zulus3 Re: Parada Równości NIE przejdzie przez Warszawę 24.05.05, 16:08 Trzeba oglosic w jednostkach Wszechpolakow i innych Organizacji Mlodziezowki stan gotowosci bojowej.Uzbroic sie w luki i bron gladkolufowa (wiatrowki) i czekac. Nie beda pedaly pluc nam w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 24.05.05, 16:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mexmex Re: POLSKIE SREDNIOWIECZE... 24.05.05, 16:10 Jakby twoje dzieci nie ogladaly telewizji... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: POLSKIE SREDNIOWIECZE... 24.05.05, 16:17 dlatego ze w telewizji tyle brutalnosci ,seksu itp to mamy sie godzic na to by na ulicy obecne byly odsceniczne zachowania kochajacych inaczej ,co mam powiedziec synowi na ich widok ,tez synku posmakuj moze chlopcy bardziej ci sie spodobaja bo wiesz my z mamusia to stare pierniki ,konserwatysci ,oszolomy z katolandu ,ale wy mlodzi ,swiatowi powinniscie wszystkiego posmakowac,paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
mexmex Re: POLSKIE SREDNIOWIECZE... 24.05.05, 16:49 Mam nadzieje ze twój syn nie wyrosnie na geja... (i jest to mozliwe...) Odpowiedz Link Zgłoś
antybandzior Gejom zdecydowane NIE!!!!!!! 24.05.05, 16:10 Róbcie sobie paradę na wysypisku śmieci w łubnej, tfu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jadeitowy Re: Gejom zdecydowane NIE!!!!!!! 24.05.05, 16:24 antybandzior napisał: > Róbcie sobie paradę na wysypisku śmieci w łubnej, tfu.... Jakiego ironizującego nicka sobie wybrałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
galba [...] 24.05.05, 16:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 [...] 24.05.05, 16:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jadeitowy Re: pedalom trzeba by wybudowac miasto 24.05.05, 16:22 Ojej! Ktoś już kiedyś miał podobne pomysły! Co prawda dotyczyło to innych narodowości i budowano im osobne dzielnice w miastach odgrodzone murem, ale sens pomysłu jest podobny. Kto to był...? Naziści? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: pedalom trzeba by wybudowac miasto 24.05.05, 16:25 no wlasnie dlatego nei dalem pomyslu getta bo to sie nei sprawdza wogole mur to za malo a tak miasto, normalne miasto, w ktorym nikt by wam nic nie robili, nie dyskryminowalby, zylibyscie sobie otwarcie, spokojnie, bez strachu to nie jest eugenika, tylko najlepsze wyjscie, miasto by mailo swoja populacje bo choc nie zabardoz rodzilily by sie dzieci, to jednak przeciez dojezdzali by nowi naturalnie bez przymusu Odpowiedz Link Zgłoś
krysluk Re: Jadeitowy: homusie, czyli historia nazizmu 24.05.05, 16:30 Drobna różnica. Wy narzucacie swoje pomysły innym i to wkurza! Gdyby Żydzi w Polsce robili przez 500 lat takie pomysły, to by ich tu nie było, tylu ilu było. I mieli kolego swoje dzielnice!!!! Więc nie mieszaj nazistów, bo to oni tak zaczynali jak wy. Paradami i defiladami! i te śliczne niemieckie mundury? nie wiesz przypadkiem za co wylot zrobił Goering albo szef SA w 1936??? Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking Re: pedalom trzeba by wybudowac miasto 24.05.05, 18:24 A ja myślę, że zamiast wsadzać do różnych gett wszystkich którzy się tobie nie podobają, znacznie łatwiej byłoby zbudować getto dla ciebie i podobnych tobie faszystów i raz na zawsze odizolować was od społeczeństwa. A jak byście zaczęli się skakać i się buntować to można by było was spsikać jakimś cyklonem b albo innym insektycydem i raz na zawsze wyleczyć ludzkość z chorobliwej nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: MLODZIEZY WSZECHPOLSKA I KIBICE SZYKUJCIE SIE 24.05.05, 16:27 to pedaly to rasa jest?? ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 Eh, moherowe berety.... 24.05.05, 16:36 twprezydent napisał: > No to trzeba będzie wspomóc policję w przywracaniu porzadku... > Zamiast gardłować o "zboczeniach" zwroćcie uwagę ze kandydat na prezydenta RP zakazuje nie mając w swietle prawa zadnych podstaw. W imie ideologii. Ryczycie jak te osły bo akurat w tym momencie macie podobne zdanie. Zanim na niego zagłosujecie zastanówcie sie co powiecie gdy jego kręgosłup moralny przegnie sie w inna stronę niz wasz. A dla takiego polityka to żaden problem. I żeby tylko za kilka latek jakiś "moralny" nie odwówił WAM racji społecznego bytu. Bo tez jesteście "obrzydliwi". ps. Wielki krzyk o kilku facetów w piórach, a w tej własnie chwili kilku w gajerkach przewala kase np. na polskie autostrady. I to nie razi nikogo... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Eh, moherowe berety.... 24.05.05, 16:49 masz kilka beretów na zbyciu,przydadza sie na powitanie paradystów Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Parada Gó..ści przejdzie przez Warszawę 24.05.05, 16:36 Oni maja problem bezrobocia w d..pie. To jest cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Nieustawac w walce z dyskryminacja 24.05.05, 17:08 Wiekszosc postow tego forum, mniejsza o to czy inspirowane i podsycane przez zwolennikow LPRu czy PiSaru, swiadcza jednoznacznie o dyskryminacji homoseksualistow w Polsce dokonujacej sie przy cichym poparciu wladz panstwowych ktore w zaden sposob nie reaguja na ponizanie przedstawicieli mniejszosci seksualnej. Milczenie kosciola jest rowniez wymowne. Teraz dopiero widac co oznaczaly cyrki zwiazane ze smiercia papieza i gdzie maja jego nauki ci co rozpaczali po stracie swego niezapomnianego guru. Cala jego nauka o milosci do ludzi i wiernosci chrzescijanskim korzeniom itp itd odniosla taki skutek, ze nadaje sie do spuszczenia w pisuarze. Odpowiedz Link Zgłoś
greg82 Re: Nieustawac w walce z dyskryminacja 24.05.05, 18:12 Homoseksualiści urządzają cyrk z nauki papieża przez cały czas i to zupełnie cię nie obchodzi? Jeśli oni lekceważą tę naukę, niech się nie domagają stosowania jej wobec siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: MLODZIEZY WSZECHPOLSKA I KIBICE SZYKUJCIE SIE 24.05.05, 16:47 a zboczki za niemoralne zachowanie ,za lamanie prawa o publicznych zgromadzeniach itp Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo 11.06 - WYJDZMY WSZYSCY NA PARADE!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.05.05, 17:10 Wszyscy, ktorzy uwazaja , ze prezydent Kaczynski lamie Konstytucje RP powinni dolaczyc do Parady Rownosci z odpowiedniki transparentami. Dzis Kaczynski lamie prawo gejow do demonatsracji, jutro bedzie lamal prawa nas wszystkich - kiedy zostanie prezydentem RP. Jesli miasto nie zapewni nalezytego bezpieczenstwa uczestnikow Parady, bedzie to jego wina. Ale temu malemu satrapie nalezy postawic zapore. To nie jest sprawa tylko gejow i lesbijek. To jest sprawa nas wszystkich. Chodzmy razem, solidarnie! Prawa czlowieka sa niepodzielne. Tak nauczal papiez Jan Pawel II. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill MASZ, POCZYTAJ SOBIE: 24.05.05, 17:21 "Kościół naucza, że szacunek dla osób homoseksualnych nie może w żadnym wypadku prowadzić do aprobowania zachowania homoseksualnego albo do zalegalizowania związków homoseksualnych. Wspólne dobro wymaga, aby prawa uznawały, popierały i chroniły związki małżeńskie jako podstawę rodziny, pierwszej komórki społeczeństwa. Prawne uznanie związków homoseksualnych albo zrównanie ich z małżeństwem oznaczałoby nie tylko aprobatę zachowania wewnętrznie nieuporządkowanego i w konsekwencji uczynienie go modelem dla aktualnego społeczeństwa, ale też zagubienie podstawowych wartości, należących do wspólnego dziedzictwa ludzkości. Kościół nie może nie bronić tych wartości ze względu na dobro ludzi i całej społeczności. Jego Świątobliwość Jan Paweł II w czasie audiencji udzielonej 28 marca 2003 r. niżej podpisanemu Kardynałowi Prefektowi zatwierdził niniejsze uwagi, uchwalone na zebraniu plenarnym Kongregacji Nauki Wiary, i nakazał ich opublikowanie." UWAGI DOTYCZĄCE PROJEKTÓW LEGALIZACJI ZWIĄZKÓW MIĘDZY OSOBAMI HOMOSEKSUALNYMI Rzym, 3 czerwca 2003 r. Odpowiedz Link Zgłoś
greg82 Re: A co mnie to obchodzi? To nie MOJ nauczyciel. 24.05.05, 18:14 Jeśli cię nie obchodzi, to nie podpieraj się jego słowami. 100x wole Kaczyńskiego (chociaż w sumie go nie lubię) od zawszonych lewaków komunistycznych, którzy teraz "rządzą" w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Re: A co mnie to obchodzi? To nie MOJ nauczyciel. 24.05.05, 19:05 MNie malo obchodza jego zakazy i nakazy dla katolikow. Nawet samych katolikow to bardzo czesto malo obchodzi - np w kwestii zapobiegania ciazy i czesto w kwestii kary smierci (patrz katolik Lech Kaczynski). Obchodzi mnie natomiast jego stanowisko w kwestii praw czlowieka. I tu jestesmy w zgodzie. Nie musze przyjmowac wszystkiego co papiez glosil. Odpowiedz Link Zgłoś
bilbonek TAK! 11.06 - WYJDZMY WSZYSCY NA PARADE!!!!!!!!!!!! 24.05.05, 17:50 Niechby to była wspólna parada w obronie państwa prawa. Bo widać już, jakie będzie ICH Prawo i ICH Sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
ibykos Lesbijki i geje,ktorych znam, to swietni ludzie... 24.05.05, 17:19 ...czesc z nich pewnie tez tam bedzie.Trzymam kciuki i zycze im wszystkiego dobrego.Choc widmo kaczyzmu krazy nad Polska normalnosc i tolerancja zwyciezy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krysluk Brawo dla baflobila:) 24.05.05, 17:24 Ale to rzeczywiście mamy kurde wybór: geje albo kaczory! Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 [...] 24.05.05, 21:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus [...] 24.05.05, 21:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 [...] 24.05.05, 21:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
z-zgrzyt Niech geje idą robić cyrk, mi to zarówno 24.05.05, 17:26 Niech geje i ich kolesie idą robić cyrk, mi to zarówno. Ale usłyszałem w trójce wypowiedź normalnego geja więc przytaczam: to robi specyficzna część homoseksualistów, którzy chcą na siebie zwracać uwagę i ich zachowanie nie zwiększa tolerancji, lecz wręcz odwrotnie. Jednym słowem idźcie róbcie geje cyrk, najlepiej idźcie od mieszkania do mieszkania, pukacjcie lub nie, a potem wrzeszcie: my som gejeeeeee i jakieś pozy. Tolerancji na pewno przybędzie. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: Niech geje idą robić cyrk, mi to zarówno 24.05.05, 17:38 Ciemna polska maso, chocbys wrzeszczala wnieboglosy i rozdzierala sobie szaty z oburzenia, to i tak nie cofniesz historii i nie przestawisz rozwoju cywilizowanych narodow na inne tory. Wczesniej czy pozniej dyskryminacja homoseksualistow zostanie ukrocona, tak jak to ma miejsce w swiatlejszej czesci Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
greg82 Re: Niech geje idą robić cyrk, mi to zarówno 24.05.05, 18:16 Akurat pod tym względem tamta część nie jest światlejsza tylko bardziej zdemoralizowana. Lewactwo zrobiło swoje, ale znajdzie się na pewno ktoś, kto powstrzyma to bydło przed całkowitą komunistyczną zagładą. Odpowiedz Link Zgłoś
hellio Re: Niech geje idą robić cyrk, mi to zarówno 24.05.05, 17:49 z-zgrzycie, gdyby nic nie było na rzeczy, to geje by sobie przeszli pokrzykując, tak jak piszesz:my som gejeeee, porobili by pozy a wszyscy naokoło wzruszyliby ramionami i tyle. A my się tak bardzo bronimy przed tą paradą. O coś musi w tym chodzić, H Odpowiedz Link Zgłoś
faraon1981 GAZETO!!! INNYCH ZDJĘĆ NIE MA? 24.05.05, 17:38 Kto był na jednym z tych marszów, wie, jak wygląda ten tłum. I wie, że drag queens to wcale nie jest statystyczny uczestnik Parady. Po co ciągle te zdjęcia? A może wszelkie materiały o Kościele zaczniecie ilustrować lubieżnie uśmiechniętym Paetzem? Odpowiedz Link Zgłoś
bilbonek Re: GAZETO!!! INNYCH ZDJĘĆ NIE MA? 24.05.05, 17:45 Właśnie. Gazeta Wyborcza utrwala stereotypy utożsamiając osoby homoseksualne z drag queens. Wypraszam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill SĄ INNE ZDJĘCIA! 24.05.05, 17:52 www.aei.mpg.de/~udif/Gay_Parade/pages/dsc_0108.jpg.jpg.html www.aei.mpg.de/~udif/Gay_Parade/pages/dsc_0085.jpg.jpg.html i wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
gej_konserwatysta Re: SĄ INNE ZDJĘCIA! 24.05.05, 18:59 buffalo_bill napisał: > www.aei.mpg.de/~udif/Gay_Parade/pages/dsc_0108.jpg.jpg.html > > www.aei.mpg.de/~udif/Gay_Parade/pages/dsc_0085.jpg.jpg.html > > i wiele innych... To jest parada w Berlinie. Nikt nie powiedział, że ta w Warszawie ma tak samo wyglądać. Katolicy to prawicowcy i naziści to prawicowcy - to jeszcze nie powód żeby oczekiwać, że procesja na Boże Ciało ma wyglądać jak defilada zwycięstwa III Rzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Re: SĄ INNE ZDJĘCIA! 24.05.05, 20:38 www.nic-tak-samo.uni.wroc.pl/wydarzenia/parada2003.html Odpowiedz Link Zgłoś
gej_konserwatysta Re: SĄ INNE ZDJĘCIA! 24.05.05, 20:43 Te zdjęcia to już zdecydowanie nie to samo co poprzednie z Berlina. Paru gości a perukach, trochę flag i pies. Przyznam, że pies najpiękniejszy nie jest, ale moich uczuć religijnych bynajmniej nie obraża. Odpowiedz Link Zgłoś
bilbonek Re: SĄ INNE ZDJĘCIA! 25.05.05, 00:54 Widzę, że lubisz oglądać te obrazki. Ja się tym na szczęście na co dzień nie zajmuję, ale też niczego strasznego tu nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bilbonek Re: SĄ INNE ZDJĘCIA! 25.05.05, 01:00 Widzę, że lubisz oglądać te obrazki. Ja się tym na szczęście na co dzień nie zajmuję, ale też niczego strasznego tu nie widzę. Ludzie bywają dziwni, ale rozejrzałbym się na Twoim miejscu wokół siebie. Może się okazać, że geje i lesbijki Cię otaczają, a Ty nic o tym nie wiesz. Pewnie byłby to szok dla Ciebie, ale czasem zdrowo coś takiego przeżyć. Skąd wiesz, że nie mijamy się codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
mack82 A to Polska wlasnie! 24.05.05, 18:04 Polska jest jednym z nielicznych krajow, w ktorych mamy do czynienia z tak hermetycznym spoleczenstwem - powiedzmy to wprost - u nas wszyscy wygladaja, mowia, chodza, spia, jedza, bawia sie, zakladaja rodziny itd. (mozna wymieniac w nieskonczonosc) w identyczny sposob! A jak tylko na ulicy pojawi sie czarny, punk, gej czy niepelnosprawny to od razu trzeba go palcami pokazywac, no a przynajmniej jakies dziwne spojrzenie rzucic. Szkoda, bo to tylko o absolutnym braku tolerancji swiadczy. Jak znam polskie realia to nie bedzie na tej paradzie zadnych dragqueens na podestach tylko ludzie z kolorowymi flagami i transparentami, ale i tak znajda sie idioci z sadystycznymi sklonnosciami szukajacy kazdego mozliwego pretekstu do zadymy. Zeby bylo jasne, jestem jak najbardziej straight, po prostu nie przeszkadzaja mi ludzie tylko i wylacznie dlatego, ze sa inni ode mnie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
husserl Re: A to Polska wlasnie! 24.05.05, 18:20 mack82 napisał: > Polska jest jednym z nielicznych krajow, w ktorych mamy do czynienia z tak > hermetycznym spoleczenstwem - powiedzmy to wprost - u nas wszyscy wygladaja, > mowia, chodza, spia, jedza, bawia sie, zakladaja rodziny itd. (mozna wymieniac > w nieskonczonosc) w identyczny sposob! A jak tylko na ulicy pojawi sie czarny, > punk, gej czy niepelnosprawny to od razu trzeba go palcami pokazywac, no a > przynajmniej jakies dziwne spojrzenie rzucic. Szkoda, bo to tylko o absolutnym > braku tolerancji swiadczy. Jak znam polskie realia to nie bedzie na tej > paradzie zadnych dragqueens na podestach tylko ludzie z kolorowymi flagami i > transparentami, ale i tak znajda sie idioci z sadystycznymi sklonnosciami > szukajacy kazdego mozliwego pretekstu do zadymy. Zeby bylo jasne, jestem jak > najbardziej straight, po prostu nie przeszkadzaja mi ludzie tylko i wylacznie > dlatego, ze sa inni ode mnie. Pzdr Zastanów się kilka razy zanim zaczniesz pisać rzeczy o Polakach nieprawdziwe. Na jakiej podstawie uważasz, że Polacy to ostoja nietolerancji? Zdziwisz się kiedy pooglądasz sobie badania nastrojów ksenofobicznych w Europie i zobaczysz, że Polacy wychodzą na jeden z bardziej tolerancyjnych narodów w Europie!!! Powielasz tylko szkodliwe stereotypy. Sprzeciw wobec Parady Równości nie wynika z braku tolerancji!!! To tylko przypomnienie, że istnieje jeszcze jakiś porządek ponadjednostkowy o który mamy prawo dbać. I nie mów tylko, że homoseksualiści są tu ofiarami dyktatury większości. Nie jest tak, bo nikt im przecież do sypialni nie zagląda. A, że nie wszystko można w Polsce pokazywać na ulicach, to cale szczęście. Kolorowy raj na ziemi, który majaczy Ci gdzieś przed oczyma, kiedy piszesz o tym, że Polska to hermetyczne spoleczeństwo nie jest wcale taki fajny o czym, na szczęście, zaczynają się przekonywać spoleczeństwa zachodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A to Polska wlasnie! 24.05.05, 20:57 husserl napisał: > Zastanów się kilka razy zanim zaczniesz pisać rzeczy o Polakach nieprawdziwe. > Na jakiej podstawie uważasz, że Polacy to ostoja nietolerancji? Zdziwisz się > kiedy pooglądasz sobie badania nastrojów ksenofobicznych w Europie i zobaczysz, > > że Polacy wychodzą na jeden z bardziej tolerancyjnych narodów w Europie!!! > Powielasz tylko szkodliwe stereotypy. > Sprzeciw wobec Parady Równości nie wynika z braku tolerancji!!! To tylko > przypomnienie, że istnieje jeszcze jakiś porządek ponadjednostkowy o który mamy > > prawo dbać. I nie mów tylko, że homoseksualiści są tu ofiarami dyktatury > większości. Nie jest tak, bo nikt im przecież do sypialni nie zagląda. A, że > nie wszystko można w Polsce pokazywać na ulicach, to cale szczęście. Kolorowy > raj na ziemi, który majaczy Ci gdzieś przed oczyma, kiedy piszesz o tym, że > Polska to hermetyczne spoleczeństwo nie jest wcale taki fajny o czym, na > szczęście, zaczynają się przekonywać spoleczeństwa zachodnie. AMEN... TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ... choć, skądinąd, przybiera niepawdopodobne formy... Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: A to Polska wlasnie! 24.05.05, 22:03 sclavus napisał: > husserl napisał: > > > Zastanów się kilka razy zanim zaczniesz pisać rzeczy o Polakach nieprawdz > iwe. > > Na jakiej podstawie uważasz, że Polacy to ostoja nietolerancji? Zdziwisz > się > > kiedy pooglądasz sobie badania nastrojów ksenofobicznych w Europie i > zobaczysz, > > > > że Polacy wychodzą na jeden z bardziej tolerancyjnych narodów w Europie!! > ! > > Powielasz tylko szkodliwe stereotypy. > > Sprzeciw wobec Parady Równości nie wynika z braku tolerancji!!! To tylko > > przypomnienie, że istnieje jeszcze jakiś porządek ponadjednostkowy o któr > y > mamy > > > > prawo dbać. I nie mów tylko, że homoseksualiści są tu ofiarami dyktatury > > większości. Nie jest tak, bo nikt im przecież do sypialni nie zagląda. A, > że > > nie wszystko można w Polsce pokazywać na ulicach, to cale szczęście. Kolo > rowy > > raj na ziemi, który majaczy Ci gdzieś przed oczyma, kiedy piszesz o tym, > że > > Polska to hermetyczne spoleczeństwo nie jest wcale taki fajny o czym, na > > szczęście, zaczynają się przekonywać spoleczeństwa zachodnie. > > AMEN... > > TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ... choć, skądinąd, > przybiera niepawdopodobne formy... HOMOSEKSALISCI TO NIE OFIARY TYLKO CHORZY FOZ POWINIEN I DLA NICH ZNALEZC FUNDUSZE. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A to Polska wlasnie! ZULUSA! 24.05.05, 22:19 Nie zaliczyłeś poprawki: ciągle się upierasz, że homoswksualizm to choroba... Ty nie jesteś chory - ty jesteś opętany!!! Zgłoś się do exorcysty, przyjmie cię z otwartymi ramionamii... może nie będzie homoseksualistą... Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 [...] 24.05.05, 23:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina parada 24.05.05, 17:54 To jest dla mnie takie trochę komiczne, bo jeśli ja np. lubię tort orzechowy, to jeszcze nie jest powód do manifestowania tego, ale jeśli ktoś bez tej manifestacji nie może żyć, to dlaczego mu tego zabraniać? Niech się bawi, a ja tego wcale nie muszę oglądać, jeśli to mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
szonas No i slusznie! 24.05.05, 18:02 No mam nadzieje ze sie odbedzie! Mam dosc polskiego zascianka i rzadow 'podworkowych kolek rozancowych' LPR. Dajmy homoseksualistom wiecej praw i spokoju w naszym spoleczenstwie a bedzie latwiej nam sie zylo - bez psucia sobie krwi sprawami bliznich! Odpowiedz Link Zgłoś
krzys1231 [...] 24.05.05, 18:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
theladyofthehousespeaking KONSEKWENCJE to poniesie KARZEŁEK Z RATUSZA 24.05.05, 18:11 Nawet Karłowatą Kaczuszkę dosięgnie Miecz Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: KONSEKWENCJE to poniesie KARZEŁEK Z RATUSZA 24.05.05, 21:44 theladyofthehousespeaking napisał: > Nawet Karłowatą Kaczuszkę dosięgnie Miecz Sprawiedliwości. a co do tego ma miecz sprawiedliwosci, pederastow tak samo prawo powinno scigac jak pedofili,takie zboczenia powinno sie leczyc a nie nimi afiszowac. Uwazaj zeby twoich "konsekwencji" tobie nie uszkodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus zulus 24.05.05, 21:49 zulus3 napisał: > theladyofthehousespeaking napisał: > > > Nawet Karłowatą Kaczuszkę dosięgnie Miecz Sprawiedliwości. > > a co do tego ma miecz sprawiedliwosci, pederastow tak samo prawo powinno scigac > > jak pedofili,takie zboczenia powinno sie leczyc a nie nimi afiszowac. > Uwazaj zeby twoich "konsekwencji" tobie nie uszkodzili. Miałeś się już nie wypowiadać, dwóję już dostałes... Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: zulus 24.05.05, 21:58 sclavus napisał: > zulus3 napisał: > > > theladyofthehousespeaking napisał: > > > > > Nawet Karłowatą Kaczuszkę dosięgnie Miecz Sprawiedliwości. > > > > a co do tego ma miecz sprawiedliwosci, pederastow tak samo prawo powinno > scigac > > > > jak pedofili,takie zboczenia powinno sie leczyc a nie nimi afiszowac. > > Uwazaj zeby twoich "konsekwencji" tobie nie uszkodzili. > > Miałeś się już nie wypowiadać, dwóję już dostałes... zaliczylem w poprawce. Odpowiedz Link Zgłoś
truffaz ... 24.05.05, 18:12 ten człowiek łamie podstawowe prawa człowieka, mysląc że może nakazać innym swój tok myslenia tylko dlatego ze on myśli ze jest słuszny. Tacy są konserwatysci. Zobaczycie co będzie po wyborach. Zakaz picia piwa, palenia, erotyki, bóg wie co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: ... 24.05.05, 22:55 Trzeba go zaskarżyć. Są przepisy kodeksu karnego, które grożą mu trzyletnią odsiadką. No chyba, że ucieknie na immunitet prezydencki. Co gorsza on grozi demonstrantom. Za zastraszanie też można posiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
otopolo Czy parada może być paradna ? 24.05.05, 18:18 Może.Bo wystarczy,że w paradzie pójdą np.krasnoludki z Pomarańczowej Alternatywy.Albo np. heteroseksualiści manifestujący swoją heteroseksualność.Do takiej konkluzji prowadzi artykuł.Ja natomiast myślę, że Parada powinna się odbyć tylko i wyłącznie dlatego, że istnieje ktoś,kto chce w niej uczestniczyć i poinformował władze stolicy o chęci zorganizowania takiej manifestacji.Owszem,zaraz ktoś powie - a jeżeli taką chęć zechcą zorganizować pedofile to też ma być zgoda ? Ale niech ktoś znajdzie pedofilów,którzy zechcą to zamanifestować.Albo np.złodziei, którzy zechcą zamanifestować,że są złodziejami.A czy prezydent Kaczyński odmówi Młodzieży Wszechpolskiej manifestującej pod hasłami "Polska dla Polaków, Żydzi na Madagaskar"? Albo zwolennikom Radia Maryja pod hasłami - Precz z Żydokomuną ? Osobiście uważam, że jeśli ktoś "trefny" zechce zrobić manifestację to i tak ją zrobi, bo nazwie ją Paradą Zwolenników Czereśni albo Manifestacją ku Ochronie Kaczeńców. I co wtedy ? A wracając do artykułu - podstawowy błąd w założeniach - nie każda mniejszość chce być w przyszłości większością.Niech ten pan - autor artykułu wyobrazi sobie jakąkolwiek manifestację np.mniejszości niemieckiej,białoruskiej,ukraińskiej w Polsce.Albo np.Kaszubów. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuskak [...] 24.05.05, 18:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gej_konserwatysta Re: do wszystkich "normalnych" 24.05.05, 18:36 Ja się zgadzam również, że robienie z parady cyrku z boa i strusimi piórami jest nie na miejscu, bo tylko pogarsza stosunek społeczeństwa do większości normalnych gejów, którzy nie ubierają ani nie zachowują się w cudaczny sposób. Problem w tym, że jak się czyta niektóre reakcje na tym forum to ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
jadeitowy Re: do wszystkich "normalnych" 24.05.05, 18:42 gej_konserwatysta napisał: > Ja się zgadzam również, że robienie z parady cyrku z boa i strusimi piórami jes > t > nie na miejscu, bo tylko pogarsza stosunek społeczeństwa do większości > normalnych gejów, którzy nie ubierają ani nie zachowują się w cudaczny sposób. > Problem w tym, że jak się czyta niektóre reakcje na tym forum to ręce opadają. to czy "gwiazdy w piórach" powinny być na paradach jest długim tematem do dyskusji. Niewątpliwie są stałym elementem tzw. środowiska. Jeśli ktoś lubi się przebierać w pióra to co z tego? Nie rozumiem dlaczego niektórym gejom to przeszkadza. Przynajmniej jest wesoło. :P Odpowiedz Link Zgłoś
gej_konserwatysta Re: do wszystkich "normalnych" 24.05.05, 18:50 jadeitowy napisał: > gej_konserwatysta napisał: > > > Ja się zgadzam również, że robienie z parady cyrku z boa i strusimi pióra > mi jes > > t > > nie na miejscu, bo tylko pogarsza stosunek społeczeństwa do większości > > normalnych gejów, którzy nie ubierają ani nie zachowują się w cudaczny sp > osób. > > Problem w tym, że jak się czyta niektóre reakcje na tym forum to ręce opa > dają. > > to czy "gwiazdy w piórach" powinny być na paradach jest długim tematem do dysku > sji. Niewątpliwie są stałym elementem tzw. środowiska. Jeśli ktoś lubi się prze > bierać w pióra to co z tego? Nie rozumiem dlaczego niektórym gejom to przeszkad > za. Przynajmniej jest wesoło. :P > Taaaa, ale w konsekwencji ludzie myślą że wszyscy geje to "gwiazdy w piórach" i nie uświadamiają sobie, że 80% lub więcej gejów to ich "normalni" sąsiedzi, koledzy z pracy czy przyjaciele, którzy sa całkowicie normalni poza jednym faktem że nie mają dziewczyny - a ci geje nie ujawniają swojej orientacji, dokładnie dlatego, że w przekonaniu społeczeństwa funkcjonuje obraz gejów jako cudaków, i boją się z tego powodu ostracyzmu, nie mówiąc o sprawach takich jak utrata pracy czy pobicie. I koło się zamyka. Ludzie muszą zrozumieć, że większość gejów to tacy sami ludzie jak heteroseksualiści, normalnie pracujący, płacący podatki itp. Organizowanie parad z "gwiazdami w piórach" temu nie pomaga (pomijając fakt, że przeważająca większość gejów wcale nie czuje wewnętrznej potrzeby zachowywania się lub ubierania w ten sposób, nawet w zaciszu własnych domów i imprez). I w konsekwencji o dialogu społecznym decydują ekstremiści czyli z jednej strony tępe kibole którzy chcieliby zatłuc pedałów, a z drugiej gwiazdy w boa, które chciałyby szokować wszystkich dookoła - a cierpi na tym umiarkowana i gotowa na kompromisy większość. Ja generalnie byłem za paradą, ale jak zobaczyłem zdjęcie, to trochę zmieniłem zdanie. Nie powiem - uważam, że prawo do demonstracji jest prawem konstytucyjnym i Kaczor je łamie, ale skądinąd nie wiem czy jest to najlepszy sposób na przekonywanie ludzi to tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: do wszystkich "normalnych" 24.05.05, 19:40 Wychodzi, że katolicy-twardziele są jeszcze mniej normalni od homoseksualistów... Wystarczy przyjrzeć się wszelkiego rodzaju procesjom, pielgrzymkom... Te furkoczące wstążeczki, te figurki i figury, te zawodzenia i te przebierańce... Tego jakoś nikt im nie zabrania - to weszło już do folkloru i jest OK (być może szczególnie dla Kaczorów) nawet kiedy zakłócają ruch drogowy i... na dodatek kilkadziesiąt razy do roku, a biorąc pod uwagę fakt, że z jednej okazji ten cyrk odbywa się w kilkudziesięciu miastach, całość tego katolickiego cyrku jest powielana kilka tysięcy razy do roku... Jestem za Paradą Równości i precz z Kaczorami!!! TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo A dlaczego nie na miejscu, geju-konserwatysto? 24.05.05, 19:24 A dlaczego nie na miejscu? Tylko dlatego, ze wywoluje to zlosc niektorych homofobow? To moze Zydzi tez nie powinni chodzic w kipach i z pejsami, bo to zlosci co poniektorych chrzescijan? Nie ma nic zdroznego w boa ani w makijazu. Pamietam czasy kiedy kobietom w pewnym wieku w Polsce nie mozna sie bylo ubierac kolorowo czy malowac sie jaskrawa szminka, bo bylo to "wyzywajace", nie "wypadalo" etc. To sie zmienilo pod wpluwem - na szczescie - Zachodu. Ale ktos musial byc pierwszy aby to kulturowe tabu przelamac. Mnie raduja pochody przebierancow, drug queens - przeciez to jest dla zabawy, oni tego nie traktuja serio, opni tak nie chodza do biura, nie przyjmuja w tym stroju pacjentow, nie ucza studentow i nie spowiadaja wiernych, haha. Drogi gayu-konsrwatysto!. Ty masz dobrze pod wieloma wzgledami w glowie, ale musisz sie trroche wyluzowac. Parada smutnych pedalow i wykwitnych lesbijek nie przyciagnie ludzi - a o to przeciez chodzi! Nie wywola usmiechu na ich twarzach! A o zyczliwosc tez przeciez chodzi! Nie zmusi do zastanowienia sie nad wlasnymi marzeniami zerwania z konwencja - chocby i od swieta! A o to przeciez tez chodzi. Niech ta Parada bedzie halasliwa, wesola, good-humoured. Niech nie przypomina procesji w Boze Cialo. Bo nie przyjde sie z wami solidaryzowac. Ma byc kolorowo! Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill do aniuskak 24.05.05, 18:36 Wpisanie dewiacji seksualnej w system prawny (tzw. związki partnerskie) jest "rewolucją seksualną". System prawa nie może opierać się na zasadach: homoseksualizm jest cacy, biseksualizm jest prawie cacy choć nie do końca, a bigamia i kazirodztwo są be. A czemu? A bo tak wynika z "ogólnych odczuć społeczeństwa". Nikt w tym "chorym" kraju nie może być ośmieszany. Każdego obywatela RP chroni Konstytucja, Kodeks Karny itp. Pytaniem jest tylko czy ośmieszaniem jest mówienie prawdy i używanie medycznych określeń. Każdy ma prawo do miłości - uczucia nie są regulowane systemem prawnym. Odpowiedz Link Zgłoś
gej_konserwatysta Re: do aniuskak 24.05.05, 18:37 Homoseksualizm nie jest uznawany za chorobę od kilkudziesięciu lat. Tak więc wypowiadanie się o "kategoriach medycznych" jest bezpodstawne. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Re: do aniuskak 24.05.05, 18:57 Mówisz o oświadczeniu WHO z 1991 r.? To już całe 14 lat homoseksualizm nie jest chorobą? Szkoda, że innych zaburzeń nie da się tak łatwo wyleczyć - zmianą nomenklatury. To właśnie taka "taktyka małych kroków" stosowana przez środowiska homoseksualne - nacisk mediów, zmiana klasyfikacji, związki partnerskie... A co potem? Adopcje? Jakieś inne pomysły? Zresztą abstrahując od tego - terminologię medyczną ludzie kulturalni stosują na ogół wypowiadając się o sprawach seksu. Niezależnie czy coś jest chorobą czy nie. Chyba nie chcesz zaśmiecać języka polskiego amerykanizmami w stylu "gej" czyli po polsku - "wesołek"? Odpowiedz Link Zgłoś
gej_konserwatysta Re: do aniuskak 24.05.05, 19:00 buffalo_bill napisał: > Mówisz o oświadczeniu WHO z 1991 r.? To już całe 14 lat homoseksualizm nie jest > chorobą? Szkoda, że innych zaburzeń nie da się tak łatwo wyleczyć - zmianą nom > enklatury. To właśnie taka "taktyka małych kroków" stosowana przez środowiska h > omoseksualne - nacisk mediów, zmiana klasyfikacji, związki partnerskie... A co > potem? Adopcje? Jakieś inne pomysły? > Zresztą abstrahując od tego - terminologię medyczną ludzie kulturalni stosują n > a ogół wypowiadając się o sprawach seksu. Niezależnie czy coś jest chorobą czy > nie. Chyba nie chcesz zaśmiecać języka polskiego amerykanizmami w stylu "gej" c > zyli po polsku - "wesołek"? Słowo "gej" jest krótsze od "homoseksualista", a ja jestem zwolennikiem ułatwiania sobie życia. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 24.05.05, 18:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gej_konserwatysta Re: OSIEDLOWY HOMOSIK 24.05.05, 18:33 katolik_polski1 napisał: > U nas na osiedlu spal na lawce ,pomiedzy krzewami mlody bezdomny. > Osiedlowy homosik wyczekal moment,kiedy tamten wieczorem > pijany przysnal,polozyl sie obok niego.Po wszystkim wlozyl > mu 20 zlotych do marynarki.Tamten rano wstaje,znajduje 20 zl > pedzi do pobliskiego sklepu kupuje 4 wina.I tak przez 3 dni. > Na czwarty dzien wlasciciel sklepu przechodzi obok lawki, > widzi tego bezdomnego i pyta sie, dzisiaj tak bez winka ? > Panie,od tego wina to mnie juz tak dupa boli !!! Dowcip godny katolika. Masz może jakieś o księżach pedofilach? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski jak ja kocham Hamburg 24.05.05, 18:37 Dzieki Ci panie zes mnie wywiodl z tego kraju nienawisci . Odpowiedz Link Zgłoś
gej_konserwatysta Re: jak ja kocham Hamburg 24.05.05, 18:40 Heh, nie ma dwóch zdań. Ja też poważnie się zastanawiam nad przeniesieniem swojego centrum interesów życiowych do Anglii. Pracę tam znajdę bez problemu bo i tu mam niezłą (płacę podatek dochodowy w górnym progu), ale mam takie widzimisię, że wolę to robić w kraju, którego obywatele nie chcą mnie zabić. Jak mawia nasz ukochany prymas, może i Polska będzie biedna, ale za to katolicka. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: jak ja kocham Hamburg 24.05.05, 18:48 W Hamburgu od 25 lat odbywa sie taka parada . Przychodzi na nia takze kilkaset tys. "normalnych" . Nikogo to jakos nie razi . Ile pokolen jeszcze trzeba by w Polsce bylo normalnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gej_konserwatysta Re: jak ja kocham Hamburg 24.05.05, 18:51 indianski napisał: > W Hamburgu od 25 lat odbywa sie taka parada . Przychodzi na nia takze kilkaset > tys. "normalnych" . Nikogo to jakos nie razi . Ile pokolen jeszcze trzeba by w > Polsce bylo normalnie ? Na moje oko 10-15 lat. Polska jest dzisiaj tam gdzie Stany były na początku lat 90-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Re: jak ja kocham Hamburg 24.05.05, 19:35 Tu sie mylisz. POlska jest tam, gdzie Stany byly na poczatku lat 50-tych, no moze nieco pozniej. Ale przez cale lata siedemdziesiate i do dzis odbywaly sie tw Nowym Jorku parady gejow z udzialem wladz miasta, zas burmistrzem zostalwtedy Ed Koch - demokratyczny senator - kawaler, o ktorym wszsyscy wiedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 Lechu Kaczyński - nie kompromituj się! 24.05.05, 19:27 Lechu Kaczyński "mój ulubieńcu" - nawet w policji nowojorskiej oficjalnie i legalnie pracują geje.Opamiętaj się! Pozwól naszej młodej demokracji pięknieć i dojrzewać z każdą sekundą życia naszej pięknej ziemi z jej kochanymi mieszkańcami! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 SCIEZKA ZDROWIA DLA PARADOWICZOW 24.05.05, 19:32 W kazdym cywilizowanym kraju nielegalne demonstracje rozbija policja.Niejeden widzial zdjecia z USA czy Europy , ze robia to dosyc brutalnie! Tak tez powinna zostac rozbita nielegalna demonstracja osobnikow propagujacych zboczenia i niszczacych pojecie malzenstwa a co za tym idzie pojecie rodziny ! Odpowiedz Link Zgłoś
gej_konserwatysta Re: SCIEZKA ZDROWIA DLA PARADOWICZOW 24.05.05, 19:33 katolik_polski1 napisał: > W kazdym cywilizowanym kraju nielegalne demonstracje > rozbija policja.Niejeden widzial zdjecia z USA czy Europy , > ze robia to dosyc brutalnie! > Tak tez powinna zostac rozbita nielegalna demonstracja > osobnikow propagujacych zboczenia i niszczacych pojecie > malzenstwa a co za tym idzie pojecie rodziny ! Jak czytam takie posty to mi się przypomina jedno słowo z czasów komuny - "prowokacja". Żal mi Polaków katolików, jeśli na prawdę jesteś jednym z nich. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 24.05.05, 19:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: SCIEZKA ZDROWIA DLA PARADOWICZOW 24.05.05, 19:44 katolik_polski1 napisał: > W kazdym cywilizowanym kraju nielegalne demonstracje > rozbija policja.Niejeden widzial zdjecia z USA czy Europy , > ze robia to dosyc brutalnie! > Tak tez powinna zostac rozbita nielegalna demonstracja > osobnikow propagujacych zboczenia i niszczacych pojecie > malzenstwa a co za tym idzie pojecie rodziny ! Gó..arz jesteś a nie katolik-polski, raczej KATO-POLAK Zastanów się nad tym co to jest PAŃSTWO PRAWA (poucz się trochę) TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 [...] 24.05.05, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great [...] 24.05.05, 19:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: W Warszawie furorę robią korki do tylca!!! 24.05.05, 19:57 Biedna zona Odpowiedz Link Zgłoś