smoke_a 22.05.05, 12:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzannaniedziela TO NIE JEST ZADEN SUKCES I NIE DAJMY SOBIE TEGO 22.05.05, 12:43 ... wmówic. Odpowiedz Link Zgłoś
kosztele Jak uniknąć zainteresowania ze strony policji? 22.05.05, 12:53 Proste: ukraść radio samochodowe, sprzedać, a za uzyskane pieniądze kupić oryginalny program/film/muzykę. Policaje potrafią co niedzielę zrobić nalot na Wolumen i zgarnąć trochę płyt, mijając przy tym obojętnie dziesięć stanowisk z kradzionymi radiami i komórkami. Niech policja najpierw strzeże interesów podatników, którzy ją utrzymują, a dopiero potem myśli o zagranicznych firmach, które nie płacą jej ani grosza, albo niech się odpie*doli od naszych podatków i bierze dolę od Micro$oftu. Odpowiedz Link Zgłoś
jukot Re: Jak uniknąć zainteresowania ze strony policji 22.05.05, 13:07 ....ciekawe czy dostanie wiecej, czy mniej niz pan Wieczerzak. Zemek. pani Chim ...i cala pozostal reszta...... Odpowiedz Link Zgłoś
aditer Po domach... 22.05.05, 13:05 A teraz będą chodzić po domach wg adresów, jakie posiada ten facet i oskarżać każdego, kto ma choć 1 nielegalną płytkę. Dobry sposób na wzrost wykrywalności przestępstw... Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto999 Re: Po domach... 22.05.05, 13:13 Zawodowy pirat nie trzyma danych adresowych swoich klientow, albo je dobrze ukrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto999 ALE WIELKI SUKCES ;P 22.05.05, 13:09 Zlapali jednego pirata na pareset dzialajacych i robia z tego wielki szum. To czubeczek gory lodowej To po prostu smieszne. Po za tym to byl amator 5000 plyt to malo;) Moj kolega ma wiecej. Szkoda slow na dobry chumor naszej policji. To wszystko na co was stac. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Brak slow: zawsze trzeba od czegos zaczac 22.05.05, 13:16 A ci co sa w "interesie" i sa inteligentni maja czas by z nim skonczyc by nie miec klopotow. Takie jest poslanie tego artykulu. Przeciez nie chodzi o to by wsadzac os razu ludzi do wiezien tylko by UE nam nie "przysolia" kar za brak walki z piractwem. Zalosne sa te glupiutkie wypowiedzi Mam wrazenie ze 7 latki znalazly okazje by poczuc sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mefisto999 Re: Brak slow: zawsze trzeba od czegos zaczac 22.05.05, 13:26 Prawda jest taka ze nasza Policja lape plotki, bezrobotnych ktorzy usiluja zarobic na zycie, a wielkie pirackie grupy za wschodniej granicy daja lapowki na lewo i prawo i wykozystuja policje do liwkidowania polskiej konkurencji Wiec o jakim zwalczaniu piractwa my tu mowimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ja sie zalamie! Od urodzenia jestem w Europie... 22.05.05, 13:30 I moze dlatego z nabywaniem tu "piratow" (zwlaszcza oprogramowania, muzyczka jest tania takze i legalna) nie mam najmniejszych klopotow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tishbite ...aaaa to juz nie handlarz - to milosnik! 22.05.05, 13:12 ...tak samo jak z morderstwem - jak zabijesz jednego - tos morderca, jak wykonczysz kilka milionów - to jestes zdobywca..., ups.. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wpadka pirata z 5 tysiącami nagrań 22.05.05, 13:35 sprzedaż pirackich płyt znalezionych u zatrzymanego mogła narazić firmy fonograficzne na 144 tys. zł strat. ***************************** To równie kretyńskie stwierdzenie, jak dowodzenie, że zaprzestanie produkcji tanich wędlin zmusi ludzi do kupowania wyłącznie szynek i polędwic. Odpowiedz Link Zgłoś
slonikus Sonda 22.05.05, 13:44 A ja bym chciała Redakcję zapytać, jak to jest z tą sondą. No bo czyż nie jest to najwspanialsza okazja do przekazania policji adresów IP tych osób, które odpowiedziały, że mają w domu pirackie nagrania...? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Bzdury piszą i robią. 22.05.05, 13:54 W każdej stolicy europejskiej spokojnie mozna kupic piraty. Weźmy np. Włochy, handlarze są wszędzie, piraty i najróżniejsze podróbki można kupić już jakieś 100m od Coloseum, a na Flamino to normalnie cały bazar na ulicy jak u nas na początku lat 90-tych. Odpowiedz Link Zgłoś