Dodaj do ulubionych

typowy forumowy lewak - wypunktowanie

07.06.05, 19:15
typowy lewak z FK przedstawia się tak:

- mocno antyklerykalny
- z przekonan socjalista
- wielu jego przyjaciół jest gejami
- sam prawdopodobnie tez jest gejem
- bardzo agresywny

krotko mowiac to kalka Adolfa Hitlera ktory poza tym:

- kochal zwierzeta i nature
- byl wegetarianinem
- byl podobno bardzo milym panem walczacym z wszelaka niesprwiedliwoscia
- itp bzdury
Obserwuj wątek
    • neceser Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 19:19
      ja jestem ultraprawicowa, nawet imperialistka. Jestem za basolutna wolnoscia
      przeplywu kapitalu, prawem do zysku i przeciw nacjonalizmom ktore sa szkodliwe
      dla mojego imperializmu.
      Popieram gejow, jak i nazistow, w ich prawie do WYRAZANIA opinii w sposob nie
      ograniczony.
      Jestem za liberalna demokracja, jaka promuje moj rzad (USA).
      wiec, o czym piszesz, polacxzku maly?
      • sanctum.officium Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 19:24
        ty to jestes typowa faszytka
        na scianie pewnie masz portrety g.w. buca, SSharona, i faszysty zeeva
        zebtynskiego he he
        • neceser Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 19:26
          pogardzac bushem wolno ci, ale placic za wojsko w Iraku musisz i nic nie
          zrobisz, bo sprzedac frycowi cie mozemy jak nie bedziesz uzyteczny.
          • sanctum.officium Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 19:28
            juz nie zapomnialas jak roosvelt z churchillem was frycowi sprzedawal
            • neceser Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 19:30
              kogo? was?
              USA nie mogla byc przez Roosevelta sprzedana. To US president byl. Churchill to
              pudel dla USA.
      • yossarian18 Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 21:24
        -imperializm: prawicowy
        -przepływ kapitału: prawicowy
        -prawo do zysku: prawicowe
        -antynacjonalizm: lewicowy(chociaż może być takźe prawicowy, ale rzadziej)
        -poparcie dla wolności słowa dla zboczeńców(geje, naziści): lewicowe
        -demoliberalizm: lewicowy

Słowem: najbardziej radykalne cechy, zarówno z lewa, jak i z prawa, czyli
        faszyzm.
        • neceser Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 21:28
          USA nie toleruje nacjonalizmow- zly dla naszego biznesu i wart paru bomb, jak w
          Belgradzie czy Iraku, Syrii. To USA trzyma Niemcow na smyczy i nadal ma bazy,
          mimo ze Rosja wyjechala na wschod. Nie dopusci USA do powstania
          nacjonalistycznego rzadu w Polsce. To nasza strefa wplywowi Pax Americana
          obowiazuje nad Wisla. Zyj z tym, ja tylko opisuje, nie decyduje o tym, chociaz
          POPIERAM pozycje mojego rzadu.
          • yossarian18 Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 21:31
            neceser napisał:

POPIERAM pozycje mojego rzadu.

Którego? Pisałaś, że masz kilka obywatelstw!
    • henryk.log inkwizytor?? - "uświęcony pecem!!! n/t 07.06.05, 19:19

• hansgrubber Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 19:22
      Hitler mial przyjaciol wsrod gejow? Sam byl gejem? Buhahahahahahahaha! Ty na
      prawde jestes glupi! Klasycznie i beznadziejnie.
      • sanctum.officium Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 19:26
        rhom, himmler itd.

pewnie nie wiesz ze poczatkowo SS mialo skladac sie wylocznie z pederastow
        te glaby myslaly ze pedalstwo bedzie zcalac ich slugusow, ale okazalo sie
        ze zamalo bylo pedalow w III rzeszy
        • trydzyk Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 19:31
          > rhom, himmler itd.

Rohm owszem (m.in. za to go ukatrupili), Himmler- prosze o wiecej danych.

> pewnie nie wiesz ze poczatkowo SS mialo skladac sie wylocznie z pederastow
          > te glaby myslaly ze pedalstwo bedzie zcalac ich slugusow, ale okazalo sie
          > ze zamalo bylo pedalow w III rzeszy

No to podaj jakies zrodla tych rewelacji. Ja do tej pory tkwilem w naiwnym
          przekonaniu, ze za 'pedalstwo' w III Rzeszy ladowalo sie w Dachau, ale ty
          widocznie masz lepsze zrodla historyczne.

F.
        • hansgrubber Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 19:43
          Rohm o ile pamietam byl szefem SA nie SS. A to roznica. Jest taka ksiazka L.
          Machtana - ale tezy w niej zawarte sa dosyc watpliwe. Hitler otaczal sie
          mezczyznami. A zanonnicy? A w sanctum oficjum byly jakies kobiety? :) A poza
          tym Hitler od o ile pamietam 34 roku ostro tepil homoseksualistow. Tak jak Ty -
          przy zachowaniu odpowiedniej proporcji. Sugerujesz ze mozesz miec ten sam
          problem co Hitler? :))
          • sanctum.officium Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 19:45
            przeciez twoim zdaniem hitler nie mial rzadnego problemu

a o mnie sie nie martw
            • hansgrubber Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 19:56
              Hitler mial same problemy - Ty widze ze tez. :)
            • deltalima Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 20:05
              sanctum.officium napisał:

> przeciez twoim zdaniem hitler nie mial rzadnego problemu
              >
              > a o mnie sie nie martw

problem z ortografią to ty masz na pewno. może popracuj za słownikiem zamiast
              pisać bzdury na forum?
        • kropekuk Nie moj drogi, to Rhom chcial zmienic SA w klub 07.06.05, 20:01
          pederastow. Za co min. zarobil od Hitlera kulke w leb ;)GDZIES ty sie historii
          uczyl? W Pcimiu? (nie uwlaczajac temu zacnemu miastu).
    • dr.krisk Zapomniales... 07.06.05, 19:23
      sanctum.officium napisał:

> typowy lewak z FK przedstawia się tak:
      >
      > - mocno antyklerykalny
      > - z przekonan socjalista
      > - wielu jego przyjaciół jest gejami
      > - sam prawdopodobnie tez jest gejem
      > - bardzo agresywny
      >
      No i mason!
    • isajew Czy jestem lewakiem? 07.06.05, 19:45
      -jestem bardzo mocno antyklerykalny
      -jeszcze większy antykomunista (generalnie nie cierpię pasożytnictwa, obojętnie
      czy czarnego czy czerwonego)
      -mam paru znajomych o orientacji homo (nie są to przyjaciele)
      -100% hetero
      -spokojny ze mnie człowiek

pytanie: kim jestem?
      • sanctum.officium Re: Czy jestem lewakiem? 07.06.05, 19:47
        >
        > pytanie: kim jestem?

typowym bunatnym socjalista
        • isajew Re: Czy jestem lewakiem? 07.06.05, 19:49
          Masz bardzo chorą głowę.
    • hansgrubber Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 19:58
      Jak na razie spelniasz dwa warunki - jestes agresywny i prawdopodobnie jestes
      gejem. Za chwile sie okaze ze masz socjalne przekonania. :)
      • hansgrubber Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 19:59
        Mowie o sanctum :)
        • sanctum.officium Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 20:03
          hansgrubber napisał:

> Mowie o sanctum :)

to forum sluzy do kulturalnej wymiany opini a ty mnie obrazasz

tolerancja ze strony gazety dla takich jak ty, polonus itd jest zaskakujaca duza

• neceser Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 20:05
            naucz sie przyjmowac obrazy, jka chcesz obrazac innych. gej to obraza? moze w
            twojej wsi. To osobista sprawa. Nie myl z mordercami i zlodziejami. Jak tam z
            Paetzami i Jankoskimi z tego kosciola?
          • hansgrubber Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 20:07
            Nazywanie kogos brunatnym socjalista nie jest obrazliwe? Ma cytowac inne
            twoje "zlote mysli". Prosze.
    • logo.vlad Re: typowy forumowy prawiczek - wypunktowanie: 07.06.05, 20:29
      Typowy prawiczek z FK przedstawia się tak:

- wierzący aż do granic fanatyzmu (albo i poza)
      - z przekonań zarazem narodowiec i socjalista (choć tego drugiego nie powie
      głośno)
      - podziwia wielu ewidentnych antysemitów
      - zazwyczaj sam też jest antysemitą
      - deklaruje że jest heteroseksualny
      - ale zniesmaczają go rozmowy o du.pach
      - czyli prawdopodobnie jest (krypto)gejem
      - wściekle agresywny
      • malaszaramysz Zapomniałeś dodać:-)))) 07.06.05, 21:20
        1.nie ma poczucia humoru
        2.pełni na FK misję:-)))
        3.Nie wie ,że podział na lewicę i prawicę to podział ekonomiczny:-)))))Ja
        jestem bardzo prawicowa a ciągle mnie od lewaczek wyzywają.Prawicowcy na FK to
        czystej krwi socjaliści:-)))
        • logo.vlad Ups - faktycznie. :-)))) 07.06.05, 21:26
          Dzięki za pierwsze dwa - faktycznie zapomniałem.

Co do trzeciego - przypadłość w III RP powszechna, i to po obu stronach, więc
          jako taka nie jest wyróżnikiem prawiczka, a tym bardziej prawiczka forumowego.
          • malaszaramysz Re: Ups - faktycznie. :-)))) 07.06.05, 21:27
            Masz rację, co ja tu o ekonomii bredzę :-))))))))))))
    • yossarian18 Wg gejów Hitler był gejem;) 07.06.05, 21:07
      To artykuł ze strony gejowskiej innastrona.pl, która mi się nie chce teraz
      włączyć, więc wklejam artykuł w całości. Link do tego artykułu podawałem już
      tutaj na forum, bodajże w wątku o urodzinach o. Rydzyka(ale bez związku z tym
      tematem).

Czy Adolf Hitler był gejem?

Tak twierdzi niemiecki profesor
      Na niemieckim rynku księgarskim ukazuje się książka, która z pewnością narobi
      wiele zamieszania. Jej tytuł brzmi "Tajemnica Hitlera" (Hitlers Geheimnis), a
      jej autor, prof. dr Lothar Machtan stawia tezę, że Adolf Hitler, twórca
      zbrodniczej Trzeciej Rzeszy, już w młodzieńczym wieku utrzymywał aktywne
      związki homoseksualne z wieloma mężczyznami, zaś jako "wódz" (Fuehrer) Niemiec,
      otaczał się świadomie mężczyznami. Jego związek z Ewą Braun był tylko
      przykrywką, kamuflującą prawdziwą orientację seksualną.

Profesor Lothar Machtan (52) wykłada na uniwersytecie w Bremie i jest znanym w
      Niemczech historykiem, renomowanym znawcą politycznej i socjalnej historii
      dziewiętnastego i dwudziestego wieku. "Tajemnica Hitlera" jest owocem jego
      wieloletnich prac badawczych. Po przekopaniu się przez tony dokumentów,
      zapisków i rozmów z świadkami, prof. Machtan twierdzi że "istnieją dowody na
      homoseksualną orientację Hitlera". Aby je znaleźć, historyk cofnął się do
      okresu wczesnej młodości dyktatora, lat, które spędził w Wiedniu. Pierwszą
      poszlaką, jest brak w tym okresie w życiorysie Hitlera kobiet. A przecież można
      by tego oczekiwać w przypadku dwudziestoletniego chłopca. Jest za to grono
      przyjaciół mężczyzn. Prof. Machtan pisze, że Hitler usiłował nawiązywać
      kontakty z dziewczętami, ale "nie zdołał zbudować ani jednego spełnionego
      związku". Przyjaźnił się za to z rówieśnikiem o nazwisku August Kubizek. W roku
      1908 wynajmowali wspólny pokój. Obaj byli marzycielami, wielbicielami muzyki
      Wagnera, nosili identyczne płaszcze zimowe i czarne kapelusze z szerokim
      rondem. Kubizek napisał potem: "Ludzie brali nas za braci i dokładnie tego
      właśnie chcieliśmy". W zapiskach tych czytamy na przykład, że "Po przybyciu na
      Westbahnhof (Dworzec Zachodni w Wiedniu), Hitler przywitał mnie pocałunkiem i
      zaprowadził do swojego mieszkania, gdzie miałem spędzić noc".

Kolejne lata, Hitler mieszkał w domu noclegowym dla mężczyzn w Wiedniu przy
      ulicy Meldemannstraße, gdzie - jak twierdzi prof. Machtan "homoseksualizm nie
      był nieznany". Na początku roku 1913 sprowadził się tam 20-letni Rudolf
      Häusler. Dwaj młodzieńcy zostali "bliskimi przyjaciółmi i nazywali się Adi i
      Rudi".

Gdy wybuchła Pierwsza Wojna Światowa, Hitler zgłosił się na ochotnika do armii,
      gdzie służył w kompanii łączności. Jego ulubieńcem był wtedy łącznik Ernst
      Schmidt. Okres ten znany jest z zapisków służącego w tej kompanii żołnierza
      nazwiskiem Hans Mend. Zapiski zostały sporządzone jeszcze w 1939 roku przez
      przeciwników reżymu faszystowskiego i znane są pod nazwą ?Mend-Protokoll?.
      Czytamy w nich: "Było to w roku 1915, kiedy kwaterowaliśmy w browarze Le Fébre
      w pobliżu Fournes. Spaliśmy na sianie. Hitler leżał ze swoją kurwą męską
      Schmidl (zdrobnienie od Schmidt, przyp. red.). Słyszeliśmy w sianie szelesty.
      Wtem ktoś zapalił latarkę elektryczną i krzyknął: Popatrzcie tylko, dwa
      pedały!" Kolejny świadek, cytowany w książce "Tajemnica Hitlera", gminny
      sekretarz Franz Schneider zeznał już po zakończeniu Drugiej Wojny Światowej
      przed prokuratorem w Monachium, że Mend opowiedział mu, że pewnej nocy,
      żołnierze z kompanii, w której służył Hitler, posmarowali mu genitalia czarną
      pastą do butów. Miało to wyrażać pogardę. Profesor Machtan jest zdania, że
      homoseksualizm był powodem, dla którego Hitler nie otrzymał przez całą wojnę
      awansu i pozostał zwykłym kapralem.

Po roku 1918, Hitler zajął się bez reszty tworzeniem ruchu narodowo-
      socjalistycznego, który w swych pierwszych latach był rodzajem męskiej sekty,
      gdzie, jak pisze prof. Machtan, "liczyła się ideologicznie podbudowana męska
      erotyka i seksualność". Wokół "wodza" skupiła się grupa oddanych mu bez reszty
      przyjaciół, wśród nich zastępca Hitlera Rudolf Heß i późniejszy szef urzędu
      prasy zagranicznej Ernst Hanfstaengl. Kiedy w roku 1924 Hitler zwolniony został
      z twierdzy w Landsbergu, gdzie odsiadywał karą więzienia, nie mógł odżałować,
      że jego przyjaciel Heß jest jeszcze za kratkami. Podczas świąt Bożego
      Narodzenia w mieszkaniu Hanfstaengla, chodził dużymi krokami po pokoju
      narzekając: "O mój Rudi, mój Heßerl (zdrobniała forma nazwiska Heß przyp.
      red.). Czy to nie straszne że on ciągle jeszcze siedzi?" Sam Heß powiedział o
      Hitlerze że "go kocha". A Hanfstaengl, który pokłócił się w końcu z "wodzem"
      opowiadał po latach swemu synowi Egonowi, że "Hitler był bardzo atrakcyjnym
      seksualnie bydlakiem, ale nie prowadził normalnego życia płciowego".
      Historykowi Fritzowi von Siedler wyznał zaś w 1951 roku wprost: "Potencja
      Hitlera była częściowo ograniczona, częściowo zaś uformowana nienormalnie,
      perwersyjnie".

Bardzo szczególny związek łączył faszystowskiego dyktatora i zbrodniarza z
      dwoma kierowcami: Emilem Maurice i Juliuszem Schreckiem. Tego pierwszego
      nazywał pieszczotliwie ?Maurizel? lub ?Mosel? i zezwolił mu na służbę w SS mimo
      żydowskiego pochodzenia. Schreck był następcą Maurice'a. W 1933 roku Hitler
      spędził z nim noc w hotelu ?Bube? w Bad Berneck koło Bayreuth. Byli tam
      jedynymi gośćmi... Schreck zmarł w 1936 roku na infekcję a Heß napisał,
      że "jego miłość do wodza nie miała granic". Zaś architekt i późniejszy minister
      Albert Speer zanotował, że w rezydencji Hitlera na górze Obersalzberg, wisiała
      w sypialni fotografia byłego szofera zaraz przy zdjęciu ukochanej matki.

W roku 1931, Hitler mianował szefem sztabu SA Ernsta Röhma, który po przejęciu
      władzy awansował w 1933 roku na ministra. Profesor Machtan pisze, że Röhm nie
      ukrywał swego homoseksualizmu i otaczał się ludźmi o podobnej orientacji. Był
      bardzo potężny i groźny bo "jako jeden z niewielu wiedział o homoseksualizmie
      szefa III Rzeszy". Kiedy przyjaciel Röhma, Edmund, przywołany został przez
      Hitlera do porządku w związku z jego skandalicznym trybem życia, powiedzieć
      miał: "Adolf nie ma powodu by tak szeroko otwierać dziób, bo wystarczy jedno
      moje słowo by zamilkł na zawsze". Röhm marzył o "drugiej rewolucji" w Niemczech
      i przygotowywał swe watahy SA do przejęcia roli nowej armii. W tej sytuacji,
      Hitler zdecydował się na brutalne uderzenie. W akcji, która była odwetem za
      rzekomy "pucz Röhma", zamordowanych zostało 150 osób, 1000 osób wtrąconych
      zostało do więzienia. Zniszczone zostały kompromitujące dokumenty. Wtedy też
      właśnie, faszystowski reżym rozpoczął planowe prześladowania homoseksualistów.

Profesor Machtan, autor książki "Tajemnica Hitlera", zwraca uwagę na smutny los
      kobiet, które otaczały wszechpotężnego "Fuehrera". Jego siostrzenica, Geli
      Raubal popełniła samobójstwo. Towarzyszka życia, Ewa Braun próbowała się zabić
      aż dwa razy. "Dla kobiety nie ma większego upokorzenia niż zdrada" - pisze
      Machtan. Nawet, jeśli rywalem jest mężczyzna. I o ile praca niemieckiego
      historyka nie przynosi ostatecznego dowodu na homoseksualizm Adolfa Hitlera w
      postaci zeznania świadka, który powiedziałby "Spałem z nim" - to nie ma też
      dowodu, że Hitler kiedykolwiek miał stosunek seksualny z kobietą.
      Jego "tajemnica" niczego nie wyjaśnia. Sprawia jedynie, że osobowość
      największego zbrodniarza wszystkich czasów staje się tym straszliwsza.

Tadeusz Sokołowski
    • yossarian18 Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 21:27
      krotko mowiac to kalka Adolfa Hitlera ktory poza tym:
      >
      > - kochal zwierzeta i nature
      > - byl wegetarianinem

"Po wegetarianach przychodzą kanibale".
      Ernst Junger
      • hansgrubber Re: typowy forumowy lewak - wypunktowanie 07.06.05, 21:38
        Yossi - to juz bylo. Nie powtarzaj sie.
        • yossarian18 ???(n/t) 07.06.05, 21:39
          • hansgrubber Re: ???(n/t) 07.06.05, 21:52
            Juz o tym pisalem. Ma to slaby zwiazek z dyskusjami o gejach w Polsce. A tak w
            ogole gej nie jest przypadkiem Twoim bliznim?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka