mangold 14.04.05, 14:55 Nareszcie coś sensownego...może moja kablówka wpuści Kanał Kultura w miejce TV TRWAM.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rad-slaw Re: Kanał Kultura za 10 dni 14.04.05, 15:00 tak sie tylko czepnę, że jest to drugi kanał tematyczny TVP. Kiedyś, dawno, dawno temu, była "Tylko Muzyka". Odpowiedz Link Zgłoś
rychu501 Re: Kanał Kultura za 10 dni 14.04.05, 15:01 Nie musisz oglądać tv TRWAM Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Wiem, ale... 14.04.05, 15:05 Wiem, ale uwielbiam sie sukienkowych czepiać !!! ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pmspms Re: Wiem, ale... 14.04.05, 15:16 mam tylko nadzieję, że Twoja choroba nie jest zaraźliwa Odpowiedz Link Zgłoś
kazuto Re: Kanał Kultura za 10 dni 14.04.05, 15:06 ciekawe co bedzie jak z przybytku rydzyka (uczelnia) zacznie wyplywac dziennikarski narybek. wtedy takie tv_kulturki znikna w natloku tv_katolickich. :P Odpowiedz Link Zgłoś
jorn A może tak więcej info? 14.04.05, 15:31 Przez satelitę, tzn. przez którego? Analogowo, czy cyfrowo? Kodowane, czy FTA? Odpowiedz Link Zgłoś
jorn sam się dowiedziałem: 14.04.05, 15:39 Pozycja satelitarna: Eutelsat Hot Bird 3 13°East Częstotliwość odbiorcza: 12360 MHz Polaryzacja: Liniowa – Pozioma Modulacja: QPSK Szybkość transmisji: 27500 ksymb/s FEC: 3/4 Sygnał niezakodowany FTA Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_polak_katolik Re: Kanał Kultura za 10 dni 14.04.05, 15:40 Kolejna lewacka, libertyńska szczekaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
langston masz jakis sliniaczak pod reka 14.04.05, 16:16 Nie pluj na Polske, bo brzydko wygladasz taka cala osliniona dziecinka Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: masz jakis sliniaczak pod reka 14.04.05, 16:27 Nie pluje na Polske, bo gdzieżbym śmiał. tylko robie sobie szyderę ze spotu wyborczego Kaczyńskiego. Czy ja wszystko, wszystkim muszę tłumaczyć. Wiesz jak wygląda Kaczyński? To teraz wyobraź sobie jak mówi: "silny prezydent".... Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: Kanał Kultura za 10 dni 14.04.05, 17:09 mangold napisał: > Nareszcie coś sensownego...może moja kablówka wpuści Kanał Kultura w miejce TV > TRWAM... Taaaa, bardzo sensownego. Szkoda, że ci madrale, którzy podjęli taką decyzję nie pomysleli o tych, którzy nie mają satelity, a mieszkaja w takich miejscach, gdzie nie ma kablówki. Pie..ona misja telewizji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
hopp Kretynizm typowy dla polskich elyt 14.04.05, 19:05 Ludzie biedni nie muszą przecież mieć dostepu do tego kanału, mimo że go finansują. Jedna z mnóstwa spraw nadająca się do Trybunału Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcias Re: Kanał Kultura za 10 dni 15.04.05, 10:29 Zdziwilbys sie gdybys wiedzial ilu biednych ludzi nabylo dbiornik TV Trwam. I to jest dla mnie zrozumiale ale nie jest dla mnie zrozumialem dlaczego Ojciec R. tak ustawil nadajnik zeby ci biedni ludzie na swojej najtanszej satelicie mogli odbierac tylko TV TRwam. Nie zobacza na niej ani TV Polonia ani teraz TV Kultura. Szkoda. Mam nadzieje ze to nie bylo wlasnie tak zaplanowane zeby odbiorcy TV Trwam nie mogli odbierac nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś