maaax 21.05.05, 13:03 wygląda tak i jest najcelniejszą pointą tej kolejnej lewackiej propagandy: 193.91.26.240/tiszertdlawolnosci/index.php?id=34&kkid=5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropekuk A ja juz mam koszulke dla ciebie, maaax: 21.05.05, 13:31 "Myle twardoglowosc z konserwatyzmem" Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: A ja juz mam koszulke dla ciebie, maaax: 21.05.05, 13:39 Albo łagodniej: "Jestem szarym, nudnym, zakompleksionym człowieczkiem, który wyżywa swoje frustracje na forum Gazety Wyborczej" Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: A ja juz mam koszulke dla ciebie, maaax: 21.05.05, 15:06 (ziewanie)........ jak po lekturze artykułów w tejże Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Maaax, taka z ciebie "prawica" jak z Ijicza ;) 21.05.05, 17:17 W komunie zes sie urodzil, w komunie wychowal, kapitalu nie posiadasz, a wiec nam tu swa "prawicowoscia" tylka nie zawracaj - ty masz po prostu zakuty narodowo-megalomanski leb. Ot i co! Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Ja mam parę pomysłów 21.05.05, 14:11 "Noszę moherowy beret" "Jestem wszechpolakiem" "Nie słucham Michnika" "Nie czytam Gazety Wyborczej" "Nie lubię pedałów" "Precz z komuną!" Odpowiedz Link Zgłoś
szkodliwy.szkodnik Plecy tych samych koszulek: 21.05.05, 14:24 "Noszę moherowy beret" - "Mam IQ=50" "Jestem wszechpolakiem" - "Nie skończyłem podstawówki" "Nie lubię pedałów" - "Żydzi do gazu" No, osiołomy, kiedy robicie prezentację na wybiegu? Odpowiedz Link Zgłoś
polonic I to miało być smieszne? 21.05.05, 14:40 Czy tylko tak chciales popisac sie swoją ynteligencją? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ten mi się szczególnie spodobał P. "yo" :)) 21.05.05, 14:31 > "Jestem wszypolakiem"< :))) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: mam pewien pomysł 21.05.05, 16:01 :)))) "Wszypolacy 'na'po Wsze czasy" Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap jak wolnosc slowa to wolnosc slowa 21.05.05, 15:40 "Jestem michnikoidem" "Pedaly niech sie trzymaja z daleka" "Nie znosze feministek" "Daje na tace" "Nie znosze Kwasow" Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk "Pedaly niech sie trzymaja z daleka. Gwalce" 21.05.05, 15:45 To miales na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap zrob sobie taka,skoro ci sie podoba 21.05.05, 16:08 Hehehe, to tylko Twoje marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Chyba twoje: to ty o pedziach na okraglo myslisz 21.05.05, 17:20 i haselka na ich czesc wymyslasz - mnie tyle oni obchodza, co zeszloroczny snieg, nie moja "branza";) Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap manipulanciku 21.05.05, 17:21 "na okraglo" czyli caly czas ? No to uzyj wyszukiwarki forumowej i cytuj madralo. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Tos ty z antypedalskim haselkiem wyskoczyl. 21.05.05, 17:24 A moze ja? Glodnemu chleb na mysli...;) Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap Re: Tos ty z antypedalskim haselkiem wyskoczyl. 21.05.05, 17:25 wyskoczylem z kilkoma haselkami,a tys jedno wybral glodnemu chleb na mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
maaax lewicowe most popular , is: 21.05.05, 15:50 " Strzelam w tył głowy w ciemnym lasku" Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: lewicowe most popular , is: 21.05.05, 16:06 Re: wszawo strzelasz ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
maaax lewicowe most popular, is:jak poprzednio; albo tak 21.05.05, 16:23 "Mój brat był UBekiem" " To tylko błędy i wypaczenia" " Moją stolica jest Tel-Aviv" Odpowiedz Link Zgłoś
klip-klap kolejna propozycja 21.05.05, 16:13 "Michnik tez czlowiek" trzeba sie jednac,a jakze Odpowiedz Link Zgłoś
maaax do klip-klapa 21.05.05, 16:41 zauwazyłes jaki ten psychol podpisujacy sie "henryk.log" jest monotematyczny? i ma jakies fobie zwiazane z wszami pewnie w dziecinstwie ciagle miał z nimi problemy . . . Henryku- teraz sa juz chyba jakies lepsze srodki, ptrzejdz sie do apteki, albo pzowól temu panu w bialym kitlu, aby zrobił tobie zastrzyk i spokojnie usniesz,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log też do P."klip-klapa" :)) 21.05.05, 17:01 Zauważyłeś Pan pewnie, że "wszawy-maax"{za: "psychola:)} zupełnie stracił poczucie humoru, biedak rozpocząl wontek i...? - szkoda słów! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: też do P."klip-klapa" :)) 21.05.05, 17:05 juz dobrze, dobrze, pan da zastrzyk, da a pacjent niech posłucha i się odpręży www.rathergood.com/vines/ Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ale HASLO dobre... 21.05.05, 17:23 A pomoze? Obawiam sie, ze nie w tych z Agory bijesz, w kogo bic sie powinno.Coz nigdy nie jest tak zle, by nie moglo byc jeszcze gorzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 21.05.05, 17:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax nerwy słabe, chłopczyk ma 21.05.05, 17:24 ? Nudzisz mnie, ale postaraj się, wymyśl coś W nagrode wyślę Tobie link muzyczny, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 21.05.05, 17:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Skoro używasz wyzwisk to znaczy, że 21.05.05, 17:29 puściły. Plebs jest impulsywny i kieruje sie emocjami, lubuje się takoż w zarzucaniu innym swych intelektualnych przypadlosci i pochodzeniu od niegrzecznego syna Noego No,to przemyj twarz pod kranem i postaraj się... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 21.05.05, 17:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax [...] 21.05.05, 17:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Janie, czyzby pies soltysa szczekal? 21.05.05, 17:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=24208792&a=24214993 Odpowiedz Link Zgłoś
gauche [...] 21.05.05, 17:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Jestes bystry jak woda w klozecie. A "dowciapny" 21.05.05, 19:56 prawie jak ta stara nadeta przynuda maaax ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Tiszert pomysłodawcy tej akcji : 21.05.05, 17:13 "Współczuję gejom i lesbijkom" "Jestem ultraską rewolucji" "Czy to jest cyrk?" Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Niezrażony P. "maaaxa" wszawym humorem, dalej- 21.05.05, 17:34 -lecę :)) - "nie każdej gnidzie wesz na imię" Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Niezrażony P. "maaaxa" wszawym humorem, dalej 21.05.05, 17:37 - "wsza człowiekowi gnidą" I "tyle" na razie, bo mi P. "maaaxa" jeszcze szlag tafi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maaax miło, że 21.05.05, 17:39 podbijasz watek, i tak juz nikt nei czyta tego co tam piszesz... ale, ,,,kontynuuj, kontynuuj Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 [...] 21.05.05, 17:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 [...] 21.05.05, 17:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Długie, ale się rymuje:-) 21.05.05, 17:58 Pederasta jest politpoprawny. Powinno się mówić zboczeniec, pedał albo ciota! Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 [...] 21.05.05, 18:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: Długie, ale się rymuje:-) 21.05.05, 18:30 Słaby ten limeryk. Pisali już na mnie lepsze wierszyki:))))))) Autor: oszolom.ma.wjelki.leb Biedny Oszołek Nie śpi po nocy I od admina Czeka pomocy. Czeka pomocy, Ratunku czeka Gryzie poduszkę, Łka i się wścieka. Bo lewak ze łbem Go prześladuje; Ach, ci lewacy – To straszni zbóje! Żadnej świętości Nie uszanują, Nawet z Oszołka (!) Sobie żartują. Lecz Yossi Oszła Chyba nie kocha; Na próżno Oszoł W swych postach szlocha; Już mu się palą Mózgowe zwoje – Już mu się mylą Żydzi i goje, Już mu się myli Giertych z Michnikiem, Mason z maślanką, Gwiazda z krzyżykiem. We śnie zobaczył Sam siebie: dzielnie Wkłada fartuszek I bierze kielnię... Biedny Oszołek Z krzykiem się budzi, Gna do łazienki, Wodą się studzi, Po czym, ze strachu, Nie śpi do rana. Wszystkim lewakom Trzeba dać bana, Bo się Oszołek Zgryzie do kości! Ratuj Oszołka, Ratuj go, Yossii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: Długie, ale się rymuje:-) 21.05.05, 18:33 Rzeczywiście: gratuluję, jesteś muzą niejednego poety. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Długie, ale się rymuje:-) 21.05.05, 20:01 Świetne! Ot i cała kwintesencja OZRM,oczywiście i tradycyjnie IMVHO :-). Odpowiedz Link Zgłoś
gauche madine -4U 21.05.05, 18:39 Raz pewien madine W sex zamienił się maszynę Stróżów prawa do się nęci (Policyjna pałka pedzia kręci) Lecz oni wola kobiety Wrócił madine - na Forum Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: madine -4U 21.05.05, 18:47 Obserwuję postępy! Niestety - muszę cię rozczarować: mój nick pochodzi od nazwiska pewnego generała armii rebelianckiej (Powrót Jedi) i wymawia się z francuzka: bez "e" na końcu. To tak jakbym gauche zrymował z - dajmy na to - Andrzeja Zauchę. ;) Jak tylko skończę obsługiwać komendanta Szredera, to zaraz coś dla ciebie wymyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
gauche Re: madine -4U 21.05.05, 18:49 znam dobrze francuski,mój nick jest stamtąd wiem jak sie wymawia i juz tego uzywałem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=24208792&a=24215574 ze mna nie masz szans, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: madine -4U 21.05.05, 19:00 Ja wiem, że ty wiesz. Tym bardziej wytykam ci twój błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
gauche Re: madine -4U 21.05.05, 19:02 Nudzisz waśc, to nie błąd, po prostu - pasuje do rymu i tyle. No, dalej czekam, na twoje teksty, tylko mnie nie nudź, please. Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Gauche, c'est pour toi! 21.05.05, 19:21 Żal mi Gauche'a! Dostał kosza Od dobosza Z pruskich koszar Odpowiedz Link Zgłoś
gauche Re: Gauche, c'est pour toi! 21.05.05, 19:30 Merci, ale słabe i cos długo trwało, konsultowałeś z romanistą...? szkoda, ze tobie nie wyjasnił, co znaczy 'gauche' - dla ułatwienia: to antonim moich pogladów "Madine jeden jeden madine Próbował kiedyś uwieśc dziewczynę Lecz trafił biedak na feministkę I biedy stąd wynikły wszystkie. Koledzy z partii pomogły w biedzie I odtąd madine Na zawsze -pedziem!" Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: Gauche, c'est pour toi! 21.05.05, 19:52 Doceniam perwersję twojego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Enfin, je comprends! 21.05.05, 20:00 Gdyby Gauche nie był Droite To piękniejszy byłby świat! Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: madine -4U 21.05.05, 20:00 >mój nick pochodzi od nazwiska pewnego generała armii rebelianckiej (Powrót >Jedi) Witam Generale Madine! Jestem Jedi Knight,proud member of Jedi Council at Javin IV & Jedi Bandit Clan. Nazywam się Chilum Orr,ongiś padawan Jaden`a Korr`a. May the Force be with You,always! PS:To był swietnie przeprowadzony atak. Gratuluję zimnej krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: madine -4U 21.05.05, 20:11 Wielu naszych przyjaciół z Bothy zapłaciło życiem za dostarczenie nam tych wierszyków! p.s. Zgoliłem moją blond-bródkę, ale w ręku nadal dzierżę szpicrutę, by smagać nią wrogów z Ciemnej Strony Mocy! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk O Jezu, ale il-literat(e) sie nam tu produkuje!!! 21.05.05, 19:59 Sredniowka, ofiaro losu, sredniowka. I rytmika. Horror! Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: O Jezu, ale il-literat(e) sie nam tu produkuj 21.05.05, 20:06 Bardzo zgrabny wierszyk, komercyjny pismaku! Odpowiedz Link Zgłoś
gauche [...] 21.05.05, 18:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: Długie, ale się rymuje:-) 21.05.05, 18:06 Po pierwsze: jestem madine jeden! Po drugie, byłbym męską dziwką - a to już (z twojego punktu widzenia) poważna insynuacja wobec funkcjonariuszy policji. Odpowiedz Link Zgłoś
gauche [...] 21.05.05, 18:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka bez obrazy... 21.05.05, 20:12 ale ten wątek prywatnych wojenek jest żałosny :))))) to ja wróce do tematu i spytam tylko, czy załozyciel przeczytał tekst jaki jest umieszczony obok tej koszulki (w podanym linku). bo jeżeli tak, a nadal wypisuje te bzdury, to mam pewne podstawy aby przypuszczać, że jest pacanem :) jedyne co, to podałeś link do rathergood.com, a to jedna z moich ulubionych stron;) Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Re: bez obrazy... 21.05.05, 20:16 Droga nat.ko, masz rację. Kończmy już chwilę relaksu i weźmy się do roboty (czyli: za fraki) Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: bez obrazy... 21.05.05, 20:18 drogi Madine, czy nie lepiej pooglądać jak pan Gołota obija pysk innemu w TV? Odpowiedz Link Zgłoś
maaax [...] 21.05.05, 23:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: bez obrazy... 21.05.05, 23:17 długo nad tym myślałeś? jeżeli masz wrażenie, że mnie sprowokujesz, to jesteś w grubym błędzie:)))) za to mam dla Ciebie radę, cenną zresztą, chociaż Ty pewnie tego nie zrozumiesz...zastanawiaj się trochę nad tym, co piszesz, bo chyba tej umiejętności Ci brak. Odpowiedz Link Zgłoś