katolik_polski1 26.05.05, 11:23 To jest prawdziwa Parada Rownosci! Rownosci wobec BOGA ! Polska katolicyzmem stoi i komu sie nie podoba moze do Izraela,na Zachod albo na Madagaskar wyjechac ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przejrzysty Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 11:26 Jak zwykle w Polsce religijność na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 11:26 Po kiego i jasnego czorta, najpierw podajecie kretyńską wiadomość o "najdłuższej procesji w Polsce" (MOŻE TU CHODZI O REKORD GUINNESSA?), a następnie kasujecie wszystkie posty oprócz jednego, równie kretyńskiego jak sama wiadomość??? Zwoje mózgowe w KRZYŻE wam się pozamieniały, czy co??? Niech żyje RZECZYPOSPOLITA KOŚCIELNO-PAPIESKA... ale na obrzeżach cywilizowanego i racjonalnego świata! TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 11:39 No właśnie!! ;-( Ja napisałem coś w rodzaju: >"Że co!!: presja "bozyhciał" w Polsce.! :))< i "to" jest bardziej "kretyńskie" niż "katolik_polski1"-ego?? ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
gazeciarz32 Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 11:34 Jak widać według ciebie niektórzy są wobec Boga równiejsi... Patrząc na takich jak ty dobry Bóg załamuje ręce, że wśród jego owieczek zapłątał mu się taki baran Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Re: W katolandzie odniesiono kolejny sukces 26.05.05, 11:36 Tak trzymać.Niech się pogańska Europa czegoś nauczy od prawdziwych chrześcijan- Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
poncjusz.pilat parada szkodników 26.05.05, 11:43 To jest parada szkodników,niszczycieli środowiska naturalnego: łamią gałęzie z drzew bez pozwolenia. Co na to straż miejska,policja,straznicy przyrody,ekolodzy,cykliści? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: parada szkodników 26.05.05, 11:53 Bardzo trafne okreslenie. Wczoraj wieczorem przejeżdałam przez beskidzkie wsie. Pobocza były,, udekorowane’’ ściętmi czubkami drzew i sznurami z kolorowymi szmatkami. Kicz w postaci szmatek, jak najbardziej odpowiedni do sytuacji, drzewek szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: parada szkodników 26.05.05, 13:25 > Pobocza były,, udekorowane’’ ściętmi czubkami drzew i sznurami z kolorowymi > szmatkami. O drzewach nawet nie wspominaj,bo mnie zalewa krew nagla . Te szmatki to fladry do otaczania wilków:-). Zeby nie uciekły przed nagonką :-). Odpowiedz Link Zgłoś
kina9 Re: Po co jechać do Afryki oglądać tubylców... 26.05.05, 13:38 ...bliżej taniej do Redzikowa koło Słupska. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 W POLSCE KATOLICY STANOWIA PRAWO 26.05.05, 11:38 Czy sie komus podoba czy nie !!! Uczynimy Polske jeszcze bardziej katolicka , element obcy wyemigruje,narod zazna pokoju ! Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: W POLSCE KATOLICY STANOWIA PRAWO 26.05.05, 11:40 teraz już mam deja deja vu! ale co masz na myśli? jakie prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: W POLSCE KATOLICY STANOWIA PRAWO 26.05.05, 11:42 Aleś Pan " katolik_polski1"-i baran pośród "redyku" !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: W POLSCE KATOLICY STANOWIA PRAWO 26.05.05, 11:47 katolik_polski1 napisał: > Czy sie komus podoba czy nie !!! > Uczynimy Polske jeszcze bardziej katolicka , > element obcy wyemigruje,narod zazna pokoju ! To może odrazu cały Watykan przenieść do Polski??? Jestwm za - pod warunkiem, że wszystkie Leonarda, Michały, Boticcelle i wszyscy inni też się tu przeniosą. Potem... z samym Watykanem jakoś sobie radę damy, a wszystko inne zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
tempus Re: W POLSCE KATOLICY STANOWIA PRAWO 26.05.05, 12:02 katolik_polski1 napisał: > Czy sie komus podoba czy nie !!! > Uczynimy Polske jeszcze bardziej katolicka , > element obcy wyemigruje,narod zazna pokoju ! Jakiego pokoju??? Najwięcej jadu wylewają z siebie właśnie politycy prokatoliccy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nysanin1 Re: do kat W POLSCE KATOLICY STANOWIA PRAWO 26.05.05, 13:21 katolik_polski1 napisał: > Czy sie komus podoba czy nie !!! > Uczynimy Polske jeszcze bardziej katolicka , > element obcy wyemigruje,narod zazna pokoju ! Masz racje: AJATOLLAH CHOMEINI !!!!, CHOMEINI !!! Juz to szlyszalem wczesniej. A moze by tak po chrzescijansku Polska dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 do katolika polskiego 26.05.05, 15:14 ty chyba zartujesz. nie wierze w to, ze ktos moze byc tak ograniczony. chyba ze pod tym pseudonimem ukrywa sie pan giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
el_triste Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 11:40 I pewnie setki starych babć będą tam maszerować w tę i nazad przez kilka godzin. A w autobusie robią wielki rwetes jak nie usiądą na 5 minut do następnego przystanku. Czyżby to cud? Beatyfikujmy kogoś! Odpowiedz Link Zgłoś
fc_pl mało! 26.05.05, 11:50 teraz jeszcze bysmy chcieli wiedziec gdzie jest najkrotsza procesja, ktora procesja najczesciej skreca w lewo, ktora przecina najwiecej skrzyzowan, ktora ma najwiecej ministrantow. TO sa naprawde ciekawe i potrzebne informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy fc_pl, el_triste 26.05.05, 15:02 "w te i nazad", " ktora procesja najczesciej skreca w lewo..." buahahaha! Dzieki! Obsmialam sie jak norka! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 NOWONARODZONE DZIECKO MUSI BYC OCHRZCZONE 26.05.05, 11:52 Takie prawo zapewni Polsce przyszlosc ! Element obcy ucieknie,pozostana tylko chrzescijanie ! Bedziemy dazyc do tego wszelkimi sposobami ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: NOWONARODZONE DZIECKO MUSI BYC OCHRZCZONE 26.05.05, 11:59 W twoim przypadku lepiej byłoby iść na procesję, zamiast upijać się. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: NOWONARODZONE DZIECKO MUSI BYC OCHRZCZONE 26.05.05, 12:00 Ale tylko male , niebiwskookie blondynki . Inne wrzucimy do ... Odpowiedz Link Zgłoś
fc_pl Re: NOWONARODZONE DZIECKO MUSI BYC OCHRZCZONE 26.05.05, 12:00 czemu tylko dziecko? myslisz ze zwierzak nie moze byc ateista? taka np. swinia moze miec na raz do 15 mlodych- popatrz jak sie wasze grono poszerzy. i srednia ukulturalnienia wam wzrosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: NOWONARODZONE DZIECKO MUSI BYC OCHRZCZONE 26.05.05, 12:07 I przynajmniej czesc z katolikow bedzie mowila ludzkim glosem (niestety tylko 24.12) Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Re: Palanci do gazu 26.05.05, 13:43 Kto mieczem wijuje ten od miecza ginie! Już nie mogę się doczekać tego sprzątania. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Najdłuższa procesja Bożego Ciała do Watykanu!!! 26.05.05, 12:00 Procesja z Radzikowa do Benka XVI w Watykanie To byłaby procesja na miarę siły wiary Polaków. Po drodze opiekę sprawowałyby wojska NATO Amen Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała do Watykanu! 26.05.05, 13:16 A widzisz z jaką łatwością przyznajesz mi rację? TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITA Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 12:09 Małe pytanie. A z czyjej kasy opłacane są te serwowane przez wojsko napoje i udzielanie pomocy medycznej? Z mojej (podatki) czy daje na to Kościół??? Bo jak kasę na to wywala polski podatnik to chyba coś się komuś popier... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 12:11 Posty, poruszające wcześniej tę kwestię zostały usunięte, bez pozostawienia śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 13:20 ewa8a napisała: > Posty, poruszające wcześniej tę kwestię zostały usunięte, bez pozostawienia > śladu. Dokładnie 19 postów od początku tego forum - ostał się jedyny polaka-katolika1, ale to całkim normalne przy takim ukościelnieniu gazety... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 13:18 kato28 napisał: > Małe pytanie. A z czyjej kasy opłacane są te serwowane przez wojsko napoje i > udzielanie pomocy medycznej? Z mojej (podatki) czy daje na to Kościół??? Bo jak > kasę na to wywala polski podatnik to chyba coś się komuś popier... Od czasu podpisania konkordatu tak jest i tak będzie... a może nawet gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
kina9 Re: Katolik polski 1 prowokuje 26.05.05, 12:29 Mimo iż polscy wyznawcy jedynie słusznej/czarnej/ ideologi kierowani przez szamanów w czarnych sutannach do najmądrzejszych nie należą to brednie wypisywane przez niejakiego"katolika..." biją wszelkie rekordy pozostawiając Giertycha i jego LPR daleko w tyle.Nasuwa się dlatego przypuszczenie,że "katolik..." po prostu prowokuje. Swoją drogą zastanawiam się kto tym ciemniakom-katolikom-polakom dał prawo uzurpowania sobie wyłączności na polskość? Jeżeli te cepy kogoś reprezentują to jedynie Ciemnogród,bo próbując reprezentować Polskę i Polaków wystawiają nas na ośmieszenie przed światem. Nie proponuję wysyłkę tzch przygłupów na Madagaskar ale zbudować dla nich skansen w Białowieży dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Katolik polski 1 prowokuje 26.05.05, 13:22 kina9 napisał: > Mimo iż polscy wyznawcy jedynie słusznej/czarnej/ ideologi kierowani przez > szamanów w czarnych sutannach do najmądrzejszych nie należą to brednie > wypisywane przez niejakiego"katolika..." biją wszelkie rekordy pozostawiając > Giertycha i jego LPR daleko w tyle.Nasuwa się dlatego > przypuszczenie,że "katolik..." po prostu prowokuje. > Swoją drogą zastanawiam się kto tym ciemniakom-katolikom-polakom dał prawo > uzurpowania sobie wyłączności na polskość? > Jeżeli te cepy kogoś reprezentują to jedynie Ciemnogród,bo próbując > reprezentować Polskę i Polaków wystawiają nas na ośmieszenie przed światem. > Nie proponuję wysyłkę tzch przygłupów na Madagaskar ale zbudować dla nich > skansen w Białowieży dlaczego nie? Dla mnie jest to infantylny gó..arz i już z nim skończyłem - nie warto psuć klawiatury dla takiego... Chyba, że rżnie głupa... Odpowiedz Link Zgłoś
goliat1 Re: Katolik polski 1 prowokuje 26.05.05, 14:19 Piszesz o "wyznawcach kierowanych przez księży (szamanów)" jak ich nazwałeś do "najmądrzejszych nie należą" wydaje mi się że poziom twojej inteligencji można porównać z inteligencją mądrzejszych ptaków, człowiek jest istotą myślącą i nie wydaje mi się że musi nim kierować"szaman" w czarnej sutannie, sam człowiek idzie w procesji bo chce jeżeli ty nie chcesz to nie chodź nikt ci nie każe. Nawiasem powiedziawszy kościół przetrwał 2000 lat i myślę że z mniejszym lub większym skutkiem ale będzie trwał nadal i takie oszołomy jak ty temu nie przeszkodzą chyba że osobiście wprowadzisz przymusowe pochody naprzykład 1 majowe. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Katolik polski 1 prowokuje 26.05.05, 14:25 goliat1 napisał: > Piszesz o "wyznawcach kierowanych przez księży (szamanów)" jak ich nazwałeś > do "najmądrzejszych nie należą" wydaje mi się że poziom twojej inteligencji > można porównać z inteligencją mądrzejszych ptaków, człowiek jest istotą myślącą > > i nie wydaje mi się że musi nim kierować"szaman" w czarnej sutannie, sam > człowiek idzie w procesji bo chce jeżeli ty nie chcesz to nie chodź nikt ci nie > > każe. Nawiasem powiedziawszy kościół przetrwał 2000 lat i myślę że z mniejszym > lub większym skutkiem ale będzie trwał nadal i takie oszołomy jak ty temu nie > przeszkodzą chyba że osobiście wprowadzisz przymusowe pochody naprzykład > 1 majowe. Akurat się mylisz jak setka diabłów... To twoi szamani wprowadzili już tyle przymusów, że trudno mieć nadzieję, że którykolwiek z wyznawców jedynej i najprawdziwszej religii potrafi jeszcze myślec racjonalnie... Zapytaj księdza, on ci powie... Odpowiedz Link Zgłoś
goliat1 Re: Katolik polski 1 prowokuje 26.05.05, 14:31 Ja wcale nie twierdzę że księża są idealni broń Boże daleki jestem od tego parę ładnych lat byłem blisko kleru to coś na ten temat mogę powiedzieć. Chodzi mi po prostu o istotę przecież wierzymy w Boga i mamy robić to co się podoba Bogu, nie twierdzę a nawet z dozą niepewności rzekł bym że do końca nie jestem pewień czy to co robią księża przypodoba się Bogu. Zmierzam do tego że mamy jedyne nakazy od wielu lat a nazywają się 10 przykazań bożych i tylko one nas obowiązuję , powinny obowiązywać Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Katolik polski 1 prowokuje 26.05.05, 14:44 goliat1 napisał: > Ja wcale nie twierdzę że księża są idealni broń Boże daleki jestem od tego parę > > ładnych lat byłem blisko kleru to coś na ten temat mogę powiedzieć. Chodzi mi > po prostu o istotę przecież wierzymy w Boga i mamy robić to co się podoba Bogu, > > nie twierdzę a nawet z dozą niepewności rzekł bym że do końca nie jestem pewień > > czy to co robią księża przypodoba się Bogu. Zmierzam do tego że mamy jedyne > nakazy od wielu lat a nazywają się 10 przykazań bożych i tylko one nas > obowiązuję , powinny obowiązywać I w ten właśnie sposób przyznajesz, że czarni myślą za ciebi: "... i mamy robić, to co podoba się bogu..." Kto ci powiedział i powtarza CO SIĘ PODOBA BOGU??? Czarni - a oni skąd to wiedzą??? Może chodzą na ksiuty z bogiem, może mają jakieś ekstra kontakty??? Cały ten katolicyzm jest dzisiaj po to, żeby zrobić wodę z mózgu jak największej ilości maluczkich... Po co??? To jest BUISSNES!!! Za tym kryją się niesamowite miliardy pieniążków A propos, wiesz ty skąd się wziął celibat księży i jaka jest jego prawdziwa motywacja (wbrew naturze zresztą, a na którą tak chętnie czarni się powołują)??? Otóż cho dziło i chodzi wyłącznie o to, żeby nie tracić majątku pozyskanego dla kościoła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brylant1 Procesja=Pochód? 26.05.05, 12:31 Czy procesje "bożo ciałową" (cokolwiek to oznacza) wymyślono i wprowadzono jako "odpowiedż" na pochody pierwszo majowe?? Jeśli tak to mamy kolejny relikt komuny -procesja :) Odpowiedz Link Zgłoś
goliat1 Re: Procesja=Pochód? 26.05.05, 14:24 Cieszę się że "bożo ciałową umieściłeś" w cudzysłów bo ze znajomością języka polskiego chyba u ciebie krucho chodzi mi o odmienianie przez przypadki Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 WY INTELEKTUALNI IMPOTENCI I FEMINISTKI 26.05.05, 12:33 Jestescie kompletnymi idiotami z IQ 25 ! Jesli w najmniejszej polskiej wiosce setki ludzi przychodza na procesje , sa to glupi ludzie ? Czy tylko wy uwazacie sie za wybranych i madrych ? Powiem wam prawde ! Jestescie degeneratami i zniszczymy was !!! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: WY INTELEKTUALNI IMPOTENCI I FEMINISTKI 26.05.05, 12:49 Od kiedy w wariatkowie macie dostep do internetu ? Pozdrow pielegniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: WY INTELEKTUALNI IMPOTENCI I FEMINISTKI 26.05.05, 13:04 Czesc stary na te odpowiedz juz czekalem ! Szkoda,ze wy Zydzi nie wymyslicíe czegos nowego , bardziej kreatywnego ! Musi byc wszystko po mysli Sanhradynu ! Tej wojny nigdy nie wygracie ! Chrystus Syn Bozy jest po naszej stronie ! Odwieczni przegrancy i glosiciele smierci ! My glosimy zycie ,wy umarlaki ! Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: WY INTELEKTUALNI IMPOTENCI I FEMINISTKI 26.05.05, 13:20 Test na inteligencje dla katolikow : Co to jest : po wodzie plywa i kaczka sie nazywa ? (Dla ulatwienia : nie jest to prezydent Warszawy .) Graj fair : nie pytaj pielegniarza . Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: WY INTELEKTUALNI IMPOTENCI I FEMINISTKI 26.05.05, 15:03 jestes facet cool... jesli glosicie zycie to czemu piszesz "zniszczymy was"? jesli piszesz "zniszczymy was", to chyba jestes "glosicielem smierci"... a biarac cala wypowiedz, to wynika, ze "glosicielami smierci" sa "zydzi"... wiec facet, nie jestes polskim katolikiem, tylko zydem... ___________ For between true science and erroneous doctrines, ignorance is in the middle ima no watashi ha, sabishii kedo, ...sabishii no kana a? Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: WY INTELEKTUALNI IMPOTENCI I FEMINISTKI 26.05.05, 13:13 katolik_polski1 napisał: > Jesli w najmniejszej polskiej wiosce setki ludzi przychodza na procesje, sa to glupi ludzie ? No, duża musi być ta wioska - może to wioska z Biedronki? Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: WY INTELEKTUALNI IMPOTENCI I FEMINISTKI 26.05.05, 13:27 > Jesli w najmniejszej polskiej wiosce > setki ludzi przychodza na procesje , > sa to glupi ludzie ?] Ależ skąd!! Przemyslni i kunktatorscy za to są,bo wiedzą,ze jak sie nie pokażą,to moze się wiele rzeczy podziać. Z reguły mało przyjemnych,budujących,czy wartych wspomnienia. Dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Re: O WY KATOLE!!! 26.05.05, 13:54 Jakie setki osób? Czy ty zdajesz sobie sprawę z tego co piszesz? Chcieli byście żeby to były setki osób ale od chcenia do rzeczywistości droga daleka a w naszych warunkach niestety niemożliwa! Powoli będziecie w odwrocie bo takie są prawa demokracji( no i niestety skończyło się z polskim papieżem- wybranym za pieniądze USA.To tak samo jak USA musiała Irak zaatakować bo za dużo tak było broni masowej zagłady? ) i oby to jednak było szybciej niż powoli!Na śledzie marynowane i wódeczkę z wami katolami .... nawet bym nie poszedł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jajko69 do katolika - glupi jestes ale zabawny 26.05.05, 15:20 tak, sa to glupi ludzie. uwazasz, ze gdy sa ich setki, to automatycznie madrzeja? Odpowiedz Link Zgłoś
tomograf Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 12:47 Co to znaczy 8-mej? Albo 8 maja albo o 8 (względnie o ósmej). Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 kto za tym stoi? 26.05.05, 13:16 Od początku jej organizatorem jest proboszcz z Wieszyna ksiądz Włodzimierz Jankowski. Z TYCH Jankowskich? Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 13:18 Chcesz usłyszeć dźwięk otwieranego Light-saber(dual saber,yellow),You Sith-Scum??? Tylko powiedz,gdzie i kiedy. Bez mocy,tylko light-sabers. Jesli nie wiesz jak,pomogę i spotkamy sie np. w reaktorze i "podyskutujemy" na temat tego gdzie,kiedy i dlaczego ma wyjeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Najdłuższa procesja - dla kogo? 26.05.05, 13:18 Wśród uczestników procesji jest wiele osób w podeszłym wieku. Ciekawe zjawisko - tylko póżniej brakuje pieniędzy na leczenie chorych naprawdę, a tu trzeba będzie leczyc starych sklerotyków, którzy w taki upał dostana udaru i nie wiadomo czego jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 JESTESCIE MNIEJSZOSCIA I ZNIZCZYMY WAS 26.05.05, 13:22 Idea jest krotka " dobro przeciwko zlu " ! Dobro zawsze zwycieza ! Odpowiedz Link Zgłoś
nysanin1 Re: JESTESCIE MNIEJSZOSCIA I ZNIZCZYMY WAS 26.05.05, 13:27 katolik_polski1 napisał: > Idea jest krotka " dobro przeciwko zlu " ! > Dobro zawsze zwycieza ! To terz wiem dlaczego spada frekwencja w kosciolach. Ty jestes tego przyklsdem. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: JESTESCIE MNIEJSZOSCIA I ZNIZCZYMY WAS 26.05.05, 13:27 katolik_polski1 napisał: > Idea jest krotka " dobro przeciwko zlu " ! > Dobro zawsze zwycieza ! W następnej rundzie będziesz zatem znokautowany... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: JESTESCIE MNIEJSZOSCIA I ZNIZCZYMY WAS 26.05.05, 13:28 "ZNIZCZYMY WAS" . A do szkoly kiedy pojdziecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus DO WSZYSTKICH albo prawie... 26.05.05, 13:32 Nie uważacie, że czas olać przygłupa, katolika-polaka1??? Albo gó..arz i po gó..arsku prowokuje... Albo schizofren, który dorwał sie do netu i klawiatury... Albo prowokujący, autentyczny katolik... Albo jeszcze kto inny, ale niewarty dyskusji mimo wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: DO WSZYSTKICH albo prawie... 26.05.05, 13:35 sclavus napisał: > Nie uważacie, że czas olać przygłupa, katolika-polaka1??? ----------- Jak go czytam jest mi lepiej . Znikaja wszelkie komleksy . Dobrze jest poczuc sie jak perla wsrod wieprzy . Odpowiedz Link Zgłoś
nysanin1 Re: DO WSZYSTKICH albo prawie... 26.05.05, 13:36 sclavus napisał: > Nie uważacie, że czas olać przygłupa, katolika-polaka1??? > Albo gó..arz i po gó..arsku prowokuje... > Albo schizofren, który dorwał sie do netu i klawiatury... > Albo prowokujący, autentyczny katolik... > Albo jeszcze kto inny, ale niewarty dyskusji mimo wszystko... Po co sie denerwojesz, to go tylko bawi, zacznij bawic sie nim. Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: DO WSZYSTKICH albo prawie... 26.05.05, 15:07 stawiam na schizofrenika... z analizy postow wynika, ze polskim katolikiem on nie jest (niby glosi zycie, a chce zniszczyc wszystkich). z drugiej strony byloby mu blizej do bycia zydem (wg. niego zydzi sa glosicielami smierci, a skoro sam chce zniszczyc wszystkich...) pozdrawiam wszystkich!!! i czekam z niecierpliwoscia na procesje majaca 1000 kilometrow... ___________ For between true science and erroneous doctrines, ignorance is in the middle ima no watashi ha, sabishii kedo, ...sabishii no kana a? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: DO WSZYSTKICH albo prawie... 26.05.05, 15:13 kiminohikari napisał: > stawiam na schizofrenika... > z analizy postow wynika, ze polskim katolikiem on nie jest (niby glosi zycie, a > > chce zniszczyc wszystkich). > z drugiej strony byloby mu blizej do bycia zydem (wg. niego zydzi sa > glosicielami smierci, a skoro sam chce zniszczyc wszystkich...) > > pozdrawiam wszystkich!!! > i czekam z niecierpliwoscia na procesje majaca 1000 kilometrow... > > ___________ > For between true science and erroneous doctrines, > ignorance is in the middle > > ima no watashi ha, sabishii kedo, > ...sabishii no kana a? W Rzeczypospolitej kościelno-papieskiej wszystko jest możliwe... już choćby po to, żeby pobić rekord Guinnesa, albo... 1000 km procesji dla papieża 1000lecia TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ Odpowiedz Link Zgłoś
kiminohikari Re: DO WSZYSTKICH albo prawie... 26.05.05, 15:18 > W Rzeczypospolitej kościelno-papieskiej wszystko jest możliwe... już choćby po > to, żeby pobić rekord Guinnesa, albo... 1000 km procesji dla papieża 1000lecia szkoda, ze nie jestesmy chinczykami... bo wtedy mozna by i tak : 1000 procesji o dlugosci 1000 km dla papieza 1000-lecia ^^; troche malo nas... > TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ jak dla mnie, w polsce od dawien dawna rzeczpospolita jest pojeciem abstrakcyjnym, natomiast tumanstwo rzeczywistoscia... troche smutne... ___________ For between true science and erroneous doctrines, ignorance is in the middle ima no watashi ha, sabishii kedo, ...sabishii no kana a? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: DO WSZYSTKICH albo prawie... 26.05.05, 15:24 kiminohikari napisał: > > W Rzeczypospolitej kościelno-papieskiej wszystko jest możliwe... już choć > by > po > > to, żeby pobić rekord Guinnesa, albo... 1000 km procesji dla papieża 1000 > lecia > > szkoda, ze nie jestesmy chinczykami... bo wtedy mozna by i tak : > 1000 procesji o dlugosci 1000 km dla papieza 1000-lecia ^^; > troche malo nas... > > > TUMAŃSTWO naprawdę wzięło już górę nad RZECZYPOSPOLITĄ > > jak dla mnie, w polsce od dawien dawna rzeczpospolita jest pojeciem > abstrakcyjnym, natomiast tumanstwo rzeczywistoscia... troche smutne... > > ___________ > For between true science and erroneous doctrines, > ignorance is in the middle > > ima no watashi ha, sabishii kedo, > ...sabishii no kana a? NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ :) Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 13:36 Do Izraela to ty sobie wyjedź głupku! Polska jest dla wszystkich ale szkoda ,ze tak duzo miernot umysłowych w niej zamieszkuje bo jak piszesz katolicyzmem stoi! To jest właśnie żenujące: taki sposób myslenia i propagowania zasad ciemnogrodu.Głosicie tezy które nigdy nie miały pokrycia w faktach i dowodach nawet historycznych.Do dziś kapłani występują w jakiś dziwnych ubiorach i plotą dyrdymały! W Europie jesteśmy palancie i to Wy won z tego kraju ! Do Betlejem ,tam sobie możecie opowiadać te brednie1 Odpowiedz Link Zgłoś
nysanin1 Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 13:44 lernest napisał: > Do Izraela to ty sobie wyjedź głupku! > Polska jest dla wszystkich ale szkoda ,ze tak duzo miernot umysłowych w niej > zamieszkuje bo jak piszesz katolicyzmem stoi! > To jest właśnie żenujące: taki sposób myslenia i propagowania zasad > ciemnogrodu.Głosicie tezy które nigdy nie miały pokrycia w faktach i dowodach > nawet historycznych.Do dziś kapłani występują w jakiś dziwnych ubiorach i plotą > > dyrdymały! W Europie jesteśmy palancie i to Wy won z tego kraju ! > Do Betlejem ,tam sobie możecie opowiadać te brednie1 A skad wiesz ze ich tam chca? Z tego co ja wiem nie bardzo. Przestancie tez na litosc Boska wysyla ta ciemnote wszelke a nie tylko katolicka gzdie popadnie np. Afryka. A Ty bys chcial zeby Ci podsylali z Afryki lub innego kraju takie rodzinki? Odpowiedz Link Zgłoś
zaroowa Najdłuższa dyskusja w Boże Ciało w Polsce 26.05.05, 13:58 Hehe...nieźle. Nie szkoda Wam czasu na prowokację, która do niczego konstruktywnego nie prowadzi? Może nie marnujecie okazji, by posługując się sprawnymi kpiarstwami wyszydzić Ciemnotę? Tę, ktora zakłada na człowieka kaganiec światopoglądowy? Takie bezcelowe dyskusje też coś odsłaniają mimochodem. Nie wiem ile jeszcze ulubionym zajęciem ludzi będzie komentowanie czyjegoś życia i każdej głupoty która mu się nadarzy. Szkoda na to czasu :) Hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 JAK ADOLF DOCHODZIL DO WLADZY TEZ SIE SMIALI 26.05.05, 13:51 Taka przestroga dla niewierzacych ! My zrobimy to subtelniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: JAK ADOLF DOCHODZIL DO WLADZY TEZ SIE SMIALI 26.05.05, 13:58 Skojarzenie z Adolfem bardzo na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Re: JAK ADOLF DOCHODZIL DO WLADZY TEZ SIE SMIALI 26.05.05, 14:03 A czy pamiętasz posrany katolu jak Adolf skończył ? Juz się nie mogę doczekać albowiem dobry katol to ..... ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Najdłuższa procesja Bożego Ciała w Polsce 26.05.05, 14:36 Wstydu nie maja. 20 kilometrow caly dzien im zajmuje. Pielgrzymi!!! To nie jest zaklad pracy, gdzie trzeba wolno. Tempo przyspieszyc ku chwale JPII. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Czy obsługa uroczystości religijnych... 26.05.05, 14:54 Czy obsługa uroczystości religijnych należy do obowiązków Wojska Polskiego? Chyba nie..., może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś