Dodaj do ulubionych

Parada Równości: Jest negatywna decyzja

• talking_head [...] 03.06.05, 21:27
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • shygay Re: ZBOKI WSZYSTKICH KRAJÓW - ŁĄCZCIE SIĘ !!! 03.06.05, 21:41
        Zbieramy żniwo orzeczenia poznańskiego sądu.
    • pankasztelan Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 21:34
      No i sluszna decyzja. Zadnych parad odmiencow.
    • pazio Drób wraz z ich kotami trzeba usunąć z ratusza 03.06.05, 21:37
      Smutnych czasów dożyliśmy! Kaczka siedzi w ratuszu i sra na prawa obywatelskie:(.
      • igel1 Re: Drób wraz z ich kotami trzeba usunąć z ratusz 03.06.05, 21:59
        Brawo tez tak uwazam...wiadomo poglady beda podzielone ale wstarczy je szanowac
        i juz jest Ok.
    • samdaily Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 21:39
      uwazam, ze to jest. wielka glupota. niech sie wezma za robote. sprzatac ulice
      bo sa brudne az wstyd/
      • shygay Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 21:43
        Taki mały polski chlewik... ups, sorry, kurnik...
    • dzikamalpa [...] 03.06.05, 21:40
      • igel1 Re: eliminacja 03.06.05, 21:57
        nie dziwi mnie twoj dziki niecywilizowany poglad na sprawe..wystarczy
        spojzec,ze jestes"dzika malpa"
      • werter-6 a Ja uruchomię mechanizm który cie ztąd 03.06.05, 22:12
        Wyeliminuje cioto!!ukryta!! to do dzikamalpa
        • dzikamalpa Re: a Ja uruchomię mechanizm który cie ztąd 03.06.05, 22:31
          typowy poglad dla dzieci oswiecenia i rewolucji obyczajowej... gdzie kazdy
          broniacy niepopularnych zasad jest sfrustrowanym zboczencem ktory walczy ze
          swoim homoseksualizmem na forum publicznym, bo nie chce przyjac do wiadomosci
          ze jest chory... rzeczywiscie genialna konstatacja... trzeba brutalnie walczyc
          z falszywie rozumiana tolerancja...
          • werter-6 [...] 03.06.05, 22:41
          • werter-6 Dzika "polska" malpo!!! 03.06.05, 22:46
            cytuje forumowicza, który teraz napisal,pod tym tekstem podpisuję się obiema
            rekami, a ty malpo możesz też przyjsc, rozpoznam cię po odrażającej fizjonomi!!
            """"Urząd Miasta Warszawy nie wydał zgody na Paradę Równości powołując się na
            uchybienia formalne. Tymczasem Fundacja Równości, organizująca Paradę, złożyła
            dokładnie takie same dokumenty, jak organizatorzy innych demonstracji, którzy
            otrzymali zgodę od Urzędu (np. na manifestację "Przeciwko Politykom Wojny i
            Nędzy" podczas spotkania Rady Europy w Warszawie w maju b.r.). To jawny przejaw
            dyskryminacji, zaprezentowany po raz kolejny przez Prezydenta Lecha Kaczyńskiego."""

Od lat bierzemy udział w Paradzie i pójdziemy na nią także w tym roku. Władza,
            która nie reprezentuje obywateli, tylko narzuca im swoją wolę siłą, zasługuje
            tylko na obywatelskie nieposłuszeństwo. Warszawa to nie Mińsk.

Spotkamy się 11. czerwca o 12.00 pod Sejmem RP - więcej informacji wkrótce na
            www.zieloni2004.pl
            • dzikamalpa Re: Dzika "polska" malpo!!! 03.06.05, 23:18
              zdaje sie ze jestes zdeklarowanym barbazynca intelektualnym... jesli probujesz
              z polskosci czynic zarzut, w tej sytuacji narazasz sie na smiesznosc i niestety
              pokazujesz ograniczoność horyzontow twojego rozumienia swiata... nie ma
              pozwolenia ma to zeby fundamenty tradycyjnego spoleczenstwa były podwazane
              przez marginalna i nieprzystosowana jego czesc... niestety w warszawie nie bede
              mogl sie zjawic z przyczyn natury obiektywnej... ale wiem ze jest wielu mlodych
              ludzi, gorliwych patriotow ktorzy zdecydowanymi i bezwzglednymi dzialaniami nie
              dopuszcza do tej parady dewiacji i nienormalnosci...
              • eurypides77 Gomułka '68 - już to słyszeliśmy 03.06.05, 23:41
              • bbmm2 Re: Dzika "polska" malpo!!! 04.06.05, 00:31
                Nie powoluj sie na obrone calego spoleczenstwa bo sam stanowisz odchodzacy na
                szczescie w przeszlosc jego zacofany odlamek.
                • dzikamalpa Re: Dzika "polska" malpo!!! 04.06.05, 00:57
                  zacofane to są idealy rewolucji francuskiej na ktorej budowana jest wspolnota
                  europejska... na szczescie istnieja przeslanki ku temu zeby twierdzic ze zbliza
                  sie oczekiwana rewolucja konserwatywna, ktora oczysci zycie spoleczne i
                  doprowadzi do likwidacji fałszywie rozumianych zasad tolerancji i rownosci
                  • dzikamalpa skandal 04.06.05, 01:02
                    na jakiej podstawie zostal skasowany moj post... to ze mowie o koniecznosci
                    eliminacji nieporzadanych postaw nie znaczy ze naklaniam do eksterminacji osób
                    o orientacji homoseksualnej... troche wiecej wyobrazni i przestrzegania zasad
                    wolnosci wypowiedzi
                    • werter-6 Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 09:02
                      jednoznacznie to wynikalo z Twego posta, i dla tego spowodowalem że go nie ma..
                      • dzikamalpa Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 09:28
                        to jest zwyczajnie bezczelna nadinterpretacja... komu by sie chcialo biegac za
                        pedziami i ich po kolei likwidowac... ja nie mam na to czasu
                        • sclavus Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 09:35
                          dzikamalpa napisał:

> to jest zwyczajnie bezczelna nadinterpretacja... komu by sie chcialo biegac
                          za
                          > pedziami i ich po kolei likwidowac... ja nie mam na to czasu

Wobec tego zlikwiduj się sam - dzikie małpy nie powinny biegać ulicami...
                          szczególnie bez zezwolenia Kaczorów...
                          • dzikamalpa Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 09:51
                            bez obawy nie biegam po ulicach bo sie boje pedalow
                          • dzikamalpa Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 09:52
                            a zeby nie lubic pedalstwa nie trzeba miec blogoslawienstwa kaczynskich ani
                            giertychow, ani innych smiesznych ludzikow... bo to jest zwyczjnie ludzki odruch
                            • sclavus Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 09:55
                              dzikamalpa napisał:

> a zeby nie lubic pedalstwa nie trzeba miec blogoslawienstwa kaczynskich ani
                              > giertychow, ani innych smiesznych ludzikow... bo to jest zwyczjnie ludzki
                              odruc
                              > h

Ależ oczywiście!!!! Nie trzeba!!!!
                              Wystarczy wyznawać ich teorie...
                              • dzikamalpa Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 10:08
                                a od kiedy to oni maja monopol na teorie dotyczace naturalnej konstrukcji
                                swiata... ja tam wiem swoje i zaden pedal tego nie zmieni
                                • sclavus Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 10:15
                                  dzikamalpa napisał:

> a od kiedy to oni maja monopol na teorie dotyczace naturalnej konstrukcji
                                  > swiata... ja tam wiem swoje i zaden pedal tego nie zmieni

Tak się dziwnie składa, że pedały wogóle nie próbują - a kościól katolicki tak
                                  • awo Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 10:20
                                    kościół katolicki atakuje od tyłu - zapytaj peatza
                                    • dzikamalpa Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 10:24
                                      ja tam nie wiem jak atakuje kosciol... ale wiem ze twoja niechec do kosciola
                                      jest analogiczna do mojej niecheci do pedalstwa
                                      • pandada Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 10:34
                                        Czy pedały nakzują ludziom co robić a co nie? Wśród kleru jest statystycznie większe spedalenie niż wśród świeckich.
                                        Oczywiście duża część kościelnych "homosiów" to typ więzienny - wolą babki, ale wokół są same chłopaki.
                                        • dzikamalpa Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 10:47
                                          pedaly nakazuja mi patrzec na ich uliczne wybryki... ksieza nakazuja okreslone
                                          normy moralne do ktorych zreszta sie nie stosujesz... kolejna analogia dla
                                          ciebie ksieza to w wiekszosci ukryci zboczency...a dla mnie pedaly to
                                          wiekszosci pedofile, ekshibicjonisci i masochisci
                                          • sclavus Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 11:01
                                            dzikamalpa napisał:

> pedaly nakazuja mi patrzec na ich uliczne wybryki... ksieza nakazuja
                                            okreslone
                                            > normy moralne do ktorych zreszta sie nie stosujesz... kolejna analogia dla
                                            > ciebie ksieza to w wiekszosci ukryci zboczency...a dla mnie pedaly to
                                            > wiekszosci pedofile, ekshibicjonisci i masochisci

Bardzo dokładnie opisałeś cały kler... Wdzięczność moja nie ma granic -
                                            zaoszczędziłeś mi dużo czasu... Dziękuję!
                                            • dzikamalpa Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 11:12
                                              prosze bardzo...tylko sie teraz nie oburzaj na brzydkie slowa o pedalach
                        • werter-6 Re: Nawolujesz do eksterminacji Gejów malpo 04.06.05, 22:20
                          Sądząc po ilości Twoich wpisów, masz czas na latanie za nami, więcej powiem
                          homofobie znad wisly,bywasz na naszych Paradach!!!
        • mozart mozesz mi naskoczyc bucu 03.06.05, 22:50
          WERTER-6:GAY ZUM TEUFEL
          • werter-6 Warst Du schon da?? Gestern abend na,noch einer 03.06.05, 22:54
            Brauchen Wir aus????????????????????????????????????????
        • mozart mozesz mi jedynie naskoczyc 03.06.05, 22:52
          werter-6: gay zum teufel!
    • igel1 Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 21:52
      Normalka choc nie ma nic w tym dziwnego ,ze Kaczynski wydaje negatywne opinie
      przeciwko gejom bo nie wie co tak na prawde znaczy slowo demokracja....choc
      walczylewm w polsce o wolnosc to nie daj Bog ,ze tacy ludzie beda mieli jeszcze
      wiecej do powiedzenia.
      Swoja droga wstyd,ze taki kraj jeszcze jest tolerowany i nalezy do uni
      europejsckiej.
    • koza131 Kaczyński przyjacielem Łukaszenki 03.06.05, 22:10
      Kaczor spadaj na Białoruś. Łukaszenka zapewni ci gliniankę i jakieś zielsko.
    • koza131 kaczka won 03.06.05, 22:19
      Lech Kaczyński "uczynił ze stolicy organ scentralizowany bardziej niż za czasów
      carskiej Rosji", niesprawny gospodarczo jak ZSRR, a "sprawny propagandowo jak
      Białoruś".
    • kopalniaropy Zieloni 2004 przeciw zakazowi Parady Równości 03.06.05, 22:36
      Demonstracja = Demokracja

Urząd Miasta Warszawy nie wydał zgody na Paradę Równości powołując się na
      uchybienia formalne. Tymczasem Fundacja Równości, organizująca Paradę, złożyła
      dokładnie takie same dokumenty, jak organizatorzy innych demonstracji, którzy
      otrzymali zgodę od Urzędu (np. na manifestację "Przeciwko Politykom Wojny i
      Nędzy" podczas spotkania Rady Europy w Warszawie w maju b.r.). To jawny przejaw
      dyskryminacji, zaprezentowany po raz kolejny przez Prezydenta Lecha Kaczyńskiego.

Od lat bierzemy udział w Paradzie i pójdziemy na nią także w tym roku. Władza,
      która nie reprezentuje obywateli, tylko narzuca im swoją wolę siłą, zasługuje
      tylko na obywatelskie nieposłuszeństwo. Warszawa to nie Mińsk.

Spotkamy się 11. czerwca o 12.00 pod Sejmem RP - więcej informacji wkrótce na
      www.zieloni2004.pl
    • szatan33 Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 22:47
      Myślę, że społeczeństwo powinno sie rozprawić z tymi oszołomoami spod znaku
      kaczora. Nie dość, że przez tych debili zostaliśmy przyrównani do Rosji pod
      względem lamania praw człowieka, to jeszcze te niewyrosnięte oszołomy sieją
      zamęt w polityce na każdym kroku ośmieszając naszą Ojczyznę na forum
      międzynarodowym. Kaczory do obory a nie na pałace.
    • coocolooco Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 22:53
      kaczynski do domu a nie bedziesz sie za parade bral!!!!!!!
      wracaj do rosji .... a parade zostaw w spokoju!!!!!!!!!!!!!
    • zabazakrzewska Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 23:10
      Twoja opinia, do ktorej masz prawo, bo takie sa reguly demokracji. Cod o
      Parady...nikt nikomu nie karze uczestniczyc, ida ci, co chca, niekoniecznie
      dlatego,ze sa homoseksualistami.Ida dlatego,ze chca pokazac, ze panstwo na
      poziomie to panstwo tolerancyjne.
      Jezeli chodzi o aspekt prawny...to czlowiek juz z samych lekcji WOSu wie,ze
      podstawowa wolnoscia w dmeokracji jest wolnosc i swoboda zrzeszania sie.
      Ludzie, pomyslcie co piszecie
      • szemor Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 04.06.05, 00:24
        Jak wolnosc to wolnosc! Dlaczego u nas nie ma jeszcze organizacji walczacych o
        to, zeby mozna bylo legalnie wspolzyc z 14-latkami (oczywiscie za ich zgodą)?
        Daleko nam do Zachodu - tam sa takie stowarzyszenia, a my co? Zascianek jakis?
        > Ludzie, pomyslcie co piszecie
    • doktortraktor Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 23:10
      Wystarczy, żeby moderator tego forum wykazał się odrobiną przyzwoitości i kasował
      opinie, które obrażają ludzi za ich nazwisko, albo wygląd.
      • ksenos Re: Parada Równości: Jest negatywna decyzja 03.06.05, 23:26
        wprowadz cenzure i bedzie tak jak chcesz
        • tad9 ponad 500 postów z powodu .... 03.06.05, 23:51
          ...rewi pederastów. To się nazywa "przeszacowanie tematu".
    • szemor Gazeto opamiętaj się 04.06.05, 00:02
    • aditer Do Kaczyńskiwgo: 04.06.05, 00:28
      Do Kaczyńskiwgo:

Spieprzaj dziadu! Najlepiej na Białoruś, tam nie ma żadnych demonstracji!
    • kubajaw pojde! 04.06.05, 00:36
      Jesli tylko czas mi pozwoli to pojde na parade! Mimo tego, ze nie jestem
      homoseksualista, mimo ze okreslilbym sie jako prawicowca ale przede wszystkim
      dlatego ze uwazam sie za liberala. Kazdy powinien miec prawo do manifestowania
      jesli tylko nie zakloca spokoju.
      Parada z pewnoscia bedzie mniej uciazliwa dla Warszawy niz protesty gornikow,
      rolnikow i hutnikow, niz uroczystosci zwiazane ze smiercia Jana Pawla IIego czy
      chocby procesje na Boze Cialo. Nie ma najmniejszego merytorycznego powodu, zeby
      zakazywac parady. Sa tylko zasciankowe, przepelnione nienawiscia (mimo
      deklaracji o poszanowaniu "cywilizacji milosci" o ktorej tyle mowil Papiez)
      okrzyki o koniecznosci przeciwstawienia sie zgniliznie a przede wszystkim
      jakiejs mitycznej zagrazajacej nam smiertelnie lewicy. Bzdury.
      • rmk28 Re: pojde! 04.06.05, 01:03
        > Jesli tylko czas mi pozwoli to pojde na parade! Mimo tego, ze nie jestem
        > homoseksualista, mimo ze okreslilbym sie jako prawicowca ale przede wszystkim
        > dlatego ze uwazam sie za liberala. Kazdy powinien miec prawo do manifestowania

Wszyscy razem bronmy konstytucji i demokracji w Polsce!

Inaczej jeszcze sie mozemy obudzic z kaczkowym lukaszenko nad Wisla....
        • davidmors Re: pojde! Ja też, z jajami. Przyłożyć liberałowi 04.06.05, 02:38
          Przyłożyć jajem pedałowi liberałowi to podwójna przyjemność.
    • czysta.malta Re: ODEZWA do Narodu Polskiego ks. Jankowskiego 04.06.05, 00:42
      js23 napisał:

> Polacy pisze się z DUZEJ litery

Ale "polskiego" pisze się małą literą.

A określenie "z dużej litery" - to jest rusycyzm :-)))
      • vinc0 Re: ODEZWA do Narodu Polskiego ks. Jankowskiego 04.06.05, 01:04
        czysta.malta napisał:

> js23 napisał:
        >
        > > Polacy pisze się z DUZEJ litery
        >
        > Ale "polskiego" pisze się małą literą.
        >
        > A określenie "z dużej litery" - to jest rusycyzm :-)))

Wniosek jest prosty js23 jest niedouczonym rusofilem z przerośniętymi pięściami.
        Co do odezwy Jankowskiego ,to powinni przestać leczyć mu dupsko i zrobić
        lobotomię .
    • astrid73 Zamiast paradować, polować po dworcach zgłoście 04.06.05, 01:12
      się do wojska. Ponoć jest taka armia gdzie werbują pedałów. Mają zajść ruskich
      od tyłu.
    • ladne_sny kaczynski jest kryptogejem 04.06.05, 01:19
      przeciez wszyscy wiedza, ze kaczynski to gej udajacy, ze gejem nie jest. umowmy sie jego
      starokawalerstwo nie jest tu przypadkowe ;)
      • shygay Re: kaczynski jest kryptogejem 04.06.05, 07:18
        To raczej Jaruś jest gejem, bo nie ma żony i mieszka z mamusią i kotkiem.
        Chociaż być może również Lechu nim jest, a żona to tylko taka maska.
    • run_level_zero i bardzo dobrze - glos z LA 04.06.05, 01:24
      niech sobie spoleczenstwo ie da wmowic, ze jest ciemnogrodem, etc.
      pedki i dykes beda zawsze najglosniej krzyczec.
      Dziele swoj czas miedzy NY i LA, czyli w zasadzia dwa najbardziej liberalne
      miasta w USA (SF nie licze, bo to oaza homosexualistow) i powiem krotka: dzieki
      demokracji udalo im sie przesiaknac do swiadomosci spolecznej, ale dalekie to
      jest od akceptacji. Dalej sa przedmiotem kpin i zartow, w nie mniejszym stopniu
      niz w Polsce, wiec te swoje bajki o "ciemnogrodzie" moga sobie wetknac w
      wiadome miejsce. Nie ustepowac przed zboczeniami. That's it;)))
      • ladne_sny Re: i bardzo dobrze - glos z LA 04.06.05, 01:31
        level zero, gadasz jak zero
      • shygay Re: i bardzo dobrze - glos z LA 04.06.05, 07:20
        Zawsze ubolewam nad wsteczniactwem polskiej emigracji, która zachwaszcza inne
        (normalne) obszary planety.
      • sclavus Re: i bardzo dobrze - glos z LA 04.06.05, 10:01
        run_level_zero napisał:

> niech sobie spoleczenstwo ie da wmowic, ze jest ciemnogrodem, etc.
        > pedki i dykes beda zawsze najglosniej krzyczec.
        > Dziele swoj czas miedzy NY i LA, czyli w zasadzia dwa najbardziej liberalne
        > miasta w USA (SF nie licze, bo to oaza homosexualistow) i powiem krotka:
        dzieki
        >

No i to jest właśnie DYSKRYMINACJA. Tylko... nie rozumiem jednego: dlaczego jak
        się stroi żarty i kpiny z katolicyzmu, to jest to WALKA Z KOŚCIOŁEM????
        > demokracji udalo im sie przesiaknac do swiadomosci spolecznej, ale dalekie to
        > jest od akceptacji. Dalej sa przedmiotem kpin i zartow, w nie mniejszym
        stopniu
        >
        > niz w Polsce, wiec te swoje bajki o "ciemnogrodzie" moga sobie wetknac w
        > wiadome miejsce. Nie ustepowac przed zboczeniami. That's it;)))
    • dupaasi Parada gejów to promocja zboczenia seksualnego!!! 04.06.05, 01:27
      Organizatorzy tej imprezy chcą promować modę na homoseksualizm aby wciągnąć do
      niej jak najwiekszą ilość młodzieży,chcą pokazać ,że to jest normalne zjawisko i
      sposów na uprawianie seksu w ramach jednej płci.Ta demonstracja ma słuzyc
      jedynie celom promocyjnym i słusznie że nie otrzymali zgody od władz Warszawy.
      • ladne_sny Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 01:32
        boisz sie? hehe, masz az tak slaby charakter, ze boisz sie, ze przez parade staniesz sie gejem? hehe ;)))
      • eurypides77 Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 01:34
        A co? Jak widzisz faceta w peruce to ci staje?
        • ladne_sny Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 01:36
          no.. slyszalam, ze lechtaczka tez staje... takze mowie Ci chlopcze, staje mi. nawet na widok takiego bez
          peruki ;)))
        • ladne_sny Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 01:37
          a Tobie eurypides staje? ale tak w ogole, czy tylko na dzwiek roty? ;)))
          • eurypides77 Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 01:42
            Ja mówiłem do dupaasiego, nie do ciebie.

A peruk nie lubię. :p
            • loquin.phd Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 01:53
              Chyba raczej z "dupą Asi" rozmawiasz, nie z żadnym "dupaasim"...
              • dzikamalpa Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 01:58
                chodza po ulicach takie pedalskie dupa jasie i prowokuja normalnych ludzi
                probujac wciagnac ich w swoje zboczenstwa
                • mmm20 Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 02:42
                  DZIWNE ZE JESZCZE ISTNIEJA LUDZIE KTORZY NIE WIEDZA DO CZEGO SLUZY PRZOD A DO
                  CZEGO TYL U MEZCZYZNY.
                  • dzikamalpa Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 03:03
                    normalni mezczyzni uzywaja tylko przodu, twarde pedaly uzywaja przodu i tylu, a
                    cioty tylko tylko tylu
                    • sclavus Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 08:29
                      dzikamalpa napisał:

> normalni mezczyzni uzywaja tylko przodu, twarde pedaly uzywaja przodu i tylu,
                      a
                      >
                      > cioty tylko tylko tylu

Tylko jakiejś dzikiej małpie tkie pomysły mogą przyjść do głowy...
                      • dzikamalpa Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 09:22
                        prawda ze niezle to sobie wykombinowalem
                        • sclavus Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 09:29
                          dzikamalpa napisał:

> prawda ze niezle to sobie wykombinowalem

Jak to dzika małpa

Ruda małpa
                          z rudym bykiem
                          Tańcowali
                          pod śmietnikiem...
                          • awo Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 09:36
                            tak poza tym to sclavus trochę nie kumasz, co czytasz, nie?
                            • sclavus Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 09:43
                              awo napisała:

> tak poza tym to sclavus trochę nie kumasz, co czytasz, nie?

Może byś się tak wytłumaczył?...
                              • awo Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 10:14
                                proste - jak posłużyłem się ironią, to mnie zaatakowałeś, przeczytaj to jeszcze
                                raz;) jak w słusznej sprawie walczy głupek, to sprawa zaczyna być głupia;))
                                • sclavus Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 10:25
                                  awo napisała:

> proste - jak posłużyłem się ironią, to mnie zaatakowałeś, przeczytaj to
                                  jeszcze
                                  > raz;) jak w słusznej sprawie walczy głupek, to sprawa zaczyna być głupia;))

Sorki - rzeczywiście przeczytałem tylko tego jednego posta... Poprawię się...
                          • dzikamalpa Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 09:58
                            sclavus napisał:
                            > Ruda małpa
                            > z rudym bykiem
                            > Tańcowali
                            > pod śmietnikiem...

widze ze tez kombinujesz... spodobal ci sie moj nick... co nie
                            • sclavus Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 10:03
                              dzikamalpa napisał:

> sclavus napisał:
                              > > Ruda małpa
                              > > z rudym bykiem
                              > > Tańcowali
                              > > pod śmietnikiem...
                              >

WSPA_NIA_ŁY!!! Nic dodać nic ująć i pasuje jak ulał to twoich teorii...
                              > widze ze tez kombinujesz... spodobal ci sie moj nick... co nie
                              • dzikamalpa Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 10:10
                                no wlasnie zamiast mowic dlaczego wybrales zycie pedala to piszesz jakies
                                romantyczne wierszyki
                                • sclavus Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 10:18
                                  dzikamalpa napisał:

> no wlasnie zamiast mowic dlaczego wybrales zycie pedala to piszesz jakies
                                  > romantyczne wierszyki

Jeśli mnie akurat traktujesz: "wybrałeś życie pedała", to trafiłeś jak kulą w
                                  płot... Moją domeną jest ujawnianie tumaństwa... I tutaj takie same szanse mają
                                  i "pedał" i ksiądz i Kaczory... ty też...
                                  • dzikamalpa Re: Parada gejów to promocja zboczenia seksualneg 04.06.05, 10:27
                                    a to ciekawe... pewnie niezly z ciebie demaskator... do jakiej kategorii mnie
                                    zaliczyles do pedalow, ksiezy, czy kaczorow... nie gniewaj sie za tego
                                    pedala... nie chcialem
    • pijotr666 Kraków współczuje Warszawie prezydenta. 04.06.05, 01:50
      Ten koleś robi taką zadymę w mieście, co będzie się działo, jeśli, odpukać,
      wybiorą go na wyższy stołek? Przykro mi, stolyco, że macie takiego szefa.
      • mmm20 Re: Kraków współczuje Warszawie prezydenta. 04.06.05, 02:44
        WSPOLCZUJE TWOJEJ MATCE I NAUCZYCIELOM SZKODA BYLO PIENIEDZY NA TWOJA EDUKACJE
    • kupsztajn J to tam sam nie weiem 04.06.05, 02:18
      gdzie nalerzy wkładać
      • mmm20 Re: J to tam sam nie weiem 04.06.05, 02:52
        WLOZ MIEDZY DRZWI A SZYBKO MOZG ZACZNIE CI PRAWIDLOWO PRACOWAC
      • sclavus Re: J to tam sam nie weiem 04.06.05, 09:46
        kupsztajn napisała:

> gdzie nalerzy wkładać

A wiesz gdzie pisać? I szczególnie JAK pisać??
        Wróć do I klasy - tam cię nauczą jak NALEŻY...
    • aska-polka DZISIAJ ZAKARZE SIE PARADY GEJOM, JUTRO HARE-KRYSZ 04.06.05, 02:43
      POJUTRZE INNYM, ZAWSZE ZNAJDZIE SIE JAKAS MNIEJSZOSC.
      KAZDY JEST W JAKIEJS MNIEJSZOSCI
      • mmm20 Re: DZISIAJ ZAKARZE SIE PARADY GEJOM, JUTRO HARE- 04.06.05, 02:50
        ASKA WYPILAS O JEDNEGO ZA DUZO
      • shoovar Re: DZISIAJ ZAKARZE SIE PARADY GEJOM, JUTRO HARE- 04.06.05, 05:09
        do twojego motto.
        tyle ,ze to swiadczy o chamstwie gospodarza jezeli gosc niczemu nie byl winny
    • kupsztajn Pytanie... 04.06.05, 02:55
      Ja to bym sobie drutnął cały ten interesik......
      • indianski Re: Pytanie... 04.06.05, 04:28
        a drutuj : i tak masz tylko do siusiania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka