muslim_chichi 21.05.05, 14:51 jak lewakow nie lubie tak cimoszko jest naprawde bardzo OK :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieomylny1 Paranoja... 21.05.05, 14:57 prośmy go wszyscy!!tylko on zbawi Rzeczpospolitą...niech staną fabryki, szkoły, niech ludzie wyjdą na ulice i przbłegają Męża Opatrzności!! Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Jak lewaków nie lubię tak twierdzę, że to kanalia 21.05.05, 15:29 Kanalia ale cwana. Pewnie da się przebłagać "narodowi" i wystartuje. Kolejne już żenujące przedstawienie p.t. "Nie chcem ale muszem". Odpowiedz Link Zgłoś
plexi2 Re: Jak lewaków nie lubię tak twierdzę, że to kan 21.05.05, 16:01 wolisz Kaczora bądź Donalda gratuluję Gustu i współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Re: Jak lewaków nie lubię tak twierdzę, że to kan 22.05.05, 09:17 Niestety nie da sie przekonac. Moze za 5 lat wystartuje, teraz nie Źle bo kto pozostaje? NIKT - Kaczor bedzie preziem. Odpowiedz Link Zgłoś
tequila57 "z wielkim smutkiem i zadumą" przyjęli rezygnację 21.05.05, 17:24 "z wielkim smutkiem i zadumą" przyjęli rezygnację Włodzimierza - dziennikarzyno - czy nie wyciąłeś tego z artykułu o śmierci Papieża? Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka to mi przypomina scenę finałową z "Kariery Nikodem 21.05.05, 14:58 to mi przypomina scenę finałową z "Kariery Nikodema Dyzmy" - prosimy cię, zostań Preziem hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tequila57 oj Dawid - wysoko ty doszed, możet chwatit ? 21.05.05, 17:05 oj Dawid - wysoko ty doszed, możet chwatit ? Odpowiedz Link Zgłoś
toteraja Re: Stowarzyszenie Ordynacka: Cimoszewicz na prez 21.05.05, 15:22 ten qtasina wprowadzil nas do iraku, ale czeka by go oprzekonac i uprosic Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Cimoszewicz to jedyny wybor dla Polski...niestety 21.05.05, 15:25 Jest z lewej strony to fakt, ale prawa strona dalej nie ma nikogo, kto bylby swiatowcem w polityce.Wszyscy kandydaci widza sprawy Polski z perspektywy Psiej Wolki , to jest III, IV liga w polityce.Swiatowcem moglby byc Balcerowicz, Geremek,Mazowiecki- ludzie z wyksztalceniem i klasa.Oni jednak nie maja szans na elektorat Psiej Wolki, a tych sa miliony, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Cimoszewicz to jedyny wybor dla Polski...nies 21.05.05, 16:05 O jakich światowcach bredisz człowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Cimoszewicz to jedyny wybor dla Polski...nies 21.05.05, 16:21 wicurpix napisa?: > O jakich s´wiatowcach bredisz cz?owieku? ------------------------------------------ O takich o ktorych inni beda mowili z szacunkiem i traktowali jako godnych zaufania partnerow.Jednostka umiejentnie i godnie reprezentujaca swoj kraj moze uczynic wiele dobra dla swojego narodu.Glupek(np Miloszewicz)zniszczy dorobek pokolen! Odpowiedz Link Zgłoś
chlodwig Wciąz to samo gubi sympatyków PD - pycha 21.05.05, 19:36 Nie jestem fanatykiem Kaczora, ale jest faktem, że jest niesłychanie przenikliwym politykiem (przy wszystkich jego wasdach charakterologicznych). Tiwerdzenie, że jedyni wybitni są w PD - to straszne sekciarstwo. Z PD jak z trockistami. Są wspaniali, ale nikt ich nie słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Wciąz to samo gubi sympatyków PD - pycha 21.05.05, 19:41 chlodwig napisał: > Nie jestem fanatykiem Kaczora, ale jest faktem, że jest niesłychanie > przenikliwym politykiem (przy wszystkich jego wasdach charakterologicznych). > Tiwerdzenie, że jedyni wybitni są w PD - to straszne sekciarstwo. > Z PD jak z trockistami. Są wspaniali, ale nikt ich nie słucha. oswiec, prosze ciemniakow: gdzie ty widzisz przenikliwosc? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Stowarzyszenie Ordynacka: Cimoszewicz na prez 21.05.05, 15:27 Odynacka powinna poprosić Czarzastego lub Kwiatka. Ci napewno nie odmówią;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: Stowarzyszenie Ordynacka: Cimoszewicz na prez 21.05.05, 15:44 Zła protekcja jest gorsza od żadnej protekcji. Czarzasto ordynacka mafia robi Cimoszewiczowi niedźwiedzią przysługę. M. Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Re: Stowarzyszenie Ordynacka: Cimoszewicz na prez 21.05.05, 16:48 To zaczyna wygladac na sequel wyboru kardynala Ratzingera na papieza. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=24079677&a=24080631 Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus BRAK NAM AUTORYTETÓW MORALNYCH w polityce 21.05.05, 17:18 Cimoszewicz jest jednym z ostatnich bastionów przyzwoitości politycznej i moralnej. Wielki człowiek na miarę czasów, w których przyszło mu działać. Musi startować. Odpowiedz Link Zgłoś
janmucha Cimoszewicz na oltarze 22.05.05, 08:35 demokratus napisała: > Cimoszewicz jest jednym z ostatnich bastionów przyzwoitości politycznej i > moralnej. Wielki człowiek na miarę czasów, w których przyszło mu działać. Musi > startować. Najlepiej juz za wczasu zglosic go do kanonizacji za zycia. Postawic pomniki Cimoszewiczowi, by mieli przed czym demokratus i jemu podobni kleczec. Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 NADZIEJA W CIMOSZEWICZU 21.05.05, 17:19 Uważam, że Pan cimoszewicz powinien zrewidować swoje stanowisko, w imie obrony państwa, przed dyktaturą Kaczyńskich. Wydaje się, że wszystkie siły polityczne mają obowiazek zjednoczyć się przeciw quazifaszystwoskiej wizji państwa braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: NADZIEJA W CIMOSZEWICZU 21.05.05, 18:51 zrewidować swoje stanowisko, w imie obrony państwa, przed dyktaturą Kaczyńskich." nowomowa jak z Gomuly. a to "zrewidowanie stanowiska" nazywa sie po prostu zmiana zdania po dwoch dniach. czy ty nie uwazasz, ze on sie tym osmieszy? w poniedzialek: odchodze, to postanowione. mam wiele powodow. w nastepny poniedzialek: wiecie, chyba jednak wroce. To moglby wystapic w duecie z Belka. I koniecznie stanowczo zadeklarowac, ze polityka sie brzydzi. Inaczej bedzie niewiarygodny. rotfl. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: NADZIEJA W CIMOSZEWICZU 21.05.05, 19:06 Zazwyczaj pomiędzy dwoma poniedziałkami upływa 7 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: NADZIEJA W CIMOSZEWICZU 21.05.05, 19:10 piszac to juz czekalem kiedy znajdzie sie ktos kto uzna ze najwazniejsze w tym jest precyzyjne okreslenie liczby dni tygodnia, a nie "metaforyczne" okreslenie wiarygodnosci. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: NADZIEJA W CIMOSZEWICZU 21.05.05, 19:16 Wyczółkowski - Polska. Ja na Twoim miejscu nie martwiłbym się tak bardzo o wiarygodność W. Cimoszewicza. Raczej napawałyby mnie lekkim niepokojem niemądre pomysły D. Tuska. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: NADZIEJA W CIMOSZEWICZU 21.05.05, 19:16 uu1 napisała: > Zazwyczaj pomiędzy dwoma poniedziałkami upływa 7 dni. tylko zazwyczaj, nie zawsze nauka radziecka do swojego konca nie rozwiazala problemu, dlaczego od srody do soboty jest 3 dni, a od soboty do srody dni jest 4. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: NADZIEJA W CIMOSZEWICZU 21.05.05, 19:25 Masz rację. Podobno złowiono wieloryba, który od ogona do łba miał 8 m a łba do ogona 11 m. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Co, towarzysze będą odrywać od koryt? 21.05.05, 18:05 Boicie się towarzysze z ordynackiej, że już niedługo będą was ścigać za wasze lewe interesy. Towarzysz cimoszewicz był ostatnim, który dawał wam cień szansy na zachowanie mafijnych układów gdyby wygrał. Gdybyście nie byli w takiej rozpaczy i pomyślelibyście przed tym pomysłem zdalibyście sobie sprawę, że gdyby teraz Cimoszewicz ogłosił,że po namowie będzie jednak startował byłby skończony. Zamiast niezależnego polityka na jakiego go kreowano wyszły by kalesony. Jesteście towarzysze bez ruchu. Szach - mat. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany nie rozumiem. przeciez odchodzi z czynnej polityki 21.05.05, 18:24 ??????? nie bardzo kumam. niby jak mialby teraz powiedziec? ok, to jednak bede kandydowal. -? Zartowalem? Oni sa niepowazni. A jak Cimoszewicz ulegnie to juz bedzie znaczylo, ze to jest kompletny cynik i kabareciarz a nie powazny i szanujacy sie polityk. Przeciez od jego rezygnacji nic sie nie zmienilo... Jakas paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: nie rozumiem. przeciez odchodzi z czynnej pol 21.05.05, 18:47 Przeciez od jego rezygnacji nic sie nie zmienilo... > Jakas paranoja. Zmieniło się . D. Tusk robi się coraz głupszy. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: nie rozumiem. przeciez odchodzi z czynnej pol 21.05.05, 19:06 to blysnales argumentem. Cimoszewicz Tuskowi do piet nie dorasta (ani wiedza ani postawa ani biografia). Tak sie sklada, ze dzis bylem na wykladzie Tuska dotyczacym polskiej polityki wschodniej. Facet ma glowe na karku, odwage i rozsadek w naturze i juz na 100% wiem, ze na niego bede glosowal. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: nie rozumiem. przeciez odchodzi z czynnej pol 21.05.05, 19:20 Facet ma glowe na karku, odwage i > rozsadek w naturze i juz na 100% wiem, ze na niego bede glosowal. Przez myśl mi nie przeszło aby Cię od tego zamiaru odwodzić. Cimoszewicz Tuskowi do piet nie dorasta (ani wiedza > ani postawa ani biografia). Nie rozumiem natomiast jakimi kryteriami posłużyłeś się wysnuwając taki wniosek. Mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: nie rozumiem. przeciez odchodzi z czynnej pol 21.05.05, 19:27 wiedza - znajomosc relacji wschod-zachod i umiejtnosc wyciagania wnioskow (nie wiem jak z tym pierwszym, ale z tym drugim jest na bakier, co pokazuja wydarzenia mniej wiecej od roku definitywnie juz). podkreslam to poniewaz to bedzie problemem i zadaniem numer jeden najblizszych lat,a prezydent jest przede wszystkim od reprezentowania kraju i wspoltworzenia polityki miedzynarodowej (kwestia wschodu bedzie kluczowa i powinna byc priorytetem. opcja w wydaniu Kwasniewskiego do ktorego Cimoszewiczowi jest bardzo blisko jest niedopuszczalna) postawa - opowiadanie sie po stronie prawdy i sprawiedliwosci vs to co bylo jest nie istotne, zapomnijmy, wybierzmy "przyszlosc i normalnosc" (jak to wyszlo widac) biografia - opozycja demokratyczna vs aparat komunistyczny Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: nie rozumiem. przeciez odchodzi z czynnej pol 21.05.05, 19:36 Powinienem zadać pytanie: robisz rzewne jaja? Ale zadam Ci pytanie pomocnicze - kiedy W. Cimoszewicz był w aparacie komunistycznym? A co do postawy - słyszałeś o IV Brygadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: nie rozumiem. przeciez odchodzi z czynnej pol 21.05.05, 19:48 buahahaha! PZPR cos ci mowi czy jestes az takim ignorantem? i to ja robie sobie jaja. facet, nie kompromituj sie. dziekuje za dyskusje. zabieram sie za pozyteczne rzeczy (m.in. w polityce wschodniej. a za rok a moze wczesniej sie zdziwisz :D) Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: nie rozumiem. przeciez odchodzi z czynnej pol 21.05.05, 19:53 niezapowiedziany napisał: ... > zabieram sie za pozyteczne rzeczy (m.in. w polityce wschodniej. a za rok a moze > > wczesniej sie zdziwisz :D) rzeczywiscie, lepiej bedzie, jak wezmiesz sie za rzeczy pozyteczniejsze, bos hasel narzucal co niemiara, a konkretu jakos nie widze. czekalem dlugo, ale nadaremnie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: nie rozumiem. przeciez odchodzi z czynnej pol 21.05.05, 19:54 Słabiutko oj słabiutko, facet. Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 Re: Stowarzyszenie Ordynacka: Cimoszewicz na prez 21.05.05, 18:38 To jest święta racja/ Jeśli ten Polak Pan Cimoszewicz nie zmieni zdania, to wybory staną się fikcją a my pośmiewiskiem Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: www.cimoszewicz.hk.pl TYLKO CIMOSZKO 21.05.05, 19:13 tak to jest jak soe potrafi uszanowac czyjas deycjzje. :) na jego miejscu tylko bym sie wnerwil. no chyba, ze cala akcja jest zamierzona od poczatku - ja mowie, pass, ale wracam jako "wyzwoliciel ludu ucisnionego" (przypominam, ze lud przez 50 lat uciskala najabrdziej komuna, w tym pan Cimoszewicz. skleroze macie?) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: www.cimoszewicz.hk.pl TYLKO CIMOSZKO 21.05.05, 19:52 (przypominam, ze > lud przez 50 lat uciskala najabrdziej komuna, w tym pan Cimoszewicz. skleroze > macie?) Powiem Ci coś w sekrecie. Posługuj się prawdziwymi argumentami, to się w życiu opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: www.cimoszewicz.hk.pl TYLKO CIMOSZKO 21.05.05, 20:06 A tak na marginesie, dlaczego zrezygnował NAPRAWDĘ? Jeśli chodziło o to, że Borowski się uparł, żeby zdobyć z dziesięć głosów,to miał rację, że nie chciał takiej konkurencji.A jeśli nie, to może te przyczyny "natury osobistej" są naprawdę poważne? Może jest chory? Zgadzam się, że poparcie Ordynackiej to istny pocałunek śmierci, chyba jednak Siwiec nie wyszedł tak całkiem bez szwanku z kraksy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: www.cimoszewicz.hk.pl TYLKO CIMOSZKO 21.05.05, 20:11 Też nad tym usiłuję główkować. Nie rozszyfrowałem roli prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: www.cimoszewicz.hk.pl TYLKO CIMOSZKO 21.05.05, 20:16 paczka111 napisała: > A tak na marginesie, dlaczego zrezygnował NAPRAWDĘ? .. cos w tym moze byc, ale o ile skleroza mnie nie zjadla, to cimoszka JUZ DAWNO zapowiadal rozbrat z polityka. okolo 1,5 roku temu, a moze i wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: www.cimoszewicz.hk.pl TYLKO CIMOSZKO 22.05.05, 01:53 byl Cimoszewicz w PZPR w latach 1971-1990 czy nie byl? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk ordynacka - do delegalizacji , 21.05.05, 20:47 ordynacka to banda karierowiczów , darmozjadów , złodzieji , ludzi o nie czystych ręcach, CZARZASTY NA PREZYDENTA TRUPÓW POLITYCZNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: ordynacka - do delegalizacji , 21.05.05, 20:52 brynk napisał: > ordynacka to banda karierowiczów , darmozjadów , złodzieji , ludzi o nie > czystych ręcach, a ktora partia jest lepsza, he, madralo? Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Kiedyś na Ordynackiej w Warszawie był .. 21.05.05, 21:03 .. cyrk braci Staniewskich. Odbywały się tam m.in. walki zapaśnicze. Teraz Ordynacka kojarzy się raczej z politycznym cynizmem, z zawłaszczaniem państwa przez mniej lub bardziej nieformalne grupy. Podsumować to można słowami poety - " chłopcy źle się bawicie " Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Kiedyś na Ordynackiej w Warszawie był .. 21.05.05, 21:06 adalberto3 napisał: > .. cyrk braci Staniewskich. ... wojtusiu, znasz takich, co sie umia bawic? ja sie jeszcze cos sto lat temu ludzilem, ale dzisiaj nie umiem takich odnalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
judas1 Ta, Cimoszewicz na Prezydenta.... 21.05.05, 21:28 ... a Saddam Husajn na ministra skarbu - dajcie spokój to już jest niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
megaduks Do Norymbergi a nie do Palacu! 21.05.05, 21:51 Przypominam wszystkim, ze Cimoszewicz, obok Kwasniewskiego, Millera i Belki jest bezposrednio odpowiedzialny za wyslanie Polakow do Iraku. Jak sie ma na rekach krew 100 tys. ludzi, to trzeba sie nad soba zastanowic, a nie stawac do wyborow. Szkoda faceta, szczerze, ale jest dla mnie pionkiem z panteonu przestepcow wojennych, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Do Norymbergi a nie do Palacu! 21.05.05, 21:54 megaduks napisał: > Przypominam wszystkim, ze Cimoszewicz, obok Kwasniewskiego, Millera i Belki jes > t > bezposrednio odpowiedzialny za wyslanie Polakow do Iraku. Jak sie ma na rekach > krew 100 tys. ludzi, to ... czy mozesz w takim razie obliczyc, ile z tych 100 tys trupów przypada na 1 zolnierza polskiego? jak obliczysz, to tym zolnierzom to powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
czur-czur-ra Ilu członków Naszości potrzeba do objęcia Kalisza? 21.05.05, 21:57 "Ludzie z rogami na głowie chcieli wykazać swój stosunek do nas, objęli mnie, ja powiedziałem im "cześć" i to wszystko - żartobliwie relacjonował happening obecny na kongresie minister spraw wewnętrznych i administracji Ryszard Kalisz". Czy sfilmowała to telewizja? Odpowiedz Link Zgłoś
kazusa Re: Stowarzyszenie Ordynacka: Cimoszewicz na prez 21.05.05, 22:25 cimoszewicz jest jedynym politykiem ktory ma predyspozycje na bycie - prezydentem , niech bog uchowa Polske od braci co ksiezyc ukrad albowiem bedzie jeszcze bardziej mroczno a takze od calej reszty nikodemow dyz... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_lucky A Siwiec, Kalisz lub Czarzasty się nie nadają ??? 21.05.05, 22:39 Niech startują. Po co im Cimoszewicz? Czy aby firmować swoim nazwiskiem aferzystów? Borowski zrobił mądrze, skupił wokół siebie najmniej skompromitowanych ludzi, odciął się od aferalnej SLD i jako pierwszy oficjalnie wystawił swoją kandydaturę. Prezydentem nie zostanie, ale osiągnie najlepszy wynik spośród partii lewicowych, a jego partia okrzepnie na scenie politycznej. Tak czy siak SLD ma przechlapane. Teraz chodzi tylko o to, w jakim to nastąpi stylu. Ja myślę, że najlepiej powinien się podjąć tego prawdziwy mężczyzna, którego poznaje się nie po tym, jak zaczyna, ale jak kończy. No właśnie gdzie on się podział, jakoś mało o nim teraz mówią? Gdzie jest Miller? Może by go towarzysze tak ściągnęli za uszy zza granicy i zmusili do kandydowania na prezydenta RP. Niech skończy to, co zaczął. Niech wypije to piwo, którego nawarzył. Jaki ma w tym interes Cimoszewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: A Siwiec, Kalisz lub Czarzasty się nie nadają 21.05.05, 22:49 mr_lucky napisał: > Niech startują. Po co ty millera zostaw w spokoju. on bedzie kandydowal na schede po bushu. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_lucky Re: A Siwiec, Kalisz lub Czarzasty się nie nadają 21.05.05, 22:57 wylkot napisał: >ty millera zostaw w spokoju. on bedzie kandydowal na schede po bushu. Nic z tego. W kolejce czeka brat prezydenta, gubernator Florydy Jeb Bush. W Polsce ma też kuzyna o spolszczonym nazwisku. Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: A Siwiec, Kalisz lub Czarzasty się nie nadają 21.05.05, 23:10 mr_lucky napisał: > ... > Nic z tego. W kolejce czeka brat prezydenta, gubernator Florydy Jeb Bush. W > Polsce ma też kuzyna o spolszczonym nazwisku ... a u nas pozniej tez brat??? matko boska ... Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.sorek Re: Stowarzyszenie Ordynacka: Cimoszewicz na prez 22.05.05, 23:17 No to Cimoszewicz dostał pocałunek śmierci :) Odpowiedz Link Zgłoś