me-e ODA DO FRASYNIUKA I STREGO PANA... 07.05.05, 22:51 ...predzej wisla -zakreci w swym korycie -plynac na krakow ...predzej w sopocie - na plazy -wyrosna palmy ...predzej slonce -w swym zenicie -zdezy sie z ksiezycem ...niz ty panie frasyniuk - razem z towarzyszami -osiagniesz piec procent Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 PD=PEDALSCY DEMAGODZY!!!!! 07.05.05, 22:57 To jest zbieranina moralnych bankrutow z lewicy i post-komunistow oraz oportunistow z UW i takze grubokreskowych zdrajcow. Juz widac ze to gowno lewackie we wlasnej osobie. A Polacy nie sa glupcami i zobacza co to za "centrum postepowe". Tylko prawica moze uchronic Polske. Vivat LPR! Vivat Pis! Vivat RKN! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e [...] 07.05.05, 23:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: PD=PEDALSCY DEMAGODZY!!!!! 08.05.05, 21:47 czy sprzedawcza partia LPR moze przestac mieszac do swoich intryg PiS?? KAczynski chyba jasno zadeklarowal ze idzie razem z PO, wiec po co w kolko powtarzacie te brednie? Glosuje na PO. Liczne na dwupartyjna koalicje PO-PiS. Kazda wieksza bedzie oslabianiem rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Trwa kongres założycielski Partii Demokratycz 07.05.05, 23:14 a może przyjdzie normalność i zasłoni różne Pisuary, Elpery, Loryobywatelskie, seldery itp. Poczekamy zobaczymy. Może byc całkiem ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
jethrox A więc DEMOKRADZI znów startują do koryta... 07.05.05, 23:15 by okraść DEMOS czyli lud z resztek pozostałych mu praw i dóbr... Taki jest bowiem etos liberałów - radź sobie (tzn. kradnij) sam. Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi trochę off topic 07.05.05, 23:26 i znowu byk... partia jest jak rozumiem demokratyczna a nie demokratycza... gazeto, czyje imieniny tam świętujecie? najpierw zwiesiliście ojca Hejmo, a teraz znowu ktoś połknął literkę... wesołej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Jest taki obraz w muzeum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.05.05, 23:45 Zwariowany kierowca. Szalony kierowca. Autobus mknie ku przepaści. kierowca jest opacznoscią Bożą. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar [...] 08.05.05, 00:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Odrodzenie parlamentaryzmu polskiego 08.05.05, 00:39 powstala partia szerokiego zaufania spolecznego, Partia Deemokratyczna skupiajaca wokol siebie wybitne jednostki intelektualne, niejako sol ziemii poslkiej. Coz oferuja nam ta Partia? przeciwage do chamstwa politycznego Kaczynskich i Giertychow, do ncajonalizmu Maciarewicza, do zgnilizny obecej pseudolewicy. Jej czlonkowie to w wiekszosci zasluzenie dzialacze Polski Solidarnosciowej, cieszacy sie nieposzlakowana opinia intelektualna i moralna. Tego nasz kraj dzsiaj oczekuje, w obliczu rodzacej sie anarchii, braku funkcjaonujacego rzadu i parlamentu. Partia gwarantuje walke z bezrobociem, wzmozone budownictwo mieszkaniowe, rozwoj kultury i oswiaty, dlatego jest jedyna i ostatnia szansa wyjscia Polski z zascianka cywilizacjnego Europy. Kto nie godzi sie z inkwizycjami i ciemnogrodem polityczny serwowanym przez inne pseudopartie, ten postawi na Partie Demoktaryczna z jej szefem Frasyniukiem i przyszlym prezydentem RP Mazowieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Zygfryd 08.05.05, 00:55 Ty chyba sobie kpisz. Powstalo kolejne stadium komuchowej metamorfozy. Ciekaw jestem ile nowych stadiow bedziemy ogladac w przyszlosci. Jakos te wyleniale lwy salonowe nie chca opuscic swoich kanap. Pewnie d..y im do nich przyrosly. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: Zygfryd 08.05.05, 01:05 przykro mi , ale jestem przeciwnego zdania, mnie bardziej pod reke z profesorem Uniwesytetu, niz z jajoglowym wszechpolakiem i anyteuropejska/rosyjska/semicka mafia PiS/PO Odpowiedz Link Zgłoś
fandango10 Kto kogo przezywa, sam sie tak nazywa!!! 08.05.05, 09:01 Juz male dzieci to wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski Re: Trwa kongres założydowski Partii demo 08.05.05, 01:03 Dosyć tego Mazowieckiego, Michnika, Frasyniuka, Geremka i innych, którzy wpędzili Polskę w biedę i oddali w pacht zagranicznym spekulantom. Pora na prawdziwie polskie i patriotyczne partie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojakszwejk Re: Odrodzenie parlamentaryzmu polskiego 08.05.05, 02:43 Drogi Zygfrydzie, przedni z Ciebie ironista! Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Re: Odrodzenie parlamentaryzmu polskiego 08.05.05, 18:18 jak widze dyskusja jest prowadzona drobnymi slowkami i polgebkiem, dziekuje wam wa pozytywna ocene mojego postu. Dzisiaj Partia Demokratyczna przedstawila swoj program, o ktorym pisalem juz wczoraj, jest to jedyny prpgram reprezentowany w kraju, ktory jest na miare przyszlych pokolen, bo ci co zakladaja Parie wystepija jak seniorzy, ktorzy swoja wiedze i doswiadczenie chca przekazac mlodemu pokoleniu. Zamiat wdawac sie w awantury polityczne spod znaku antyrosjanizmu, antyniemieckosci, antysemityzmu, antyeuropejskosci, kazdy postepowy wyborca ma tylko jedna alternatywe, to jest PD. Wiadaomo, ze kiedys partia popelnila szerg bledow, madry czlowiek i polityk nie popelnia ich dwa razy, w przeciwnosci do pseudoprawicowych-postkomunistow PiS/lpr/rkn/maraja, dlatego dajamy szanse nowej, nowoczesnej i prawdziwie demokratycznej Partii. Ja glosuja na PD, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
popisowykaczordonald Re: a kogo to obchodzi? 3% potencjalnych wyborcow 08.05.05, 02:16 Od odzyskania przez Polskę niepodległości głosowałem najpierw na UD i KLD ,potem na UW.I tak do wyborów 2001r.Zawsze jednak miałem wątpliwości.Teraz wiem dlaczego.W Unii Wolności byli wspaniali ludzie Jan Rokita ,Donald Tusk ,Leszek Balcerowicz i inni ale byli też pseudointelekyualiści-sprzedawczyki ,których nazwisk nawet nie chcę mi się wymieniać.Całe szczęście prawica Unii odeszła i stworzyła nadzieje dla Polski-Platformę Obywatelską ,którą popieram od casu jej powstania bez żadnych wątpliwości.Natomiast "PeDeras?ów" nie toleruje bo mnie i wielu Polaków zdradzili.Największy zawód to Mazowiecki.Jeszcze nie dawno go ceniłem teraz jest mi wstyd ,że był to dla mnie kiedyś autorytet.Mam nadzieje ,że "Popisowy Sojusz" wygra wybory zdecydowanie ,a Rokita będzie premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.antyfaszysta 30, a nie 3%. Przekonasz sie sam za 2 miesiace 08.05.05, 18:56 Odpowiedz Link Zgłoś
obcy444 Re: Trwa kongres założycielski Partii Demokratycz 08.05.05, 02:58 Okropnie nadyma sie ten, skad inad sympatyczny, Frasyniuk. Ogladalem go niedawno u Durczoka. Byl nerwowy, bez cienia charyzmy, nie potrafiacy trzymac zachecajacej emocjonalnie twarzy. Kto w takiego uwierzy? Czemu nie pojdzie na dobre szkolenie psychologiczne? Czemu ci profesorowie z UW tak rozumu nie maja? Dobrane grono zupelnie nie zachecajacych ludzi liderow: Mazowiecki, Balcerowicz, Geremek, Frasyniuk - cienia charyzmy, sily, kontaktu z ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Re: Trwa kongres założycielski Partii Demokratycz 08.05.05, 03:30 ja osobiscie sprzedawalem jego (frasyniuka) fotografie jako cegielki w czasie stanu wojennego. Przepraszam teraz te osoby ktore kupily to Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Frasyniuk byl agentem 08.05.05, 03:23 Jest Partia Demokratycza, Frasyniuk szefem Widac kolesie z kontrolowanej opozycji, czyli sami swoi trzymaja sie kupy a w kupie sila. Napisalem, ze Frasyniuk byl agentem. Takim go zapamietalem z Wroclawia z czasow solidarnosci.Moze sie nawrocil,ale jakie to ma znaczenie. Jego przypadek dowodzi, ze z teczkami w IPN dzieja sie cuda niewidy. Pojawiaja sie te co maja sie pojawic i znikaja takie co powinny zniknac. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Frasyniuk byl agentem 08.05.05, 03:53 2560a napisa?: > Jest Partia Demokratycza, Frasyniuk szefem > Widac kolesie z kontrolowanej opozycji, czyli sami swoi trzymaja sie kupy a w > kupie sila. > Napisalem, ze Frasyniuk byl agentem. Takim go zapamietalem z Wroclawia z czasow >============================================================================== Masz 100% racji!!!Walesa byl agentem,Frasyniuk tez, a komune obalilo UB ,mur berlinski tez ,zeby zrobic na zlosc STASI!Stan wojenny wprowadzono, bo UB chciala wolnosci i reform ,a Walesa stanal w obronie socjalizmu i nierozerwalnej wiezi z bratnimi krajami RWPG. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 jak bardzo trzeba sie zputanic??? 08.05.05, 04:04 wymyslili kiedys road ud uw ile jeszcze trzeba nazw zeby 'ku..w' zostala w koncu nazwana po imieniu. rozowe to nie dojrzale czerwone amem korwin znou mial racje Odpowiedz Link Zgłoś
walrus2 Inny Frasyniuk!!? 08.05.05, 04:14 Teraz bedzie skuteczny,odpowiedzialny...a nie byl?Jak sie zmienil!?ja tez bym tak chcial,Panie Frasyniuk cos pan palil [pil]ostatnio ?Zdradz tajemnice ,moja zona grozi rozwodem jak sie nie zmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Re: Trwa kongres założycielski Partii Demokratycz 08.05.05, 09:59 ..trafne określenie...Kiedy wreszcie "neoprzebierańcy" wezmą sie za uczciwą,pożyteczną pracę i przestaną mydlić oczy społeczeństwu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke żyję w społeczeństwie idiotów 08.05.05, 10:40 A doszedłem do tego wniosku widząc wyniki sondaży i czytając forum gazety. PD to jedyna partia (może jeszcze część SDPL) która proponuje europejski liberalizm, a idiotami jesteście bo nie rozumiecie że to jedyna droga do prężnej, uczciwej i wyczyszczonej z polityków gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: żyję w społeczeństwie idiotów 08.05.05, 11:50 A ja doszedłem do wniosku, ze przedawkowałes WYborczą! Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista No i co z tego, że to odgrzewane danie? 08.05.05, 11:10 Co w tym złego, że PD to przeorganizowana UW? A PO PiS to niby świeży towar? Przecież Kaczyńskim, Tuskowi czy Rokicie już kiedyś podziękowaliśmy. A może lepszy politycznie dziewiczy Romek G.? PD to partia dla ludzi myślących konkretnie, więc na masowe poparcie nie ma co liczyć. Mam jednak nadzieję, że stanie się języczkiem u wagi polskiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
hauron PD = UW + Hausner + Belka zbawia polske? :))) 08.05.05, 11:24 Kto jest jeszcze tak naiwny jak ci zachwyceni dziennikarze, którzy pisza tak jakby od pomyslnego kongresu PD zależało conajmniej życie milonów ludzi ;) I tak wszystkie stolki sa podzielone..nawet jak zmienia jeszcze 3 razy nazwe to i tak procenty sie nie zwieksza - chyba że we krwi coniektórych PDeków jak poświętują troche wybór Frasyniuka:] Odpowiedz Link Zgłoś
chilly Re: PD = UW + Hausner + Belka zbawia polske? :))) 08.05.05, 11:45 Upadek tej formacji zaczął się od przyłączenia KLD do UD i utworzenia UW. Teraz także dokooptowanie liberałów ma być lekarstwem na wszystko. Pogratulować konsekwencji, z jaką ta partia garnie się pod opiiekę luudzi z forsą, gardząc inteligencką szarą biedą. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 [...] 08.05.05, 11:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 W Radiu marytja mówią, że PD to żydowskie lobby 08.05.05, 11:48 Trzeba jeszcze w Polsce sporo uchwalić, aby było dobrze. Nie dla Polaków oczywiście. Nie dziwota, ze GW wali w Radio maryja i nie przejmuje sie niuansami demokracji... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: W Radiu marytja mówią, że PD to żydowskie lob 08.05.05, 11:57 Że też Ci się chce słuchać Radia Maryja... Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: W Radiu marytja mówia˛, z˙e PD to z˙ydowskie l 08.05.05, 13:24 W radiu Maryja ojciec redaktor "wali" cala prawde i to prosto z mostu!(w Toruniu) Zydzi nam odbieraja prace, dlatego mamy w kraju bezrobocie.Dawidmoros nie ma pracy,Oszolom z RM tez nie ma pracy.Biedaki calymi dniami wysiaduja na forum GW,taki spotkal ich los.Zydow mamy w Polsce 0,02% ,srednia wieku bliska setki!Przezyli pogromy,holokaust,1968,komune i teraz nam jeszcze prace odbieraja! Nieladnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawny1 Re: Trwa kongres założycielski Partii Demokratycz 08.05.05, 11:54 Kongres założycielski ? O co się TYM RAZEM "michniki" zakładają ? Odpowiedz Link Zgłoś
48matrix Re: Trwa kongres założycielski Partii Demokratycz 08.05.05, 12:45 Znakomicie! Czarny Piotruś - J. Hauzner (ksywa - prof. Majsterkowicz) z Mazowieckim i Frasyniukiem! I jeszcze do tego rezydent Stanów Zjednoczonych były PZPR-owiec Belka. Ta kanapowa partia powinna przyjąć troche inną nazwę... To to nawet nie przekroczy 1,5 % w nadchodzących wyborach. Nawet gdyby CIA sypnęła znowu groszem na "demokratyzację" Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Trwa kongres założycielski Partii Demokratycz 08.05.05, 13:47 Nie tyle CIA ma sypnąc groszem co Soros przez Fundacje batorego Szalom! Odpowiedz Link Zgłoś
48matrix Re: Trwa kongres założycielski Partii Demokratycz 08.05.05, 16:47 Ja jednak upieram się przy CIA i proponuję nazwać nową partię Frasyniuka & ska. im. R. Kuklińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Odrodzenie parlamentaryzmu polskiego c.d 08.05.05, 18:34 jak widze dyskusja jest prowadzona drobnymi slowkami i polgebkiem, bo polecznicy pseudoprawicowej komuny i pogolonych lbow wszechpolskich zadnego sensowengo programu nie maja. Jedyny program to program rozliczenia majtakow ludzi, ciezko pracujacych w RP, biznesnenow, ludzi z inicjatywa, dlatego mozna ich smialo nazywac nienazartymi, prawicowymi-postkomnistami, ktorzy daza do nowego podzialu wlasnosci prywatnej i szykuja atak na wolne i niezalezne media w Polsce. Dziekuje wam za pozytywna ocene moich postow. Dzisiaj Partia Demokratyczna przedstawila swoj program, o ktorym pisalem juz wczoraj, jest to jedyny prpgram reprezentowany w kraju, ktory jest na miare przyszlych pokolen, bo ci co zakladaja Partie wystepuja jak seniorzy, ktorzy swoja wiedze i doswiadczenie chca przekazac mlodemu pokoleniu. Zamiat wdawac sie w awantury polityczne spod znaku antyrosjanizmu, antyniemieckosci, antysemityzmu, antyeuropejskosci, kazdy postepowy wyborca ma tylko jedna alternatywe, to jest PD. Wiadaomo, ze kiedys partia popelnila szerg bledow, madry czlowiek i polityk nie popelnia ich dwa razy, w przeciwnosci do pseudoprawicowych-postkomunistow PiS/lpr/rkn/maraja, dlatego dajamy szanse nowej, nowoczesnej i prawdziwie demokratycznej Partii. Ja glosuja na PD, a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiundz Jesteś okrutny Zygfrydzie ! 08.05.05, 21:24 przez Ciebie dostanę zajadów, apopleksji i skrętu kiszek ze śmiechu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś