a.gajewski1 21.05.05, 15:30 Brawo!!! Tusk na prezydenta. Koniec z socjalistami wierzącymi i niewierzącymi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brokowisko Tusk: Opozycja to barany?! 21.05.05, 15:35 Choc jeden raz Tusk ma racje!Z Kaczynskim: wszystkich pod sad /Zyta rowniez/! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm za rok odrzuci się sprawozdanie rady... 21.05.05, 15:39 i prawicy obsadzi ją swoimi w całości :P Odpowiedz Link Zgłoś
a.gajewski1 Re: za rok odrzuci się sprawozdanie rady... 21.05.05, 15:43 juz gorszej rady byc nie moze. Z panem Ulickim i Slawinskim Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: za rok odrzuci się sprawozdanie rady... 23.05.05, 19:06 a.gajewski1 napisał: > juz gorszej rady byc nie moze. Z panem Ulickim i Slawinskim zgadzam się w pełni. Do tego Łuczak, Waniek i Jaworski. Generalnie beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Tusk: postawić Waniek przed Trybunałem Stanu 21.05.05, 15:42 - Procedura postawienia kogoś przed Trybunałem Stanu jest skomplikowana, ale wymaga uczciwości i determinacji posłów. Jeśli nie w tym Sejmie, to pani Waniek robiąc takie rzeczy będzie odpowiadała przed przyszłym Sejmem - zaznaczył Tusk. ****************************** Panie Tusk, proszę przejść do rzeczy i uruchomić procedurę. Inaczej stawia się pan na poziomie Leppera z demagogią typu "Waniek musi odejść". Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Tusk: postawić Waniek przed Trybunałem Stanu 21.05.05, 20:04 I na Lepperowym pokrzykiwaniu sie skonczy. Taka juz przedwyborcza socjotechnika dla glupiutkich lub naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 tusk goni kaczyńskiego 21.05.05, 15:47 próbach pociągania do odpowiedzialności ludzi lewicy nie jest już istotne za co ważne żeby było głośno o tym jak oczyszcza ojczyznę z czerwonej pajęczyny; ale kaczyńskiego nie przelicytuje jest na to za mało wyrazisty; inną sprawą jest to że telewizja przechliła się w ostatnim czasie bardzo na prawą stronę programy typu warto rozmawiać czy lekka jazda mazurka i zalewskiego (choć to chyba chcą zdjąć z anteny) są tego aż nadto wyraźnym dowodem; odpowiedzią na lewicowe przegięcie z czasów kwiatkowskiego jest prawicowe przegięcie za czasów dworaka chyba nie o to chodziło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zasaniak Re: tusk goni kaczyńskiego 22.05.05, 15:12 A mnie się wydaje, że Tusk nie goni Kaczyńskiego. ON już go przegania. Przegania w głupocie i zaślepieniu antyludzkim. Kaczory mają to już za sobą, teraz kolej na mdłego Donalda ( nie kaczora). Odpowiedz Link Zgłoś
raans A dla Tuska NORMALNOSC TO: 21.05.05, 15:52 A dla Tuska NORMALNOSC to obasadzenie (w ramach odpolityczniania tvp) fotela prezesa TVP CZLONKIEM partii politycznej PLATFORMA OBYWATELSKA, a nastepnie usuniecie (przez zawieszenie) z zarzadu tvp v-ce prezesa TVP kojarzonego z opozycyjna wobec prezesa Dworaka formacją!!! TO JEST NORMLANOSC!? I KTO TU ZAWLASZCZA MEDIA PUBLICZNE PANIE TUSK? Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: A dla Tuska NORMALNOSC TO: 21.05.05, 16:08 donald, ty naprawde jestes tusk, czy zrobiles sie juz tylko pultusk? Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Jeżeli trzeba by D.Waniek rozstrzelać... 21.05.05, 16:23 to przypominam, że w kolejce na egzekucję oczekuje generał Jaruzelski, można by to połączyć. To by także zbliżyło PiS i PO. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Jeżeli trzeba by D.Waniek rozstrzelać... 21.05.05, 17:59 Gwoli prawdy historycznej, od egzekucji to był Jaruzelski i jego zbiry (ponad 100 ofiar stanu wojennego, głównie skrytobójstwa). Opozycja jeszcze jakos żadnej egzekucji nie przeprowadziła, poza tymi powstałymi w oszalałych ze strachu komuszych umysłach. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Jeżeli trzeba by D.Waniek rozstrzelać... 22.05.05, 13:06 chris12 napisał: > to przypominam, że w kolejce na egzekucję oczekuje generał Jaruzelski, można by > > to połączyć. To by także zbliżyło PiS i PO. Niestety, chris. Unurzany we krwi Polaków bandyta Jaruzelski jest nietykalny. Pachołek sowiecki, który mordował i zniewalał naród polski odebrał swoją nagrodę od swego pana Putina. A ta czerwona suka Waniek jest wyjątkowo obrzydliwa. Słyszałem, jak przewracając ślipiami do kamery ta kłamliwa swołocz mówiła, że widziała na włssne oczy dyplom "magistra". A tak w ogóle KRRiT należy jak najszybciej rozpędzić. Od dawna jest opanowana przez czerwoną hołotę, wcześniej czarzastego, szmaciarza i pijczytne Halbera, to ja dziękuję. I to za moje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
foruman Lubilem Tuska 21.05.05, 16:28 Gloowalem na niego w '93.. a teraz on udaje Kaczora. Co za obciach.. Był normalny kiedys a teraz taki z niego surowy człowiek. A Kaczor obiecal, że znikną reklamy dziwek w mieście stolecznym.. i co? pyskowac dziadu umie a robic nie ma komu.. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Tusk na prezydenta, Marek Jurek na Prymasa 21.05.05, 16:34 Tusk na prezydenta - Pruszkowa a gdy się sprawdzi - poprzemy go dalej. Wasserman, Dorn, i kardynał Marek Jurek nadadzą XIV Rzeczpospolitej większy rozgłos bo gospodarczo zrobią niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Czy Waniek tak wygląda czy to tylko takie zdjęcie? 21.05.05, 16:46 Nie oglądam telewizji i nie wiem. Ale sądząc po wyglądzie bardzo mocno identyfikuje się z czerwonymi. Odpowiedz Link Zgłoś
meylec Jak ktoś o wyglądzie bufetowej z Palyndzia Dolnego 21.05.05, 19:14 może zajmować tak ważne stanowisko w państwie? Kiedy wkońcu się pojawią prawdziwe elity? Ojcowie i dziadkowie byłych PZPR - owców zdrowo pracowali pałami jako UB i SB -eki żeby zgnoić polskie elity i dać miejsce swym Kaśkom i Antkom. Czas to zmienić. Najwyższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Jak ktoś o wyglądzie bufetowej z Palyndzia Do 21.05.05, 19:20 meylec napisał: > może zajmować tak ważne stanowisko w państwie? Kiedy wkońcu się pojawią > prawdziwe elity? Ojcowie i dziadkowie byłych PZPR - owców zdrowo pracowali > pałami jako UB i SB -eki żeby zgnoić polskie elity i dać miejsce swym Kaśkom i > Antkom. Czas to zmienić. Najwyższy czas. ciebie na pewno rodzila hrabianka, ktora puscila sie z cyganem Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Jak ktoś o wyglądzie bufetowej z Palyndzia Do 21.05.05, 20:49 meylec napisał: > Pudło. nie z cyganem? to moze z druciarzem, od naprawiania garnkow, czy tez pomocnikiem smolarza z lasu? Odpowiedz Link Zgłoś
meylec Re: Jak ktoś o wyglądzie bufetowej z Palyndzia Do 21.05.05, 20:59 Nie ośmielili by się nawet pomyśleć o takim zaszczycie. Trudno Ci to może zrozumieć, spłaszczona ofiaro PRL - u, że były czasy gdy ludzie prości znali swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Jak ktoś o wyglądzie bufetowej z Palyndzia Do 21.05.05, 21:01 meylec napisał: > Nie ośmielili by się nawet pomyśleć o takim zaszczycie. Trudno Ci to może > zrozumieć, spłaszczona ofiaro PRL - u, że były czasy gdy ludzie prości znali > swoje miejsce. a ty linijko niestety nie znasz... Odpowiedz Link Zgłoś
meylec Re: Jak ktoś o wyglądzie bufetowej z Palyndzia Do 21.05.05, 21:13 Znam co powinienem znać. A wszyscy widzimy do czego dochodzi, gdy prostaczkowie zajmują miejsca należne godniejszym od nich. Bata, trzeba bata! Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Jak ktoś o wyglądzie bufetowej z Palyndzia Do 21.05.05, 21:21 meylec napisał: > Znam co powinienem znać. A wszyscy widzimy do czego dochodzi, gdy prostaczkowie > > zajmują miejsca należne godniejszym od nich. Bata, trzeba bata! widac, ze jeszcze z wozeczka spadles na leb. i tak ci zostalo. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jak ktoś o wyglądzie bufetowej z Palyndzia Do 21.05.05, 21:21 Sorki. Może Ty znasz VI przykazanie? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec2 Re: Tusk: postawić Waniek przed Trybunałem Stanu 21.05.05, 16:48 Proszę się nie czepiać p.Tuska, jest na pewno uczciwszy niż p.Waniek. Moim zdaniem cała ta rada jest ciałem zupełnie zbędnym, a pani przewodnicząca jest zbyt zaangażowana politycznie. Dziwię się tylko, że jeszcze nie zgłosiła swej kandydatury na prezydenta RP, kiedyś miała taki zamiar, wynikało to z jej wypowiedzi w jednym z wywiadów. Czas na emeryturę droga pani, najlepiej za 800 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
lubusz Re: Tusk: postawić Waniek przed Trybunałem Stanu 21.05.05, 16:54 Tak brawo , gdyż w rzeczy samej nie tylko Tusk wie , że gra idzie o Pacławskiego i tym samym o interesy "pewnych" ludzi. Może Tusk wie a może nie wie , że nie tyle nawet o interesy SLD ale właśnie "pewnych" ludzi , różnego rodzaji "posyłaczy",akcjonariuszy , beneficjentów "określonych" walorów , żeby konkretniej nie gadać. Waniek gra - gdzieś na pozycji pomocnika. Odpowiedz Link Zgłoś
tequila57 Foto znowu pierwsza klasa - skąd takie bierzecie ? 21.05.05, 17:11 Foto znowu pierwsza klasa - skąd takie bierzecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
antipatico Re: Foto - w TV też tak wygląda... 21.05.05, 17:59 Fotograf nie cudotwórca. Odpowiedz Link Zgłoś
vice_versa PO powinna wyprowadzić ludzi na ulice na rzeczJOW! 21.05.05, 19:40 To trzeba WYMUSZAĆ TERAZ!!! Chcemy żyć w normalnym państwie i z normalną demokracją!!! Zróbcie coś do jasnej cholery!!! Krzyczcie o tym głośno!!! JOW,JOW,JOW. Bo proste jest piękne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Tusk: postawić Waniek przed Trybunałem Stanu 21.05.05, 17:58 Ją już dawniej należało za to pociągnąć do odpowiedzialności. Miejmy nadzieję, że nowe wybory sepchną SLD na margines. Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Tusk: postawić Waniek przed Trybunałem Stanu 21.05.05, 18:04 Tusk być może goni Kaczyńskiego, ale co ma zrobić, skoro tylko takim metodami można trafić do polskiego społeczeństwa. Moim zdaniem jedynie Tusk powinien ustawić swoją wypowiedź w szerszym, ustrojowym kontekście i idącym w kierunku likidacji takiego ciała jak Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji. Ale nawet, gdyby cos takiego zrobił też przyprawiono by mu gębę populisty. Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Tusk: postawić Waniek przed Trybunałem Stanu 21.05.05, 18:28 bo przeciez u nas niepopulistyczna jest tylko lewica ;) z SLD nie pogadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka112 Re: Tusk: postawić Waniek przed Trybunałem Stanu 21.05.05, 18:08 Donald jak wszystkie gumy przykleja się do wszystkiego. Po polsku ledwo mówi i chce walczyć o prawde. A spadaj trepie n a drzewo albo do malowania kominow razem z Płażyńskim. Tam choć zrobisz coś pożytecznego a jak spadniesz to PłAŻYŃSKI DOSTANIE RENTĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Tusk: postawić Waniek przed Trybunałem Stanu 21.05.05, 18:05 Od pierwszej chwili istnienia tej śmiesznej Rady byłem zdania, że trzeba ja natychmiast zlikwidować, jako ciało całkowicie zbędna, a nawet szkodliwe. Od czasu, gdy stało sie przechowalnią takich rupieci, jak Waniek, stało się dodatkowo tragikomiczne. Ostatni ruch Waniek to jawne i bezczelne złamanie prawa i Trybunał Stanu jest oczywistym wyjściem. No, ale nic to, tak, czy owak po wyborach ta groteska sie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tusk: postawić Waniek przed Trybunałem Stanu 21.05.05, 18:19 Na podstawie czego twierdzisz, że zostało złamane prawo? PS. Dla wyjaśnienia - jestem za likwidacją KRRiT. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Tusk: postawić Waniek przed Trybunałem Stanu 21.05.05, 18:28 Na podstawie lektury artykułów. Przeczytaj jeszcze raz, ale wolniej. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tusk: postawić Waniek przed Trybunałem Stanu 21.05.05, 18:30 Miły gość jesteś. Nie chodzi Ci chyba o napisy - "waniek jest k.." Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Czerwone baby są odrażające. 21.05.05, 19:23 Waniek, Sierakowska, Sensyszyn, szyszkowska, Jaruga,Jakubowska pochodzą chyba z jednego czarciego miotu. Swoja drogą waniek ryzykuje ciepłą posadką dla dobra partii, no no no. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Zwolennicy sierpa i młota znawcami religii. 21.05.05, 19:50 Czyżby na szkoleniu partyjnym o "opium dla mas" uczyli was dziesięciu przykazań. Nisamowite. Musicie z drugiej strony przyznać, że kadry macie szczególne. Towarzysze jeżdzący BMW bez idei wspierjący sie lewicowymi hasłami to jest to co lubię.(a te gęby :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Zwolennicy sierpa i młota znawcami religii. 21.05.05, 19:57 smok5 napisał: > Czyżby na szkoleniu partyjnym o "opium dla mas" uczyli was dziesięciu > przykazań. Nisamowite ... ad rem, smoczku, ad rem. slogany zostaw, bo one mnie nie ruszaja. wlacz samodzielne myslenie. to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zwolennicy sierpa i młota znawcami religii. 21.05.05, 20:02 wlacz > samodzielne myslenie. to nie boli. A jeżeli on jest jednojajowy? Tego drugiego może zaboleć. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Wicie rozumicie towarzyszu ja was nie rozumiem 21.05.05, 20:05 Niby towarzyszu udajecie mądrego, ale ja was nie rozumiem. To wy wicie rozumicie stary działacz z UB czy nowy od jarugi? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wicie rozumicie towarzyszu ja was nie rozumie 21.05.05, 20:07 Ty się wygłupiasz czy naprawdę taka z Ciebie płaskówa? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Zwolennicy sierpa i młota znawcami religii. 21.05.05, 19:59 Kochany smoku. Wasza Inteligentność. Odpowiedz, proszę na zadane pytanie - znasz VI przykazanie? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Jesteście bezsilni. 21.05.05, 20:16 Wasza wizja historii sie sypnęłą. Wizję nowego świata urządzanego przez was ludzie maja wp oważaniu. Parady odmieńców nie mają wzięcia nawet wśród was samych. Macie prawo być sfrustrowani, ale żeby was tak intrygowały przykazania nie wiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Jesteście bezsilni. 21.05.05, 20:26 smok5 napisał: > Wasza wizja historii sie sypnęłą. Wizję nowego świata urządzanego przez was > ludzie maja wp oważaniu. Parady odmieńców nie mają wzięcia nawet wśród was > samych. Macie prawo być sfrustrowani, ale żeby was tak intrygowały przykazania > nie wiedziałem. a skad, ty mikry wizjonerze znasz nasza wizje historii???? na tan temat, jak na razie nie bylo ani slowa. ani o tym, czy jestesmy zwolennikami jakichs parad. na razie probujemy sie dowiedziec, czy znasz chociaz ze dwa przykazania. a ty bredzisz jak na haju. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Już wiem. 21.05.05, 20:35 Już wiem ty z IV Departamentu SB jesteś i to przepytywanie o przykazania ci zostało z dawnych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Już wiem. 21.05.05, 20:41 smok5 napisał: > Już wiem ty z IV Departamentu SB jesteś i to przepytywanie o przykazania ci > zostało z dawnych lat. smoku, dlaczego ty swoja wiedze o swiecie ciagle czerpiesz z "przygod koziolka matolka"? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Koziołek Matołek pożądna lektura. 21.05.05, 20:51 Nie to co "Barwy walki" Moczara lub "Dzieła zebrane" W.I.Lenina ale zawsze książka. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Koziołek Matołek pożądna lektura. 21.05.05, 20:55 smok5 napisał: > Koziołek Matołek pożądna lektura. i znowu "pozadna". patrz jak wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jesteście bezsilni. 21.05.05, 20:27 Smoku, Ty nie umiesz czytać! I przykazań nie znasz. Ja Ci bardzo współczuję. Odkąd tak Ci się porobiło? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Wolę być analfabetą niż lewakiem. 21.05.05, 20:42 Smok pożądne zwierzę czerwonego nie ruszy - w żaden sposób. Dba o higienę. A szyszkowskiej się boi:). Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Wolę być analfabetą niż lewakiem. 21.05.05, 20:47 smok5 napisał: > Smok pożądne zwierzę czerwonego nie ruszy - w żaden sposób. Dba o higienę. A > szyszkowskiej się boi:). i wylazlo szydlo z worka. "Pozadne", znaczy chuc zapisana w podswiadomosci, a tu raczki trzeba trzymac na kolderce ..., I od tego mozg sie lasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 To nie chuć. 21.05.05, 20:57 To nie chuć ale układ pokarmowy może się zbuntować. To mi podpowiada podświadomośc zjeść,zjeść jak wam kraść,kraść. Tak, że towarzysze znacie moje rozterki. Ale szyszkowskiej nie ruszę. Smocze słowo honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: To nie chuć. 21.05.05, 21:00 smok5 napisał: > To nie chuć ale układ pokarmowy może się zbuntować. To mi podpowiada > podświadomośc zjeść,zjeść jak wam kraść,kraść. Tak, że towarzysze znacie moje > rozterki. Ale szyszkowskiej nie ruszę. Smocze słowo honoru. smoczku, sam widzisz, ze historie znasz tak, jak i ortografie. i nie pomoze ci obietnica, ze nie ruszysz szyszkowskiej, bo widac jak na dloni, ze chcialbys, tylko nie masz czym ... ku se grabie, moze cos znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 No dobra złamałeś mnie. 21.05.05, 21:05 No dobra szyszkowska też zjem,ale zaraz wys.am. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: No dobra złamałeś mnie. 21.05.05, 21:19 smok5 napisał: > No dobra szyszkowska też zjem,ale zaraz wys.am. ty miales szyszkowska nie jesc a ruszac. ale skoro nie ruszysz, to sprobuj zyte. zostala samotna, bez PO. moze ja pocieszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Nie, nie. 21.05.05, 21:23 Zyty nie ruszę nie, nie. Ona nie taka samotna. Cały czas z rodzinką chodzi. A ja tam wiem kogo ona jeszcze zatrudniła. Może szewca Dratewkę bo szwagier. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Nie, nie. 21.05.05, 21:25 smok5 napisał: > Zyty nie ruszę nie, nie. Ona nie taka samotna. Cały czas z rodzinką chodzi. A > ja tam wiem kogo ona jeszcze zatrudniła. Może szewca Dratewkę bo szwagier ty nie boj zaby. pultusk ja porzucil. dziewczyna jest chetna. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Nie, nie. 21.05.05, 21:30 I taka sexy jakby (cytat z mojego ulubionego wicepremiera). A to smocze nasienie dalej przykazania nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Nie, nie. 21.05.05, 21:39 uu1 napisała: > I taka sexy jakby (cytat z mojego ulubionego wicepremiera). A to smocze > nasienie dalej przykazania nie zna. dlaczego znecasz sie nad czlowiekiem i ciagle zadajesz mu takie trudne pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Nie, nie. 21.05.05, 21:41 Przecież to nie człowiek. To smok. I w dodatku prawicowy czy prawoskrętny. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Nie, nie. 21.05.05, 21:46 uu1 napisała: > Przecież to nie człowiek. To smok. I w dodatku prawicowy czy prawoskrętny no to mozesz dostac paragraf za znecanie sie nad zwierzetami. tak trudno uwierzyc, ze smoki i przykazania to sprzecznosc? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Nie, nie. 21.05.05, 21:53 Trochę mnie przestraszyłeś tym paragrafem. Muszę zluzować. Ale ja tylko chciałem zrobić z niego naszego, polskiego, katolickiego smoka. Bo w końcu w katolandzie tylko takie smoki mają rację bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Nie, nie. 21.05.05, 22:00 uu1 napisała: > Trochę mnie przestraszyłeś tym paragrafem. Muszę zluzować. Ale ja tylko > chciałem zrobić z niego naszego, polskiego, katolickiego smoka. Bo w końcu w > katolandzie tylko takie smoki mają rację bytu ja wiedzialem, ze intencje miales czyste. dlatego cie uprzedzilem. moze cos z niego kiedys bedzie? fakt, ze po dyskusji porzucil "koziolka matolka" jest obiecujacy. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Nie, nie. 21.05.05, 22:09 Może jestem mało tolerancyjny ale nie wierzę. Taka ich smocza natura, że jak tylko zdejmiesz nogę z jego grzbietu, będzie chciał Ci ją odgryźć.. Zobaczymy w najbliższych dniach. Ryś w ogródku znalazł walec I przejechał smoka malec, Lecz gdy czekał na oklaski, Tatuś rzekł:"To żart zbyt p ł a s k i ". Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Pozdrawiam moich adwersarzy. 21.05.05, 21:32 Muszę kończyć- "pożądnie" przepraszam ja w zasadzie łagodny jestem. Idę czytać Sapkowskiego "Bożych Biczowników" - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: To nie chuć. 21.05.05, 21:04 Smoczy honor to jak prawdomówność Kaczorów. Czysta abstrakcja. A co z VI przykazaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 A to Kaczory was bolą. 21.05.05, 21:13 Ja o szyszkowskiej i waniek a wy o Kaczorach. W podświadomości boicie ich się prawda? Emeryturkę ubecką zabiorą, paradę rozgonią. Złe czasy nadchodzą. Ogłaszam sojusz Smoczo - Kaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Niesmak i zenada. 21.05.05, 20:02 Przedwyborcze igrzyska dla ubogich duchem i umyslem trwaja. Kaczory i PO licytuja sie swym radykalizmem. A glupiutki ludek slucha, patrzy i az slini sie na mysl, ze "duzemu" dowala. Nie dowala glupiutki ludku, to tylko zalosne prezenie miesni przed jesienia. Potem wszystko wroci do "normy". Samozwanczy policjanci, prokuratorzy, sedziowie i kaci w jednej postaci zapomna o swych pzredwyborczych pokrzykiwaniach zajeci dzieleniem lupow. ---------------------- Gdy uslyszalem,ze Ujazdowski ma byc ewentualnym szefem MSZ to zonka moja ukochana tabletki uspokajajace zaaplikowac mi musiala. Taki mnie niepowstrzymany smiech ogarnal. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Niesmak i zenada. 21.05.05, 20:05 Twój Anioł Stróż Cię strzegł, że nie przeczytałeś, że "Zyta niewyzyta" może być ministrem finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Niesmak i zenada. 21.05.05, 20:17 Z dwojga zlego wole Zyte "Latajaca szczeke". Przynajmniej IQ ma znacznie wyzsze niz przyglupek Ujazdowski. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Niesmak i zenada. 21.05.05, 20:22 amhu napisał: > Przedwyborcze igrzyska dla ubogich duchem i umyslem trwaja. Kaczory i PO > licytuja sie swym radykalizmem. A glupiutki ludek slucha, patrzy i az slini sie >Gdy uslyszalem,ze Ujazdowski ma byc ewentualnym szefem MSZ to zonka moja > ukochana tabletki uspokajajace zaaplikowac mi musiala. Taki mnie > niepowstrzymany smiech ogarnal ty daj na msze, co przez pomylke nie dala ci rozwalniajacych Odpowiedz Link Zgłoś
1966p Re: Niesmak i zenada. 21.05.05, 20:53 Faktycznie. Niesmak i żenada. " jak Kali ukraść krowe to dobrze,a jak Kalemu ukraść to źle". To fragment paskudnej politycznej walki o TVP. Tzw Prawicy z tzw Lewicą. Przepychają się jak zawodnicy sumo( z całym szacunkiem dla tego sportu) walcząc o wygodne miejsce na antenie firmy, która podobno ma być publiczna i apolityczna. A nie jest. Kiedyś była czerwona-źle. Teraz zarzadzana przez opozycje ( obecną)- też źle. Wydaje się,że polska elita polityczna wogóle nie rozumie czym powinny być publiczne media. Koszt: jakość przekazu, zastraszeni dziennikarze, którzy nie wiedzą jakiego koloru krawat trzeba dziś mieć na sobie- żeby pracy nie stracić. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Niesmak i zenada. 21.05.05, 21:08 "...zastraszeni dziennikarze, którzy nie wiedzą jakiego koloru krawat trzeba dziś mieć na sobie- żeby pracy nie stracić." Nie zastraszeni szanowny kolego lecz sprostytuowani. Czego przykladem niejaki Durczok. Taka juz jednak immanetna cecha tej profesji. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Niesmak i zenada. 21.05.05, 21:20 Mediami rządzą trzy boginie. Imiona ich to - Oglądalność, Słuchalność i Sprzedajność. Odpowiedz Link Zgłoś
1966p Re: Niesmak i zenada. 21.05.05, 21:55 amhu napisał: > "...zastraszeni dziennikarze, którzy nie wiedzą jakiego koloru krawat trzeba > dziś mieć na sobie- żeby pracy nie stracić." > > Nie zastraszeni szanowny kolego lecz sprostytuowani. Czego przykladem niejaki > Durczok. Taka juz jednak immanetna cecha tej profesji. ;)) Immanentną cechą wielu profesji kolego. poza tym ja nie myśle kategoriami " Tvp - w domyśle Durczok, Durczok - w domyśle Tvp"))) Tam pracuje jeszcze trochę innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Niesmak i zenada. 22.05.05, 06:47 Jak mawial moj sp., przemadry Ojciec: istnieja trzy najbardziej sprostytuowane profesje na swiecie - dziennikarze, aktorzy i politycy. W odniesieniu do tej pierwszej dotyczy to oczywiscie nie tylko przewazajacej czesci dziennikarzy TVP lecz WSZYSTKICH mediow. Casus Durczoka jest przykladem niemal podrecznikowym i dlatego sie nim posluzylem. Odpowiedz Link Zgłoś
1966p Re: Niesmak i zenada. 22.05.05, 11:02 amhu napisał: > Jak mawial moj sp., przemadry Ojciec: istnieja trzy najbardziej sprostytuowane > profesje na swiecie - dziennikarze, aktorzy i politycy. W odniesieniu do tej > pierwszej dotyczy to oczywiscie nie tylko przewazajacej czesci dziennikarzy TVP > > lecz WSZYSTKICH mediow. Casus Durczoka jest przykladem niemal podrecznikowym i > dlatego sie nim posluzylem. Masz racje, ale zapomniałeś o biznesie. Poza tym "prostytucję" - i dosłownie i w przenośni część ludzi uprawia z zamiłowania/charakteru, a część dlatego ,że życie ich do tego zmusza :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
madine1 Trybunał Stanu: Postawić Tuska przed Waniek 21.05.05, 20:31 Waniek: przestawić Tuska przed Trybunał Na to Tusk: Postawić Trybunał za Waniek, ale tuż przede mną Waniek: Chodź Donald, zobaczymy czy ja ci postawię twój Trybunał Na to Trybunał: się postawił Stan: Mam czarną teczkę! Kurtyna Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Trybunał Stanu: Postawić Tuska przed Waniek 21.05.05, 20:39 Ktoś się na forum pytał - czy on jest Tusk czy Pułtusk? Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re: Trybunał Stanu: Postawić Tuska przed Waniek 21.05.05, 20:41 uu1 napisała: > Ktoś się na forum pytał - czy on jest Tusk czy Pułtusk? jam jest Odpowiedz Link Zgłoś
brynk postawic waniek-owa na trybunie ludu lub 21.05.05, 20:54 na trybunie pierwszomajowej Odpowiedz Link Zgłoś
m.bekier Wśiekłość Tuska obnaża brak kultury 21.05.05, 21:51 Dlaczego to takie ważne? Kto ma media ten ma władze.Gdyby dyktatura Dworaka się skończyła to i TVP nie byłoby tubą PO - stąd taki atak wściekłości u -wydawałoby się lelum polelum - imć Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wśiekłość Tuska obnaża brak kultury 21.05.05, 21:55 Pan D. Tusk jest cienki, jak portfel po wypłacie w "Biedronce". Odpowiedz Link Zgłoś
ayoya Re:WANIEK - TO WSTRĘTNA i OHYDNA POSTAĆ SLD 21.05.05, 22:57 nie mogę patrzeć na te fałszywą i zakłamaną czerwoną babę Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_blues Re:WANIEK - TO WSTRĘTNA i OHYDNA POSTAĆ SLD 21.05.05, 23:03 ayoya napisała: > nie mogę patrzeć na te fałszywą i zakłamaną czerwoną babę ta jak ja na twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek2011 Panie Donaldzie - nie badz Pan Kazynski! 22.05.05, 07:56 Nie stajecie kurcza mac do wyborow, zeby rozliczac!!! Macie patrzec w terazniejszosc i przyszlosc dla Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 Re: Tusk: postawić Waniek przed Trybunałem Stanu 22.05.05, 09:10 Wiadomo powszechnie że Pan Tusk to zasranieć, którego uczucia religijne obraził swego czasu ile dobrze pamiętam tygodnik Nie.Teraz nie podoba się Pani Waniek,która podjęła jakieś tam kroki aby zrobić trochę porządku z szumowinami prawicowymi, których jest w telewizji bezliku. Dupek ten nie rozumie bo jest na to za ciemny że żadne sądy na świecie nie każą za zamiar dokonania czegoś tam i przez to stawia się w roli kwadratowego imb... Ale do nic dziwnego, bo w tej złodziejskiej obci o rosądek trudno.Z drugiej strony Pani Waniek ma tyle wpólnego z rzeczywistym ruchem lewicowym co wilk z gwiazdami. Ta pani generalnie pochodzi albo wywodzi się jak Pan Tusk z obcji solidarnościowych obszczymyrków. Zaś Pana Generała Jaruzelskiego hamie zostaw w spokoju, boś mu do pięt nie urósł. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk dlaczego ona taka piękna , przeciez pochodzi z sld 22.05.05, 10:07 poszukuje stracha na wróble na moje czeresnie w ogrodzie .... Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: dlaczego ona taka piękna , przeciez pochodzi 22.05.05, 10:13 brynk napisał: > poszukuje stracha na wróble na moje czeresnie w ogrodzie .... zyta jest wolna ... Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Jednak szyszkowska 22.05.05, 10:20 Ta ma pełne kwalifikacje do odstraszania, a raczej do straszenia. Odpowiedz Link Zgłoś