taki.sobie.znikad 01.04.05, 16:18 na prezydenta mozna pluc bez umiaru,a przed papa nalezy sie czolgac ? Ten kraj to kolonia Watykanu ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawdziwy_polak_katolik [...] 01.04.05, 16:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taki.sobie.znikad [...] 01.04.05, 16:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Całkiem normalny kraj ! 01.04.05, 16:24 W niedzielę ludzie idą do kościoła,a nastepnie głosują na postkomunistę na złość papieżowi.Po prostu ludzie lubią show,a na słowa JP II nie zwracają większej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
taki.sobie.znikad Re: Całkiem normalny kraj ! 01.04.05, 16:27 Polacy niegdy nie szanowali Polski ani siebie wzajemnie.Politykierzy z lewa i prawa pokazali dokladnie,ze sa zdrajcami polskiego intteresu. Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 16:28 taki.sobie.znikad napisał: > na prezydenta mozna pluc bez umiaru,a przed papa nalezy sie czolgac ? Ten > kraj to kolonia Watykanu ! Papież jest wspaniałym człowiekiem,a nie takim zakłamanym jak prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
taki.sobie.znikad Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 16:35 Ogolnie papiez zasluguje na pozytywna ocene w porownaniu z innymi papiezami ale niestety popelnil sporo niewybaczalnych bledow, chociazby folgujac polskiemu klerowi,co spowodowalo faktyczne rozbicie polskiego KK, folgujac faszystowskim tendencjom prowadzacym do zrodzenia nienawisci miedzy Polakami, o jakiej w PRLu nie bylo mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Nikt Cię nie zmusza do czołgania ani bicia 01.04.05, 16:31 pokłonów. Gdzieś tam umiera człowiek...dla jednych znaczy wiele , dla innych nic, dla kogoś tam jest przeciwnikiem. Nie równaj po poziomu oszołomstwa od sromotnika i przemilcz sprawę. To nie jest temat na dziś. Okaż szacunek unierającemu, staremu człowiekowi.Podyskutować na ten temat zawsze zdążymy, ale później. Odpowiedz Link Zgłoś
taki.sobie.znikad Re: Nikt Cię nie zmusza do czołgania ani bicia 01.04.05, 16:46 Umiera czlowiek - obcy czlowiek, ktorego zna sie wylacznie z telewizji lub spotkan blizszego stopnia z odleglego miejsca podczas dwoch,czy trzech mszy.Smierc jest rzecza normalna, a cierpi sie wylacznie z powodu odejscia bliskich. Balwochwalcow wzrudsza bardziej smierc jednego czlowieka niz miliony zamordowanych w komorach gazowych lub chociazby ostatnio, setek tysiecy ofiar Tsunami lub ostatniego trzesienia Ziemii na Sumatrze.Nienawiidze balwochwalcow za ich oblude i wybiorcze,czesto okrutne,podejscie do smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Nikt Cię nie zmusza do czołgania ani bicia 01.04.05, 16:52 Nie upodabniaj się do bałwochwalców. Bądź ponad. Nie proszę Cię, zebyś cierpiał - sama też nie cierpię - tylko o to żebyś nie zniżał się do poziomu oszołomstwa. Igrzyska urządzane po czyjejś śmierci, to ich ulubiona zabawa. Mam Ci przypomnieć Miłosza... Odpowiedz Link Zgłoś
taki.sobie.znikad Re: Nikt Cię nie zmusza do czołgania ani bicia 01.04.05, 16:56 Jakie igrzyska ? O czym ty mowisz ? Do sprawy trzeba podejsc natturalnie - byl i zmarl. Koniec. Kropka,przynajmniej dla ateisty. Katolikom pozostana oczywiscie jego encykliki i nauki. Nie wszyscy sa jednak katolikami. Dla Polaka wazniejszy jest wplyw tej smierci na polska scene polityczno - spoleczna. Chodzi bowiem o Katoland, specyficzny kraj jakiego nie znajdziesz juz na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Właśnie o to mi chodzi!!! 01.04.05, 17:07 Podejść naturalnie - był, umiera, koniec. Szacunek dla człowieka jako człowieka i już. A igrzyska urządzają wszyscy.Tłumy leżące krzyżem i ci , którzy krzyżem nie leżą.Wpływ tej śmierci na scenę polityczną będzie na pewno duży ale też będzie czas o tym pogadać.Dajmy człowiekowi umrzeć.Nie jestem jego wielbicielką ale powalczyć z Katolandem zawsze zdążę:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taki.sobie.znikad Re: Właśnie o to mi chodzi!!! 01.04.05, 17:10 Jako zdecydoowanny ateista i Polak mam prawo do chlodnej analizy juz teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Jasne, ze masz ! Tylko czasem warto zrezygnować 01.04.05, 17:16 z części przysługujących praw na rzecz wyższych wartości - np. szacunku człowieka do człowieka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
synu Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 16:33 Ale dales porownanie. Kwachu Papiezowi nie moglby butow czyscic. Ja nigdy Kwacha nie traktowalem jako Prezydenta RP. Co najwyzej jako goscia pelniacego obowiazki Prezydenta, ktory oszukal wystarczajaca liczbe osob. K R Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Co to za debilny kraj... 01.04.05, 16:35 Zostawcie,chamiska,Prezydenta RP w spokoju. Rzeczywiscie debilny kraj. Z powodu niektorych stad takze! Odpowiedz Link Zgłoś
cristin73 Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 16:36 twój stary cię oszukał, mówiąc z kim cię zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
taki.sobie.znikad Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 16:51 Kwacha wybrali 2 razy w demokratycznych wyborach ! Nie zapominaj o tym. Chociazby z tego powodu nalezy mu sie szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
synu Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 17:05 > Kwacha wybrali 2 razy w demokratycznych wyborach ! Nie zapominaj o tym. > Chociazby z tego powodu nalezy mu sie szacunek. Szacunek nalezy sie osobie za jej czyny, postawe czy tez klase. Nie za to, ze 2 razy sporo ludzi postawilo na kartce krzyzyk obok jej nazwiska. A rzeczy, przez ktore Kwach nie zasluguje na szacunek sa tak powszechnie znane, ze nawet nie bede sie rozpisywal. K R Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 17:05 NIE ROZŚMIESZAJ MNIE!!! CZŁOWIEKU,KWACH NIE DORASTA DO PIĘT PAPIEŻOWI!! NIE BLUŻNIJ...... Odpowiedz Link Zgłoś
taki.sobie.znikad Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 17:08 bez watpienia papiez przewyzsza go intelektualnie. Co do moralnosci ... W Watykanie nie ma Komisjji Sejmowych, a mimo to wycieka jego folgowanie pedofilom w sutannach. To jest ohydne i niewybaczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
magda985 Re: Co to za debimlny kraj,w ktorym 01.04.05, 17:15 Ochydni są ci pseudo-księża,którzy wykorzystując sutanne,chowaja pod nia swoje zboczone nawyki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Debilny kraj jest dla debili 01.04.05, 17:23 Towarzyszko niektórzy nie noszą sutanny i potrafią podpisywac się swoimi danymi personalnymi. Niestety wymieniać argumenty z pomiotami bolszewickimi nie ma sensu bo scierwa bolszewickie wszystko wiedzą najlepiej. Daruj sobie określenie w stylu zjawiska pt. czyzunia czy innych wielbicieli Kim Jong Il`a oraz przewodniej siły narodu czyli ZSRR. Tak jak Wy nie szaunejcie ludzkiego zycia to nie oczekujcie szacunku od innych. W przeciwieństwie do Was towarzysze bolszewicy ja mój kraj nazywam POLSKA i nie nazywam go debilnym krajem. Kiedy już przestaniecie sie onanizować to może z wyjatkiem zjawiska czyzunia możemy podjąc merytoryczną dyskusję. Niestety obawiam się, że nie jesteście do tego zdolni więc nie zostaje Wam nic innego jak udać się z pokłonami do Kim Jong Il`a. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Śmiech... 01.04.05, 17:40 Scierwo nie wiem o co Tobie chodzi....Napewno nie będzie czytania wszystkich dzieł Marksa i Lenina....Próbuj dalej, może coś Tobie się w końcu uda.... Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Jak 01.04.05, 18:12 przestaniesz obrzucać innych inwektywami to spojrzyj w lustro : Zobaczysz chrześcijanina czy .... ? Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: Jak 01.04.05, 18:16 Nie zamierzam obrzucać inwektywami kogoś kto jest normalny. Zjawiska i ścierwa ignoruje. Na moje szczęście jako pierwszy. Natomiast kiedy patrze w lustro to widze twarz czlowieka , ktorego lubie. Wystarczy czy coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Re: Jak 01.04.05, 20:31 To nie obrzucaj nikogo inwektywami.Zgodnie z nauczaniem Chrystusa powinieneś nadstawić drugi policzek.A ponieważ nikt nie chce Ciebie uderzać to powstrzymaj sie od wyzywania innych.Lepiej szermuj argumentami niż inwektywami.To wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Śmiech... 01.04.05, 18:15 rozumiem oszoła który jest zawdowym KArTOfLEM-zarabia na tym, ale taki pasażer jak ten d. niech nikt mi ni wmawia ze tak głupim można być DLA IDEI. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Ś.w. 01.04.05, 18:18 Ścierwo jesteś i ścierwem pozostaniesz. Zmień te swoje określenie "KArTOfLEM" bo nie dość, że jesteś ścierwem to jeszcze popełniasz błedy powtarzając je w odniesieniu do mnie. Nie będę Tobie kolejny raz wyjaśniał na czym polega Twoja choroba. Niestety na takie przypadki jak Twój medycyna nie zna lekarstwa. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodnamatka Re:na łylipa 01.04.05, 18:22 łylip ty grasant normalnie jesteś , ale piana , no nie mogę rękawice bramkarskie w górę :D - czyżunia dobra jest Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re:na łylipa 01.04.05, 18:25 oj jak miło że rusza cie tenKArTOfeL.staraj się to może wzorem oszołka papcio muchomorek weżmie cie do roboty. zarobisz se troche. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodnamatka Re:na łylipa 01.04.05, 18:28 czyżunia , łyli jest spoko ,tylko nerwusik ale porządne chłopisko z niego tak naprawdę :D no i ma wątek o kwaśniewskim , prawdziwie obrazoburczy jak sądzę ...:D Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re:na łylipa 01.04.05, 18:31 ja sobie tak z nim pogaworzam zabawowo. i jest miło. nie przypuszczam zeby ten facio tak sie tym podniecał, jak wynika z jego liścików. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Ś.w. 01.04.05, 18:33 A ten facio ma Ciebie w głębokim poważaniu i traktuje Ciebie jak ścierwo. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re:na łylipa 01.04.05, 18:32 Nie próbuj Nas pogodzić. Nie musisz być moim adwokatem....:):):) A co do wątku o prezydencie...On dopiero będzie obrazobórczy. Dla wielbicieli Pana Prezydenta. Mam świadomość, że zawsze będą niezadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re:na łylipa 01.04.05, 18:30 Nie wiem w czym jest dobry??? Mam nadzieje, ze przeczytałeś sobie jego pomysły z dzisiejszej nocy. Niektóre były dostępne jedynie przez dwie minuty. Nawet tak wyrozumiali administratorzy jak na tym forum nie mogli tego ździerżyć i przenieśli je w zapomnienie. Jeśli dla Ciebie to zjawisko jest dobre to gratuluje....Dla mnie pozostanie tym czym go nazywam. Baw się dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś