Dodaj do ulubionych

Loża prasowa

15.05.05, 11:38
Znów Paradowska & S-ka usiłują nam wmówić, że komuchokracja to niepokalani
rycerze socjaldemokracji. Znów usiłują nam wmówić, że UD-ecja nie ma innego
wyjścia, tylko jednoczyć się z komuchokracją, najlepiej z Millerszczyzną i
lewactwem. Znów usiłują poróżnić prawicę, poniżając PiS i nie mówiąc ani
słowa o PO, mimo, że na wizytę Jaruzelskiego w Moskwie obie partie mają takie
samo zdanie.

Tylko, że to są DZIENNIKARZE, pismaki, którym marzy się rząd dusz! Jak
Michnikowi.

Ludzie pamiętajcie, oni i tak zawsze napiszą "a nie mówiłam!".
To politycy robią politykę, to oni mają brać odpowiedzialność. Paradowska za
nic nie odpowiada i nie będzie odpowiadać. Jaruzelski odpowiada za śmierć
stoczniowców i górników, za upadek gospodarczy Polski, za ocet i haki, za
dziesięć zmarnowanych lat!
Chcecie głosować na czerwonych? Głosujcie!!!
Ale nie dajcie sobie robić wody z mózgu. A Paradowska przed wyliczeniem
przyszłych grzechów Kaczorów, niech wylicza czerwonych, którzy już trafili do
pierdla.

JA Slon

Do adwersarzy: nigdy nie będę głosował na PiS.
Obserwuj wątek
    • goniacy.pielegniarz Re: Loża prasowa 15.05.05, 16:05
      Ja przez chwilę miałem wrażenie, że Paradowska mnie zaskoczy, gdy zaczęła mówić,
      że PD ją trochę rozczarowuje poprzez blokadę w stosunku do ludzi(czy jakoś tak
      to określiła, już dokładnie nie pamiętam). Szybko jednak okazało się, że pani
      redaktor chodziło o to, że już piętnaście lat minęło, a w środowisku UW nadal
      istnieje silna blokada przed otwarciem się na ludzi z nurtu postkomunistycznego
      i ona tego nie może zrozumieć.
    • oszolom.z.radia.maryja Loża prasowa czy masońska? 15.05.05, 18:16
    • venus99 Re: Loża prasowa 15.05.05, 18:39
      dlatego należy czytać wyłącznie nasz dziennik bo tylko tam pracują prawdziwi
      dziennikarze pobierający honoraria w rublach.
      • ksiezyc.w.pelni Re: Loża prasowa 15.05.05, 19:36
        dlatego należy czytać wyłącznie nasz dziennik bo tylko tam pracują prawdziwi
        dziennikarze pobierający honoraria w rublach.

:]

• szatan.z.siodmej.klasy Twój głos jest ważny. (oklaski) 15.05.05, 18:45
    • t-800 Kiedy p. Paradowska wystąpi do IPN... 15.05.05, 18:54
      ... o status pokrzywdzonej?

www.gooru.pl/lista/index.php?PHRASE=paradowska&oq=&action=searchall&category_text=%7C
    • karol113 TW Loża 15.05.05, 21:29
      Nie wiem kto wymyślił skład: Majcherek-w miarę obiektywny+ Stasiński,
      Paradowska, Toeplitz -zwolennicy czerwonych i ich przyjaciół. To ma być program
      satyrtczyny zamiast Ale Plama?
    • strajker Łaszcz to... eee, szkoda gadać 15.05.05, 22:48
      tego się już nie da w ogóle oglądać; dwa czerwone betony, plus dwa czerwone
      betony udające- nieczerwone

żałosne
      • goniacy.pielegniarz Re: Łaszcz to... eee, szkoda gadać 16.05.05, 01:38
        strajker napisał:

> tego się już nie da w ogóle oglądać; dwa czerwone betony, plus dwa czerwone
        > betony udające- nieczerwone
        >
        > żałosne

No, nie przesadzaj, Strajker:)
        Z Toeplitzem sprawa jest dosyć oczywista. On nawet mówi, jakby był z innej
        epoki. Łatwość wyrażania myśli nie jest jego najmocniejszą stroną, tak to ujmijmy.
        Ale stwierdzenie, że Stasiński i Majcherek to czerwony beton, udający nie
        czerwony to moim zdaniem gruba przesada, delikatnie mówiąc.
        A Janina Paradowska to oddzielna kategoria dziennikarzy, w skłąd której wchodzi
        jedynie Janina Paradowska. Ale czerwonym betonem mimo wszystko jej bym nie nazwał.
        Zwykle dobór gości jest niezły. Choć Ziemkiewicz mógłby częściej gościć.
        Miejmy nadzieję, że to wydanie to tylko pojedyńczy wyskok i że wszystko wróci do
        normy.
        • 9111951u Re: Łaszcz to... eee, szkoda gadać 16.05.05, 07:08
          pielęgniarzu, twoim zadaniem co najwyzej podac kroplówkę a nie diagnozy stawiać.
          Niejaki Stasiński and Majcherek to małe ludziki co to dla nich sojusz rózowo-
          czerwonych czerwonym sztandarem okrałego stołu.
          Niejaka Paradowska ta z listy Wildsteina to taka dyżurna, co to jak praleczka z
          tzw. mediów publicznych pierze co nieco u Polaków za jedne 80 tys. złotych
          miesięcznie.
          Co do doboru to jest po prostu tzw. "towarzystwo" co by nie powiedzieć, ze
          to "towarzysze" !
          • goniacy.pielegniarz Re: Łaszcz to... eee, szkoda gadać 16.05.05, 11:34
            9111951u napisała:

> pielęgniarzu, twoim zadaniem co najwyzej podac kroplówkę a nie diagnozy stawiać.
            > Niejaki Stasiński and Majcherek to małe ludziki co to dla nich sojusz rózowo-
            > czerwonych czerwonym sztandarem okrałego stołu.

To nie są moi wielcy idole, ale nazywanie ich czeronym betonem, udającym
            nieczerwony, to przecież przesada. Dzieląc świat w tak prosty sposób, dochodzimy
            do absurdów. Dokonaj sobie takiego prostego podziału według różnych kryteriów i
            zobaczysz, co Ci wyjdzie.

> Niejaka Paradowska ta z listy Wildsteina to taka dyżurna, co to jak praleczka z
            > tzw. mediów publicznych pierze co nieco u Polaków za jedne 80 tys. złotych
            > miesięcznie.

Nie wiem, ile "Polityka" jej płaci, ale to ich wewnętrzna sprawa.

> Co do doboru to jest po prostu tzw. "towarzystwo" co by nie powiedzieć, ze
            > to "towarzysze" !

Może to i towarzystwo, ale mówiliśmy porzecież o czerwonym betonie.
            • 9111951u Re: Łaszcz to... eee, szkoda gadać 16.05.05, 15:59
              jak widać towarzysz Hausner co to naukowcom w UJ nogi podkładał to żaden tam
              czerwony beton to towarzysz jak się patrzy !
              • goniacy.pielegniarz Re: Łaszcz to... eee, szkoda gadać 16.05.05, 16:18
                Hausnera w tym programie nie widziałem, szczerze mówiąc.
                • 9111951u Re: Łaszcz to... eee, szkoda gadać 16.05.05, 16:20
                  No tobie trzeba zaraz kawę na ławę , o programie ( pono jedynym)tego towarzysza
                  w tym programie nie słyszałeś, widocznie co innego słyszelismy !
                  • goniacy.pielegniarz Re: Łaszcz to... eee, szkoda gadać 16.05.05, 16:26
                    9111951u napisała:

> No tobie trzeba zaraz kawę na ławę , o programie ( pono jedynym)tego towarzysza
                    >
                    > w tym programie nie słyszałeś, widocznie co innego słyszelismy !

Słyszałem. Stosunek do planu Hausnera to wyznacznik bycia lub też nie "czerwonym
                    betonem"?
                    • 9111951u Re: Łaszcz to... eee, szkoda gadać 16.05.05, 16:27
                      ja rozumiem, ze ty nikogo nie prześladujesz, co najwyżej czerwony beton,
                      którego przecie w programie loży nie uświadczysz, czyż nie ?
                      • goniacy.pielegniarz Re: Łaszcz to... eee, szkoda gadać 16.05.05, 16:33
                        Czy kontynuowanie tej dyskusji ma jakikolwiek sens?
                    • karol113 Re: Łaszcz to... eee, szkoda gadać 16.05.05, 16:29
                      A program Hausnera to polegał na tym, że plotło się jakieś górnolotne frazesy,
                      robiło strategie i pomimo utrącania tych wzniosłych inicjatyw trzymało się
                      stołka za wszelką cenę. I na koniec jak zwykle świetnie skalkulowany ruch
                      przejścia do zwycięskich demokratów PRL. Piękny Plan. Tylko ma wadę, że nie da
                      się sfałszowac wyborów jak się to robiło w PRL.
        • strajker Re: Łaszcz to... eee, szkoda gadać 16.05.05, 13:16
          Cała czwórka jest zwolennikiem rządu Belki, Kaczyńskich uważa za oszołomów,
          a Wildsteina za mordercę

takich śmieci nie ma co słuchać
      • indris Jeżeli jest tam "beton"... 16.05.05, 09:01
        ...to raczej liberalny (np. Majcherek, czy Stasiński).
    • jaslon drugi wątek 16.05.05, 09:35
      To, że co najmniej troje z gości LP wspiera różową wersję RP i w tym upatruje
      zbawienia to jedno.
      Ale też łopatologicznie wmawia nam co jest prawdą jedynie słuszną i jaki ma być
      Polski świat w UE. Ja od dziennikarza oczekuję w miarę obiektywnego komentarza
      o ZDARZENIACH, a nie kreowania ZDARZEŃ i przestawiania zwrotnic.

Niech już wstąpią do tych swoich ulubionych partyjek i się zjednoczą pod
      sztandarem LP. I wtedy stanie się światłość!!! A raczej DUPOŚĆ, bo od próżnego
      gadania nic nie przybędzie!

JA Slon
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka