lemano69 26.04.05, 20:23 Józek jesteś rewelacyjny, uwielbiam cię a słowa o normalnośći po prostu super !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colombina Oleksy: SLD płaci cenę za niefrasobliwość 26.04.05, 20:27 "Przypomniał, że Sojusz obiecał na przykład, że przywróci normalność, ale nigdy nie zdefiniował, co ta normalność ma oznaczać i dlatego każdy rozumiał ją na swój sposób i do tego się odnosił." Wlasnie zapomnieli wytlymaczyc narodowi co "normalnosc" znaczy dla czerwonych. Narmalnosc to zlodziejstwo, arogancja i upychanie niekompetentnych kolesiow na kluczowych stanowiskach. Przed nastepnymi wyborami czerwoni powinny wypuscic slownik Polsko-SLDowski zeby juz nie bylo zadnych watpliwosci co do nazewnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Niefrasobliwosc: nowa definicja dla: korupcji, 26.04.05, 20:45 mafijnych powiazan z bandytami, nepotyzm, handel z innymi mocarstwami bedacy wrecz zdrada narodowa (sprzedaz sektora naftowego Rosji sterowana przez prezydenta), premier doradza firmom zagranicznym jak przejac PZU bedac rownoczesnie na panstwowym stanowisku doradcy prezydenta. Tak, zaiste, niezwykle ciekawa definicja slowa Niefrasobliwosc. W tym kontekscie z cala pewnoscia wejdzie do slownictwa polskiego. Lista "niefrasobliwosci" jest znacznie dluzsza, ale nie chce nikogo nudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
opiniapollpressagency PIWOZLOP OLEKSY MA WIZJE JAK CZUC SIE NAJLEPIEJ 27.04.05, 03:22 To dziwny czlowiek o wygladzie zewnetrznym i wnetrzu. Jego belkot powoduje podraznienie trabki Eustachego w lewym uchu. To skadal aby pokazywac tego opoja w takiej powaznej gazecie jak GW. Wymiotowac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 nadmierna niefrasobliwość 26.04.05, 22:22 colombina napisała: > "Przypomniał, że Sojusz obiecał na przykład, że przywróci normalność, ale > nigdy nie zdefiniował, co ta normalność ma oznaczać i dlatego każdy rozumiał > ją na swój sposób i do tego się odnosił." > > Wlasnie zapomnieli wytlymaczyc narodowi co "normalnosc" znaczy dla > czerwonych. Narmalnosc to zlodziejstwo, arogancja i upychanie > niekompetentnych kolesiow na kluczowych stanowiskach. No tak... o to chodziło chyba Józefowi. Gani swoich towarzyszy partyjnych za złodziejską niefrasobliwość, ale nie dlatego, że zaczęli kraść i rabować, tylko że dali się złapać. Z nadmiaru niefrasobliwości. Przed nastepnymi > wyborami czerwoni powinny wypuscic slownik Polsko-SLDowski zeby juz nie bylo > zadnych watpliwosci co do nazewnictwa. słownik Polsko-SLDowski proponuję przetłumaczyć na parę europejskich języków, żeby nasi sąsiedzi wreszcie zrozumieli, co się w Polsce dzieje. > Odpowiedz Link Zgłoś
lemano69 Oleksy: SLD płaci cenę za niefrasobliwość 26.04.05, 20:27 Józek uwielbiam cię, jesteś rewelacyjny a słowa o normalności po prostu super !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zambro Re: Oleksy: SLD płaci cenę za niefrasobliwość 26.04.05, 21:09 Mówi to facet, który stał w samym środku decyzyjnego centrum: obżerając się kawiorem ,nie widział że Belka z Hausnerem chcą zabrać dopłaty do barów mlecznych, że Miller i jemu podobni zabrali studentom ulgi, że,że,że,że .... Widok Oleksego -gdziekolwiek- najbardziej buntuje mnie przeciwko 5 przykazaniu. ABSOLUTNY ŚMIEĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Oleksy: SLD płaci cenę za niefrasobliwość 26.04.05, 21:10 lemano69 napisał: > Józek jesteś rewelacyjny, uwielbiam cię a słowa o normalnośći po prostu > super !!!! Normalnie bedzie wtedy, gdy SLD zniknie ze sceny politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
japas Re: Oleksy: SLD płaci cenę za niefrasobliwość 26.04.05, 21:14 Ja mam nadzieje, ze SLD zacznie dopiero placic, kiedy przyjda Kaczory za swoim biczem Ziobrem. Leszek Usmieszek, Szparooki, Czlowiek z Ponczocha na Glowie i inni poki czas wiejcie do Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Kto zapłaci za dzisiejszą naszą niefrasobliwość ? 26.04.05, 21:33 japas napisał: Ja mam nadzieje, ze SLD zacznie dopiero placic, kiedy przyjda Kaczory za swoim biczem Ziobrem. Leszek Usmieszek, Szparooki, Czlowiek z Ponczocha na Glowie i inni poki czas wiejcie do Moskwy. Japas chyba jesteś w błędzie :-(. W końcowym efekcie poseł posłowi oka nie wykole.Przyszłe rządy Ziobrów, Rokitów to będzie dopiero pokaz głupoty w rządzeniu. Żadna istotna afera nie skończy się wyrokami. Najweselsze będzie jak umoczeni w afery np PZU będą odpowiadać np za ład i porządek(patrz gen. Rapacki). W konsekwencji w tyłek dostaniesz ty, ja, społeczeństwo :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Kto zapłaci za dzisiejszą naszą niefrasobliwo 26.04.05, 21:40 2berber - wg twojej wykładni to rzadzic umieja tylko czerwoni złodzieje , czy tak? , widac ze dupa ci sie trzęsie na rządy prawicy .... Odpowiedz Link Zgłoś
japas Re: Kto zapłaci za dzisiejszą naszą niefrasobliwo 26.04.05, 21:48 2berber napisał: > japas napisał: > Ja mam nadzieje, ze SLD zacznie dopiero placic, kiedy przyjda Kaczory za swoim > biczem Ziobrem. Leszek Usmieszek, Szparooki, Czlowiek z Ponczocha na Glowie i > inni poki czas wiejcie do Moskwy. > > Japas chyba jesteś w błędzie :-(. > W końcowym efekcie poseł posłowi oka nie wykole.Przyszłe rządy Ziobrów, > Rokitów to będzie dopiero pokaz głupoty w rządzeniu. Żadna istotna afera nie > skończy się wyrokami. Najweselsze będzie jak umoczeni w afery np PZU będą > odpowiadać np za ład i porządek(patrz gen. Rapacki). > W konsekwencji w tyłek dostaniesz ty, ja, społeczeństwo :-(. Ludze sie jednak, ze znajdzie sie w tym kraju, kilku sprawiedliwych na waznych stanowiskach. Jezeli nie, to to panstwo wkrotce upadnie, poniewaz nikt nie bedzie sie z nim utozsamial. Odpowiedz Link Zgłoś
wild31 Re: Kto zapłaci za dzisiejszą naszą niefrasobliwo 26.04.05, 22:08 Ludze sie jednak, ze znajdzie sie w tym kraju, kilku sprawiedliwych na waznych > stanowiskach. Problem w tym, że jeżeli do beczki gówna wrzucisz śliwkę, to kompotu z tego nie będzie. A państwo nie upadnie, będzie tylko po prostu obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Od kąd to złodziejstwo nazywane jest 26.04.05, 21:34 niefrasobliwością ????? Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Koniec SLD ale szczury pozostaną 26.04.05, 21:40 Tak jak po rozbiciu AWS szczury pozostaną .W 2001 byli to Rokita Tusk Płażyński tak teraz będą to Borowski Janik ,była Uwolka z warkoczem Piekarska i inna swołocz.Dla ciebie Józek miejsca zabraknie.A jeszcze się Cimoszewicz załapie i banda z pałacu predia(wywczasy się kończą a standart życia obniżyć żal,część pójdzie na ,,górnicze emerytury po 20 000 zł netto miesięcznie ).Chcieli cię załatwić 1996 a dobiją w 2005.Wyrok sądu był znany już w początku roku(nim złozyłeś apelację)Zostaniesz agentem UB.Prawdziwi agenci UB mają teczki dawno zniszczone.Ku..ka III R.P. Odpowiedz Link Zgłoś
7uop Oleksy zaklepuj miejsce na śmietniku historii 26.04.05, 22:50 .....dużo was tam będzie, ale może się jakoś pomieścicie Odpowiedz Link Zgłoś
lortea Za złodziejstwo, malwersacje, nieudolnosć i upycha 26.04.05, 23:04 nie własnych ludzi w każdym możliwym urzędzie płaci wreszcie sld. Odpowiedz Link Zgłoś
henryad ZA złodziejstwo, malwersacje, nieudolnosć i u 27.04.05, 01:59 Prawdziwi Polacy tylko wybrali by LPR gdyby wiedzieli, ale ich wszędzie zagłuszyliści, bo rzeczywisty strach na was przychodzi. PO to popłczyny żydo-komuno-mafijno-masońskie. Antynarodowa Partia z Tuskiem Bezczelna Morda. PiS ma wiele w sobie popłuczyn, ale stosunkowo nie aż tak dużo jak PO. Jeśli utworzą razem koalicję to będzie konieC dla PiSu i koniec dla Polskiej Nadzieji. Zydo-komuna ''Szlachta Jerozolimska'' jak mówi Michalkiewicz będzie nadal rządziła. Jedyną polską partią jest LPR, ale Polacy są zbyt przyduszeni przez kłamstwo propagandy aby to dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: ZA złodziejstwo, malwersacje, nieudolnosć i 27.04.05, 07:20 A reszta rodziny zdrowa? Odpowiedz Link Zgłoś
sandowal Józiu drogi... 26.04.05, 23:11 ... faryzeizm ? Raczej zbrodnia judaszowa jakby - zmarnowaliście 40 proc. poparcie społeczne, olewając społeczeństwo dokumentnie - a Ty, demiurgu czerwonej sceny wołasz teraz "RATUNKU" ??? Przecież wam nawet opony do tego waszego bagna nie wrzucą, nie mówiąc juz o kole ratunkowym... Odpowiedz Link Zgłoś
janicjusz Re: Oleksy: SLD płaci cenę za niefrasobliwość 27.04.05, 00:05 PZPR placi tym razem cene za afery i korupcje mam nadzieje ze ci panowie znikna ze sceny raz na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
brynk SPIEPRZAJ DZIADU- POWIEDZIAŁ JANIK .... 27.04.05, 00:05 A JA POWIEM - SPIERD......E NA GNOJOWISKO HISTORI , WEZMIEMY SIE ZA WAS PO WYBORACH , ZADEN ZŁODZIEJ NIE UMIKNIE SPRAWIEDLIWOSCI ....hihihihiahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dulekthered Re: SPIEPRZAJ DZIADU- POWIEDZIAŁ JANIK .... 27.04.05, 00:27 "I wezmę sobie prawo za miarę, a sprawiedliwość za pion. Ale grad zmiecie schronisko kłamstwa, a wody zaleją kryjówkę." (Ks.Izajasza 28:17) :D Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
konread To Oleksy płaci cenę... 27.04.05, 00:36 ...kiedy socjaldemokrata, za którego poniekąd sie uważa, w telewizji (sam słyszałem) opowiada, że najbardziej z potraw lubi i stara się najczęściej spożywać bażanty, to znaczy że kontaktu z rzeczywistością i realiami społecznymi już nie posiada i to od dawna;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: To Oleksy płaci cenę... 27.04.05, 01:42 za bazanty?ile ich oleksy zzarl?`--- Odpowiedz Link Zgłoś
xed PZPR - koniec rozdziału ? 27.04.05, 01:55 Coś się kończy Towarzysze .... smutno jakoś no nie ?? Nie łudźmy się, władza deparwuje i korumpuje, tak było jest i nietety będzie ale może następcy ci z 'prawicy' zachowają przynajmniej szczyptę umiaru i zdrowego rozsądku. Nowe hasło do encyklopedii: niefrasobliwość normalność Towarzysz Józef jednak zapisze się w historii :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyperek2 Nie to jeszcze wcale nie koniec 27.04.05, 12:59 To tylko chwilowa zapaść. Wszachobecny w Polsce polski debil odwrócił się od czerwonego bo mam mu za złe, że zgodnie z obietnicami czerwony nie pozabierał ładnych aut i nie pozamykał dobrze prosperujących prywatnych firm. Na dodatek jeszcze wprowadził 19% podatek liniowy ! Tego dla debila juz za wiele. Teraz chwilowo na scenę wejdą opcje niekomunistyczne, ale za cztery lata wspomnicie moje słowa. Czerwony znów będzie górą. Polski debil nie dopuści do tego by każdy tak bezkarnie mógł podnosić swój standard życia. Ma być równo, po pas gó..o. Naq pohybel władzy ludowej ! Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k 40% poparcia 27.04.05, 03:54 40% poparcia wynikało z kampanii kontrolowanych przez SLD i Michnika środków masowego przekazu przeciwko AWS i za SLD. Michnik w Gazecie Wyborczej kuriozalnie (?) przedstawiał SLD jako lekarstwo na korupcję AWS. Naiwność czy kłamstwo z premedytacją? Co jak co, ale Michnik i spółka powinni coś wiedzieć o PZPR, komunistach i socjalistach... Ale ten strach przed lustracją i Kościołem był silniejszy. Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Ziutek- Ta twoja szczerosc i prawdomownosc... 27.04.05, 05:57 Plakac mi sie chce. Ze smiechu. Schowaj ty sie w tej twojej Bialej Podlaskiej bo po wyborach ktos moze ci zrobic kuku. Swoja droga tak bezczelny moze byc tylko doswiadczony czekista.. Odpowiedz Link Zgłoś
cudzik3 Re: Oleksy: SLD płaci cenę za niefrasobliwość 27.04.05, 06:11 To prawda. Ale nie tylko za taką niefrasobliwość o której mówi Pan Oleksy. Płaci również za niefrasibliwe "zniechęcanie" do SLD swoich własnych członków i byłych członków. Niejednokrotnie "usuwano" z szeregów partii lub zmuszano do samoodejścia faktycznych, lojalnych ludzi, bo.. nie byli bezwolnymi klakierami. Bo mówili głośno, już dawno!, to, o czym dziś mówi Józef Oleksy i inni działacze. Dlatego wielu z tych ludzi szukając gdzieś miejsca dla swoich lewicowych poglądów szuka ich w SdPL, w Demokratycznej Partii Lewicy i innych lub po prostu usunęło się na margines życia politycznego nie mogąc się przebić swoim głosem. Robiliście już w SLD "rachunki sumienia". Z żalem obserwowałem że niestety, jak zwykle, fałszywe, zadufane w sobie, w swoją , jedynie słuszną rację. Dlatego SLD upada. I nie podniesie się tak długo jak nie zechcecie usłyszeć prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Oleksy: SLD płaci cenę za niefrasobliwość 28.04.05, 07:26 Co lub kto sa "faktyczni ludzie?"To jakas nowa wersja homosovieticusa po faceliftingu?Wiekszosc tych z sld glosuje za jego zbrojnym ramieniem tzw samOObrona. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej48 Re: Oleksy: SLD płaci cenę za niefrasobliwość 27.04.05, 12:21 Brawo Józio Śliski, tak trzymać, wykończysz tych lewaków nim się połapią co się dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina777 Re: Oleksy: SLD płaci cenę za niefrasobliwość 28.04.05, 05:46 usmialam sie :}}}}}}}}}}} Odpowiedz Link Zgłoś