrudsza bardziej smierc jednego czlowieka niz miliony
        zamordowanych w komorach gazowych lub chociazby ostatnio, setek tysiecy ofiar
        Tsunami lub ostatniego trzesienia Ziemii na Sumatrze.Nienawiidze balwochwalcow
        za ich oblude i wybiorcze,czesto okrutne,podejscie do smierci.
        • malaszaramysz Re: Nikt Cię nie zmusza do czołgania ani bicia 01.04.05, 16:52
          Nie upodabniaj się do bałwochwalców. Bądź ponad. Nie proszę Cię, zebyś
          cierpiał - sama też nie cierpię - tylko o to żebyś nie zniżał się do poziomu
          oszołomstwa. Igrzyska urządzane po czyjejś śmierci, to ich ulubiona zabawa. Mam
          Ci przypomnieć Miłosza...
          • taki.sobie.znikad Re: Nikt Cię nie zmusza do czołgania ani bicia 01.04.05, 16:56
            Jakie igrzyska ? O czym ty mowisz ? Do sprawy trzeba podejsc natturalnie - byl
            i zmarl. Koniec. Kropka,przynajmniej dla ateisty. Katolikom pozostana
            oczywiscie jego encykliki i nauki. Nie wszyscy sa jednak katolikami. Dla
            Polaka wazniejszy jest wplyw tej smierci na polska scene polityczno -
            spoleczna. Chodzi bowiem o Katoland, specyficzny kraj jakiego nie znajdziesz
            juz na swiecie.
            • malaszaramysz Właśnie o to mi chodzi!!! 01.04.05, 17:07
              Podejść naturalnie - był, umiera, koniec. Szacunek dla człowieka jako
              człowieka i już. A igrzyska urządzają wszyscy.Tłumy leżące krzyżem i ci ,
              którzy krzyżem nie leżą.Wpływ tej śmierci na scenę polityczną będzie na pewno
              duży ale też będzie czas o tym pogadać.Dajmy człowiekowi umrzeć.Nie jestem jego
              wielbicielką ale powalczyć z Katolandem zawsze zdążę:-) Pozdrawiam
              • taki.sobie.znikad Re: Właśnie o to mi chodzi!!! 01.04.05, 17:10
                Jako zdecydoowanny ateista i Polak mam prawo do chlodnej analizy juz teraz.
                • malaszaramysz Jasne, ze masz ! Tylko czasem warto zrezygnować 01.04.05, 17:16
                  z części przysługujących praw na rzecz wyższych wartości - np. szacunku
                  człowieka do człowieka.
                  Pozdrawiam
    • synu Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 16:33
      Ale dales porownanie. Kwachu Papiezowi nie moglby butow czyscic.

Ja nigdy Kwacha nie traktowalem jako Prezydenta RP. Co najwyzej jako goscia
      pelniacego obowiazki Prezydenta, ktory oszukal wystarczajaca liczbe osob.

K
      R
      • janbezziemi Co to za debilny kraj... 01.04.05, 16:35
        Zostawcie,chamiska,Prezydenta RP w spokoju. Rzeczywiscie debilny kraj. Z powodu
        niektorych stad takze!
      • cristin73 Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 16:36
        twój stary cię oszukał, mówiąc z kim cię zrobił...
      • taki.sobie.znikad Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 16:51
        Kwacha wybrali 2 razy w demokratycznych wyborach ! Nie zapominaj o tym.
        Chociazby z tego powodu nalezy mu sie szacunek.
        • synu Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 17:05
          > Kwacha wybrali 2 razy w demokratycznych wyborach ! Nie zapominaj o tym.
          > Chociazby z tego powodu nalezy mu sie szacunek.

Szacunek nalezy sie osobie za jej czyny, postawe czy tez klase. Nie za to, ze 2
          razy sporo ludzi postawilo na kartce krzyzyk obok jej nazwiska.
          A rzeczy, przez ktore Kwach nie zasluguje na szacunek sa tak powszechnie znane,
          ze nawet nie bede sie rozpisywal.

K
          R
        • magda985 Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 17:05
          NIE ROZŚMIESZAJ MNIE!!! CZŁOWIEKU,KWACH NIE DORASTA DO PIĘT PAPIEŻOWI!! NIE
          BLUŻNIJ......
          • taki.sobie.znikad Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 17:08
            bez watpienia papiez przewyzsza go intelektualnie. Co do moralnosci ... W
            Watykanie nie ma Komisjji Sejmowych, a mimo to wycieka jego folgowanie
            pedofilom w sutannach. To jest ohydne i niewybaczalne.
            • magda985 Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 17:15
              Ochydni są ci pseudo-księża,którzy wykorzystując sutanne,chowaja pod nia swoje
              zboczone nawyki!!!
              • doradca1 Debilny kraj jest dla debili 01.04.05, 17:23
                Towarzyszko niektórzy nie noszą sutanny i potrafią podpisywac się swoimi danymi
                personalnymi. Niestety wymieniać argumenty z pomiotami bolszewickimi nie ma
                sensu bo scierwa bolszewickie wszystko wiedzą najlepiej.
                Daruj sobie określenie w stylu zjawiska pt. czyzunia czy innych wielbicieli Kim
                Jong Il`a oraz przewodniej siły narodu czyli ZSRR.
                Tak jak Wy nie szaunejcie ludzkiego zycia to nie oczekujcie szacunku od innych.
                W przeciwieństwie do Was towarzysze bolszewicy ja mój kraj nazywam POLSKA i nie
                nazywam go debilnym krajem.
                Kiedy już przestaniecie sie onanizować to może z wyjatkiem zjawiska czyzunia
                możemy podjąc merytoryczną dyskusję. Niestety obawiam się, że nie jesteście do
                tego zdolni więc nie zostaje Wam nic innego jak udać się z pokłonami do Kim
                Jong Il`a.
                • reex ciekawe, czy będą dziś ,,bulionerzy"? 01.04.05, 17:32
                  jak myslisz katolku?
                  • doradca1 Śmiech... 01.04.05, 17:40
                    Scierwo nie wiem o co Tobie chodzi....Napewno nie będzie czytania wszystkich
                    dzieł Marksa i Lenina....Próbuj dalej, może coś Tobie się w końcu uda....
                    • imagistyk Jak 01.04.05, 18:12
                      przestaniesz obrzucać innych inwektywami to spojrzyj w lustro : Zobaczysz chrześcijanina czy .... ?
                      • doradca1 Re: Jak 01.04.05, 18:16
                        Nie zamierzam obrzucać inwektywami kogoś kto jest normalny. Zjawiska i ścierwa
                        ignoruje. Na moje szczęście jako pierwszy.
                        Natomiast kiedy patrze w lustro to widze twarz czlowieka , ktorego lubie.
                        Wystarczy czy coś jeszcze?
                        • imagistyk Re: Jak 01.04.05, 20:31
                          To nie obrzucaj nikogo inwektywami.Zgodnie z nauczaniem Chrystusa powinieneś nadstawić drugi policzek.A ponieważ nikt nie chce Ciebie uderzać to powstrzymaj sie od wyzywania innych.Lepiej szermuj argumentami niż inwektywami.To wystarczy.
                    • czyzunia Re: Śmiech... 01.04.05, 18:15
                      rozumiem oszoła który jest zawdowym KArTOfLEM-zarabia na tym, ale taki pasażer
                      jak ten d. niech nikt mi ni wmawia ze tak głupim można być DLA IDEI.
                      • doradca1 Ś.w. 01.04.05, 18:18
                        Ścierwo jesteś i ścierwem pozostaniesz. Zmień te swoje określenie "KArTOfLEM"
                        bo nie dość, że jesteś ścierwem to jeszcze popełniasz błedy powtarzając je w
                        odniesieniu do mnie. Nie będę Tobie kolejny raz wyjaśniał na czym polega Twoja
                        choroba. Niestety na takie przypadki jak Twój medycyna nie zna lekarstwa. I
                        bardzo dobrze.
                        • wyrodnamatka Re:na łylipa 01.04.05, 18:22
                          łylip ty grasant normalnie jesteś ,
                          ale piana , no nie mogę
                          rękawice bramkarskie w górę :D
                          - czyżunia dobra jest
                          • czyzunia Re:na łylipa 01.04.05, 18:25
                            oj jak miło że rusza cie tenKArTOfeL.staraj się to może wzorem oszołka papcio
                            muchomorek weżmie cie do roboty. zarobisz se troche.
                            • wyrodnamatka Re:na łylipa 01.04.05, 18:28
                              czyżunia , łyli jest spoko ,tylko nerwusik
                              ale porządne chłopisko z niego tak naprawdę :D
                              no i ma wątek o kwaśniewskim , prawdziwie obrazoburczy jak sądzę ...:D
                              • czyzunia Re:na łylipa 01.04.05, 18:31
                                ja sobie tak z nim pogaworzam zabawowo. i jest miło. nie przypuszczam zeby ten
                                facio tak sie tym podniecał, jak wynika z jego liścików.
                                • doradca1 Ś.w. 01.04.05, 18:33
                                  A ten facio ma Ciebie w głębokim poważaniu i traktuje Ciebie jak ścierwo.
                              • doradca1 Re:na łylipa 01.04.05, 18:32
                                Nie próbuj Nas pogodzić. Nie musisz być moim adwokatem....:):):)
                                A co do wątku o prezydencie...On dopiero będzie obrazobórczy. Dla wielbicieli
                                Pana Prezydenta. Mam świadomość, że zawsze będą niezadowoleni.
                          • doradca1 Re:na łylipa 01.04.05, 18:30
                            Nie wiem w czym jest dobry??? Mam nadzieje, ze przeczytałeś sobie jego pomysły
                            z dzisiejszej nocy. Niektóre były dostępne jedynie przez dwie minuty. Nawet tak
                            wyrozumiali administratorzy jak na tym forum nie mogli tego ździerżyć i
                            przenieśli je w zapomnienie.
                            Jeśli dla Ciebie to zjawisko jest dobre to gratuluje....Dla mnie pozostanie tym
                            czym go nazywam.
                            Baw się dobrze....
                            • czyzunia Re:na łylipa 01.04.05, 18:33
                              nie omieszkam zajrzec do tego temaciku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka